Afrikas nye koloni.

I Afrika bor det rundt 1 milliard mennesker – i Norge knapt 5 millioner. Tar man så bort ikke etniske norske blir tallet betydelig lavere. Med et nøkternt skråblikk sett utenifra, kan Afrika summeres opp som et fattig ørkentroll hvor mange sloss mot mange og alt man ser av strandlinjen i Nord-Afrika er millioner på millioner av mørke hoder, kavende armer og lange knokete bein som i trengsel sloss om å svømme over til himmelporten, i dette tilfellet Europa. Legger man så til at store deler av Afrika er kun en svakt modernisert utgave av huleboersamfunn, blir det store bildet litt mer komplett.

Sitter man så på verdens navle, dvs Norge – og betrakter utviklingen, kan den synes tapt for det norske folk i lengden. Og leser man denne artikkelen blir man ikke akkurat beroliget: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4141312.ece

Som om vi ikke fra før av hadde mer enn nok med allverdens asylsøker og andre invandrere, kommer det nå en invasjon fra Afrika. Og en invasjon fra Afrika hvor antatt minst halvdelen av milliarden kan veldig gjerne tenke seg en tilværelse blant våre milliarder i Sparegrisen Norge, kan lett gå fra invasjon til tsunami som kveler oss. Samme hva man mener om innvandring er fremtiden dyster for den lille norske befolkningen. Og her nevnes kun innvandringen fra Afrika, i tillegg kommer strømmene fra andre deler av verden. Og typisk nok er gjennomsnittsinnvandreren en ung mannsperson. Dermed får man og en sterk kjønnsubalanse i innvandringen – og som i neste fase viderefører denne ubalansen til den totale befolkningen i Norge. Man kan og ta med at i gjennomsnitt får de innvandrerene som allerede er etablert her flere barn enn etniske norske.

Det er og svært betimelig å spørre seg om hva landet Norge skal bruke alle disse menneskene som er kommet, og vil komme fra Afrika til. På lang sikt er man nødt til å spørre seg slike spørsmål enten man liker det eller ikke. Sparegrisen vår kan ikke livsfø alle i Afrika som gjør nesten hva som helst for å komme hit og få et sugerør. Tar man ikke den problemstillingen alvorlig er det bare et tidspørsmål før Norge igjen må bygge fattighus og suppekjøkkener i de nye ghettoene. Her nytter det ikke med norsk blåøyd snillisme – det kan svært raskere enn fotformskomenneskene tror bli en realitet dersom ingen bremser kraftig opp, og helst setter på håndbrekket.

Befolkningsmessig er Norge en liten peanut i verdensmålestokk, og Afrika en elefant. Og på kort tid rent historisk har vi selv med åpne øyne drevet en politikk som bærer med raske skritt mot faregrensen for å bli utrydningstruet som kultur og som folkeslag. Før eller siden vil vi måtte bli listet som en etnisk minoritet i FN’s verdensoversikt – det samme FN som i dag ber oss få ta i mot større horder fra Afrika. Politisk brenner det og i en lunte som ingen i det landskapet vil innse: en dag inn i fremtiden vil vi antagelig få en regjering som flertallsmessig består av representanter med innvadrerbakgrunn. Er det rett av oss ovenfor våre egne etniske norske fremtidsgenerasjoner å legge tilrette for en slik utvikling? Er det rett å la en slik utvikling bli vår arv til disse? Man kan ikke reversere en utvikling som allerede er foregått.

«Kulturmangfold» er bare et rosenrødt eksotisk eventyr som ikke har relevans til dagens utvikling. I vårt tilfelle kan brutalt sagt dette mangfoldet bli vår grav – den norske grav. Og Norge kan like godt på sikt kalles en koloni til Afrika. Men, på lengre sikt vil Norge kunne bli like fattig som Afrika – og pga Afrikanerne selv – og ikke minst norske politikere som ikke våget kalle spaden ved sitt rette navn før timeglasset rant ut..

 

3 kommentar to “Afrikas nye koloni.”

 1. Ronja Says:

  Hørte nylig at verdens befolkning øker med ca. 200.000 pr. dag. Det blir noen stk. pr år det . .

  Og alle skal ha mat og klær, og like stor rett til å dele på alle fellesgodene. Det sier vel seg selv at dette går ikke i lengden, en dag sier det stopp på en eller annen måte.

  Mens vi i de rike land bruker enorme ressurser på at bestemor/far på 97 + + år skal få leve noen månder lenger enn naturen vil – og enorme ressurser for å forske på og bidra til at de som naturlig ikke kan få barn, skal få barn allikevel. (skjønner for all del enkeltmenneskene oppi dette) men . . . vi er vel allerede for mange på denne lille kloden, kansje vi heller skulle bruke mer ressurser, tid og forskning på å ta vare på den, ikke minst ved å begrense antallet nye verdensborgere?

  Mulig jeg svarer langt utenom det ditt innlegg handler om ? (hadde ikke tid til å lese nå – skal lese senere)

 2. Ronja Says:

  Har fått lest hele innlegget ditt nå, og er enig i at vi bør verdsette og ta vare på alle de rettigheter og goder våre forfedre har kjempet fram og opparbeidet for oss. Vi kan ingen hjelpe om vi ikke hjelper oss selv først, og vi bør vel heller hjelpe dem som har det vanskelig, i deres hjemland eller i et naboland.

  Vi ligger nok tynt an de fleste av oss, om vi lar lange svartøyde slåper, og andre fra Langtbortistan og dets like, få bli i flertall og komme til makta.

  Men jo flere mennesker vi blir på jorda, jo vanskeligere vil det vel bli å bevare Norsk kultur, velferd og frihet?

  • Tor Vidle Says:

   Hovedpoenget mitt her er at vi hjelper neppe den store befolkningen i Afrika ved å nær utslette oss selv for å liksom hjelpe noen promiller av totalen. De milliardene vi bruker her hjemme på det området ville gitt mye større utbytte dersom de ble brukt der nede, og mange flere ville fått det bedre enn nå hvor det stort sett er lykkejegerne som tar byttet alene.

   Men samme hvor mye elendighet i verden det finnes så er det feilslått politikk som drives nå her på berget, i tillegg har politikerne ikke fått en fullmakt til å på sikt gruse verdens få etniske nordmenns rettigheter til å ha en fremtid som selvstendig folkeslag og være herre i eget hus.

   Med den speeden invandringen pr i dag foregår er det kun et enkelt matematisk regnestykke som skal til for å se at innen år x er etniske nordmenn i mindretall i sitt eget land – i tillegg vil økonomien vår lide betydelig. Men Afrika og alle andre land som vi drukner i invandrere fra vil ikke få det bedre av den grunn.

   Verden, og Norge ikke minst, mangler politikere med langsyn, og som virkelig tar ansvar.

   Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: