Ethundreogti stjerner.

Kunne vært overskriften til et dikt, men det er antallet stjerner i forrige innlegg. 110 stjerner – hva betyr det? Tror aldri jeg har fått så mange stjerner. På søndagsskolen fikk jeg noen, selv om jeg nesten aldri var der. Men betyr det at 110 personer har lest innlegget? Eller er det en bug. Antagelig en bug – en eller annen feil, for det er ingen kommentarer. Og selv om 110 personer har lest innlegget er det peanuts i forhold til i gamle dager her.

Hva skal man skrive om her etterhvert for at noen skal fatte interesse? Siste innlegget er utypisk meg, og noe jeg kun skrev for å prøve å få giret opp noen, men til ingen nytte. Få noe fres her, men ikke det heller hjalp. Er vi blitt nær usynlige – eller er vi (jeg) blitt elendige på å skrive innlegg? En sak er at vi (få) her i mellom oss kan sikkert bli bedre til å kommentere hverandre, men det er ikke der problemet er. Folk utenifra som er totalt fraværende er problemet, det er derfra man og får de fleste nye bloggerne, de som leser her en stund for så å selv begynne å blogge. De fleste nye bloggerne har som regel alltid kommet fra lesermassen utenifra.

Hvordan står det til med Sol som portal? Har de fallende antall «klikk» – noe som kanskje kan være med på å forklare mangelen på lesere her? Riktignok er det fint vær ute, men det var det ofte i gamle dager og. Det er blitt særdeles sjeldent å se en ny blogger føler jeg – og dermed er vi tilbake til de manglende leserne. Enkelt sagt, det eneste vi kan gjøre med forholdet er å skrive innlegg, men hvis få fatter interesse i hoveddøra fordi skiltingen er feil, så hjelper det ikke hvor mye vi skriver, eller om hva.

Jeg vet at blogging internasjonalt slettes ikke er utdadert, snarere tvert om. Men nasjonalt – her i Norge, der er jeg usikker på utviklingen. Blir det slik at i fremtiden er det bare rosabloggere og en og annen politiker å finne i bloggnorge? Hvorfor er det ingen rosablogger her, forresten? Eller politiker..

Eller, kanskje det er meg som er utdadert? Men hvis man er utdatert, kan man så oppdatere seg? Og hvis man kan oppdatere seg, hva skal man da oppdatere seg til? Samfunnshakkespett? Uff nei, det ville blitt for kjedelig. Og selv Alias med sine antikvinneinnlegg ser ut til å ha mistet draget på kvinnene. Hva med «SinnaMannsblogg»? «Surgubbeblogg»? «Bibelblogg for villmannspirer»? «Bloggen om de 1001 drømmebudeiene og deres kyssemetodikk»? «Kjendisslaktebloggen»? «»Sols Mareritt – Bloggen om det skjulte skaplivet til Solansatte»? «Se og Hør» er jo brukt allerede, så hva med «Les og bli Forbanna!»? «Suppebloggen»? «Kyssebloggen – det finnes et passende kyss for enhver anledning»?

Nei, det må bli som det har vært, eller ingenting for min del..

Nå må jeg mekke dinner, et eller annet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: