God julefeiring.

Kjapt innom i en pause i snømåkingen for å ønske alle en god julefeiring. Skal feire dagen borte for en gangs skyld, dvs hvis det blir mulig å komme seg dit. Her er snart kommet en halv meter snø bare siden i natt, og det snør kraftig enda. Bilen kommer ikke ut av hulen før jeg har måket, lokalveiene er ikke måket enda – altså passe kaos. Brøytefolket ble nok en gang tatt på senga siden det var meldt at snøen stort sett skulle komme lenger nord, noe som tydelig var et bomskudd. Det føles som å være på høyfjellet med minus 10 og tett snøfall.

O’ jul med din glede, jammen sa jeg glede. Å måke snø med brukne ribbein er ikke akkurat en forlystelse kan jeg meddele, men staheten overvinner smertene. Jeg hadde ikke trodd denne vinteren skulle overgå rekordvinteren i fjor, men den tanken kan jeg visst kaste i snøhaugene, mengden snø må snart være større enn totalen i fjor og  antallet frostdøgn ligger nok godt foran. Får håpe nyåret tar til vett og serverer en normal grønn Jærvinter igjen.

Ha en god julefeiring alle!

20 kommentar to “God julefeiring.”

 1. Tante Bø Says:

  Vær nå hvertfall litt forsiktig da Tor.
  Prøv å ta det litt pent,
  Må du få en riktig hyggelig kveld når du først får gravd deg ut. Og du … kjør FORSIKTIG ! !
  Masse hilsner fra Tanta.
  Julesmask :heart:

  • Tor Vidle Says:

   Joda tante, tar det selvsagt rolig :nerd: øh. Gøy på landet vet du. Når det først skal være langvarig frost så kan vi like godt ha snø og. Blir litt irritert for at jeg ikke kan/bør ta sprell i skibakkene for tiden. Er deilig puddersnø så den er ypperlig å leke seg i. Men jeg kan jo polstre meg, så da bør det gå?

   Nå er kjerra utgravd, og jeg håper det holder til avreise, skal ikke så langt heldigvis. Har og spadd frem vei til vedbua og slept inn et nytt lass – burde ha måkt litt hos fuglene og, der hvor jeg forer. Men det får vente til i morgen. Nå er det inn i dusjen for å sjamponere skroget og lete frem noen passe plagg.

   Håper du får en fin kveld, og en julesmask tilbake..

   Tor

 2. mirapisani Says:

  Nyt snøen mens du kan Tor.

  Ta vare på pusten, og lev i bilder og ord.

  (noen har stjålet brillene mine.faen ass..)

  • Tor Vidle Says:

   Skal det mira – nyte snøen.

   (Brillene? Jeg skummet nedover i en fart og fant et bilde av deg hos først og sist var det visst, men det var vel kanskje heller din datter fant jeg ut, for jeg trodde du var sånn passe i middelalderen:mrgreen: )

   Ha en god julekveld!

   Tor

   • mirapisani Says:

    Har du skummet deg fram til brillene mine? Fatter ikke at det går an… Ikke å oppdrive. Det er vel Nasha som tar hevn for noe tenker jeg.

    narrensdatter er min stedatter. Nasha sin profil. Og faen ta SOL for det kukeriet de har stelt i stand på Alias. 👿

 3. Først og sist Says:

  Dævelen..Tantesmask..er du julenissen, Tor??
  Hvertfall ha en fin julefeiring, der ute mot Jæren..

  • Tante Bø Says:

   Det er jo ingen som veit hvem Tor er … og han har jo bestandig snakka om
   detta kledelige småskjegget. Ja … så da tenkte jeg atte …
   Det gjorde vel ikke no vel F&S ?? :angel:
   Det skal ikke skje mer … Bare nå til Jul 😀

  • Tor Vidle Says:

   Jeg er født nisse, helårsnisse:mrgreen:

   Ha en fin julefeiring du og🙂

   Tor

 4. Tante Label Says:

  God Jul Tor!

  Jeg har måka snø i 2 dager og jeg elsker det!

  Hadde du bodd litt nærmere så skulle jeg ha måka hos deg også!

  Nå kan jeg spise pinnekjøtt med god samvittighet!!

  *Juleklem* :heart:

  • Tor Vidle Says:

   God jul Tante Label!

   Jeg bryr meg ikke normalt om å måke litt, men passet dårlig akkurat nå med de ribbeina, dog var det puddersnø så det ble ikke så tungt som forventet. Takk for tilbudet, men vanligvis så kjører naboen over hos meg med en av sine måkemaskiner, men han er sikkert travelt opptatt andre plasser i dag tror jeg.

   Pinnekjøtt er nam, så jeg gleder meg til det🙂

   Juleklem med gode ønsker sendes over hvite Jærsletter og fjord og opp til deg..

   Tor

 5. Tor Vidle Says:

  Jeg beklager at jeg ikke rekker å svare de andre kommentarene jeg har fått i andre innlegg, takker for de og skal svare i morgen🙂

  Tor

 6. luxcat Says:

  Hver sine problemer. Selv sliter jeg med å få vekk all sanda som sitter fast over alt! Og julepølsa må erstattes med noe tyske greier, i det minste er de hvite.

  Ha en trivelig jul, Tor🙂

  • Tor Vidle Says:

   Takk luxcat, beklager forsinkelsen som bunner i at jeg ikke har hatt nett-tilgang siden juleaften. Håper du fikk en trivelig jul selv med eller uten tyske greier og sand..

   Tor

 7. veversken Says:

  Ønsker deg riktig god jul.

 8. Lise L: Says:

  God jul til deg, håper du får en god julefeiring sammen med dine eller dit du skal. Snø hører julen til.. er litt her og og kaldt. men håper du lærer å ta vare på deg selv.. med de ribbeina …
  Og på dansk…. Glædelig jul.🙂 Får ta den her.. det var ingen nisse.

  Lise L.

 9. Lille Lise L. Says:

  God jul til deg, håper du får en god julefeiring sammen med dine eller dit du skal. Snø hører julen til.. er litt her og og kaldt. men håper du lærer å ta vare på deg selv.. med de ribbeina …
  Og på dansk…. Glædelig jul.🙂 Får ta den her.. det var ingen nisse.

  Lise L.

  Ps.. da jeg ikke er innlogga så lille lise..

 10. Lille Lise Says:

  God jul til deg, håper du får en god julefeiring sammen med dine eller dit du skal. Snø hører julen til.. er litt her og og kaldt. men håper du lærer å ta vare på deg selv.. med de ribbeina …
  Og på dansk…. Glædelig jul.🙂 Får ta den her.. det var ingen nisse.

  Lille Lise..

  Ps.. da jeg ikke er innlogga så lille lise..i stedet for Lise L.

  • Tor Vidle Says:

   Mange takk Lise🙂 , beklager sent svar, men jeg har vært mer eller mindre uten nett-tilgang siden juleaften. Håper du har hatt en fin jul selv, og ja, er vel kaldt der nede hos deg og nå. Er kaldt over det meste av Europa såvidt jeg har forstått. Ribbeina, vel de må antagelig snart en tur på røntgen dersom de ikke viser mer tegn til bedring med det første. Kjenner det i ryggen og etterhvert så smellen var skikkelig.

   Ha en fin romhjulstid🙂

   Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: