Skråblikk: Diskriminering?

Er det diskriminerende av en person å ville leie ut en leilighet til en etnisk norsk mann eller kvinne? Eller en etnisk svenske. Skal noen bestemme at man ikke får lov til å ville det – eller at man ikke får lov til å skrive hva man har bestemt seg for i annonsen? Er det diskriminerende av politiet i Oslo å si at alle overfallsvoldtekter de siste årene er begått av ikke-vestlige innvandrere? Skal de heller holde kjeft om virkeligheten? Fordi hva? Fordi det kan bli antydet å være en rasistisk vridning på sannheten? Alvorlig talt, vi er virkelig i ferd med å bli et skikkelig puddingland! Hvis en pakistaner skal leie ut sin leilighet tror du ikke han helst velger en av sine egne? For min del bryr jeg meg nada om han ikke valgte en etnisk nordmann, selv i annonsen. Eller han henter vel helst opp en fetter fra Pakistan, som vanlig.

Hybel/lelighetssaken: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4148426.ece

Voldtektssaken (link midt på): http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7674521

«Leder for Antirasistisk senter i Norge, Kari Helene Partapuoli» mener bla bla og bla bla! Og fy skamme seg alle etniske norske! Og ikke bare en gang i året, nei hver dag, hver time er vi fy skamme seg! I følge Antirasistisk senter. Alt er snart fy skamme seg i dette landet, selv å si «neger» er skikkelig fy og fy skamme seg! Og vask munnen med såpe! Men hvorfor får negrene, unnskyld, de solbrente personene med puddelhår krus på knollen, kalle oss «hvite mann» eller «bleike mann med strå på hodet»? Hører du Kari Helene Partapuoli? Kan du forklare meg det? Og alle andre motsetninger. «Jævla norsken!» «Jævla norske mannen!» «Jævla norske horen!» «Javla norske Naven!» «Jævla fine den BMW’n min du der den norske langa blonda sexydamen!» Alt – og mye mye mer, hørt flere ganger fra våre nye landspersoner. Den siste var rimelig tam, men: Kan man si at den diskriminerer den korte blonda sexydamen – venninnen? Eller den andre venninnen som var rødhåret med grønn midtskill – og ikke blond. Nei, selvsagt ikke. Man kaller ting som de er, som man ser og oppfatter, som i virkeligheten. Men hadde hun ikke vært etnisk norsk så kunne du Kari sikkert brukt roperten og hylt «diskriminerende! Og: Jeg tror de fleste ikke mener negativt om en person fordi han blir kalt «neger» – det er kun noe som er festet i språket over hundrede av år, og ikke ment som rasistisk. «Mann fra Afrika» blir nok og snart fy og fy..

Hvorfor skal en ikke etnisk nordmann få kalle meg «Jævla norsken!» uten at Antirasistisk senter reagerer? Hvis jeg sa»Jævla pa….!» ville en haug med flate sko og utringninger krevd mitt hode’s innhold vasket og ommøblert.

En ting er sikkert – et ord kan de alle ypperlig: «Jævla».. Sikkert og i verbsformasjoner..

Å ja, Kari Helene Partapuoli – jeg var sikker ufin når jeg satt «den» foran bilen – hannkjønnet som den er, en bil, den bilen. Jævla ufin? ok.. Du om det – jeg tar meg en slurk av den flaske med den vann – imens du koke den suppe.. smellesuppe.

Alvorlig talt, det går ikke en dag uten at et eller annet organ ala Antirasistisk senter hyler på rettferd for allslags tull og vas. Man kan pokker snart ikke se på et av våre nye individer uten at noen ble fornærmet – dvs såfremt man da ikke var en norsk blondine, de slipper unna med alt – og dette kan jeg trygt si uten at jeg får hele Blondineforbundet etter meg med skytende hestehalestrikker og blondetruser, men prøv å antyde det samme om ikke-blonde (menn i hovedsak) fra en kultur nede i der et sted – straks ville det haglet inn med klager – og hvis de skjøt, så ble det med kuler og krutt og diverse kniver. I det minste kunne de nøyd seg meg en syltestrikk, men neida, noens ære ble dødlig fornærmet – og da er alt tillatt. Hva med min ære? Den norske æren..

Og alle disse «miljøene» etc som alltid er fornærmet eller vil ha særretter innført – hvis ikke klager de på diskriminering. «Det pakistanske miljøet» – «Det Islamske rådet» – «Det Eritreiske miljøet» – (de siste klager nå og på NRK: http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/det-eritreiske-miljoeet-i-oslo-protesterer-mot-nrk-3517962.html ) og alle de andre som alltid klager på urett og krever ditt og datt, og mener ditt og datt. Hva pokker tror de at de er kommet til? Jo – verdens beste, mest frigjorte, mest likestilte, mest rike, mest og best altmuligland – og det er pokker ikke nok for de? Vel, beklager, men det er det vi kan tilby – er det ikke tilfredstillende så finnes det alltid et fly som går, eller buss, lastebil, tog, båt..

Til og med pressen og politikerne går på filtsko med sur feig lukt fra bleike tær og våger ikke kalle en potet for en potet lenger, nei nå er det en «vekst som kommer fra jorden» – som alle andre vekstene gjør selvsagt. Men hvis en pakistaner robber min mor så skal det jaggu stå en pakstaner robbet en søt liten gammel dame i både anmeldelsen og avisen! Og ikke en polakk! Polakker er de eneste som enda ikke er overbeskyttet her i landet – men det vil de ikke heller bli, de er stolte av å være polakker, enten de raner deg eller maler ditt hus. Hvis jeg gjør en forbrytelse i et av våre nye’s land, er det garantert at det vil stå «en nordmann banket politimannen som ikke stoppet en mann fra å banke kona si fordi hun hadde sendt et skråblikk på den blonde villmannen med ryddig småskjegg..» Og hva så? Jeg er stolt av å være nordmann – og gud forby hvis den lokale avisen ikke våget skrive hvor jeg kom fra, da ville det blitt lyst i ørkenlandsbyen!

Forresten – det pakistanske miljøet må bare lukke igjen klaffen, mange av de driver selv med grov diskriminering av sine døtre, noe som er mye mer alvorlig enn om jeg sier «den BMW» eller at jeg bare leier ut til etniske norske. Hvorfor tar du deg ikke heller av skikkelig diskriminering Kari Helene Partapuoli – og lar oss få fortsette å være like norske som våre forfedre. Dette er Norge Kari – og ikke et nyoppdaget land uten egen kultur som skal befolkes av hele verden og kulturvoldtas.

De av våre nye landsmenn (det er vel diskriminerende å si det og nå, men det gir jeg pokker i) som oppfører seg og viser oss nordmenn og vårt land og vår kultur respekt gir jeg respekt. Men alle andre som prøver å unorske både land og folk kaller og mener jeg det jeg selv vil uten at noen har rett å nekte meg det – vi lever i et fritt land, med fri talerett for individet. Det bør noen snart få inn i hodet sitt. Enten det er en Jens eller en Kari. Og poteter vil alltid forbli poteter her i potetens paradis..

Og det merkelige, Kari Helene Partapuoli – er at av de av våre nye landsmenn som jeg kjenner selv – er samtlige enige i at du og dine like sutrer altfor mye over noe de ikke kjenner seg igjen i, og de ønsker at du skal slutte å sutre over noe de ikke har bedt deg sutre om på deres vegne. De er rett og slett flaue av alle forsøkene på å skape de om til «stakkars ditt eller datt» – som en sa: «Vi være stolte av å bli norsk». De ønsker slettes ikke at vi skal bli som det de rømte i fra. Og selv sier de mer enn gjerne «Jævla pa…!» og ler av det etterpå – og ofte sammen med «den jævla pa….!» Men vi får ikke lov, vi etniske norske – men vi får sikkert lov til å si «den jævla etniske norsken!» ikke sant Kari?

Det er nok tull og dikkedakkevas nå – og jeg ønsker å kunne lese avisen en stakket dag uten at den er oversvømt av stakkars nye landsmenn og oss fæle norske, noe de fleste av våre nye landsmenn og ønsker..

Det er vi som egentlig blir diskriminert etterhvert, den norske kulturen trøs ned i sanden. Og – nordmenn er og har alltid vært kjent for å være et folkeslag med romslige armer og brede dørkarmer, så la oss få fortsette å være oss selv.

Nå er det lunsj, og det blir ikke kebab, garantert..

 

47 kommentar to “Skråblikk: Diskriminering?”

 1. Anonym Says:

  Kunne ikke vært mer enig

 2. Anonym Says:

  Herlig skrevet🙂

 3. Anonym Says:

  Vi vet det blir gort uansett så hvorfor ikke bare være ærlige om det

 4. vegard Says:

  Så enig så enig.. er huseier selv, det er mitt hus, det er min hybel og hvem eller hvilken folkegruppe jeg vil leie ut til bestemmer jeg faen meg selv. Og jeg har gjort dette mange ganger.
  Nå skal jeg faktisk selge mitt hus og flytte bort i fra dette landet hvor jeg føler at vi norske blir tråkket på og baksnakket hver eneste dag.

 5. king Says:

  vil bare påpeke at det er ikke nok å bare være nordisk her, man må også være student og en mann:)

 6. Anonym Says:

  Kunne ikke vært mer enig!!!

 7. trultemor Says:

  Vi velger iallefall sjøl kva leigebuara vi vil ha i kjellarleiligheta vår.
  Denne gongen blei det faktisk ein polsk familie framfor ein einsleg norsk mann.
  Men er det nødvendig å skrive sånt i ei annonse anyway.
  Det er jo bare å sjå folka an og ta valg…etter visning

  • Tor Vidle Says:

   For tjue år siden hadde ingen reagert på annonsen trultemor, at vedkommende kun ønsket å si noe om hvem han ønsket som leieboer er forståelig (og for å slippe henvendelser fra andre som ville få avslag, samt å la andre slippe å bruke tid på noe som det ikke blir noe av).

   Men slik forholdene er blitt må man nå veie hvert offentlig ord ellers riskerer man å få en eller annen «Kari» etter seg. Skulle nesten tro noen satt hele dagen og leste gjennom alle annonser og annet for å finne noe å henge seg opp i.

   Tor

 8. Anonym Says:

  Kunne ikke vært mer enig
  Får bare håpe at Jens & Co snart OGSÅ ser dette !!!

 9. skien_m Says:

  mye rart med de rasist-organisasjonene og utlendingene.
  det er lov til skrive..hybel til leie for enslig kvinnelig student/mann.
  det er lov til skrive..må ha fast jobb..ikke sosialklienter osv
  det er lov til skrive..ikke kjæledyr og slik fortsetter lista.

  så var det de utlendingene..da braker helvete løs..da er det rasisme og all slags bråk.
  en ting må de utlendingene bare forstå..vil jeg ikke ha den drittlukta etter maten dems stinkende i hele huset så har de bare å respektere det(lukta setter seg faktisk i enkelte tilfeller i vegger og alt som er)
  det er mitt hjem og klarer de ikke innfinne seg med reglene så får de bo i telt.
  en ting til..mange føler seg usikre på utlendinger..hvem faen har rett til å kreve at jeg skal føle ubehag i mitt eget hus fordi at ellers er jeg rasehater.
  så kort sagt..hos MEG er ikke utlendinger/rasistorganisasjoner/utenforstående som setter reglene.
  vil de bestemme selv så får de til helvete kjøpe seg egen bolig selv og ikke komme her å tru de kan gjøre hva de vil i mitt hjem.

  • Tor Vidle Says:

   Mye rett i det du sier her, særlig et viktig moment: Det at mange føler seg usikre på innvandrere generelt, noe som ikke er så vanskelig å forstå, og i såfall skal disse ikke henges i gapestokk for deres usikkerhet.

   Det som er ofte tilfelle er at innvandrerne selv ikke reagerer på saker ala den nevnte annonsen, nei det er blitt sånn at nå er det en haug med typer ala «kari» som er selvoppnevte talerør for innvandrere, noe som er en håpløs og misforstått utvikling.

   På mange måter er det patetisk slik samfunnet har blitt. Men og tragisk fordi vi utrydder sakte oss selv, vår kultur – det å være nordmann/kvinne.

   Tor

   • skien_m Says:

    så lenge boligen er MIN så gjør jeg akkurat det som passer MEG.
    selv om staten har problemer med skaffe boliger til innvandrere,så er det IKKE mitt problem som eier av privat bolig..da får de bygge boliger å leie ut til de utlendingen..skal de leie hos meg så har de å rette seg etter reglene..end of story.

    jeg leste på nettet i går at innen 2050 så er normenn undertallig i norge.

    det burde vært innført dødsstraff over politikerne som raserer et land på denne måten og ødelegger en liten nasjon med alt som har med kultur å gjøre.
    jeg er ingen rashater,men å få ødelagt alt som har med nasjonen,arv og alt annet..da blir jeg FORBANNA.
    kan da ikke være så jævlig vasnklig å forstå at HELE norge faen ikke er større enn 1/6 av new york eller kun dobbelt så mange som i stokholm.
    en plass får faen meg grensa gå..synd ikke hagen fik vilja på slutten av 70 tallet da han ville bruke de som var i førstegangstjeneste til å vente på de som kom til norge og som kasta passet i dass eller dumpa papirene på andre måte..som hagen sa..la soldatene møte de på vei ut av flyet og følge de inn i flyet igjen og følge de tilbake til utgangspunktet hvor de reiste ut fra og dump de der

 10. svein magnuss Says:

  kansje vi skulle reist til demes land å gjort som vi er vant til å gjøre,
  la damene gå i små bikinier og manfolka drikke ofentlig,

  da hadde det nok blitt leven

  • king Says:

   har du hørt om tyrkia:P?

   • Tor Vidle Says:

    Angående Tyrkia er det for meg uforståelig at vi støtter såpass opp via det å være turister i et land som undertrykker kvinner så sterkt. Vi burde i det minste stille krav om at vi og ønsket å se deres kvinner om kvelden på lik linje med mennene – for eksempel..

    Tor

 11. Pakkisen Says:

  Norge er fortapt! Takk AP/SV mafiaen som var så kåte etter å få noen flere til å stemme på seg at de valgte å importere fattigfolk og arbeidere fra den 3. verden. Da kan de liksom skryte av sitt sosialistiske engasjement og slurpe kebab mens det ny sorte stemmekveget kryper til valgurnene med sosialist-stønader trykket opp i alle kroppens hulrom.

 12. Anonym Says:

  tommel opp!

 13. knuteinarpsol Says:

  Mange bra kommentarer og et veldig godt innlegg fra Tor Vidle🙂

 14. Tuppemor Says:

  er ganske enig i innlegget. Er derimot litt bekymret for synet noen har på de som er brune i huden. Alle med annen farge er nå «utlending» med alle de assosiasjoner det måtte innebære, men hva med de som er adopterte? De er like norsk i kultur og tankegang som vi som er født i landet. Trist om de skulle dras over samme kam og bare være en «utlending»!

  • Tor Vidle Says:

   Farge er kun som symbol i understrekingen, og bør ikke vektlegges utover det. Når det er sagt så ville ikke jeg blitt fornærmet om jeg flyttet til Afrika og de kalte meg for hvite mannen eller bleikingen – vi må slutte å bestemme at andre skal bli fornærmet for alt mulig som de antagelig ikke blir fornærmet av.

   Skal vi slutte å kalle kvinner med brunt hår for brunetter? Eller blonde for blondiner? Hvorfor i såfall. (og når det gjelder farge ellers: I dagens luksusnorge er halvdelen av oss etniske norske snart like fargete, eller mer, enn de fleste utlendinger – mange har klippekort i solariumer, og andre har klippekort til sydenstrender, og atter andre klippekort til begge deler).

   Tor

   • Tuppemor Says:

    Å bli kalt for hvit eller brun er ikke fornermende når det blir brukt som et beskrivende ord. Er man brun så er man brun, en enkel og harmløs måte å beskrive mennesker på. Det er tanken bak ordene som er det viktige. Noen sier brun og mener brun andre sier brun og mener «invandrer». Ord er bare ord. Hva innholdet egentlig er, er det bare avsender som kan bestemme, men opp til mottaker å tolke. Det er i denne overgangen det meste går galt. Det som for meg er en harmløs beskrivelse av en person er for andre en rase diskriminerende uttalelse.

 15. skien_m Says:

  å en gang i fremtiden finnes det ikke en etnisk norsk hvit nordmann igjen..bare mulatter og utblanda raser.
  så der forsvant den norske rase å hele den norske kulturen.
  hvorfor nevner jeg rase? fordi at når når nordmannen er utvannet og landet overtatt av all slags utlendinger.
  da er norske rase opphørt til slutt…eller kort å greit ..UTRYDDET.
  nå får jeg vel pepper så øra flagrer,men det driter jeg i.
  prøv å utrydd en hel rase et eller annet sted i verden med de ordene..jammen vi er joh en nasjon og det er ikke forskjell på folk.
  kanskje på tide å kutte ut de rosenrøde drømmene om at verden er en nasjon og ingenting spiller noe rolle og at det er helt greit å utrydde nordmannen i romantikken og vrangforsetillingenes navn.
  det handler om identiteten til folk og det vil alltid bli bråk av sånt.

 16. Dr.Dirlewanger Says:

  Nordmenn er et slavefolk og har aldri vunnet en krig. «Friheten» deres har dere kun fra andre stornasjoners innsats og forhandlinger. Om 100 år så er Norges lover byttet ut med Sharia fordi flertallet vil det. Serberne er et folkeslag det står respekt av, de så hva som var i ferd med å skje og tok fighten.

 17. Hagen Says:

  Det er han sitt hus og han sine regler.

 18. Athina Says:

  Så enig så enig. Her til lands måtte skolene bytte ut kristendomslære med religion og etikk, fordi det støtet innvandrere, skolene måtte slutte å bruke bilder av svin og kutte ut sanger med ordet i, skole gudstjenestene før jul sto i fare for å bli kuttet ut fordi det foregikk i kirken og da kunne ikke de som tilhørte andre religioner delta, gym timer og garderober måtte endres for å tilfredsstille krava til de som knapt kan vise nesetippen engang. Hele landet vårt er i endring for å tilrette legges for de som søker asyl her. Tror noen at det hadde blitt gjort for oss dersom vi søkte asyl i et annet land? Aldri i livet! vi hadde måtte pent innfinne oss med slik det var i det landet og rette oss etter det. Visst de ikke kan godta at landet vårt er som det er med religiion og annet som det har vært i hundrevis av år får de værsågod finne seg et annet land. Rasismen kommer fra de som kommer inn i landet vårt og krever at det skal endre seg til deres fordel. NEI TAKK! og dersom politikerene ikke snart innser galskapen og får en annen asylpolitikk er vi snart muslimer hele gjengen!!!!!! Hilsen Forbannet!!!!!

  • Tuppemor Says:

   Ikke for å flisspikke, men som etnisk norsk var jeg med på å støtte å ta kristendommen ut av skolen. Var nok ikke bare invandrerne som stod for den biten, selv om mediene vinklet det slik.

 19. Michael Says:

  Utrolig bra innlegg. Ser utleie annonser på finn.no HELE tiden der utleier spesifiserer at de KUN vil ha kvinnelige leietakere. Men det er jo ikke noe farlig når det er den norske mannen som blir diskriminert.

 20. Anonym Says:

  Telles bare som diskriminering dersom det gjelder innvandrere eller kvinner.
  Utleie-annonser overalt inneholder spesifikasjoner som utelukker en hel folkegruppe kun basert på stereotype.
  Mange vil ikke ha husdyr i sine leiligheter. Mange vil kun ha kvinner. Mange vil kun ha mennesker over 40 år. Men er dette diskriminering? Nope…..

 21. Larsen Says:

  Ja snart må vi vel kunne pakistansk for å få jobb i offentlig sektor

 22. T.Jacobsen Says:

  Godt skrevet og tatt på kornet akkurat slik det forholder seg i det snart HELT kommunistiske lille Norge. Jens, Kristin og resten av sosialist gjengen nede i gjøkeredet les Stortinget er i ferd med å ødelegge vårt DYRE fedreland.
  De er i ferd med å gi bort dette vakre landet til våre nye landsmenn. Snart er vi leilendinger i vårt eget land vi 😥 etnisk norske.

 23. Steinar Says:

  Det er ulovelig og skrive Leilighet til leige for etnisk nordmann mens det er lov å skrive
  leilighet til leige å skrive sosialklienter ønskes ikkje…

  Hiv dem på grønnland , jan mayen eller dronings moauds land

 24. ggg Says:

  Folk bestemmer jo selv hvem de vil leie ut til, men skriver de det i annonsen, blir det bråk. Lar de være å skrive det, kommer de uansett til å velge den de vil ha som leieboer… De sparer jo enkelte for bomtur når de spesifiserer på forhånd, og det er vel greit nok. Her er «Ikke NAV-garanti» ganske vanlig i annonsene. Det er enkelte som har oppdaget at det er bortimot umulig å få ut penger i ettertid fra NAV ved skader i utleieboligen, nemlig. og NAV garanterer bare for depositum skriftlig,- de setter ikke pengene på depositumkonto. Asylmottaket her fikk vel tidenes kommentar fra en huseier som hadde leilighet til leie: «Jeg har egentlig ikke lyst til å leie ut til noen jævla utlendinger, men ok da» De begynte å le,- huseier er nemlig selv mørkhudet innvandrer, men foretrekker normalt «etniske nordmenn» som leieboere. Vanskelig å ta ham for rasisme. :mrgreen:

 25. jonny Says:

  veldig bra skrevet !

 26. megabra Says:

  kunne ikke sagt det bedre selv, skien_m har jeg oxo sansen for…veldig bra.

 27. knuteinarpsol Says:

  Anonym 17.juni,2011 kl1924.

  Jeg får lyst til å spørre hvor «kjæresten» din kommer fra, for Norge kunne lære en hel del fra hennes land🙂
  Setningen «I mitt land tar de vare på sine folk først» er den fineste setningen jeg har lest på veldig lenge.

  >>Noe av det første hun sa til meg etter at hun kom til Norge var “Kan folk oppføre seg slik uten at noe skjer”……….. Hun har selv sagt og jeg tror på henne at vi her i Norge kommer til å få meget store problemer med dette fremover.
  Som hun sa “I mitt land tar de vare på sine folk først”<<

  Ha en super dag og lykke til på andre sida jorda🙂

 28. tony Says:

  Bra sakt.. Normen må få lov til og være stolte av at vi er Normen. og vi finer oss ikke i drit,,fra noen…

 29. Darriz Says:

  Elkser det når folk setter det «på spissen» og har fullstendig rett!! Og dette var ikke engang NÆR spissen!

  Jeg er enig og de fleste her er enig. Likevel sitter det så mange og stemmer rødgrønn regjering?! Det blir ALDRI stopp på dette så lenge vi har Halvorsen, Stoltenberg, og.. (Hva var det ho andre het….?)
  Blir ikke kvitt den rødgrønne ved å flytte sin stemme fra SV til AP (eller omvendt) Det må folk snart begynne å forstå!!

 30. Anonym Says:

  Du kan mene hva du vil om innvandrene, dette er et fritt land og som etnisk norsk må du bare si det du vil om oss, men synes du er feig, du uttaler deg om afrikansk som jævla neger bla bla bla, du redd eller rett og slett feig med ikke fullfører setningen…hvorfor skrev du ikke jævla pakkis/pakistaner? hvorfor bare jævla pa…?

  Hvorfor gifter mange eniske norsk med utlendinger fra Asia og/ eller Afrika? Du burde kanskje gjøre noe med det for å bevare din rase.

 31. Anonym Says:

  om 100 år er nordmenn en minoritet i norge.

 32. Tiril Says:

  Ja, her var det molbofest, gitt! Jeg regnet med at innlegget ditt kom til å bli slaktet, kortsynt og rasistisk som det er, men neida, her stiller hverdagsrasistene seg i kø med flagg fordi en eller annen tulling ikke hadde vett til å holde kjeft.
  Jeg synes innlegget ditt er ensidig, lite reflektert og repetitivt. Voksne mannen sitte der og syte over å ikke få slenge rundt seg med altslags drittord uten å få kjeft. Vet du, det får ikke 5-åringen min heller, men hun godtar det uten å kny, for allerede så tidlig kan man forstå at å gå rundt å bruke ord som jævla pakkis i dagligtalen sjeldent fører noe positivt med seg. Det er folk som dette som gjør meg litt flau på Norges vegne, her har vi tilgang på så mye god utdannelse, og så klarer folk fremdeles å lire av seg sånt tull. Skjerp dere, vi er alle mennesker og fortjener individuell behandling, ikke dritt fra bortskjemte norske surpomper som fremdeles ikke har lært seg at å dele er en god ting!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: