Vennligst forklar Sol!

Logger meg inn og får følgende beskjed: «Advarsel: Brukeravtale brutt – Ved fremtidige brudd på brukervilkårene, vil det føre til at kontoen din stenges.» Og ingen forklaring, ikke en gang en mail som forklarer hvorfor – kun en knapp med «Akseptere» jeg må klikke på ellers kommer jeg ikke inn i bloggen. Men jeg aksepterer ikke en advarsel når jeg ikke vet hvorfor man har gitt advarsel – dessuten kan jeg ikke heller se hva jeg skulle ha skrevet som plutselig nå kvalifiserer til en advarsel.

På alle mine år her har jeg aldri fått en advarsel, eller så mye som et hint om noe i den retningen. Og man kan pokker ikke bare gi en advarsel uten forklaring på hvorfor, og så i tillegg være såpass frekk å kreve at man skal uten videre godta advarselen som ikke er grunngitt. Hvis man ikke godtar en ikke grunngitt advarsel så er man utestengt.

Jeg synes dette er såpass alvorlig at jeg tar det her for alle til å se og ikke på mail, og særlig i tilfelle andre har opplevd samme urimelige behandling før – og til og med kanskje blitt utestengt med samme metode, noe jeg og blir ettersom jeg forstår av teksten dersom jeg begår et brudd til – brudd som det ikke opplyses om i det hele tatt.

Beklager, men er dette ment som seriøs behandling av brukere så sier jeg takk for meg.

24 kommentar to “Vennligst forklar Sol!”

 1. Tante Bø Says:

  😯

 2. medi Says:

  Hei Tor. Jeg fikk en slik melding for en stund siden. Jeg trykket aksepter i beflippelsen, enda jeg ikke så at jeg kunne ha brutt noen regler. Men tenkte som så, noen har sikkert klaget inn mine blogger som forteller om min tro og slikt…noen tåler jo ikke det her.
  Jeg fikk aldri noen forklaring.
  Får se om de svarer deg …
  Fin *restenavdagen* til deg.

  • Tor Vidle Says:

   Du og? Jeg nektet først å godta, nektet å klikke på akseptere. For hvorfor skal man akseptere en advarsel uten begrunnelse? De ber jo om at man skal akseptere et brudd på regelverket man ikke får vite om. Men jeg ble nektet å komme inn i bloggen før jeg klikket på aksepter. Prøvde å omgå, men ikke tale om. Og slik jeg leser teksten så blir man utestengt neste gang, men da og uten å få vite hvorfor.

   Jeg godtar ikke en slik behandling, og kommer de ikke med en forklaring og unnskyldning så har jeg skrevet mitt siste innlegg her. Det er grenser for hva jeg godtar.

   Har nå tatt sikkerhetskopi av bloggen i tilfelle jeg avslutter eller jeg stenges ute.

   Ha en fin dag videre du og.

   Tor

 3. SOL Communityansvarlig Says:

  Hei Tor –

  Det skyldes i utgangspunktet en feil i WordPress hvor eieren av en blogg blir stående ansvarlig for kommentarer som rapporteres inn som upassende, slik at «straffen» for at klager tas til følge legges på bloggeier i stedet for kommentator. Men når det er sagt, så er det selvsagt vårt oppgave å følge de rutinene vi har for å behandle innrapporert materiale. Følges rutinene, skjer ikke dette. Vi legger oss flate. Det er ingenting i din blogging og kommentering som tilsier at du skal få advarsel eller bli utestengt, selvfølgelig.

  • Tor Vidle Says:

   Det er en uholdbar situasjon dersom bloggeier skal ansvarliggjøres for andres kommentarer. Det er en vesentlig forskjell mellom å enten slette/moderere bort en kommentar hos en bloggeier eller gjøre denne oppmerksom på at vedkommende bør slette en kommentar – og til å automatisk belaste bloggeier for andres kommentarer ved å gi vedkommende en advarsel som truer med utestengelse.

   Og et grimt paradoks er at i verste fall kan bloggeier felles av trakassering mot bloggeier selv av en kommentator dersom den trakasserende kommentaren klages på av andre. Altså først blir bloggeier trakassert av en kommentator for så i neste omgang bli straffet av Sol enten med advarsel eller utestengelse. Det er vel knapt mulig å være mer urimelig.

   Man bør og være klar over at ikke alle bloggeiere sjekker kommentarer hver time. Dersom da uakseptable kommentarer kommer uvitende for bloggeier, er det forståelig/akseptabelt at slike blir slettet av Sol. Bloggeier kan ikke belastes for å ikke sitte hvert sekund på nettet for å sjekke kommentarer eller straffes for ord fra 3. person.

   Det må være mulig å deaktivere/omgå dette dersom det er en autofunksjon i wordpress. Noen har måttet sette premissene for programmet til å sende en advarsel når premiss 1-10 inntrer – og jeg kan ikke se annet enn at det må være Sol selv. Som jeg ser på kommentarene her er jeg ikke alene om ha fått denne typen advarsel, dermed funker heller ikke hva enn noen trodde ville funke.

   Jeg krever og at den advarselen jeg urettmessig har fått blir lagt død, nullstillet. Og flere vil jeg ikke se uten at de er grunnet direkte i mine egne ord – og selv da vil jeg ha vedlagt en forklaring/konkret årsak.

   Tor

   • SOL Communityansvarlig Says:

    Hei Tor –

    Vi forstår at det sikkert var en veldig ubehagelig opplevelse å få en slik advarsel, og beklager det sterkt. «Anmerkningen» er selvfølgelig slettet i systemet. Denne delen av overvåkningsfunksjonen er altfor streng for vårt behov, og det er derfor vi i utgangspunktet skal behandle innrapporterte kommentarer og blogger manuelt, slik at ingen får en ufortjent ripe i lakken. Vi er på leting etter en annen modul for dette formålet. Nok en gang – unnskyld fra oss.

 4. lisel Says:

  Hei Tor.

  Du er ikke alene.. dette prøvde jeg også.. men jeg skrev til SOL.. spurte hva som var galt.. Fikk den samme forklaring som du fikk her.. altså en standard.. og hvor de beklaget. Men de kunne ikke slette den advarsel.. det var noe med en mod. som hadde strengt noe.. hva det så var. Følte som deg..at nå lukker jeg hele greia..
  Da så mange har opplevet dette, så skulle dette kunne rettes.
  Uff og uff… hva vei går det her….

  Lise L.

  • Tor Vidle Says:

   Husker nå at du har nevnt dette Lise, som du ser har medi og fått en – og antagelig flere bloggeiere. Tydeligvis er det noe som er lite gjennomtenkt fra Sol’s side. Det er svært lite hyggelig å få en slik advarsel, og enda verre når ingen forklaring gis – og man nærmest trues til å godta advarselen.

   Akkurat slike negative elementer behøver vi ikke i tillegg til at bloggen allerede sliter med å få nye bloggere og beholde de gamle.

   Tor

 5. lillesøster Says:

  Enig. Forresten, tror du det var jeg, da jeg fortalte om «Jomfruen» og «Konsulenten» og la igjen link til Michael Jackson…? Jeg tenkte overhode ikke på ham i forbindelse med det, for jeg hadde og har kost meg med musikken til ham og the Jackson 5 i flere dager nå. Han fikk jo barn, så han var jo ikke sterilisert, om det var slik noen ville ha det til at jeg mente. Skal man aldri ha lov til å leke med de store gutta («You´re playing with the big boys now», som de synger i «The Prince of Egypt».

  Jeg skrev et svar til den berømmelige Bramaputra, som jeg ikke helt forstår meg på, men man kan jo ikke forstå seg på alle, det rekker om man kan fåstå seselv. Han spurte meg om Billy Joel har kjæreste. Da la jeg igjen en link til en premiere hvor han og hans søte dame og datter var, i forbindelse med en film og/eller konsert han ble intervjuet om angående «The last play at Shea», det stedet skulle visst nedlegges, pluss at filmen handler om ham selv. Jeg svarte Bramaputra i henhold til en video som jeg hadde sett på Billy Joels webside fra en gang han var i Nürnberg, hvor hans far kom fra, og hvor hans bror Alex Joel hjalp ham med å oversette spørsmålene til dem som ikke snakket engelsk, men tysk, da hvem som helst i salen kunne stille et spørsmål. Det var en mann som lurte på om noen av sangene var skrevet til en dame, eller muligens lurte han på hvorfor så få sanger handlet om damer. Da tok Billy Joel frem «svarteboken» hvor han hadde alle sangene sine, og gikk gjennom alle som begynte på «A», og det var ikke få av dem som var skrevet til en dame, kanskje nesten alle, så han fleipet med det at det var faktisk mange damesanger. Og jeg skrev til Bramaputra at Billy Joel har hatt damer helt siden den dagen han først begynte å opptre for folk (det har han jo selv sagt), og det er derfor han aldri har sluttet (det har han ikke sagt), og jeg sa til Bramaputra at det amerikanske alfabetet er jo litt kortere enn det norske, så hadde de hatt Æ, Ø, Å, så hadde han sikkert hatt en sang til Ørnhild, Åsta og… finnes det et damenavn på «Æ»? Dette redigerte Bramaputra vekk, pluss mye annet ved andre anledninger. Hva er vitsen med å gidde å svare eller kommentere Bramaputra når han har mulighet til å redigere vekk ting han ikke liker? «Så ille var det da ikke? Er du redd for å bli saksøkt?», spurte jeg ham. Er jeg en sånt stort troll i måten jeg snakker på eller er det dere som er paranoide og vrir alt til verst mulig betydning; tar alt opp i verste mening? Snart er det vel kun lov å blogg for «de høyt utdannede» som har fått seg lekre jobber, med makt. «Maktsammfunnets guder.» Godt at det er noen som har lov til å snakke og si hva de vil, uten å bli motsagt.

  • Tor Vidle Says:

   (Jeg måtte gå ned til havet og ta noen bilder av solnedgangen lillesøster, så jeg rakk ikke svare deg samtidig med de andre :))

   Såvidt jeg har fått med meg er det minst 2 kommentarer som er/var borte – den ene var din, men den klarte jeg å trylle frem igjen, den andre ser ut til å være slettet (av sol) for godt, selv om jeg hadde svart på den kommentaren tidligere. Begge disse kommentarene var det etter min mening ingen grunn til å slette. Og særlig ikke din.

   Bramaputra er en grei kar, men ikke alle forstår hva han skriver alltid luringen, hehe. Men jeg forstår det meste. Redigerte han vekk noe? Er du sikker? Det hørtes merkelig ut, kanskje han hadde en dårlig dag? Jeg rører aldri noe i de kommentarene jeg lar stå.

   Imponert over din viten om artister, hos meg går slike ting som regel ut igjen på andre siden. Damenavn på Æ? Æbudeie? Finnes sikkert flere og, hehe

   Tor

 6. lillesøster Says:

  Vær ikke redd, Tor og Bramaputra, eller hvem det måtte være, bare skjul kommentarene mine om dere vil. Det er ikke meningen å innvadere deres blogg. Om jeg starter en ny blogg? Si meg, vil egentlig Gud at jeg skal blogge? Tenk om internett er «dyret» og jeg «tilber» det, slik det står at «alle» skulle gjøre. «Internett-tilbedelsesgenerasjonen». Snart må vi vel se beistet rett inn i øynene, for å få lov til å logge oss inn og «identifisere» oss i disse terrortider, og putte fingeren på skjermen med «chipet» i for å logge oss inn på nettbanken… «Heil 666». Håper de får orden på økonomien disse «4-rike»-etterkommerne nede i EU. (Vi er jo ikke medlem, så kanskje får vi være i fred for «Dyret» litt lenger; eller i det minste ha ham bittelite granne lenger på avstand enn dem, kanskje pga oljen de har funnet nå? Gud har sannelig velsignet Norge. Nå kan vi velsigne de fattige EU landene, pris Gud, Han er god. Må Han også få dem til å se i nåde til det norske folk, som ikke alltid heller har det så lett, men man skal ikke klage så lenge det finnes fattigere barn i Afrika. Sov godt, håper jeg, Tor.

  • Tor Vidle Says:

   Nei, jeg skjuler ingen av dine ord lillesøster, du er alltid velkommen hos meg🙂 Ikke føler jeg du «innvaderer» heller, du har bare mange meninger om mye og det er jo en positiv egenskap. Hva Gud mener om at du skal blogge eller ikke aner jeg ikke noe om siden jeg aldri har vært på særlig talefot med den gamle gubben, men han behøver vel ikke bestemme det for deg?

   Men det er et tankekors du nevner angående hva som skjer nå i samfunnet angående det frie ord, det ser ikke særlig lyst ut dersom man analyserer hva som foregår i f.eks avisene. VG har allerede begrenset sterkt at folket får si sin mening, kun de som er medlem av Facebook, har en lovlig profil der, får mene noe. Håpløst – men de benytter alle sjanser nå i de røde redaksjonene til å kneble motsatte meninger av deres.

   Hvem/hva statsministeren tenkte på med ordene om et åpnere samfunn er det grunn til å undre seg på når en ser hva som kommer fra alle innvandringsvennlige synsere som nå dukker opp fra mørke skap, og hvordan pressen, særlig den fra Oslo driver klappjakt på gamle uttalelser fra innvandringskritiske politikere. Tragisk å se på, men samtidig kommer redaksjonenes sanne jeg åpent for dagen.

   Sov godt du og🙂

   Tor

 7. lillesøster Says:

  )

 8. lillesøster Says:

  Takk, ja, du har rett i det du sier om knebling osv. Jeg er ikke på Facebook, for den aller første som kontaktet meg var hun som jeg hadde prøvd for harde livet å komme meg unna, for HUN var taletrengt. Hun snakket alltid i én time, gjerne hver dag, på telefonen, kom gjerne hver dag på besøk og med et visst antall småbarn på fanget, ble jeg litt ør, pluss at hun snakket alltid dritt om gubben, helt til jeg en dag sa: «Er han så ille bør du kanskje skille deg fra ham?» Det gjorde hun ikke, for de holdt på å skaffe seg hus, og det er jo kjekt å være to om regningene, antar jeg, tross alt – for barnas skyld – mener jeg. Da ga jeg Facebook-kontoen min til min mann, og han brukte den til firmaet. Problemet var bare at slekt og venner og alle som jeg kjenner skulle komme inn på samme side, og noen av dem hadde ganske grove tegninger på sidene sine. Det har kanskje noe med at noen aldri kommer over analstadiet, noe som er greit, for Gud elsker jo alle barna, også babyer, men problemet var at det passet ikke helt overens med firmaet å ha en tegnet høne og hanefar på siden, så etter en stund droppet også han Facebook. Det går an å sperre, men det er litt utrivelig å sperre alle disse slekt og venner og alle som jeg kjenner, for da er du i hvert fall en «dritt-kristen»… Man må ha en høne eller hane in nature på siden, ellers er man så kjip skjønner du. Høna/hanen er nøkkelen inn til alle som vil teste om du er kjip eller ikke… Ja, godnatt (jeg må bare gjøre ferdig oppgaven om hvor mye våre innvandrere har påvirket norsk mat… og det er ikke lite… hva er cous-cous, falaffel, jalapeno, med eller uten durt over n-en for noe?) Stønn. Det smaker sikkert godt.

 9. uinlogga bram Says:

  du lillesøster har litt sån der tendenser til å dra i gang litt paranoya,av og til-
  jeg syntes det er kjekt med komentarene dine- og svarer vel ofte på dem-
  du har holdt på med det der tidligere og og – det er helt greit-
  jeg syntes du er akkurat like hyggelig med deg rfor det!
  ønsker deg gode dager til vi skrives neste gang lillesøster-
  jeg redigerer4 ikke komentarer, bortsett fra – da jeg oppdaget muligheten og demonstrerte den ovenfor
  hun der i nord som jeg ikke husker navnet på nå-
  slapp av med det der lillesøster!
  nå skal jeg snart gjøre joga- det er veldig bra greier-
  og stå på tor- du har så flotte greier-
  skal studere diktene dine siden!

 10. lillesøster Says:

  Det har jeg ikke, men du har lov til å mene hva du vil. Vet ikke hvem hun i nord er. Trønderen? Enn de i vest, da? De har aldri noya?

 11. lillesøster Says:

  Brama, skal jeg fortelle deg noe rart som bare kommer til å få deg til å fortsette å fortelle meg at jeg har noia? I 1-2 år har jeg opplevd at ting har forsvunnet i leiligheten vi leier. Vi arvet en masse kjøkkenutstyr, kjempestore trøser, grillspyd, vel, alt du kan tenke deg av gamle, kjempebra ting man hadde i gamle dager; appelsinpresse i metall – jeg hadde forsynt meg «grådig» av merkelige redskaper som jeg ikke engang var sikker på hva var, pluss utstyr til å lage tårnkake med; i metall – med full tillatelse – for det skulle på loppemarked, om ikke jeg tok det. Alle skuffer og skap på kjøkkenet var stappfulle, jeg fikk dem nesten ikke igjen. Det var greit at min datter prøvde seg på å kaste ting i begynnelsen for å rydde, det har hun innrømmet, men det ble aldri slutt på alt som forsvant. Noen av tingene var flotte; håndmalte keramikkrukke på veggen, krydderhyller, messingskjeer… Alt er vekk. Helt skrapet. Jeg ble veldig frustrert, men min datter benekter fortsatt at hun har gjort det.

  Deretter kommer det til stue, gang, innebod og bad. Så mye har forsvunnet. Til og med skoskapet med skupuss og en utebod full av sko og stikkede, fine votter, er vekk. Jeg kunne ha skrivet mange sider om alt som var vekk på alle disse stedene, til og med attest, radio, svært personlige ting med mitt navn på og til og med en sameveske (jeg er ikke same) med mine visdomstenner i, hvor jeg hadde skrevet mitt navn. Da jeg ikke fant karakterbøkene mine fra barne-, ungdoms- og videregående skole, etter alt dette, begynte jeg å føle det som et identitetstyveri, men heldigvis fant jeg karakterbøkene, ikke det at de er så fantastisk, men personlig er det.

  Min datter var frustrert over at jeg hele tiden gikk der og spurte henne: «Har du tatt dette?» Spurte også min andre datter og min mann: «Hvor ER det, da?» For ikke å bli gal fant jeg ut at det er best å skite i alt. Ok, hvis det er sånn du vil ha det, Gud, at jeg mister alt jeg har til en eller annen merkelig tyv, så greit. Det er sikkert fordi jeg ikke betaler tiende.

  Nylig var min datter borte i en annen verdensdel i et par måneder. Til og med da forsvant ting. Tre messingveggklokker som jeg hadde arvet, en diger taklampe og en annen lampe, tre andre messingvekkerur som var spesielle, litt verdifulle, mange messingkroker som jeg nettopp hadde vært så glad for å ha «berget» fra min datter, som jeg mistenkte. Hun kan jo ikke ha stjålet alle disse tingene da hun var i en annen verdensdel. Det var beviset for meg, for jeg visste at jeg hadde hatt den klokken på hyllen for noen uker siden, da hun ikke var her. Jeg har en tyv som har stjålet halvet «huset» fra meg, og om noen hører hva jeg sier kan de gjerne stemple meg som om jeg har noia. Det skiter jeg også i. Unnskyld språket.

  Jeg har opplevd å bli overvåket; mange merkelige episoder, og alle får gjerne si at jeg har noia, om dere har slik glede av å stemple meg som paranoid, så forteller jo det meg at dere tror at det jeg har opplevd ikke var reellt. Det er så godt at de gærne har det godt, som Herodes Falsk synger. Det er godt at Gud elsker dårer.

 12. lillesøster Says:

  Unnskyld, Tor, at jeg skriver her igjen. Og det skulle være «øser», ikke «truser»🙂

 13. lillesøster Says:

  Her er noiagjengen, men de er jo eksperter, og slike slipper alltid unna «diagnoser»: http://www.dagbladet.no/2011/08/18/nyheter/utenriks/usa/okonomi/17732354/

 14. lillesøster Says:

  Du sårer meg, Brama, og jeg tar ikke skylden for verken hva Breivik eller noen andre måtte ha gjort. Jeg har vært en idiot som har blogget åpent om mine tanker. Du som er så klok og velbalansert får overta. – Så får Gud beskytte oss alle, om Han gidder, vi som ikke vil ha noe med Ham å gjøre.
  Her er en «siste hilsen».
  Yolanda Adams
  The battle is not yours
  God helg

 15. bramaputra Says:

  nei nå må du gi deg lillesøster- du er så rask, å ta på veg!- slapp av-
  det er flott at ikke man forandrer holdninger fordi en gal barnemorder,-
  går berserk- det har ingenting med oss å gjøre-
  alle får sørge for å feie for sitt eget bord, som vi gjør.
  nå må du gi deg med å være så følsom, og slapp av!
  det er meningen i landet at man skal kunne debatere fritt-
  og du trenges også- du er jo så kjekk,- som menneske-
  og vi kan jo ikke invadere tors blogg?
  slapp av!

 16. lillesøster Says:

  Hvem er egentlig du talsmann for? Driver du «nettsensuer» for å ikke oppfordre til terror engang eller tåler du ikke det jeg skrev til deg angående jøder, vikinger osv.? Jeg får beskjed om å holde meg til «enkeltheten» i Kristus, mens de selv sitter der og skriver om all verdens poltiske problemer og åndelige bibelhistorier mikset med funn i vitenskapen. Det de egentlig ber meg om å gjøre er å holde meg på mitt enkle nivå og holde kjeft, fordi de vil helst ikke høre mitt synspunkt, og diskutere med de kloke gutter i fred. Skjønner godt at jenter velger kjønnsnøytrale navn på blogger, for da får de ikke beskjed om å holde seg enkle. Det er bare gutter som klarer å takle å være kompliserte og enkle samtiding, og bevare verdigheten.

  Du spurte meg spørsmål og vikingene her for et par uker siden, og når jeg svarer deg så sier du «what ever», din blære. Hvorfor gidde å snakke med meg, for deretter å slette svaret mitt og si «what ever»? Hva var galt med det jeg svarte? Oppfordret jeg til terror?

  Jeg svarte, «Nei, jeg vet ikke så mye om vikingene, for jeg har ikke vært på vikingemuseet på tjue år. Mannen min spurte meg forresten her om dagen om jeg husket hva Oslo betyr, og det er jo der Os-elva møter Lo-elva, og når de møttes lo de sikkert… Ellers vet jeg at Oslo står på stylter, ytterst. (Du vet jo hva det betyr. Det er vann under der). Og jeg svarte at vikingene sendte døde ut i skipene sine, uten fører på «siste reis». De dro sørover til USA (blant annet) hvor de snappet med seg noen indianerkvinner som de stiftet familie med; de slo seg ned, og funn viser at de overholdt de gammeltestamentlige innhøstningstider, der borte. Om det var vikingene som gjorde eller indianerne, vet jeg ikke, men de var jo nå blitt «ett». Man fant et tempel, indianernes tempel, kanskje, som liknet på den jødiske kong Salomos tempel. Det tempelet er jo grundig beskrevet i det GT. Deretter skrev jeg til deg at de har funnet ut at runeskriften her i Norge har mye til felles med hebraisk. (Paven beordret visst en svensk konge å brenne alle runeskrifter, for han likte visst ikke hva han så, og slik mistet vi vår historie). Jeg skrev til deg at den norrøne gudelære kan være en omskrivning av bibelhistorien om Noa, Gud, Jesus, DHÅ osv, bare med psevdonymer. Hadde jeg bare visst det på videregående, for jeg så på historien som hedensk, for da hadde jeg kanskje fått bedre karakter…

  Hvorfor var du nødt til å slette alt dette? Oppfordret jeg til terror, eller? Du snakker arrogant og oppfører deg på samme måte. Du har skrevet helt ville innlegg i fylla her i mange år, og kommet med mange ekstreme kommentarer om politikk, men du går ikke av veien for å stemple meg som en oppvigler til terror. Men, like søt er du jo selvsagt. Hils din venninne, bassisten.

 17. mirapisani Says:

  Dette fikk jeg aldri med meg Tor. Jeg hadde et svare slit med å få bloggen og den andre funksjonen på andre siden av veggen slettet. Når Sol la ned lot de alt stå åpent i lange tider uten at det var mulig for brukere å logge seg inn og slette profilen og bloggen sin. Til slutt ble jeg irritert for jeg så at det var bevegelse i bloggkommentarene. Gud vet hvem som klarte å komme seg inn på en stengt plattform og skrive og forandre på gamle kommentarer. Jeg skrev email til Sol utallige ganger uten at det skjedde noe. Det var en slags klikkefunksjon som også var mulig å bruke. Da jeg oppdaget dette valgte jeg meg ut 3 forskjellige blogger og satt i flere dager og klikket. Da ble endelig Solbloggen vekk fra nettet.

  Jeg savner deg Tor. Håper at du har det bra.
  Mira


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: