Hva pokker…? og sånn der…

«….. og hvorfor snakker du til meg som et kasus i ubestemt form? Til din info så eksisterer jeg i særdeles bestemt form her og nå – klarer du ikke oppfatte det enkle må jeg dessverre be om at du blir byttet ut med en lege jeg kan ta seriøst.» Pokkers selvopphøyde legefjols!

«….. og Tor, husker du da du….? Haha!» Hm.. hva pokker snakker han om? Maritim? Hvilket av de? Norge drukner i hoteller med det navnet. Studerer fremtoningen foran meg nok en gang – hvem er han? Fyren påstår han kjenner meg, men hvem pokker er han? Kan ikke huske noen med så stor drøvel og sildamål? Og hva faen snakker han egentlig om?«…. og da ramlet jeg nesten av stolen! Haha! Råeste innlegget jeg har hørt i min tid i bransjen! Til og med ordstyreren fra Oslo ble knebla! « Hva? Innlegg? Ahh… men for pokker, jeg kjenner ikke deg! Ikke liker jeg sildajazz heller! Men sild er snadder – både sur og i pisket kremrømme. «Eh.. kjekt å se deg igjen…eh, ja. Beklager men jeg må komme meg videre før parkomeiniene knabber kjerra – vi får heller snakkes en annen gang.. eh, du…»

….. pokker og! Hvorfor endte jeg bak den sexy fletta i køen? – Hva faen? Hvorfor presser de på bakfra? Hei! Kutt ut! Jeg er allerede farlig nær fletta!

«….. så får du vår bonusgave på kjøpet, vi skal sørge for at hele forsendelsen er hos deg innen 3 dager!» Hm.. «Hei! Hold an her kjetting! Jeg har da pokker ikke bestilt noe av deg din fjøsnisse!» Jeg har forstått det slik at jeg fikk ditt samtykke til…?» «Hva fanden slags oppførsel er dette? Du, lurer du ikke på hvorfor jeg har tatt kontakt med ditt firma og bedt deg ringe meg?» «Jeg regner med at du har møtt en av våre mange tusen fornøyde kunder?» «Ah.. det trodde du nok din suppegjøk, men jeg har bedt deg ringe fordi jeg skal kjølhale deg i Jærmøkk på tvers av din ufordragelige oppførsel for å har lurt min mor! Du får en dag til å rette opp i svindelen ellers sitter jeg dag 2 på flyet sammen med 500 liter av sterkeste Jærmøkk! Følg ordren i mailen du får nå!» Klikk..

….. hva pokker? Der har jeg jaggu klart å ta på meg to forskjellige sokker igjen! Men ikke sikkert hun legger merke til det – de vel vant med det de som jobber i skobutikker?

«….. kjekken?» Øh.. hva pokker går det av det fulle krakilet? «Sorry, men jeg er på let etter en kompis jeg skal hente.» Speider ut over det dunkle lokalet etter Leif – hvor søren er dusten? Kan noen skru på lyset? «Åhh denne sangen gjør meg yr og litt gal! Skal vi danse kjekken?» Hva i hersens navn? Henger hun bak meg enda? «Beklager, jeg har ikke tid..» Pokker og! Nå limer hun seg fast med hele kroppen! «Liker du meg ikke?» Hva faen skal jeg svare? Jeg liker ikke dritas blekksprutkvinnfolk som gnir puppene inn i ryggen min og puster varm øl og hvitløk inn i nakken! «Beklager, men jeg må finne en kompis jeg skal kjøre hjem, det har ikke noe med deg å gjøre..» «Han kan sikkert vente til dansen er ferdig, kom nå kjekken!» Pokker og! Nå er hun limt fast med superlim! Hold hendene unna din kåte kjerring! Herregud. Her må det bestemthet til! «Liker du meg ikke? Hvorfor skuer du meg bort?» «Sorry, men har ikke tid..» «Hvem er dette Else? Du må presentere meg!» Pokker og, der kom sikkert venninna. Shit! Hvor har Leifen gjort av seg? «Jeg vet ikke hva kjekken heter, men han vil ikke danse med meg, snufs…» «Kom nå kjekken, du kan ikke si nei til to av byens friskeste damer!» Faen og, to blekkspruter! «Leif! Hvor pokker er du!!»

….. hm, hva pokker, der blåste visst stigen ned. Hvordan skal jeg nå komme meg ned igjen?

«….. nordmenn godtar for mye av deres damer.» Hm.. hvorfor kan han ikke bare holde kjeft, jeg må lese gjennom dette før vi kommer til flyplassen. «…. derfor min bror kasta ut den norske damen.» Jaja, stakkars han. Hvorfor er det nesten ingen norske taxisjåfører å oppdrive lenger? «Den norske samfunnen blir ødelagt av norske damer uten moral. Alt vi taxisjåfører opplever om natten med fulle norske damer. Hjemme hadde den oppførsel aldri blitt akseptert av samfunnen.» Hm.. «Hjemme? Hvor er det?» «Irak er min hjemland» «Men hva pokker gjør du i Norge når det bare er elendighet her?» Ah.. endelig holdt han kjeft…

…. livet er herlig, fønvinden leker med hårene på armen. Tror jeg sovner snart  til musikken fra heia. Hm.. vinden er som en øm finger som leker med hårene… AU! Pokker og! Sleipe kleggdjevel forkledd som fønvind!

…. se på de idiotene bak furubuskene! Tror de at de er usynlige? Bæhh! Radarfjols! Dra heller hjem igjen og gjør noe nyttig! Hva pokker? Hvorfor vinker klovnen meg inn? «Sertifikat og vognkort takk.» «Ok, et øyeblikk – men hvorfor stoppet du meg? Hvis du påstår at jeg kjørte for fort så må dere jammen bestille time hos optiker hele bunten!» «Vi fikk beskjed om å stoppe deg fordi du snakket i mobiltelefonen.» «Hva pokker? Jeg har ikke snakket i mobiltelefonen de siste 15 minuttene!» «Et øyeblikk…» Faens blåskjorter! Kom dere hjem igjen og pass heller på bestemor så hun ikke blir ranet! «De mener bestemt at da du passerte posten ble du observert med mobiltelefonen inntil høyre øre mens leppene beveget seg.» «Ja hva så? Jeg frøs på øret og brukte telefonen som ørevarmer, og leppene? Har du aldri hørt om å synge til kul musikk?» Hva faen ler han av? Pokkers overivrige onkeldust!

«Et øyeblikk..» Hm.. hva nå? Hvor blir han av? Jeg har ikke tid til dette vaset! «Kan du vise meg samtaleloggen til mobilen din?» «Hva? Nei! Hva blir neste? Håndjern på mobilen?» «Et øyeblikk..» Duster! Hvorfor må de alltid diskutere i samlet flokk? Klarer de aldri å ta egne beslutninger? Hm, der var de endelig ferdige.. «Vi har kommet til at du under tvil får slippe med en advarsel denne gangen.» «Hva? Nei takk! Jeg godtar slettes ikke en advarsel for å varme øret og synge i bilen! Vennligst trekk den urettmessige advarselen tilbake!» «Et øyeblikk…» Makan til fjols! «Her er sertifikat og vognkort, ha en god tur videre!» «Hei vent litt! Så enkelt er det ikke!» «Greit, vi anfører ikke noe, og har avsluttet saken.» «Ok, men neste gang slipper dere ikke så enkelt unna, da skal jeg og ha en skriftelig unnskyldning!» «Jeg skal hilse fra Arne, han er den som ba oss stoppe deg..» «Hva? Åh pokker, tipper de ler godt nå luringene!» «Man kan nok ikke nekte for det, hehe..» «Du kan gi beskjed til fjompen i busken at hevnen blir en ubetalelig bot!» Hmmp! Hva pokker slags kompiser er det jeg har? Hm.. det er andre gangen han lurer meg på denne måten…? Haha! Bare vent du..

…. Hm… ryper på scootere er litt småsexy, se på den der. Får kjøre forbi forsiktig. Hva pokker? En gubbe med en meter hestehale?

«….. og etter din respektløse utblåsing i siste email har ordføreren valgt å avslutte dialogen – Mvh blabla» Hah! Hva pokker? Tror han at han slipper unna sannheten? Åh nei du, jeg er ikke født uten målpakke: «Etter ordførerens siste umodne tilsvar som er særdeles skuffende i alt alvoret, ser jeg meg dessverre nødt til å koble inn pressen i morgen for å få belyst saken i all offentlighet – Mvh Tor Vidle.» Jeg tipper en time. En halv time senere: «Tor, ordføreren er på telefonen, kan du ta den?» «Hm… jeg er litt opptatt nå Anne, kan du be han ringe igjen i morgen?» «Han sier det er presserende og ønsker å snakke med deg nå.» «Hm.. be han prøve igjen om et par timer…»  «Han kommer heller her rett før lunsj Tor.» Hmm.. Sola skinner.. «Anne, jeg tar meg fri resten av dagen og drar på fisketur. Du kan nå meg på mobilen hvis sjappa brenner, men offisielt er jeg i et hastemøte i byen resten av dagen når ordføreren dukker opp.» «Greit det Tor, og kos deg, du trenger det!»

…. lille speil – hm .. «store» speil på veggen med glitrende edeltreramme… Hva pokker? En kvise på rompa? Hm… Ungdomskvise… Åh, det var bare en lodott fra håndkleet.. Lille store glitrende speil på veggen.. Shake! Shake! Yeah! Pokker ikke mye som rister her nei – bare det som skal riste. Tar 20 armhevninger in nude… hm.. tror jeg tar de siste 16 til sommeren, er alltid i bedre form i den lyse årstiden..

Ups.. det er visst fremdeles juletid – får vel avslutte anstendig for å pynte på et eller annet.

Nei! Det er sunt å være uanstendig av og til!

Swing it baby! Rock your body around the Christmas Tree and down on mitt fang jes! Ugh! And ta med skålen med marsipansnadderet!

Fortsatt God Jul fra nissen i Skaldeland..

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: