Personvernets tapte kamp?

Man bør sannelig spørre seg hvorfor Jens så hardnakket ønsker å overvåke oss alle. Som kjent sitter alltid Ap på hele vettet – ifølge Ap selv. Ap vet og alltid hva som er best for deg, samme hvor mye du måtte bestride deres allmektige viten. Og nå skal Jens tvinge igjennom EU’s Datalagringsdirektiv som både Sv og Sp nå sier blankt nei til. Eneste som støtter Ap er Høyre, dog er det usikkert om mange nok av høyres stortingsrepresentanter støtter innføringen av direktivet. Hvorfor det enda heter at det er «regjeringen» som vil vedta Datalagringsdirektivet er merkelig når det kun er Ap igjen av de 3 som ønsker å innføre overvåkingsdirektivet. Det er og forunderlig at Sp og Sv lar seg gang etter gang overkjøre av Ap uten å mukke annet enn for galleriet. Begge partier er bitt helt tannløse av å sitte sammen med Jens.

Så snart kan alle våre mobildata (og da og bevegelsesdata) og nettdata bli fri flyt-vare inn i EU de og. Datalagringsdirektivet i seg selv er et gufs som er like kjølig som den kalde krigen, et tilbakeskritt for personlig frihet og som kverker for godt det som var igjen av troverdighet i ordet «personvern». Folket er og i mot, men hva bryr Jens seg om det? Selv innad i EU er man nå begynt å tvile på hensikten med direktivet, men de signalene oppfatter ikke Jens. Jenseguten vil så gjerne inn i EU og sitte sammen med herrene rundt det bordet at han mer enn gjerne selger den norske sjela, og dens frihetstanke. Alt for EU burde bli hans nye slagord. Nå er det Høyre som er siste skanse, våger de samlet gjøre samme tabben som Jens i EU-smiskingen prøver på?

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7419195

Hvorfor skal vi få tredd all mulig møkk fra EU ned over våre ører når vi ikke er medlem av det konkursboet? Jeg er lei av alle direktiver og fri flyt av alt mellom himmel og jord. F.eks har Schengen-avtalen i grunnen bare ført elendighet med seg for Norge og lite positivt. Nå er det fri flyt av banditter fra øst og sør, noe vi stadig blir minnet på når de raner halve bygder og peker finger til et norsk knølaktig sirupspoliti – og så drar tilbake samme veien de kom uten å måtte vise pass eller noe som helst. Jeg hadde ingen problemer med å måtte vise passet når jeg dro inn i div land, så hvorfor det liksom var et problem forstår ikke jeg. Jeg vil heller vise passet enn få kåken ranet av passløse kjeltringer i flokk fra øst.

Det er mange sider av dette «fri flyt over landegrenser». De fleste har vel fått med seg tanken om at EU egentlig er et resultat av stormannsgalne politikere som ønsker å skape et europeisk motstykke til USA. I dette korstoget må så landene innordne seg etter et overordnet felles styre, og alle disse direktivene de spyr ut er ledd i denne tilpasningen og ikke minst degraderingen av selvstyret for hvert enkelt land.

Disse maktforskyvningene burde ikke angå oss, for vi er som alle vet ikke er medlem av falitteksperimentet EU, normalt skulle det så bety at vi burde kunne kaste mange av direktivene der de hører hjemme, nemlig bosskurven. Men, så lenge vi har EUfrelste politikere som Jens som styrer landet skjer ikke det. Man bør og spørre seg om når vi som folk ga disse politikerne fullmakter til å sniklure oss inn i EU og la EU få såpass stor råderett over den norske selvbestemmelsesretten. Jeg tror disse politikerne balanserer på en samfunnsjuridisk knivegg som nok burde skalpert de for lenge siden dersom de ble korrekt veggsatt.

Og nå skal altså Jens tvinge oss til å godta tidenes antagelig mest omstridte direktiv, nemlig  Datalagringsdirektivet – og samme hvordan det måtte skje – og samme om det norske begrepet «personvern» legges dødt. Hvorfor godtar vi slike egenrådige politikere? Hadde dette skjedd mot folkets vilje i f.eks Frankrike, ville alle tatt sin traktor (alle har jo en traktor i det landet?) og sperret av hele landet, brent bål i alle gatene og krevd politikernes hoder på grillen. Men hva gjør Ola og Kari Dunk? Lite – og lar Jenseguten nok en gang få leke med leketøyet sitt, selv om han trør på oss alle når han bit for bit selger for monopolpenger den norske sjela.

Vi er alle noen evneveike fjomper uten annet enn løskrutt her på nisseberget – og det vet Jens..

7 kommentar to “Personvernets tapte kamp?”

 1. Tante Label Says:

  Vi blir overvåket over alt…uansett…
  Hvilket klokkeslett vi kjørte gjennom bomringen…vi blir filmet på butikken, på posten og kontoene våre kan de også få tilgang til….Hva mer trenger de egentlig? Alt vi gjør på dataen og snakker om i mobilen?

  Hvorfor kan de ikke bare sette en databrikke i nakken på alle nye borgere? That’s it?

  Velkommen til fremtiden…

 2. willie Says:

  hei tor

  tommel opp/»bra knapp» og alt annet tilgjengelig kommentarverktøy
  for bra og velskrevet stykke

  mvh
  willie
  sohodoma
  i lofthus

 3. Davyen Says:

  Nesten samtlige nordmenn lider av Hukommelsessvikt når valg dagen kommer.Da stemmer man (med noen få untak ) «Jense dusten » enda en gang.Sann mine ord.Min stemme får han i hvertfall ikke.

 4. skien_m Says:

  skjønner godt hva du mener tor og de prøver seg på alt mulig med dårlige forklaringer/unnskyldninger i bakhånd.
  men det er opp til enhver hvor mye de tillater å bli overvåket..kunnskap er makt er vel ord du har hørt før 🙂 så kort sagt..det er software og hardware å få kjøpt der ute som hindrer de i få innsyn.
  slike ting har eksistert veldig lenge..ett eks..huslinja de/internet/hus-tlf er enkle greier å manipulere.
  tlf-signaler er strøm..når tlf-røret ligger på så har tlf din en strømstyrke og når du løfter av røret og ringer så får den en annen strømstyrke.det er da bare å koble til en «blackbox» og strømmen holder seg konstant og det registreres ikke at du bruker tlf…velkjent triks blandt hackere 🙂
  på mobilen er det litt mer avansert oppgave,men der tar du i bruk type «scrambler» og det fungerer som en blokkering.
  en annen ting er at må du koble internet-tjenester til tlf din?bruker man slike ting som facebook og alt det populære så vet alt og alle hvor du er.
  det går også ann å slå av en del av satelitt/gps-funksjoner på mobilen..du klarer ikke spore noen uten at de funksjonene er på..gjøre deg usynlig på bluetoooth er også en smart ting å gjøre.
  sender du eposter så finnes det masse programmer til krypte eposten med algirytmer.
  så det er opp til hver enkelt hvor mye de vil «gjemme» seg og sine brukervaner..samt til hva du gjør 🙂

 5. virre509 Says:

  fordi organiser krininalitet begynner og koste samfunnet svært mye. Forbryterne bruker alle metoder som finnes . Si ja du. Eu er viktig for vårt samfunn.

 6. Ronja Says:

  Hmm, Jens er bare en fjott og en flopp som springer beina av seg for å behage de store gutta, i makta bak makta. Han sikter seg nok bare inn mot en fin internasjonal posisjon for sin egen del, etter at hans dager som Norsk statsminister er over. Vi som blir igjen her «på berget» og vårt personvern bryr han seg null og niks om.

  Og Sv og Sp er jo blitt kun løpegutter for han Jens.

  Neste valg stemmer ikke jeg på noe parti som kan tenkes være villige til et samarbeide som kan gi oss en ny regjering med Jens ved roret, det er nå helt sikkert.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: