Karakterstyrke..

Hvem var du som jeg plukket opp og lot sitte på i min ulovlige galtrimma racingblå Anglia med fornikla felger og som gjorde null til hundre før noen rakk å sette i gang stoppeklokka? Det var nær ett om lørdagsnatten nord for Loen når jeg stoppet fordi du haiket. Jeg hadde ikke tenkt å stoppe, men du tankeoverførte ord som fikk meg til å lage bremsespor som stod i 13 år – og som ville stått der enda dersom de ikke asfalterte på nytt det 13. året. Hvordan fikk du det til? Du skulle til Sandnes og jeg i motsatt retning – men jeg kjørte til Sandnes..

Og tankeoverføringene dine fortsatte med sine meldinger som var helt annerledes enn samtalen vår, og tankene dine fikk nesten viljen i skogen før Kverneland – det var bare såvidt jeg ikke svingte inn på skogsveien. Også neste, og neste.. Jeg måtte engasjere hele min karakterstyrke for å ikke bli tatt av styrken i tankene dine. Du sa at du hadde sett meg før, men jeg hadde ikke sett deg. Eller følt så sterke tanker før. Jeg fikk en lapp med ditt navn og telefonnummer, men lappen fløy ut vinduet i 130 i en sving på vei fra Sandnes igjen. Og jeg glemte å lese på lappen før den fløy. Men hvordan fikk du det til? Tankene du sendte som fortrengte alle mine forsvarsverk og landet der jeg var naken. Skummelt, men og mystisk pirrende.

Kanskje var jeg idiot som ikke svingte inn, både her og der. Tankene dine kom som bokstaver ut av dine øyne – selv om munnen snakket om noe fjernt. Og de smatt rett inn via mine uten at jeg kunne stoppe de. Ja selv nå jeg kikket til venstre kom de inn bakveien..

Hele bilen ble ladet av dine tanker, den ble en farlig erotisk bombe som jeg stramt og tett holdt utløseren til. Men jeg stålsatte meg – og tellet telefonstolper og rørte nesten ikke girstanga før vi var i Sandnes – hånden din var alltid borti min når jeg giret. Hvorfor var den det? Det er trangt i en Anglia – og jeg søkte rom der det ikke var, på venstre side. Hvorfor gjorde du det enda trangere? Du var jo liten og slank der du stod, men este ut og okkuperte hele Angliaen! Hvorfor måtte du puste ordene inn i øret mitt? Motoren bråkte da slettes ikke så mye? Vel, litt, men.. Farlig – og uten min karakterstyrke ville vi ikke kommet til Sandnes! Er du klar over det?

Og hvorfor vokste venstrebeinet ditt så mye at det stadig vekk var borti høyrebeinet mitt? Er det rart jeg bånnet gassen titt og ofte? Men det likte du lite, du ville jo at jeg skulle svinge inn og stoppe.. Tankene dine ville det. Hvorfor hadde du ikke bh på deg? Joda, sommer ja – men det var ikke så varmt i bilen at du måtte knappe opp til navlen! Og brystvortene – hvorfor lot du de bli stive og stå frem som fyrtårn under blusen? Luring! Men jeg hadde karakterstyrke! Og hvorfor hadde du stropp i miniskjørtet? Jo det hadde du! En stropp du dro sakte i så det stadig krøp oppover! Smartingen! Men jeg hadde karakterstyrke, og tellet stolper..

Er du klar over at jeg hadde avtrykk i brystet mitt i en uke etterpå av brystvortene dine? Du bare måtte takkeklemme meg som siste utvei i Sandnes! Fikk ikke opp døra sa du luringen! Joda, den var litt stør, og som den gentlemann jeg er født gikk jeg ut og rundt og åpnet for deg. Og da måtte du gripe halmstrået og klemme meg med de brystvortene og det myke kinnet og skjult bak en takk! Trodde du jeg var dum og ikke forstod? Luringen! Og hvorfor var det strøm i brystvortene? Og magneter! Og en takkeklem skal ikke vare så lenge! Er du klar over at jeg måtte tvinge tankene til å regne på om jeg ville får bedre akselerasjon om jeg justerte kamvinkelen 2 grader samt da jeg dagen før tømte onkels utedass og dritten veltet over føttene mine! Men du limte deg fast og stemplet brystet mitt med dine to greier uten hensyn!

Etter 5 minutter begynte jeg å bli nervøs for karakterstyrken, 3 minutter da. Et minutt ihvertfall! Minst 30 sekunder! Lenge føltes det ihvertfall! Jeg våget ikke annet enn stå på tærene og se rett frem – hadde jeg snudd munnen og jekket meg ned fra tærene ville du tatt munnen min med en gang! Luring! Men jeg var lurere og hadde karakter! …… Hvordan klarte du vokse? Du var jo liten i starten, men plutselig ble du like høy som meg! Det var ufint gjort! Å vokse mener jeg! Og stygt gjort av dine tanker å snu hodet mitt! Men ok – du kunne kysse ja. Men du fikk bare 3 sekunder! 10 da! ok, 25. Javel! 3 minutter da!! Fornøyd?! Men det sier jeg bare: Hadde det ikke vært for karakterstyrken min.. hm.. Glem det!

Hva? Ja, du kysset fordømt godt! Farlig godt! Ekstremt Mari! ….hm.. pokker! Fornøyd nå?! Men du fikk meg ikke med inn, karakterstyrke vet du.. Ok! Det var da fælt til tankemas! Ok! Jeg fulgte deg til døren! Jeg er jo gentlemann og Gudene vet om hvem som kan ligge på lur i buskene om natten når en ung kvinne går alene! Ja!! Jo!! Jeg er klar over at det var bare 10 meter og ingen busker og utelys! Jaja… men du fikk meg ikke med inn..

Hm… mulig jeg var dum der? Ville vært godt med en kaffekopp og … noe smågodt? Men jeg er stolt av min karakterstyrke! Hører du Mari?!

4 kommentar to “Karakterstyrke..”

 1. littleseasthere Says:

  Det var sikkert lurt av deg, men nå som hun kanskje leser dette har du kanskje sjansen til å få «married» henne? For det høres ut som om det er det du kunne tenke deg å gjøre?🙂 Uansett kan det jo være fint å «varte dem opp» litt og få dem til å føle seg som en dame, om de ikke gjør det allerede, men det gjør de sikkert. Hun er heldig som har så store støtdempere, for det kan trenges i møte med norske menn. Det eneste store på fremkroppen min er magen og det var veldig praktisk da jeg var gravid for da trengte jeg ikke bord, men kunne bare sette kaffekoppen på toppen av magen. Noen fordeler må man jo ha. God helg, Tor.

  • Tor Vidle Says:

   Jeg tror neppe hun leser dette lillesøster, det er long time siden, og en slags parodi av min «sterke» karakterstyrke, hehe.

   (små/store saker er uten betydning, de sier null om eieren)

   Tor

 2. littleseasthere Says:

  🙂 Ja, heldigvis er det ikke størrelsene det kommer an på.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: