Hva tenker vi om hverandre?

Jeg mener vi her på bloggen – hvem er vi, og da sett gjennom andres øyne. Jeg håper ingen tar det ille opp for det er bare ment positivt fra min side og med en spøkefull vri noen ganger. Selv har jeg ingen reelle ekte negative meninger eller tanker om noen her – om man kan være sterkt uenige i saker er det bare naturlig – og betyr ikke noe annet. Jeg  rekker dessverre ikke alle, og noen glemmer jeg nok fordi jeg er sikkert halvsenil, slike tilstander starter jo allrede når man er over dunstadiet ifølge noen.

Men for å begynne med noen kan jeg ta et skråblikk på meg selv like godt siden selvhøytidelighet er et lite kjent fenomen her. Altså slik jeg tror endel ser meg. Så får de som vil korrigere, og gjerne uten sensur for min del, det takler jeg fint. Ja hvem er så denne «Tor» som først for noen år siden dukket opp som raringen Lars B som helst var på andre siden av verden og drev sin forretning på en palmeøy i paradis hvor han både sjefet og skrev dikt og skjelte ut verdens kyniske rotter. Og så gjorde han mange ville og merkelige påfunn, men kunne og være svært alvorlig. En snodig fyr, men sikkert ikke farlig. Men plutselig en dag forsvant Lars og onkelen hans – dvs Tor, overtok – jo først drev de en periode med å erte og skjelle hverandre ut, men på en kameratslig måte.

«Onkel Tor» eller Jærskalden, er den rå og utemmete – den tøffe som skjeller ut ordførerer og andre evneveike lakeier og bor i en skjult bygd på Jæren hvor det finnes bare originaler. Men samtidig bærer han små gamle damer over veien og skriver som Lars dikt om livet og kjærligheten. I grunnen er de mer like enn ulike de to, og nok mer like enn mange aner. Antagelig er de til sammen i sum sannheten om en av de, men hvem? Og hvem er så den ene, egentlig? De begge har jo vært forferdelig vanskelige å komme innpå? Noe som sikkert virker mystisk og kanskje har irritert noen med all denne hemmeligheten. Men hvem er de, han – og hvor ble Lars B av? Eller har han nå egentlig forsvunnet? Han er jo Tor? Eller er det motsatt? Egentlig..

Nok om det, nå kort om noen av dere andre:

Begynner høyt med Lill hos Sol:

Koselig dame midt på livstreet som er snill og vil veldig mye – vil så inderlig få til bloggen, men er nok litt fortvilet både av bugraten som spiser kroner og at vi klager så mye.

Virre:

En stødig fyr med egen hammer og kåk og som ofte blir litt misforstått, er i en småpanisk fase i livet og står på for å finne kvinnen i sitt liv. Virre vil helst være venn med alle, noe som av og til har komplisert det å være på bloggen.

Viola:

Som virre er hun med en fot i en litt panisk livsperiode (som tusenvis av andre single i samme aldersgruppe). Viola er mangfoldig og man finner både TjoogheiViola, SjefsViola, MammaViola, DrømmeViola og flere. Men mangfoldighet er alltid et pluss.

Paliaq:

Både misforstått og rett forstått vil noen mene. Mannen med meninger som kan kollidere – særlig der det er mange kvinner. Kaller gjerne en spade for en gravemaskin for å provosere. Men bak nicket tror jeg det finnes en person som er langt fra de av og til provoserende meningene han serverer. Og da positivt ment.

Alias:

Litt som paliaq – «tøff i trynet» men antagelig bare for å provosere, noe som er enkelt å få til med den linjen han har valgt. Jeg tror de fleste ville blitt svært (positivt) overrasket dersom de møtte Alias (eller paliaq) i RL. Men en ting er usikkert for min del og det er alderen, noen ganger bruker han ord som tilsier en ung mann – andre ganger som en gubbe:mrgreen:

Tante Bø:

Både bestemt og like godhjertet som hennes nydelige blomster. Tante B er en fargeklatt av de sjeldne og hennes skriblerier er verdifulle og sterkt savnet. Tante B er et menneske som ekte og oppriktig bryr seg om sine medmennesker, også vi som er på bloggen.

Lise L:

Lise er en stilig dame som tenker mye og er dypt følsom og meget klok. Hun er både varm og tankefull, og svært omtenksom. Noen ganger bestemt, men aldri ufin i sine ord og meninger. Ofte skriver Lise ord om livet og tankene sine som mange nok kan kjenne seg igjen i, også jeg. Lise kan man alltid stole på som venn.

Luxcat:

«Tøff som få» – men utenpå. Intelligent, og liker en god debatt, men skriver ofte motsatt av sin egentlige mening, og lurer litt seg selv noen ganger ved å svare motstridende av hva hun prøver å mene:mrgreen: Men luxcat er en drømmer som leter etter drømmene, noe jeg kjenner meg igjen i. Om hun kan virke kort og sterk i sine ord så er det bare debattfasaden og ikke den luxcat som jeg har lært å kjenne ved å ha lest hennes tanker i noen år både her og der. Luxcat er et mye mer følsomt menneske enn nok mange aner. Og godhjertet som få.

Trultemor:

«Er bare meg selv» skrev Trultemor – og ja, Trultemor er seg selv, dvs så mye hun våger å være seg selv når man ikke er helt anonym, noe som er forståelig og som nok mange kjenner seg igjen i. Trultemor er alltid driftig og jordnær, og kjører raskt på sine bygdeveier, men og tyner sin egen turbo litt vel mye av og til – noe som har fått meg til å si noen alvorsord av og til, men så har hun vel av og til vært «bestemt» ovenfor meg og, noe som nok har vært på sin plass:mrgreen:

Mira:

Første gangen Mira kommenterte hos meg var det for å skjelle meg ut:mrgreen: Men det ble med den ene gangen, siden har hun aldri sagt noe negativt – ihvertfall ikke som hun mente bokstavelig. Og det er Mira i et nøtteskall, ordsterk som få, men blir lett misforstått dersom man ikke kjenner til henne over tid og ikke klarer lese mellom linjene. Mira er en sjelden fargeklatt som kan kjefte som ei huldre eller en bryggesjauer, hun kan være myk som fløyelspuddingen, rå som meg (dog, selvsagt aldri helt opp på samme nivå, skulle bare mangle:mrgreen: ), kruttønne, lidenskapens sentrum – men og bemerkelsesverdig seriøs. Og hun bryr seg mer om andre mennesker enn mange kan få inntrykk av når de ikke kjenner henne over tid.

Bramaputra:

Brama liker å skrive ord som få forstår, dvs han tror vi ikke forstår:mrgreen: Brama er en kjernekar bak de noe rare ordene han fletter i hop. Brama er et usedvanlig snilt menneske og har vist mange ganger at han og er et stort medmenneske som tenker på andre.

Skien_m:

Skien_m vil så mye i livet, også her – og noen ganger i doble porsjoner, men alt er bare velment og kommer frem pga et sterkt og oppriktig ønske om å skape liv i bloggmiljøet, det skal han ha ros for. Og få er så hjelpsomme som Skien_m er, der kan vi lære noe alle.

Rotehue:

Skulle ønske rotis skrev mer som før i tiden hvor vi alle fikk del i hennes hverdagers noen ganger «rotete» tilværelse (jeg kjenner meg selv igjen der rotis, så ikke skyt meg :mrgreen:). Rotis har ikke alltid hatt det like greit i livet, men glemmer ikke andre og har alltid vist sin store omtanke for mange av oss. Rotis og katten var ofte dagens høydepunkt, og jeg håper hun en eller annen gang fortsette der det stoppet.

Nattsvermer:

(Jeg kjenner henne fra tidligere av) Nattsvermer er et stort medmenneske med unike evner som også skaper magiske dikt. Bak ordene er det et hav av en flora i alle universets farger – og et menneske som tenker mye på følelser og livets mange tilfeldigheter som spiller inn. Men hun er og litt som Mira på flere områder i sin store positive mangfoldighet.

Penselsvingeren:

Kunstneren vår som er litt som en bramaputra i kvinnelig drakt. Selv ler jeg ofte når jeg leser og ser henne for meg blant farger og vinflasken der hun lett distre prøver å spisse den rosa penselen med korketrekkeren:mrgreen: Jeg kjenner meg selv igjen der og, dvs i det lett distre element. Men Penselsvingeren er og litt som Skien_m i inntrykket av at hun vil så mye, og helst alt med en gang – og i neste sekund skjedde det noe på tv’n og alt før ble glemt – til neste gang:mrgreen:

Tine:

Vår nye «sydame» som tryller med nål og tråd de mest fantastisk formasjoner, dvs helst dyr (og heldigvis enda ikke en skaldemann :mrgreen:). Hver gang jeg leser hos henne blir jeg mektig imponert av kunstverkene, men og av hennes tolmodighet som burde hatt en medalje. I mitt indre ser jeg henne vandre rundt overalt dekket av nøster og fargete ulltråder mens hun ivrig hekler på siste kreasjon – ja jeg er til og med sikker på at hun selv i tannlegestolen hekler i takt med bor og sugelyder:mrgreen:

Tante Label:

Tante Label har så mange fantastiske sider at det er nesten umulig å nevne alle. Selv når man har lest/kjent henne så lenge som meg slutter man aldri å stadig bli mer imponert over hennes storhet som menneske. Jeg både håper og tror at «gubben» hennes fatter hvor heldig han er – det må føles som om lotto er bare peanuts i forhold å leve sammen med Tante Label. Jeg nærer en stor respekt for Tante Label som det mennesket hun er.

Ola Vaagan Slotten:

Alltid saklig og seriøs er nok rett å si om Ola. Og allsidig opptatt av naturen og politikken som er koblingen mellom elementene. Men og vitebegjærlig med et åpent sinn omkring andres meninger, også de som er stikk motsatt av hans egne, noe som er en sjeldenhet i dagens egosamfunn.

-Og alle de andre, jeg har glemt mange, eller må sette en strek et eller annet sted.

Nå var jeg veldig kort og lite detaljert i mine beskrivelser med vilje, men som en ser er det i hovedsak bare positive superlativer å finne (og humørglimt med grønne glisetryner). Og med god grunn. Jeg kunne skrevet et helt innlegg om hver enkelt, men det var ikke meningen. De som vil kan selv fylle på eller skalpere meg fritt. Håper heller ingen tar innlegget ille opp.

Men dette innlegget har en annen misjon og – det sier noe om endel av bloggerne her i form av positive menneskelige aspekter, vi er ikke «bare bloggere» med ord og meninger – nei bak hver blogg er det et menneske. Over en lengre periode har det vært både bekymringer og negativt snakk om bloggens fremtid, men se på det ovenstående som et slags svar på hva bloggen er, hvem den er – og at det finnes mange flotte mennesker her. Kanskje de som er negative til bloggen forstår nå hvorfor flere av oss enda er her, ja selv etter lang tid og mange opp-og nedturer. Det er menneskene som er årsaken til at ihvertfall jeg er her fremdeles. Og kanskje folk utenifra som har titt og ofte lest negative ting om Solbloggen nå kan forstå at her blant alle disse medmenneskene kan det være trivelig å blogge selv og..

 

39 kommentar to “Hva tenker vi om hverandre?”

 1. virre509 Says:

  Tja for første gang i mit blogg liv leste jeg bloggen bådde 2 og 3 ganger:))) For det første `DU« kunne skrive dette uten og provosere, du er en klippe på sol.😉 Tja jeg vil være enig i dine vurderinger, saken er nok sånn at vi viser bare deler av oss her:)) Vi mennesker kan være komplisert sammen skrud vet du:))😉 Og uansett, jeg mener det er en `plikt«og tro det beste om folk. Sak skal vi diskutere, gjerne så fillene fyker. Men målet er en bedre forståelse:))Ikke sant??

  • Tor Vidle Says:

   Du er inne på det vesentlige virre som er hvor mye vi i grunnen vet om hverandre med å bare lese det vi selv velger å skrive. Og viktig å skille meninger om sak og person, noe som av og til er lett å glemme. Flott at du tok det «sportslig» – er en meget vanskelig øvelse å skrive et innlegg som dette uten at noen vil føle det negativt.

   Tor

 2. Først og sist Says:

  Hei, Tor…Forresten godt jeg ikke fikk en «spesialbeskrivelse» av F&S`en😳 Sikkert en ubeskivelig type..og en som hater festtaler av meg selv… 😀 Heldigsvis.
  Tror du «treffer» med beskrivelsen av «Tanta og di» ..faktisk en flott gjeng. Er faktisk så heldig å ha dem nært& kjært til Faceboka…(jada..er vel litt for gammel til..).
  Vet ikke om bloggtiden min er forbi(håper ikke det..) men ser at tiden strekker ikke helt til. Jeg er en litt sånn «intervalblogger» men en uhøytidelig vri med lange pauser..så da så..
  Hverfall har tiden her inne vært til glede.
  Du Tor, har vært «bautaen» med gleder av tekst & bilder. Imponenende men så er du jo en villmann fra mine kanter😉

  • Tor Vidle Says:

   Beklager, du (og andre) ble ikke glemt med vilje🙂 , jeg rant rett og slett ut for tid og måtte bare plutselig ta en avslutning der jeg var kommet (måtte avgårde og hente noen innen et visst klokkeslett). Et av problemene med å skrive et innlegg som dette er at selv om man prøvde å få med alle er det nesten umulig.

   Som flere har sagt er det noe med denne bloggen siden den uansett aldri blir helt tom for folk, det er menneskene her som skaper det forholdet.

   Pauser har flere hatt, også jeg – så jeg håper at du (og andre som pauser) før eller siden kommer tilbake.

   Takker for ordene nederst, men føler meg ikke slik, og tror nok flere enn en over tid har ønsket meg vekk, men som du sier så er jeg en villmann og lar meg ikke «skremme» særlig enkelt:mrgreen:

   Tor

 3. viol_a Says:

  Så kos lesing da🙂

 4. bramaputra Says:

  har du blitt frisk igjen?

 5. luxcat Says:

  Takker – og det er for min del (og for dem jeg tror jeg etter hvert har lært å kjenne) godt på kornet. Klart jeg av og til sier noe annet enn det jeg mener, hvordan skal jeg ellers få debatt (PK som jo jeg og de fleste andre er!), men det verste her er at jeg blir irritert på ordentlig når noen da hevder det som til og med egentlig er MIN mening😀 Argumentene er som oftest gode på «alle» sider…

  Og du, Tor? Drømmende som få, men med en solid forankring i virkeligheten likevel. Glad i natur og kultur og får formidlet det som ingen andre (og her skal det sies at jeg leser Villmarksliv og slike blader) – BÅDE i ord og bilder. Det er ikke en rent liten prestasjon, skal jeg si deg… Engasjert i mange ting, men går lett lei i en debatt (en noe fast form?). Og en smule melankoli selv om du samtidig er en gladgutt. Sammensatt er kanskje det beste ordet for helheten Tor Vidle🙂

  • Tor Vidle Says:

   Takker selv for at du tok det som du gjør🙂 , skjønt jeg trodde jeg kjente deg såpass at du ville forstå hva jeg mener og hensikten ikke minst.

   Når det er sagt var jeg sterkt i tvil om jeg skulle poste innlegget, ønsker slettes ikke å såre noen eller trø på noens tær. Men jeg har følt at de negative sidene med Solbloggen har dominert for mye og for lenge og behøvde en motpol, og da i form av menneskene som jo er bloggen.

   Tror du er inne på rett vei i dine ord om meg, og takker for de🙂 Kjappe debattsprell har aldri vært min sterke side, jeg skriver for lange kommentarer/svar til å orke det særlig lenge før jeg kjeder meg og tankene er plutselig et helt annet sted:mrgreen:

   Tor

 6. virre509 Says:

  Den beste opplysningen jeg fikk her er at Viola er «singel« For meg:)) Jeg ærlærer opprasjon Barbadossa igangsatt😉

 7. lillesøster Says:

  Unnskyld, Tor, for ørtende gang… hvis jeg fornærmet deg. Du skjønner, jeg har litt «angst» for å bli med på bilturer med menn. Hver gang jeg har gjort det, symbolsk eller usymbolsk, har det gått mer eller mindre galt. I visse tilfeller, med «kristne» pastorer, trengte jeg noen år på å komme meg. Du spurte jo bare om jeg hadde sett på videoen, og jeg kunne jo bare ha skrudd av lyden. Vet ikke hva som gikk av meg. Jeg liker deg, så ikke bry deg om mine noen ganger «crazy» kommentarer.

  • Tor Vidle Says:

   Nå ble jeg usikker lillesøster, men du har da aldri fornærmet meg. Kan du fortelle konkret hvorfor du tror det? Er det noe jeg har sagt, eller ikke sagt? (det er og mulig at jeg har glemt å svare på endel kommentarer, men det er bare kun fordi jeg er en surrebukk der og småglemsk)

   Jeg har alltid likt deg, og dine kommetarer, og finner de ikke mer «crazy» enn mine egne🙂

   Tor

   • lillesøster Says:

    Et par ganger i tillegg til «denne». Den ene husker jeg ikke, og du hørtes ikke sur ut, men jeg vet at jeg var «spydig»🙂 Den andre gangen kom jeg og skrev: «Så du er fortsatt i live?» etter at du nesten strøk med på sykhuset. Men det var ikke vondt ment. Godt at du ikke blir lett fornærmet. Ha en fin dag i dag.

 8. trultemor Says:

  Med din beskrivelse av meg, så kunne du like godt ha skrevet, ingenting…. for det var bare masse ord, uten særlig betydning. Og det værste er, du har antagelig rett:) Det er ikkje nåke igjen av meg på bloggen. Då eg eingong var meir synlig og engasjert…så var det både positivt og negativt.
  Kanskje best sånn….
  Tidene forandrar seg:)
  Men ellers: kjekt å lese dine betraktninger!

  • Tor Vidle Says:

   Beklager trultemor, jeg ser det nå – meningen var ikke tenkt slik for jeg skulle gå igjennom alle ordene og skrive litt mer utfyllende til slutt, men rant ut for tid – mulig jeg heller burde lagt innlegget på is og gått igjennom det senere med flere ord. Jeg var kanskje litt overivrig med ønsket om å få frem helhetsbudskapet i innlegget siden det har vært så mange negative innlegg over lang tid nå.

   Du har jo alltid vært der, og er den som har kjent til meg lengst. Aldri har vi sagt noe vondt om hverandre (men som nevnt bare godmodig «småkjeftet» på hverandre slik venner gjør). Selv er jeg takknemlig og imponert for at du har «holdt ut med meg» så lenge, for det har sikkert ikke vært like enkelt alltid. Så jeg er veldig glad for at du er den du er og «bare deg selv» som du selv har sagt🙂

   Tidene forandrer seg ja, men er vi ikke de samme menneskene nå som før allikevel? For egen del vet jeg jo at jeg er mer varsom med ordene – og muligens virker enda mer reservert, men uten at jeg er det. Tror jeg. Angående bloggen er det tider jeg selv og lurer på om jeg er her neste måned. Egentlig er det nok og slik at jeg savner det som var, slik det var og de menneskene som var her og nå synes å være borte eller ha flyttet. Det blir på mange måter ikke helt det samme lenger, men likevel følte jeg at noen burde prøve å si noe positivt i mellom alt det negative – selv om jeg føler at dette er det vanskeligste innlegget jeg har skrevet.

   Tor

   • trultemor Says:

    God morgon:) Ingenting å beklaga! For det er sånn det er …no, rettogslett.
    Vi har hatt andre tider, då livet på bloggen var veldig annleis.
    Ha ein god dag!!
    *klem*

 9. Mamut Mamma (tante Label) Says:

  Tusen takk for hyggelig omtale!
  Jeg tror jeg får ta en kopi og levere til gubben..😛
  Jeg har ikke hatt tid til å lese så mye her inne i det siste,
  men nå er jeg ferdig med regnskapet for i fjor, så nå kan jeg begynne å tenke på andre ting.
  Håper at gjengen her inne holder ut, sånn at SOL-bloggen alltid vil bestå…

  *God nattaklem*

  • Tor Vidle Says:

   Jeg synes du absolutt skal henge det på veggen foran godstolen til gubben Tante Label:mrgreen:

   Regnskap, det er – eller var, forferdelig kjedelig synes jeg, hehe. Håper selv og at flest mulig holder ut, og at flere snart kommer tilbake, og et lass med nye ikke minst.

   Nattaklem tilbake (regner med at du ikke viser den til gubben:mrgreen: )

   Tor

 10. Tor Vidle Says:

  Til deg som ba om å bli slettet:

  Beklager at du ble nevnt, men det var med positive tanker, jeg håper du forstår det🙂

  Tor

  • Ronja Says:

   Forstår at du skrev i god mening og med gode hensikter, men det ble bare for meg i en litt feil setting.

   Det er helt greit fra min side (siden jeg har trampa i klavert mer enn en gang selv😳 ) og du har ingenting å beklage Tor.

   Ønsker deg en fin dag 🙂

   Ronja

 11. Tor Vidle Says:

  Til dere som jeg ikke rakk å få med meg (jeg måtte bare stoppe et helt vilkårlig sted):

  Dere er mange og jeg kan blant annet nevne veversken, medi, først og sist, Edb, rufsetufsa, arken, hagefrelst, troninj og flere. Men hvis dere ser summen/tråden av det jeg har sagt om andre så kan jeg si det samme om alle dere og – dvs positive og gode medmennesker.

  Samtidig om jeg ikke rakk alle, så sier det og noe positivt, nemlig det at vi er sannelig flere enn selv jeg har innbilt meg i det siste – det er lett å la seg rive med av nederlagstanker som har dominert bloggen for lenge. Som jeg og har nevnt i kommentarsvar er dette et av de vanskeligste innlegg jeg noen gang har skrevet, ikke fordi de er vanskelig å skrive innlegget slik sett, men vanskelig å liksom sette opp en liste med mennesker og så si noen korte ord om alle uten at noen blir såret eller tar det ille opp enten de ble nevnt eller ikke nevnt i farten.

  Å skrive dette innlegget satt langt inne hos meg, ikke fordi det er vanskelig å finne positive ting om andre her, nei se det er det enkleste – men jeg følte at Solbloggen burde menneskeliggjøres ved å peke på positive aspekter omkring det som er Solbloggen, nemlig vi som blogger her. Det er sagt såpass mange negative ting om bloggen tidligere (også fra min side) at inntrykket blir feil og stemmer ikke med virkeligheten. For når bunnlinjen nås er det ikke det negative som dominerer, nei det er alle menneskene her – og det var det aspektet jeg prøver å si noe om i dette innlegget.

  Tor

 12. SOL Communityansvarlig Says:

  Takk for hyggelige ord, Tor🙂 Jeg har egentlig ferie akkurat nå, men ble gjort oppmerksom på dette innlegget av en kollega, så tenkte jeg skulle ta turen innom og takke.

  Du har for øvrig rett i at de tingene vi ønsker å få til med bloggen ikke alltid står i forhold til hva vi faktisk evner å klare med de begrensede ressursene som er avsatt. Det er en hodepine, men jeg har tro på at vi skal få til mer – bloggen er jo isolert sett en veldig liten del av SOL, men det er en grunn til at vi fortsatt bruker tid og krefter på den i stedet for å legge ned (som ikke er aktuelt). Her er det mye potensial. Selv om det kan være frustrerende å jobbe med blogg, er det også veldig givende. Det er på SOL blogg vi har aller mest direkte kontakt med brukerne våre, og har mest anledning til å høre hva dere mener og ønsker. Takk for det🙂

  Da går jeg tilbake til ferien min, og ønsker deg og alle andre SOL-bloggere en fortsatt fin dag🙂

  Mvh,
  Lill K. Syversen
  Communityansvarlig, sol.no

  • Tor Vidle Says:

   (Beklager sent svar Lill og dere andre)

   Takk for at du tok deg tid til å kommentere i ferien din, det viser og litt av ditt engasjement, noe jeg setter pris på🙂

   Jeg setter og pris på at dere fremdeles ønsker å beholde bloggen inn i fremtiden selv om den nok kan være en kattepine i perioder. Men slike signaler er viktige å få formidlet, særlig når det blåser litt her. Potensialet vil alltid være der, men den største trusselen i lengden vil forbli momentet som ligger i synliggjøring, blir bloggen nær usynlig vil utviklingen bremse opp og stagnering inntre.

   Tor

 13. Anonym Says:

  Takk for ordene Tor. 🙂 Jeg har ikke vært innom bloggen på lenge, men håper det bedres hen ad veien her. Leser hva du skriver, og kan ikke motsi deg på noen måte. Det å kjenne seg igjen i ordene, må jeg nok si er gjensidig, men det har vi visst snakket om før.
  Du leser meg godt, også det jeg ikke skriver…🙂 men takk…

  Lise L.

  • Tor Vidle Says:

   Takk selv Lise🙂 , det var som nevnt en vanskelig sak for meg å prøve å si noen kjappe ord for å få en positiv vinkling omkring bloggen, det har vært vel mye ensidig andre veien i en lang periode nå – noe som i lengden kan skremme nye fra å begynne å blogge her.

   Håper du snart kommer tilbake selv – jeg er inne i periode med litt ut og inn, og sliter litt med å holde tritt med kommentarer og svar. Men det bedrer seg sikkert over tid.

   Tor

 14. nattsvermer Says:

  Kjære Tor 😉

  Synes dette var ett oppmuntrende og søtt innlegg igrunn..
  Og jeg skulle gjerne skrevet et slikt selv også, hadde det ikke vært for at jeg føler bloggen er litt fremmed for
  meg nå som jeg er kommet tilbake hit igjen. Det tar litt tid før man blir kjent med folk igjen.🙂

  Men du.. du er den «samme gamle» og jeg er like glad i deg nå som før.
  Villmannen vår, som er både tøff og fløyelsmyk på samme tid, sin blogg er et selvsagt sted å titte innom når jeg er på SOL. Slik er det bare, og slik liker jeg at det er.

  *stor budeieklem til villmannen*

  • Tor Vidle Says:

   Det er bare å prøve å skrive noe, vi behøver og positive innlegg om bloggen, nesten samme hvordan – og særlig i perioder hvor mange klager. Men jo, det tar nok litt tid å bli kjent igjen, forstår godt det 🙂

   Mange takk for ordene om meg, fatter ikke at dere ikke blir lei meg, jeg er jo tilsynelatende uslitelig:mrgreen:

   Klem tilbake

   Tor

 15. Penselsvingeren Says:

  He he, morsomt.
  Hva kan man si? Drikker aldri vin hvis jeg maler på prosjekter der det trengs konsentrasjon.
  Men til abstrakt derimot…er så full at jeg nesten ikke kan holde penselen.:mrgreen:
  Å bli sammenlignet med Bramaputra tar jeg som en ære.

  • Tor Vidle Says:

   Håper du så spøken der Penselsvingeren, det var godt ment🙂

   Abstraktfull? hehe. Men slik enkelte av de etablerte tolker abstrakt så kan det kanskje være en tanke:mrgreen:

   Tor

 16. mirapisani Says:

  😳 … ➡ … @@@ … PLASK !
  Skal prøve å svømme i land og få beina på jorda igjen etter en slik omtale Tor. Takker. Må si du traff bra på de fleste her, om ikke alle. Spesielt gamle menn som egentlig er unge, eller omvendt. 😛 Luringer de der to, men ikke for et trenet øye. :mrgreen:

  Jeg må bare påpeke noe som de fleste vet, og det er at solbloggen hadde ikke eksistert om det ikke var for dine skippertak opp gjennom tiden. Så takk igjen. 😉

  Ønsker deg en riktig flott og snill sommer. 😀

  • Tor Vidle Says:

   Vel, det er fortjent Mira, og du er jo en veteran her så dermed tror jeg at jeg har fått med meg alle dine aspekter og dybder🙂

   Tror nok bloggen fint ville klart seg uten meg, men mange takk for de ordene🙂

   Ha en fin sommer du og..

   Tor

 17. Tante Bø Says:

  Morsomt å lese og takk for koselig omtale … av tanta : ))
  Fikk meg til å prøve litt rabbel, men jeg er dønn ute av trening : ))

  • Tor Vidle Says:

   Er umulig å ikke se tante i et koselig og positivt lys🙂

   Rabbelet kommer nok tilbake før eller siden tante, du må sikkert bare komme i rett modus igjen. Sliter litt selv og med å finne tilbake stabiliteten, nå går det i rykk og napp – og på autopilot.

   Tor

 18. skien_m Says:

  artig lesning 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: