Ta meg med!

Ta meg med til varmen og kos meg helt til jeg smiler hvert sekund! Jeg er værsyk og kosesyk, så jeg vil til en varm strand og bli behandlet for begge deler. Jeg vil rulle i varm sand, jeg vil elske under en palme i måneskinn! Jeg vil leke som et stort barn igjen og nekter å overgi meg helt til den voksne verden. Jeg vil vandre hånd i hånd med nakne tær og lekende fingre og levende øyne. Jeg vil kysse til leppene svir når jeg drikker en skvett iskald pils. Jeg vil slite ut fjærene i madrassen på hotellet, ikke av brutalitet nei, men av ømt og heftig mengdebruk. Jeg vil kjøre rundt halvnaken i en cab og nyte varme og frodige omgivelser, du kan få lov å kose meg i håret og nakken mens jeg lar dekkene hyle av yrhet i svingene – forresten: Du må kose meg, det er et pålegg!

Jaja.. Jeg er et håpløst tilfelle.. Sukk..

Nei! Det er jeg ikke! For jeg er meg, meg selv!

Men husk å ta med bodykrem – jeg kan komme til å slite litt på huden din..

Jeg er lei av den seriøse verden, den går til helvete til slutt uansett. Og det gidder ikke jeg bekymre meg ned under trerota over. Og det finnes ikke noe mer seriøst enn kjærlighet og å elske. Men jeg kan ikke slutte å bry meg om andre enkeltmennesker, det er fastgrodd i meg og kan ikke fjernes så lenge jeg lever.

Livet har for mange plikter og for lite frihet og tid til å leke. Men mange av pliktene er bare noe vi selv har skapt en tro på at vi må oppfylle..

NB! Siste nytt fra NRK: «Stortinget er stengt og ingen av representantene får komme ut før Tor Vidle er ferdig med sin leksjon om livets ekte verdier!»

Det blåser på toppene, det blåser i dalene – forskjellene er kun metaforiske i virkeligheten. Jeg har vært på begge steder. Men man velger fritt å klatre opp, det er ingen plikt..

Møkkavær! Jeg leier et fly og grabber en frittgående budeie og kurser mot varme strøk! Ikke det, man kan jo kose i møkkavær og? Og gå med nakne tær, og kjærtegne myk hud med beskyttende hudkrem? Selv kjøkkentjensten kan jo utvides i omfang? Hehe… Javisst, jeg er nok småkrevende, til livet..

Gal – litt smågal på en kosete god måte er bare sunt og noe som burde være obligatorisk lærdom i tilfelle man ikke er et naturtalent – som meg, hehe..

Smådrøs på en grå vassen søndag i november, stikkord.. Mennesker burde smådrøse på en litt smågal måte oftere. Og mørkose, selv på en vassen søndag..

Hm.. lurer på om damen under øver på gunstig stilling ved kjøkkenbenken? Hun ser farlig ut å ha på kjøkkenet, tenk hvordan hun ville angrepet bolledeigen? UGH! Skummelt!:mrgreen:

.

Blabla – noen ganger må man drive med litt blabla for å erte litt, etterpå kysser man selvsagt. Hva? Er ikke det selvsagt? I mitt hode er det ihvertfall det.. De fleste bruker leppene for lite er nå min mening. Er de redde for å slite de ut?

Mer muuusikk – og noe halvgammeltgammelt, men like bra som nytt:

.

Men nå gutter og jenter: Full guffe på anlegget og rist løs det du har, enten det er småflesk eller perleglatt skinn. En gammel traver som er like nydelig i dag som da den ble født. Slipp alt løst og glem at det er en vassblaut grå søndag i november:

Og der skinner sola gjennom et hull i taket – jeg må ut og hilse på..

7 kommentar to “Ta meg med!”

 1. Doltå =) Says:

  *drømmer*
  Syden, sol, strender, bading, kan det bli bedre?
  Sydentur til alle i julegave fra politikkerene, det hadde vært noe

  • Tor Vidle Says:

   Jeg trives over alt pleier jeg å si Doltå🙂 og er ikke akkurat en typisk sydenfarer vanligvis. Men noen ganger..

   Politikernes julegaver er kun tomme ord, som vanlig..

   Tor

   • Doltå =) Says:

    Er bare så grått og trist her nå.
    Hadde gjort godt for kropp og sjel å fått litt sommer og sol🙂
    Har ikke vært i syden på 7 år, er vell derfor jeg savner sånn.

 2. luxcat Says:

  Dette blir nok to state the obvious, men du trenger et grepa kvinnfolk, Tor🙂

 3. m-l Says:

  Hvorfor drar du ikke da?🙂
  Jeg trives også dårlig når høstmørket senker seg og tidlig vinter melder sin ankomst. Derfor dras det om kort tid til svært så sydlige trakter der bare tær skal få kose seg i Rødehavets varme sand og duvende, herlige tempererte bølger. Solen skal få varme hud og sjel i et par uker som skal tilbringes på et luksushotell med privat strand, all inclusive og spa. Det er ferie å gå til dekkede bord og man ikke trenger å tenke logistikk slik hverdagene er ellers. Kofferten skal pakkes med assortert og pent sommertøy, et utvalg av bikinier, et passe utvalg av solbriller (heh), og noen pene antrekk til aftens. Jeg ser frem til deilige, varme sommerdager der brisen fra havet svaler pannen mens jeg for eksempel kan svømme inn til en bassengbar for en liten forfriskning eller to..🙂 Swim-in bar, ja, hehe.. Skal jeg si mer? Nei, det får holde, men jeg har ikke noe problem med å anbefale en slik reise på denne tiden av året, det er helt sikkert.

  Det er godt å se at du får skikkelig oppfølging mht. undersøkelser. Jeg forstår også veldig godt at det er en stor belastning å gå å vente på svar. Pass godt på deg selv, det må du gjøre..

  • Tor Vidle Says:

   Godt spørsmål m-l🙂 Men får se senere når ting forhåpentligvis roer seg ned, og særlig hvis vinteren blir tung og mørk.

   Så du skal avgårde nå? Usj, det du forteller høres helt deilig ut, misunner deg den turen. All inclusive og spa? All inclusive høres ypperlig ut – det betyr vel og flatkos under palmene og i vasskanten i halvmørket? hehe. Men spa, det er vel helst kvinnegreier og ikke for herdete villgubber med flat mage og både synlige og usynlige muskler , tror jeg(?). Solbriller er viktige, stilige selvsagt :nerd: Ja og noen klesplagg må en vel ha med seg. Swim-in bar? Ja tar den og! Forresten, kan jeg padle inn på en luftmadrass? (Jeg kan jo ikke svømme kom jeg på, men det går kanskje med en speedbåt og, det er vel mulig å leie slike antar jeg – speed-in bar?)

   Det høres perfekt ut, håper du får en flott tur og ladet batteriene skikkelig🙂

   Jo, de følger meg tett opp nå, men selv om jeg føler jeg er inne titt og ofte får jeg ingen svar enda, konkrete svar, og det bekymrer meg en del og er veldig slitsomt. Det er jo gått mange måneder siden jeg lå inne og de kunne gjort seg ferdige den gangen om de hadde tatt ansvar. Men jeg regner med at når de har fått analysert prøver fra lungene i neste uke så må det komme en konkret diagnose.

   Takk for omtanken – håper det går bra med deg🙂

   Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: