Feel me heaven..

Jeg har fjernet innlegget, satt det på vent til jeg får fikset videoens musikk pga en eller annen rar/feil greie hos Youtube som visst mener vi kommer inn under Tyskland og har da sperret videoen for Norge pga musikken.

Merkelig sak, har aldri hendt meg før – det meste av musikken på Youtube er lisensbelagt, men Youtube har inngått avtaler med musikkselskapene som tillater bruk (ellers hadde jeg aldri laget disse videoene), dog forbeholder selskapene seg å i perioder stenge av for enkelte markeder, som med denne hvor Tyskland er det landet etter beskjeden jeg har fått av Youtube. Hvorfor Norge så er tatt med under Tyskland er ukjent for min del.

Beklager, men skal nok få til en redigering enten med ny musikk eller den som var. Men det tar litt tid siden jeg må lage videoen på nytt mer eller mindre, og så laste den opp på nytt til Youtube.

Tor

13 kommentar to “Feel me heaven..”

 1. kariknapp Says:

  Har du benyttet musikk som er lisensbelagt? Den kan ikke vises sier YouTube’n…

  • Tor Vidle Says:

   Den viser fint hos meg, både hos Youtube og her i bloggen. Har du prøvd i videogalleriet? Så og si all musikk som er brukt på Youtube er lisensbelagt, men Youtube har inngått avtaler med lisenshaverne som i praksis gjør at man tillater slik bruk (den er jo god reklame kan man si). Eneste er at lisenshaverne forbeholder seg retten til å bruke ads samt blokke enkelte sanger fra enkelte markeder. Denne er kun blokkert (musikken) i Tyskland.

   Tor

 2. Tante Bø Says:

  Jeg får åsså opp at den er blokkert på grunn av opphavsretten.

  • Tor Vidle Says:

   Merkelig greie, har aldri hendt meg før. Og Youtube sier fremdeles at den er kun blokkert i Tyskland, noe som er vanlig at skjer. Men jeg får ta å redigere videoen og enten med å jukse til (noe som er vanskelig) musikken, eller bytte den ut med annen.

   Tor

 3. Tor Vidle Says:

  Edit: Ser nå at den plutselig er blokket her i Norge og når jeg åpner den i et nytt vindu. Det må ha skjedd nå i dette øyeblikket og er første gangen det har hent for min del. Pokker ta og annet. Da må jeg til å mekke på den igjen og laste den inn på nytt, dvs enten å prøve å jukse til musikken eller legge inn annen musikk.

  Får se om jeg tar innlegg inn på vent igjen.

  Tor

 4. Tor Vidle Says:

  Når man legger inn video med lisensmusikk (som over 95% av videoene på Youtube inneholder), får man så en standard statusmelding fra Youtube som og viser om videoen blir utestengt fra et land eller flere. Uten Youtubes avtaler om tillatelse av bruk av musikken fra plateselskapene ville Youtube ikke eksistert. På denne videoen min er meldingen fra Youtube:

  Sitat:

  «Videoen blokkeres derfor her:
  Germany

  Hva må jeg gjøre?
  Ingen handling kreves av deg. Videoen din er fremdeles tilgjengelig alle steder som ikke er oppført ovenfor»

  Sitat slutt.

  Tor

 5. m-l Says:

  Test – kun en test om det funker her. Takk for lån av «papir» 🙂

 6. m-l Says:

  Test – dette er bare en liten test – og takk for lån av «papir»! 🙂

  • Tor Vidle Says:

   Ja, det funker her som alltid ml, men siden du ikke er regget som blogger blir du av systemet lagt inn som anonym, og da kan det hende at bloggerne må godkjenne kommentaren din før den vises, så hvis den ikke blir lagt ut med en gang er det kun dette som er årsaken🙂

   (Til andre kommentarer: Beklager at jeg ikke rekker å svare akkurat nå, jeg må i dusjen sier klokka ser jeg – og deretter en kjapp tur til sykehuset for en rask røntgen, så jeg skal svare senere i dag)

   Tor

 7. Tante Bø Says:

  Lykke til. Jeg krysser fingre for deg.

  • Tor Vidle Says:

   Takk🙂 var bare en ordinær røntgen, skulle vært på ny ct med prøvetaking i neste uke, men så skulle begge ct’ene ha service den uka, så jeg ble flyttet frem en uke til. I mens krevde jeg en ordinær røntgen for å ha en kontroll med hva som skjer. Men har ikke fått noen svar enda.

   Tor

 8. m-l Says:

  Ok, takk for informasjon.

  Røntgen? Du får bare mase på de til du får konsise svar.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: