Endelig: Feel me heaven..

Nå endelig etter diverse Youtubevas (hvor jeg måtte bytte musikk pga en eller annen feil i systemet deres): Endelig ferdig med en ny video, den skulle vært med i forrige innlegg, men tiden strakk ikke til. Tankefulle inntrykk skapt av himmel, skyer og solnedgang – vi påvirkes forskjellig i våre undringer om livet og verden. Dette er noen av mine bilder som gir meg noe, både i den ene og den andre retningen.

 

(justering av hastigheten kan gjøres til høyre nede i videoen dersom linjene er trege. Bildene vises dog best i HD)

Musikk: ATB «Circular Symetry» og «Eternal Swells»

Videoen er nå og lagt inn i Videogalleriet: http://skaldelandvideogalleri.blogg.sol.no/om/feel-me-heaven/

Under hver enkelt video ligger en link til en mappe hvor alle bildene som er brukt i de forskjellige videoene ligger. Her er et eksempel på hvordan den linken ser ut:

Feel me heaven

Hvis man klikker på linken/bildet kommer man så inn i mappen hvor alle bildene du ser i videoen er lagret. Linken åpnes i et nytt nettleservindu. Rekkefølgen de ligger i mappen er ikke alltid lik den de blir vist når du ser videoen. Som jeg har nevnt før er det for Solbloggerne fritt til å bruke bilder fra disse mappene i innlegg dersom noen ønsker det (eneste er at jeg setter pris på at man da viser til meg som Copyright-eier).

Bildene i mappen er beskåret til såkalt 16:9 format, dette fordi når jeg skal lage en video er HD-formatet 16:9. Bildene er heller ikke samme størrelse og kvalitet som originalene, det ville krevd en utrolig plassmengde (og nedlastningstid) dersom jeg skulle lastet opp originalene som er ofte mellom 10-20mb eller mer pr bilde. Derfor er kvaliteten på nettbildene ofte langt fra originalene.

Dersom noen ønsker selv å lage videoer eller bildefremvisninger som dette egentlig er, kan jeg sterkt anbefale Windows Live Movie Maker som jeg bruker selv. Det er enkelt å lære seg og har mange funksjoner. Windows Live Movie Maker kan lastes ned gratis hos Microsoft.

14 kommentar to “Endelig: Feel me heaven..”

 1. Tor Vidle Says:

  Edit: Prosessingen/kodingen hos Youtube er i skrivende stund ikke helt ferdig (det går alltid forbannet tregt), dermed vil ikke kvaliteten på videoen være på topp før dette er gjort.

  Tor

 2. kariknapp Says:

  Vakkert!!!

 3. medi Says:

  For meg er det ren kontemplasjon å følge bilder og musikk.

 4. noahsark Says:

  Dette var rett og slett «VAKKERT» :rose:

 5. skien_m Says:

  fin video du har laget 🙂 enig i at det tar seg best ut i HD,men ikke alle har linjehastighet som tilsier at det funker..du må joh ha en viss interne hastighet for å se hd..lite poeng i å se hd om det hakker under innspilling.
  jeg bruker bare hd om jeg kan,men nå har jeg ingen problem me internethastigheten..50mb linje 🙂
  du nevnte 16:9 format..jeg bruker veldig mye 16:10 når jeg holder på med video..større bildeflate 🙂

  • skien_m Says:

   innspilling…avspilling heter det vel 😆

  • Tor Vidle Says:

   Takk skien_m🙂

   Ja, noen har antagelig fremdeles sløve nettlinjer, men hovedproblemet pleier ofte å være Youtubes linjekapasitet som kveles når Amerika våkner. Men man kan velge en lavere oppløsning, dog blir kvaliteten selvsagt forringet i samme prosent.

   16:9 er noe smalt, men nok og en vanesak. Dog ville ikke jeg takket nei til noe høyere format, men HD er av Youtube (og andre) bestemt til 16:9 så det er lite jeg kan gjøre med dette selv i disse videoene.

   Tor

   • skien_m Says:

    det er bare å koveretere video`n fra 16:9 til 16:10 før opplastning og går ikke det så last opp til egen server-plass som du finner gratis på nettet..finner fint steder med 2 giga plass gratis..last de opp dit og link direkte 🙂

    • Tor Vidle Says:

     Hvis ikke Youtube snart får ordnet opp i kapasiteten til deres nettlinjer så vurderer jeg sterkt å flytte ut alle videoene (jeg må nok betale regner jeg med, hver enkelt video er rundt 500mb, og pr nå har jeg vel 25 stk tror jeg).

     Tor

     • skien_m Says:

      skaff deg et program med server og betal for software og få tilhørende kapasitet eller så kan du benytte flere gratis-servere for det spiller ingen rolle for brukerne hvem server de ser videoene dine fra 🙂
      blir bare forskjellige addresser 🙂
      når det gjelder you tube har jeg lært en ting..joh kraftigere internet-linje du har joh mer har du igjen for det 🙂

      • skien_m Says:

       et annet alternativ er å benytte en filmserver.
       det finnes sider hvor du blir medlem og som du kan laste ned divx(som regel er de på 7-800mb) og der kan du også laste opp dine filmer til serveren 🙂 så er det bare å dele ut adressa til siden din 😉


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: