Norge – et land for velstående.

Det er ingen tvil om at vi er i en spiral mot et samfunn bestående av to hovedklasser, de velstående og de andre – de som må tenke seg om 5 ganger før de skal bruke noen av sine få kroner.  Begge klassene øker i antall mennesker og skillene blir større og større. Nå er det igjen kommet fokus på de som ikke har råd til å gå til tannlegen – noe den sittende regjeringen lovte før valget å få slutt på. Men som vanlig leverer sosialistene ikke varene når det gjelder viktige områder for de som ikke lever i fløterus og klippekort til alle velstandselementene. Det er ingen bombe dessverre og viser nok en gang at sosialister  ikke er ekte medmennesker i sjela. Og de norske sosialistene er blitt erkekapitalister på toppen av sitt falske prat om medmenneskelighet hver gang det nærmer seg valg.

Jens, du er som et ikon på en uansvarlig kapitalsosialist. Du er flink til å selge folk håp om at deres drømmer skal bli oppfylt, men når det kommer til hverdagen er du pokker like lite til å stole på som en sleip telefonselger fra Bergen. De eneste løftene du holder er å gjøre de velstående enda mer velstående. Det norske helsevesenet råtner på rot som tennene til de som ikke har råd til å gå til tannlegen. Og like råtne er AP’s valgløfter. Samvittighet har dere aldri eid Jens – fine ord og med høy sigarføring voktes Sparegrisen Norge. Hvem faen tror du at dere er? Hvem har gitt dere tillatelse til å trø ned på likeverdet? Helvetes stormannsgalne sosialister!

Tenner råtner, helsevesenet råtner, veiene råtner, sjelene råtner, gamle visner i skitne bøttekott, barn vokser stressende opp i statsanstalter fratatt den ekte varme frie barndommen, utkantene dør, villlaksen dør ut fordi staten tjener mest på broilerslektningen i mærer, osv osv. Og snart er halvdelen av Norges unge mennesker dømt til å måtte bo hjemme hos mor og far til arven kommer fordi dere faens sosialister ikke gjør en dritt med boligmarerittet slik at unge folk kan få seg tak over hodet for en sum som de kan leve med.

Jeg begriper ikke at dere selv ikke innser realitetene: Norges sjel råtner på rot sakte men sikkert og vi blir et land bare for den velstående middelklassen – slike som meg. Men jeg har pokker ikke underskrevet på en fullmakt som gir deg og dine Jens anledning til å styre alle landets innbyggeres felles rikdom på en slik måte dere gjør!

Ja, Norge er annerledeslandet, men jeg liker ikke den delen av annerledeslandet som i økende grad gjør om mennesker til kun plusser og minuser i statens øyne – og hvor den samme staten ved regjeringen velger å satse mer og mer ensidig på plussmenneskene. Men du Jens er nok stolt av dine bedrifter – jeg håper dere sosialister ikke får en eneste stemme utover deres egne ved neste valg. Og Jens – slutt med å løpe rundt til alle de gamle med roser før valget – sosialistroser lukter råttent..

 

 http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/politikk/billigere-tannlege-ble-et-tannloest-loefte-3695247.html

 

34 kommentar to “Norge – et land for velstående.”

 1. palefinger Says:

  Ikke syt. Ikke skyld på venstresiden. Frp med sin privatiseringspolitikk gjør ikke det spor bedre for oss som har lite. Dette må være det, sorry for min bramfrihet, minst reflekterte innlegget jeg noen sinne har lest. Og det er ikke fordi jeg befinner meg på venstresiden selv.

  • Tor Vidle Says:

   Syt? Neida, forbanna er heller et passe dekkende begrep.

   Selvsagt kunne jeg skrevet en svær seriøs og reflekterende avhandling, men når man er forbannet så blir det ofte at man koker det hele ned til de grunnleggende fakta og ikke henger seg opp i en uendelig detaljørken.

   Hvorfor drar du inn FRP i dette? Når satt de i regjeringskontorene?

   Og hva FRP mener gjør ikke Jens & Co’s ansvar for situasjonen mindre. Din kommentar ligner mer på typisk sosialistisk retorikk for å prøve å fjerne fokuset fra eget ansvar.

   Tor

 2. skien_m Says:

  akkurat som jeg skulle sagt det selv og heelt enig med deg Tor 🙂

  • Tor Vidle Says:

   Faktisk tror jeg at mange er det i dette tilfellet, sosialistene har egentlig svært lite av virkelig medmenneskelig betydning de kan notere seg i skryteboka.

   Tor

   • luxcat Says:

    Tror du? Hva med folketrygdloven? Eller for å gå tidligere til verks, den først AML? Begge ting som har hatt alt å si for å dempe klasseskillet.

    • Tor Vidle Says:

     Alt å si for å dempe klasseskillet? Jeg ser nok helheten annerledes enn du gjør (dersom jeg tolket den korte kommentaren din rett) – og ikke minst forholder jeg meg til nåtidens total.

     Tor

     • luxcat Says:

      Og nåtidens total er at vi er et av de landene i VERDEN med minst klasseskille. Legg til høy levestandasd for alle, og du finner ikke noe bedre land. Og der er faktisk en blandin av APs og oljens fortjeneste. Enten man liker det eller ikke🙂

      • virre509 Says:

       Enig, men du glemte at et høyre og frp har også en del av den æren🙂

      • Tor Vidle Says:

       Øh.. du bør klare noe bedre enn dette vel? Er jo bare deler av – nær sagt, det ordinære skryteverset til AP (og som virre sier under er selv det vel mye selvforherligelse på andres bekostning – dog ikke det heller særlig oppsiktsvekkende siden det kommer fra sosialistene).

       Mener du selv at det ikke er økende klasseskille her i landet?

       Tor

       • virre509 Says:

        jodda dem som henger bak har lenger frem, og det er værre og være fattig i et rikt land enn fattig i feks Hellas,,men viss frp er bedre på fattigdoms bekjempelse enn Sv ?? ja da er jorda flat.:))

       • luxcat Says:

        Jeg tror ikke det er noe økende klasseskille, nei.

        Og du selv bør klare bedre, for eksempel med å skille mellom sosialist og sosialdemokrat, og i å forklare hva du egentlig mente med at «…sosialistene har egentlig svært lite av virkelig medmenneskelig betydning de kan notere seg i skryteboka.»
        Når jeg da minner deg på, for eksempel, folketrygdloven, så blir det «skryt». Det var ikke ment som skryt, men som et bevis på at sosialistene faktisk har gjort ting av BETYDELIG verdi.

        • skien_m Says:

         hvordan kan du IKKE tro at det er økende klasseskille når det til og med er på nyhetene!
         det er også noe forskere sier oftere og oftere..jeg TROR du må forandre på tro`ìnga de :mrgreen:

         • luxcat Says:

          Det JEG har fått med meg av nyhetene er at det er noen flere under fattigdomsgrensen. Det betyr ikke at klasseskillet øker.

          • virre509 Says:

           Norge har fått en bolig adel i grell kontrast til resten av skandinavia og verden.Det er umulig for en svært stygg mann som ikke evner og finne seg kvinnfolk og komme seg inn på bolig markedet.🙂 Og jeg er overbevist om at markedet ikke fungere når det kommer til og kjøpe seg tomt med mere.

          • skien_m Says:

           økte egenandeler,høyere boligpriser,høyere matpriser,mer skatt og avgifter osv,osv.
           det du sier lux er omtrent som å si..jeg har ikke merka at maten er dyrere,men jeg har lagt merke til at alle varene i butikken har steget :mrgreen:

 3. lisel Says:

  Forstår hva du mener…. men kansje det var på tide å få andre inn på stortinget? Ved siste valg, var det mange som ropte på en forandring, men da de kom til stemmeurnene så stemte de som de alltid har gjort.. det de visste hva var.. for dem det trygge.
  Her jeg bor, frykter jeg det verste, det blir dårligere tider.. nedskjæringer, høyere og flere avgifter.. kansje man skulle emigrere…..
  For meg virker politikere mange ganger som virkelighetsfjerne.. tror alt fungerer slik som rundt der de bor/oppholder seg.. Ja.. de i utkantene blir glemt.. oversett..

  Lise L.

  • Tor Vidle Says:

   Det er nok slik at sosialistene i Norge, og særlig AP, er svært dyktige på å markedsføre seg og ikke minst drive skremselspropaganda mot andre alternativer hver gang det er valg. I tillegg er de flinke til å rette kampanjene mot unge mennesker og ha nok lokkemat til en kravstor generasjon av velgere. Men jeg tror de etterhvert vil falle for eget grep, dvs de grepene de ikke tok.

   Jeg tror at barkete rikspolitikere, og særlig de av typen broilere, altså slike som har ingen eller svært liten annen yrkeserfaring, kan bli mer virkelighetsfjerne enn mange forstår. Personlig mener jeg at det er usunt å mer eller mindre ale opp unge mennesker til en direkte politisk karriere som så blir livslang. Man får en kunstig avstand til befolkningen utenfor politikermiljøene som er i lengden ikke bra.

   Angående utkantnorge tror jeg det er en stille bevisst politikk som skjer, det er billigere å drive landet dersom folk fortetter seg – bor i byer og blir urbane. Men samtidig skaper det problemer når så mange unge som nå trekker mot byene – det bygges altfor få nye boligenheter til å dekke tilveksten. Dermed får man de vanvittige boligprisene man ser i dag i de større byområdene i Norge. Så heller ikke der følger politikerne opp, men lar heller veldig mange unge forbli livslange gjeldsslaver. Og mange andre vil aldri evne å kunne kjøpe seg en bolig pga prisnivået.

   Tor

 4. SVaret Says:

  Jeg skjønner din frustrasjon, men må påpeke en del feil i det du skriver. I de årene SV nå har sittet i regering er titusner av nye barnehage plasser bygget, Norge har satt seg større mål i klimapolitikken, privatiseringen er stanset, svekkelsen av Arbeidsmiljøloven er reversert, tusenvis av nye ansatte i eldreomsorgen, minstepensjonistene har fått bedre kår og en veldig lav arb løshet. Mye er gjort, men det er ikke slik av vi setter oss ned å nøyer oss med det! Så lenge skole og helsevesen (ink tannlege) kan forbedres, så lenge kapital eiere lar egne interesser gå forann felleskapet, så lenge det er slik så kjemper SV sterkt og utolmodig!

  SV er for og styrke veldfersstaten, ikke svekke den med skatteletter til rike!
  Det store flertallet får mer av veldferdstaten i løpet av et liv en hva dem betaler i skatt, slik skal å burde det være!

  En ting er hva som kommer frem i media, andre ting er hva som er reelt!
  Da jeg sier dette som en privat person og snakker IKKE på vegne av partiet!

  • Tor Vidle Says:

   Ikke snakker på vegne av partiet? hehe.. den var en av de bedre i dag.

   Javisst har sosialistene gått i bresjen for å få alle barn inn i offentlige anstalter – og mulig du er stolt av den bedriften. Men de ga aldri barnas foreldre noen som helst reelle alternativer. Hva tror du 1 barnehageplass koster samfunnet totalt pr måned?

   Klimapolitikken? Du mener avgiftspolitikken antar jeg, for det er synonymløsningen for sosialistene i Norge..

   Privatisering av deler av samfunnet og arbeidslivet er sunt for alle land, noe annet er bare svada og stalinistiske tankeganger.

   Tusenvis av nye i eldreomsorgen? Hvor da? Og hvorfor må bestemor enda bo i bøttekottet? Jens lovet henne eget rom for lenge siden..

   Minstepensjonistene har fått bedre kår? Hvordan? Og hvem sier det?

   Kapitaleierne gjør og mye for deg og andre, f.eks donerte Hagen & Co nettopp noen millioner til nytt operasjonsutstyr fordi staten ikke vil betale. Mange ting her i landet har tilkommet oss alle kun fordi folk med private midler har vært pådriverne mens staten oppfører seg som raka fant.

   Sorry, men jeg tror jeg kan enkelt kle nakent det meste som kommer av sosialistskryt for tiden.

   Men du vil muligens innse selv når du om noen år får et videre utsyn.

   Tor

 5. virre509 Says:

  jeg tror at vi btrenger mere Sv politikk, ikke mindre, folk flest har det for bra i dette landet.

 6. luxcat Says:

  Skien: Ikke mer plass under, men du glemmer å nevne lønninger, trygder og deres stigning. Du glemmer vår lave arbeidsledighet og universelle ordninger. Så du skjønner: At prisen på noe stiger, betyr ikke automatisk at klasseskillene øker😀

 7. luxcat Says:

  Virre: Men når, hvillket årstall, ble det en menneskerett å eie en bolig når man er 19??

 8. skien_m Says:

  «men du glemmer å nevne lønninger, trygder og deres stigning»
  problemet er bare at ingenting av overnevnte stiger i takt med prisøkninga og hvertfall IKKE de offentlige satsene.DET er hvertfall dokumentert så grundig at det er ikke noe poeng i snakke om det engang.
  en annen ting..prisene har ikke steget «litt» den har steget VELDIG de siste årene og det også vises klart i rapporter.
  en ting til..hva er lav arbeidsledighet? at de som er på all slags arbeidsmarkeds-tiltak,kurs,arbeid for trygd osv osv er LIXOM i jobb med fullverdig lønn!!LANGt DERIFRA.

 9. luxcat Says:

  Skien: Gjør de ikke? Har du statistikker på det? «Prisstigninga» er så generelt at det tar med alt. Trenger man for eksempel å eie en bolig om man er sosialklient? Og hvor går grensene mellom å ta vare på og det å initere en trygdekarriere (j.fr GB)?

  Det siste året hadde vi omtrent ikke prisstigning, og langt lavere enn det som er ønskelig i et makroøkonomisk perspektiv, så jeg aner ikke hva du mener! Hva ser du den VELDIGE prisstigningen i forhold til?

  Sry, Skien. Men jeg tror du er full av meninger og ikke like full av fakta😀

  • skien_m Says:

   masse fine ord og kverulering :mrgreen:
   «Gjør de ikke? Har du statistikker på det? » her anbefaler jeg økonomiske sider,forskningsrapporte og google siden jeg IKKE skriver slike rapporter :mrgreen:
   «makroøkonomisk perspektiv» hodler det ikke at vi har de dyreste matvare-prisene i verden!!
   «Trenger man for eksempel å eie en bolig om man er sosialklient?»
   JA..definitivt..hvorfor?det er såå enkelt som at alle trenger trygghet og noe fast å forholde seg til.
   noe som igjen går på økonomi.
   en annen ting av samme sak er nemlig den også at du sikrer deg ikke for fremtiden uten eie bolig for det du betaler går rett ut av vinduet..en annen ting til i samme farta..vet du hvor dyrt det er på leiemarkedet og feks hvor dyrt det er for single å bo og leie alene!
   fine og fancy ord gir deg ikke mer rett i det du sier lux.
   men som sagt..dette er et STOORT diskusjonsfelt og jeg har ikke tenkt til å bruke resten av døgnet på diskutere hele samfunnet i smådetaljer :mrgreen:

   • luxcat Says:

    For å vise at vi går mot større klasseskille, altså større skille mellom dem som har og dem som ikke har, så må man ha tall. Ellers blir det bare ord. Og jeg tror det du og Tor holder på med er bare ord…

    Og vi har ikke de dyreste matvarene i verden! Hvor tar du det fra??!
    Og her faller jeg egentlig av lasset fordi jeg ser at det du sier er dine egne meninger og ikke virkeligheten, ergo er det ingen grunn til å fortsette diskusjonen. Om du ikke, voksne mann, vet forskjellen på det du tror du observerer og det som er virkeligheten, så er det ikke noe poeng. Ikke for meg.

 10. virre509 Says:

  poenget mitt var at en ungkar som tjener under gjennomsnittet og bor i en storby er like langt unna og eie egen bolig som 40 åring som han var når han var 20.Og kjøpe hus i en storby forutsetter at man er 2.
  Hus prisen skyldes ikke bygge kostnaden men tomteprisen tragisk nok.Muligens så holder kommunen igjenn byggetilatelser, rike utbyggere blir enda rikere når det ikke bygges mere en etterspørselen.

 11. virre509 Says:

  neida vi blir rikere og rikere, det kjøpes feriehus overalt i verden av den Norske underklassen til og med🙂 og aldri har noe folk noe sted i verden levd så bra som oss. Men det er feller i vår velstand, eller farer🙂 om du vil. For lykkefølelsen er ikke nødvendighvis på topp.

 12. Tor Vidle Says:

  Og her var jeg ferdig med denne utblåsingen, men vet at jeg allikevel hadde rett når jeg ble forbannet, hehe..

  Men dere må bare forsette hvis det er ønskelig, jeg har bladd til neste side og lar evneløse politikere flyte på sin sjeleløse trestokk til neste gang..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: