The eyes of truth..

Drypp-drypp, klare dråper faller ned og eventyrskulpturene faller sammen, det er slutt for denne gangen. Og sola med sine magiske vinterstråler er skjult bak grått – det er en grå dag. Men jeg vil ha alt på en gang! Sol, klare dråper og skulpturer fra en annen dimensjon. Nå mister utelys sine auraer og glasserte trollpigger. Og julelysene blir rent tamme, stusselige..

Men jeg vil og ha det grønne Jæren tilbake, det grønne teppet. Jeg vil ha alt, på en gang… sukk. Og jaja. Vet jeg er kravstor, men..?

The eyes of truth are always watching you.. synges det i bakgrunnen

The eyes of truth are always watching you.. en tankefull setning, sannhetens øyne.. Hvem eier de, sannhetens øyne? Er det ikke oss selv, vårt indre? Og som alltid er der, følger med og lar oss få føle når vi svikter sannheten – og oss selv, men sannhetens øyne er bare synlige for oss selv. Vår sannhet. Min, din.. Selv om den og kan som i dette tilfellet møtes både av enkeltindivider og hele universet på samme tid..

Slike setninger er typisk Enigma, og viser dybden i deres musikkverk – og hvorfor så mange millioner elsker deres musikk. The eyes of truth are always watching you.. det er ikke alle forunt å skape det tankeuniverset som de ordene kan utløse for noen av oss, og treffe oss hjemme..

Nåja – får si Hula-Hula så jeg ikke blir festbrems. Nei, det får være, helst vil jeg lage hytte under dyna og mørkose, og småsnakke og.. ja. Og jaja.. Jeg gidder ikke sprelle særlig for tiden, bare under kosedyna.. Den mørbankte høyre siden tåler lite sprell fremdeles, men den takler med glede kos, selvsagt..

Ute rister gjennomvåte fugler pelsen, fjærene, de er morsomme å se på. Var kjapp tidligere og fikk noen bilder av Henrik før han satte etter en særdeles feit gråspurvdame. Katten er blitt en latsekk og ligger helst og snorker på det varme badegulvet. Stakkar, den er jo urgammel forsåvidt. Men kvikner til i blant og blir ungdom igjen.  Noen som kjenner seg igjen? Hehe..

I morgen er det kalkundag, jeg steiker alltid kalkun på årets siste dag. Aner ikke hvorfor, men det er nå slik. Og jeg er flink til det, jeg mener passe på når tappen spretter ut, og lage fløtesaus. Og alt det andre. Kalkun er en snodig sak, svær – også etter at man har spist opp det som er mulig å spise.. Mat, mat, vi er noen matvrak vi mennesker. Nei ikke jeg da, jeg mente dere andre, høhø..

Og dress, jeg hater dress. Jeg trives best in natura eller med ekte løse villmannsklær, skjønt de er alltid stilige. Synes jeg selv.

Hva bringer så neste år? Først ønsker jeg å vinke farvell til det %¤#&% sykehuset for godt, men det blir neppe med det første ser det ut til. Så vil jeg ha en normal tidlig Jærvår og varme lier, og vakende aurer ved et sjelsstille fjellvann. Og noe mer, men det nevner jeg ikke her, tror jeg.. 

8 kommentar to “The eyes of truth..”

 1. Tante Bø Says:

  Så flott juletreet ditt var Tor … Det nederste bilde med tusen lys og kakekrem på : ))
  Litt synd at mildværet tar det, men jeg bytter det gladelig bort mot en vår : ))
  Sannhetens øyne. 😯 Jeg er glad jeg ikke har de. Det hadde vært mye stygt å se tror jeg.
  :angel:
  Har du lest den fortellinga(dikt) om Gubben og katta ?? Tror det er Jacob Sande.
  Kom til å tenke på det da du nevnte deg og katta i samme setning : ))

 2. mirapisani Says:

  Ja du har det med det Tor. Å komme med ord som gir meg asissiasjoner når jeg helst ikke vil ha dem. ;))
  Skaldehodepine heter det for meg heretter. 😆

 3. Tante Label Says:

  Så vakkert det treet var…
  Nå ser jeg bare frem til at nyttårsaften er overstått og vi kan begynne på det nye året.
  Skal ha gjester i morgen og det skal bli den siste maten jeg spiser i år…»gulp»
  Kjenner jeg er moden for forandringer for neste år…

  *Nyttårsklem* litt på forskudd… :rose:

 4. Princessroyal Says:

  Du har så nydelige bilder Tor. Godt nytt år!

 5. Jorunn60 Says:

  Fine ord, og en kan lure på hvem som har sannhetens øyne, ja. Den er dyp
  Godt nyttår til deg og

 6. lisel Says:

  Nydelige bilder og ord. flott juletre. 🙂 Ønsker d eg alt godt i det nye år.🙂

  Godt nytt år Tor.

  Lise L

 7. Tor Vidle Says:

  Mange takk alle for de koselige kommentarene🙂 og Godt Nyttår og klemmer til dere alle🙂

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: