Dæven!

Cameron Diaz er singel igjen! Ringer med en gang og sjekker flightmulighetene over dammen – her må man benytte sjansen! Men «igjen» – har hun noen gang ikke vært singel? Frk Diaz legger og inn en invitt i samme slengen: «Jeg er alltid klar. Sex er min favorittsport». Tipper den satt midt i (det lille) hodet på mange pubertetsbengler, også de som aldri kom videre og ut av det stadiet. Pen dame, jo – og med corny blikk og innhul mageregion. 38 år står det, altså i sin verste alder – nei det ble feil, i sin beste alder – dvs dersom sexhungeren styrer en av hjernene. 38 år og lett innkjørt med andre ord, men hvorfor må hun reklamere og legge inn tilstandsrapporter? Skjuler hun noe? Er det tomt for lokale beilere? Begynnende panikkalderstadie? (som ofte fører til desperate tiltak for å enda kunne lokke til seg menn med pubertetskviser)

Forresten – hvem er Cameron Diaz?

Kvinnelige kjendiser blir jeg aldri helt klok på. F.eks har de alle mobiltelefoner med bilder i som er nakne stunt av seg selv, og de alle mister mobilene på steder hvor det er garantert at første mann finner de. I tillegg tar de film av sine sprett og hopp i sengene, disse kommer og alltid på «avveier» slik at hele verden kan få sett sprellene. Etterpå må de selvsagt være dramaqueens for å piffe opp reklameverdien. Og viser ei av de sin venstre pupp på twitter kommer hele gjengen etter og utfører samme stunt. Og slik holder de på selv når de er blitt pensjonister. De fleste av de har selvsagt aldri foretatt karosserijobber på bodyen, skjønt etter en viss tid er det nødvendig å innrømme at det ikke er håndplukkete planter, sunt sexliv og hemmelige juiceoppskrifter som er årsaken til at ansiktet ser ut som en billig etterligning av Madame Tussaud’s kreasjoner i voksverden.

For all del, mange av de er sikkert flotte mennesker, men summen av det de står for utad er lite sunt for oppvoksende tenåringer som er hyperpåvirkbare og mer enn gjerne vil bli perfekte og tilbedte divaer selv som bare kan surfe livet i rus som f.eks Paris Hilton. Ja, og de fleste av disse har selvsagt en bitteliten dog, den kler deres jetsetimage. Før Paris introduserte pocketdogs for allverdens tenåringer var det bare eldre satte damer som hadde slike fordi de ikke ville klart å gå tur med en normalsizet dog.

Er det så enkelt som at i enhver kvinne finnes et primadonnagen og at dette genets styrke øker med evolusjonen? Og selv når drømmen er oppnådd og en kvinne er blitt kjendis så er ikke det nok. Kampen fortsetter fordi genets hovedmål er å bli nr 1 – Verdensprimadonnaen – hun over alle andre primadonnaer, den alle bare må tilbe og se opp til. Og klart – å se de andre primaspirene bli grønne av misunnelse må jo gi orgasmiske tilstander som langt overgår hva en gruppe perfekte menn ville klart – i felleskap, og i samme seng. Og – egentlig er paparazzi’ene deres venner, uten disse og glansmedia ville de ikke fått nok lys på seg.

Cameron Diaz – nei, neppe ville hennes negler tålt å få fiskeblod og andre fiskeinnvollsdeler på seg. Og paparazzi-vennene hennes i busker og kratt? Niks, de ville prompte blitt kleppet og lagt i fryseren..

http://www.vg.no/film/artikkel.php?artid=10086938

Nok skråblikk – lunsjklokkene ringer, men et siste stikk: «Pokker Cameron! Hvor mange ganger må jeg fortelle deg at sardinene mine ikke er farlige for huden din? Kan du vennligst ta av deg gummihanskene!»

 

7 kommentar to “Dæven!”

 1. Tante Bø Says:

  Du setter så elegant ord på sånt jeg bare grynter av : )) Vi tenker jo likt sånn egentlig.

 2. Først og sist Says:

  Grynter litt jeg også..men hu Cameron dama er vel ikke så verst..sikkert flink til å luke ugress i Jærsk landskap..men aller best liker jeg Tante..med en bitteliten hotdog:mrgreen:

 3. nattsvermer Says:

  Dette likte jeg, Tor.🙂
  Hehe, du er så flink å skrive. (Hva er det igrunnen jeg ikke liker av det du skriver?) 😉

  Nei, disse primadonnaene kan godt være borte på andre siden av dammen..
  Dog, vi har nok noen av de blant norske kjendiser også.
  Følte meg totalt motsatt av beskrivelsen du kom med over, og godt er vel det?

  Å sløye fisk er gøy! Og å fiske er herlig.
  Det er også turer i skog og mark med hunden.
  Å skaffe seg en sånn liten rotte som Paris Hilton har i de trange bukselommene sine har aldri vært aktuelt.
  En hund er til for å brukes! Jeg skal ikke være redd for å drepe den med lilletåen om jeg snur meg fort på kjøkkenet.

  Og jeg er brunette. Men det var vel ikke så bra det heller, skjønte jeg på et annet innlegg du hadde om superblondiner?? Haha, jaja.. jeg får nøye meg med det. Slipper iallefall alle blondinevitsene. :-p

  Ha en flott helg, gode venn!

  *budeieklem*


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: