Sex & Politikk. Samt litt vær..

Sladder & Grafs (SEHER.no) melder i store typer:  Sexolog og samlivsekspert Kristin Spitznogle (hvem det nå enn er?) sliter visstnok med slibrige og småkåte menn på Facebook. Hun sutrer og klager og truer med å angi disse til deres koner eller samboere: http://www.seher.no/889106/kristin-spitznogle-truet-med-aa-angi-gifte-menn Litt vanskelig å ta denne damen seriøst – hun burde jo i følge hennes titler vite bedre på forhånd? Jeg mistenker damen til å være en smule kåt – dvs PR-kåt og hun er jo enda i de vanskelige/småpaniske årene for kvinner dersom man skal ta til minne at hun er 39 som det står. Jeg tror heller at damen ønsker å vise for sine sjalu medsøstre at hun enda har draget, alderen til tross – for som sagt sett i ly av hennes profesjon burde menns oppførsel på dette området slettes ikke komme som en overraskelse for henne. Eller mulig hun ikke fulgte med i de timene i undervisningen?

Leser man litt til om sexologen, finner man at hun har praktisert god sex med en lyktestolpe(!) – for man kan ikke tolke dette annerledes:  http://www.seher.no/855985/mener-man-kan-ha-god-sex-med-en-lyktestolpe  I tillegg til en seriøs liste kjendismenn hun tidligere har bedrevet «terapi» på, har hun nå skiftet over til å bli praktiserende på medsøstre: http://www.seher.no/852297/kristin-spitznogle-faller-for-personer-ikke-kjonn Den samme damen har og skrevet at norske kvinners største seksuelle drøm er å ligge med kjendiser – muligenens og etter hennes egne erfaringer: http://www.seher.no/851408/norske-kvinner-fantaser-om-kjendis-sex Og dette mennesket klager på oppmerksomhet fra menn på et fjortismedium? Nei, den biter jeg ikke på uten bismak. Når man leser hva denne «Petter Pilgaard» sier om kvinners oppførsel, må det være peanuts de kommentarene sexologen får på Facebook..

Næringsminister Trond Giske trør ofte i egen salat, nå påstår komifiguren at det finne ikke jantelov i Norge og at vi er på produktivitetstoppen i verden: http://www.na24.no/article3329057.ece Man kan sannelig lure på hva tall han leser – eller hvordan han leser, de er neppe de samme som vi andre har. Fjolset mener og at vi er best i verden i nær sagt alt som kan tenkes – mon tro om han ville sagt det samme dersom Høyre styrte skuta? Herr Salat Giske kom på konferansen med sterke oppfordringer til topplederne – problemet er bare at ingen toppledere var tilstede, så han snakket for døve ører kan man vel si. Giske mente at det var kun fordi de ikke hadde tid til å være der, men selv tror jeg heller det er fordi de ikke gadd bruke tid på salaten, eller bryr seg med hva den mener..

Jeg har aldri forstått hvorfor AP drasser med seg politikerbroileren Giske som er ubrukelig samme hvor de plasserer han. Giske lever i sitt eget trangbodde univers uten ører til resten av verden og stadig hører stemmer i hodet – dvs sin egen stemme, de andre er utestengt..

Ei av Norges mest kjente værdamer, den tidligere urbudeia (hun har mistet tittelen etter å ha klippet seg urbankort) Eli Kari Gjengedal, er nå klar for spennende høytrykk og allslags ymse vær. Værdamen har i følge Sladder & Grafs  fått seg singelkåk i Bergen: http://www.seher.no/889079/eli-kari-gjengedal-flyttet-fra-samboeren Jeg antar at GPS-salget vil nå nye høyder i Bergen som følge av at noen tusen bergenske hannkjønn vil prøve å spore den friske og frittgående værhøna på kartet. Men – er det ikke bare å ta seg frem der sola alltid stråler? Skjønt, ikke alle hannkjønn forstår det, de ønsker seg nok heller der sola ikke når..

Og mer vær i vente:

Fra Fjosnytt meldes det at minst 3,5 (den halve er enda ikke født) personer er irritert på skalden deres siden han røpet for verden en hemmelighet som de etterpå måtte være med å dele straffen for. Den ubetenksomme skalden la frem i hans siste blogginnlegg bevis for de grønne og milde hemmeligheter som Skaldelandet innehar selv i vinterstider hvor folk fra andre deler av Norge løper rundt med 5 lag undertøy og polvotter. Straffen lot ikke vente lenge på seg – allerede neste morgen måtte den samme skaldedusten ta inn og tine hans termometer som nå frøs i minus 12 og hele det grønne Skaldelandet var druknet i 23,7 cm nysnø.

De 3,5 personene har etter avstemming fra samling på Solskinnstoppen Grendahus, vedtatt å ikke hilse på skalden mer før det grønne milde Skaldelandskapet er restaurert tilbake til normalen. Skalden selv har følgende kommentar i telefonen til avgjørelsen (og det hvite landskapet): «Pokker!» (dog har han prøvd på et formidlende og imøtekommende forlik ved å tilby seg å ringe den nå frittgående værhøna og betale for hennes flybilett ned til Skaldelandet slik at hun kan bestråle dette med varme, men uten å få særlig gehør).  Fjosnytt melder videre at de nå har gitt opp å få fatt i skalden som sist ble observert med feltryggsekk, nisselue og truger på stødige skritt innover Paradisdalen..

 

13 kommentar to “Sex & Politikk. Samt litt vær..”

 1. Mormor Says:

  Skalden finner veien tilbake, antar jeg, er han utstyrt? Med GPS? eller er det vanlige medier han nytter?
  Ha en god dag🙂

 2. lisel Says:

  Tor…..

  Som du kan si det…. ler godt her. 😆 Men vil si jeg gir deg rett i at mange kvinner er paniske.. skal bevise over for deres medsøstre de har draget liksom…… Men… kvinner i en høyere alder en de 39.. kan også ha draget.. Skal ikke kommentere videre… men du har en fin humoristisk synsvinkel å se tingene fra..

  Lise L:

  • Tor Vidle Says:

   Aldri lett å foruse hva som kommer herfra Lise, hehe. Det sies at kvinners krise inntrer tidlig i trettiårene mens menns begynner ofte i starten av førtiårene. Selvfølgelig ingen «regel» uten unntak, og mange får aldri den typen krise som det her er antydet. Jeg kjenner flere kvinner som selv innrømmer forholdet så jeg antar det er rimelig utbredt.

   Selv føler jeg kvinner og menns livskrise (eller hva man skal kalle det) utarter seg ulikt, mens menn som opplever en slik tilstand ofte kun søker bevis for egen attraksjon hos det annet kjønn, opplever kvinner en dobbel «kamp», dvs de har og fighten med andre kvinner om oppmerksomheten som for noen kanskje er den viktigste av de 2.

   Men for mange er livskrise som denne noe de aldri opplever, selv fikk jeg ingen snev av dette da jeg var i førtiårene, heldigvis, men hadde mange kompiser som fikk sin – og det var ofte svært påtagelig hvordan de forandret seg og fokuset. Det som var litt underlig å se var at flere av de ikke selv var klar over hvor dramatisk forskjellen var. Tar man seg en tur på byen en lørdagskveld er tilfellene lette å finne, mønsteret er stort sett det samme for de fleste.

   Tor

 3. m-l Says:

  La oss nå først fastslå at skalden selv leser det han omtaler som Sladder & Grafs, også kalt Se og Hør, Se her, eller hva pokker hva det er som er sett, lest, eller hørt, samt hvorhen det måtte være. Sexologen sliter med menn som er svært interessert i henne, etter hva jeg forstår av herr skald. Skalden refererer, leser antyder/beskylder henne for å være kåt, i dobbeltforstand? , på pr. etter teksten her å dømme, fordi hun fremmer hva hun selv opplever i sosiale media. Skalden fortsetter å håne henne med å omtale hennes etterhvert voksne alder for å være noe han omtaler som vanskelige og småpaniske, hva enn slag kunnskap og erfaring han har vedrørende et slikt utsagn. Positivt er det åpenbart ikke, slik jeg leser ordene.
  Etter skaldens mening så forstår jeg ham dithen at siden Spitznogel i det hele tatt bringer opp temaet sex så må hun derfor påregne menns påtrengende adferd/oppmerksomhet, noe jeg tør mener er både utidig og en noe forhistorisk og primitiv holdning til hvor opplyst samfunnet er dd. når det gjelder «forplantningsspørmål», og ellers relasjoner mellom kjønn. Jeg aner en nedlatende og macholigende holdning fra skalden når han mener at hun, les Spitznogle, får som hun «ber om» når hun i det hele tatt tør mene noe om menns adferd på dette området, i all offentlighet.

  Forsøk på latterliggjøring fortsetter når der blir referert til «sex med en lyktestolpe», og skalden ikke synes å ta poenget i den humoristiske lille notisen, som altså handler om noe helt annet enn nettopp disse trestolpene.
  Siden linken lå der så tillot jeg meg å klikke på den.
  Humor? Gud forby?! At det er Spitznogle som oppsøker fjortismedium tviler jeg på, men at disse mediumene søker iherdig etter tabloide saker å blåse opp, vel, det er trolig mer sansynlig?

  Petter Pihlgaard, hvem er det? Neitakk, jeg er ikke interessert.

  Hvem som skal bevise hva er for meg helt uinteressant.

  Hva Giske angår, politisk, så deler jeg din oppfatning.

  At Urbudeia Gjengedal har klipt seg kort, samt er nysingel, er muligens en slags nyhet. Tragisk er det dog for de små som er involvert. Men, en sak har jo alltid to sider.

  Ellers er februar måned snart halvgått, og jeg aner at våren snart banker på med mer varme i solen, samt en sildrende vårsmelting av den lille snøen som har falt så langt i vinter. Våren imøtesees med glede fra meg iallefall.

  Paradisdalen, hvor er den?

  Beste hilsener fra en annen budeie, fortsatt med ultralang flette..❗ hehe..

  • Tor Vidle Says:

   Først: Selvfølgelig har du rett til å kritisere mine ord m-l, noe jeg like selvfølgelig må akseptere. Og helt klart er det slik sett mye man kan sette fingeren på her dersom en tenker etter. Men samtidig er det skrevet med en viss form for humorristisk sarkasme, og noen ganger er det ok å kalle stolpen for det den er uten å kle den med pels først. Jeg tror og bestemt at damen, dersom hun hadde lest det, ville overlevd med et glimt i øyet og et skrå flir i munnviken. Ofte ser man ikke seg selv i rett vinkel fra utsiden – ikke slik andre gjør som ikke er begrenset av innsidens filtere.

   Nei, normalt leser jeg ikke sladderstoff, men av og til klikker jeg inn på noe fra forsiden av Sol, og i går lå denne damen rimelig heavy midt på siden og skulle «angi gifte menn» så da måtte jeg inn for å se hva i alle dager som var så dramatisk? Og har man først kommet seg inn i en slik hule er det ofte linker videre til andre saker fra samme menneske – og når det gjelder denne damen er det visst ikke første gangen hun har noe å meddele sladderpressen.

   Var det en trestolpe? Det fikk jeg ikke med meg – men da stiller den saken seg noe annerledes, jeg trodde det var en vanlig galvanisert kald og livløs sak, trestolper har jo sjel, så da så, hehe..

   (med fjortismedium i dette tilfellet mente jeg Facebook)

   Man kan vel neppe skjule faktumet at damen ser ut til å være dyktig til å markedsføre seg selv, og ofte kan den typen sport gi forskjellige utslag. Og sett i ly av hennes profesjon burde det ikke bli særlig øyebrynhevelser angående enkelte menns lyster og ditto sprell. Hun kunne og enkelt bare ha strammet inn på kommentarsensuren i hennes Facebookside så var det meste løst. Petter Pihlgaard aner jeg ikke hvem er, men han ble oppført siden han har erfaringer med hvordan kvinner går frem på samme område, og det sier vel at de er slettes ikke et eneste hakk bedre (det står om i den ene linken). Men det kan se ut som om det er ikke et tema for kritikk fra sexologen, hvorfor vet bare hun, men det er et paradoks like mye.

   Jeg ser at du er enig i kritikken av Giske, dvs den politiske vinkelen. Selv føler jeg at agurken Giske fikk mest pepper, men det er visst ok?

   Her var det vårfornemmelser før vinteren plutselig kom uventet på besøk, temperaturen falt med nesten 20 grader på bare få timer, noe til og med værfolket fant svært uvanlig til Jæren å være. Men jeg håper det ikke varer, nå ligger det rundt 1-2 minus så det er å leve med. Dog vil jeg helst ha tilbake det grønne og milde raskest mulig. Vi er rimelig bortskjemte her med svært milde vintrer som normalen.

   Paradisdalen er her, i Skaldelandet (eller Alvelandet som det og kalles) selvsagt, hvor ellers? hehe

   Den fletta bør absolutt vernes, jeg får levere inn en sterk anmodning til riksantikvaren, hehe. Men skulle du av en eller annen totalt uforståelig grunn gripe saksa så forhåndsbestiller jeg 50cm som kan sendes i posten, jeg betaler portoen med glede, hehe..

   Tor

 4. lisel Says:

  Nå ble jeg nysgjerrig gitt…. måtte inne å se på de linker… Tor…. skjønner at dama må ha bekreftelse på at hun har draget.. ser hvertfall mye eldre ut en 39…..
  Men jeg liker humoren din… synes den er fantastisk… du forstår å vende tingen så tilpass…
  Vet du sitter å ler i skjegget da du skriver slikt som det her…. herlig…
  Men dama var ikke noe særlig.. så skjønner hun må ha oppmerksomhet…. neste gang vil jeg se linkene før jeg kommenterer… lerrr godt her..

  Lise L. ennå en gang…

  • Tor Vidle Says:

   Som jeg skrev Lise så virker hun for min del (basert på uttalelsene og viljen til å sette seg i rampelyset) å være i en fase av kvinners tredveårsgreie. Det blir litt spesielt det hele når man parer alt med hennes profesjon, og til dels og noe småkomisk. Alt jeg skriver er selvfølgelig basert på hva som står skrevet i det linkete etc, så jeg kjenner henne jo ikke, og hadde jeg ville jeg da aldri skrevet noe som helst siden det da ble privat. Slik sett kan man si at det er om den offentlige personen.

   Men tanken var å holde en viss humor i det hele, til tross for at det nok kan leses begge veier.

   Tor

 5. mirapisani Says:

  Hihi, Giske ja. 😆 Du får sagt det Tor.
  Linkene har jeg ikke tid til å lese nå. Er bare innom og sletter innlegg. Noe som for øvrig viser seg å være klin umulig. De blir borte fra denne plattformen, men ligger like forbanna på den gamle plattformen. Så du kan være sikker på å se mer av meg her på bloggen fremover. Men det kommer ikke til å bli hyggelig. For Sol. Og for de som ikke liker en hylende og illsint Mira. Hold for ørene folkens, for dette kommer jeg ikke til å gi meg på.:mrgreen:

  Jeg er innom deg og leser innimellom Tor. Men ofte får jeg ikke tid til å kommentere. Ser du har besøk av Mormor også Tor. Når du får tid eller lyst, så er det veldig anbefalt å lese innleggene hennes som ligger i kategorien Mormor. Du kommer til å le deg skakk. Veldig din humor.
  Nå må jeg videre før trøtten kommer å tar meg. Ha en flott bloggkveld Tor. 😉

  • Tor Vidle Says:

   Han er en underlig potet ja Mira.

   Jeg lurte på hvor du var blitt av – eller jeg lurer vel enda siden ordene her ikke ga svar. Slette gamle innlegg? Men er ikke det rimelig enkelt? Og skal man slette alt er det enda enklere nå enn før, trodde jeg?

   Jeg er ikke så ofte her selv heller, mer som en periodeblogger, men det kan jo forandre seg.

   Håper alt er bra med deg.

   Tor

   • mirapisani Says:

    Hebn! 😈 Neida, jeg tuller med deg Tor. Jeg var fryktelig bekymret for deg i en periode når du ikke viste deg her. Lurte fælt på om du hadde tatt en snarvei til dine forfedre.
    Jeg har det bra. Egentlig bedre enn noen gang.

    Slette gamle innlegg… Nei det skal jeg si deg at ikke er enkelt. Innlegg som ble lagt inn på den gamle plattformen blir liggende like stødig på sin plass, slev om man sletter aldri så mye.
    Jeg har ennå ikke konfrontert Sol om dette, men det kommer. Og de bør ha en god forklaring.
    Innleggene fra den gamle plattformen som blir slettet, blir borte fra den nye, men ikke fra den gamle.😕

    Jeg kan jo slette hele profilen, noe jeg ikke har lyst til. Men finnes det ingen annen løsning, så gjør jeg heller det enn at den dritten skal ligge der. Jeg er ikke så sikker på at det blir borte da heller. Eneste måten det kan bli borte, er vel at Sol sletter meg går jeg ut fra. Jeg har ikke så lyst at alt som ble sagt til meg i kommentarer skal ligge der. Innleggene i seg selv står jeg for. Jeg har transportert bloggen til et lukket nettverk, så ingenting forsvinner. Og under den prosessen fikk jeg opp alle ip-adresser, og fikk da også klarhet i hvem som ga seg ut for å være hvem i den tiden.
    De som var mest utsatt for varianter av seg selv; var du, virre, paliaq og et par stykker til. Og jeg vil ikke ha den møkka liggende der lenger.

    Jeg håper du har det bra Tor. Først og fremst helsemessig. Det bekymrer meg ennå de greiene der.😯 Trøster meg med at du sikkert er seigere enn tygga lær, hehe.😆
    Ha en god kveld.😉

    • Tor Vidle Says:

     Godt å høre at du har det bra🙂 Det har vært lite å se til deg her i det siste så jeg lurte på hvordan det var med deg nå.

     Høres ut som om det er noe krøll som har skjedd når de flyttet/kopierte bloggen til den nye plattformen, men jeg regner med at de nok kan ordne det for deg siden de sitter på serveren. Det er svært sjeldent at jeg sletter noe som helst, og gjør jeg er det av hensyn til andre og ikke meg selv. Jeg bryr meg ikke særlig om hva andre mener om meg og det som er sagt er sagt. Men jeg tror jeg forstår deg, du hadde vel endel problemer med diverse en periode. Jeg tror nok at innleggene forsvinner når Sol fysisk går inn og sletter de og når søkemotorene så indekserer på nytt og ikke finner innleggene lenger.

     Jeg er glad jeg ikke ser ipadressene, og ikke vil jeg vite heller. Hvem som sier hva får de heller stå for selv. Men jeg forstår deg på en måte hvis du har blitt trakassert.

     Vel, det går opp og ned litt, men jeg er nok både sta og seig ja, kanskje mest det første, hehe..

     Ha en god kveld du og🙂

     Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: