TV2 = Maktsyke drittsekker.

TV2 er i vinden igjen og viser nok en gang hva de står for. Noen bør snart ta affære og fortelle de at de ikke har grenser de ikke kan trø over. TV2 er berømte for sin drittsekkoppførsel på flere arenaer, noe jeg selv og har opplevd direkte (dog måtte de gi tapt der). De bryr seg heller ikke om de overkjører enkeltmennesker samme hvem det er. At media setter lys på ting i samfunnet er en del av medias oppgave, men de er dermed ikke fritatt normal skikk og bruk, eller alminnelig folkeskikk og samfunnets spilleregler. Men TV2 er ekstremister som gir faen i normal oppførsel og spilleregler.

Denne gangen er det et forsøk på å overkjøre et forbund og da «Danseforbundet». De fleste har vel kanskje fått med seg saken angående Katrine Moholt og Carsten Skjelbreid og TV2’s opplegg for å få de 2 til VM i dans. Danseforbundet har helt korrekt reagert tydelig og satt skapet der det skal være. Men TV2 kjenner ingen grenser og har nå sammen med de to prkåte kjendisene bestemt at de skal dra til VM uansett hva forbundet mener. Det er totalt uhørt og ikke slik det fungerer at man kan omgå alle opptaksregler bare fordi TV2 har bestemt at de skal være med. Hele saken er så til de grader typisk TV2 at noen nå må snart reagere på deres oppførsel som mediabedrift.

Uttak til alle slike arrangementer skjer gjennom bestemte regelverk via de enkelte forbund, og er ikke slik at hvem som helst bare kan si at de vil være med. En parallell kan jo tenkes dersom TV2 lagde en serie om kjendiser som hopper på ski, men dermed  kan TV2 ikke etterpå kreve at deres deltakere automatisk skal være med i VM i skiflyging. Prinsippene for uttak er de samme uansett idrettsgren. Nå ga Danseforbundet Katrine Moholt og Carsten Skjelbreid en sjanse ved å la de få være med i et kretsmesterskap for å bli vurdert på likefot med andre dansere, men det nektet de to å være med på, eller mer rett: Tv2 har bestemt dette, sitat:

«Prosjektleder Kathrine Haldorsen i TV 2 slår nå tilbake mot påstandene i brevet, og kan samtidig fortelle at Katrine Moholt og Carsten Skjelbreid trekker seg fra morgendagens kretsmesterskap i øst-norsk dansekrets. Vi bøyer ikke av for kravene fra Norges Danseforbund, men har bestemt oss for å trekke Katrine og Carsten fra morgendagens kretsmesterskap. Vi synes ikke det er riktig at de skal møte folk som allerede har bestemt at de er for dårlige til å danse og at de ikke har de riktige klærne, sier Haldorsen.»

Helt håpløst, og man kan spørre seg hvorfor Katrine Moholt og Carsten Skjelbreid har solgt sjela si til TV2 som tydelig styrer alt i dette.

Linker:

http://www.tv2underholdning.no/gkn/-danseforbundet-kan-ikke-stoppe-oss-3347554.html

http://www.tv2underholdning.no/gkn/carsten-og-katrine-trekker-seg-fra-dansen-3345846.html

http://www.aftenposten.no/nyheter/sport/article3911822.ece

For egen del bryr jeg meg null om det tåpelige dansegreiene til TV2, men dette handler om makt og prinsipper, og viser nok en gang TV2’s sanne ansikt. En så stor mediebedrift skal ikke oppføre seg som i dette tilfellet. Og nå bruker de i tillegg all sin mediemaktstyngde på å få sin vilje. Dette er en trend som man har sett lenge hos TV2 som uten skrupler og innvaderer folks privatliv for å skape seg en sak basert på TV2’s vinkling. Det er ikke slike mediebedrifter samfunnet er tjent med, og neste gang kan det være deg det går ut over.

9 kommentar to “TV2 = Maktsyke drittsekker.”

 1. Bamse Says:

  Er så enig med deg, selv om jeg ikke bryr meg om disse dansegreiene i det hele tatt.
  Men det gjelder også på andre områder og temaer som de tar opp.
  Eksempelvis prøver de ofte å få oss til å synes synd på fengslede personer, og folk som har begått kriminelle handlinger, via deres intervjuer. Har noen fått en dom, så ta hensyn til det, for de har neppe fått dem uten grunn!

  • Tor Vidle Says:

   TV2’s verden kan virke forskrudd mange ganger, det er som om de lever i sin egen innsnevrete verden hvor kun deres syn er det eneste rette og derfor serveres ofte ikke motpoler. De minner litt om fanatiske tvpredikanter og deres enerett på rett og galt.

   Tor

 2. skien_m Says:

  at medier innbiller seg at de står over alle andre og kan gjøre hva de vil er ikke noe ukjent fenomen 🙂
  syns danseforbundet taklet saken på rett måte..alle er hjertlig velkommen til å følge reglemanget og vise sine danseevner og konkurere på lik måte med alle de andre..så det er vel ikke stort mer å si 🙂

  • Tor Vidle Says:

   Tv2 er nr 1 i den klassen, og det er uhørt at de prøver å instruere eller presse inn sine kjendiser på denne måten. Og ikke minst å nå bruke all sin mediamakt mot forbundet som en barnslig hevnaktig greie.

   Tor

 3. mirapisani Says:

  Dette skjønte jeg ikke en dritt av Tor. Men nå følger jeg heller ikke med i det som foregår bak ryggen min. (det er der tv’n står)
  Men media er jo media. Slikt skjer jo hele tiden om der er tv2, en avis eller andre..?

 4. bramaputra Says:

  de har mye makt- hvem kjendis er det som ber «se og hør» ryke og reise når de ringer og vil lage hjemme hoss reportasje?- man har ikke valg- må sammarbeide- ellers så tar de deg- sånn er det vel med danseforbundet og?
  de taper og skal angre seg- det blir nok en lærepenge her!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

«

%d bloggers like this: