Hva kan vi gjøre?

Kan vi som enda er her bidra med noe for å få flere bloggere her? Jeg innrømmer at jeg er bekymret for utviklingen. Vi har alle sett hvor problematisk det har vært for Sol å få stoppet spammingen her, og hvor mye de setter inn av ressurser for å få stoppet dette. Ja sågar bruker noen av de deler av fritiden sin på å hjelpe til, jeg synes de skal berømmes for å prøve så iherdig. Det er ikke en lett oppgave å tette alle hull når man står ovenfor særs datakyndige mennesker som gjør sitt beste for å ødelegge. Vi ser og at Sol etterhvert nå justerer og legger til elementer som er etterlyst, og  jeg forventer at de gjør seg ferdige denne gangen. Det føles en annen positiv vind her nå etter at Lill hos Sol tok fatt i problemene som truet med å legge hele bloggen død.

Men hva med oss som er igjen her? Kan vi gjøre noe, påvirke forskjellige deler som kan få nye bloggere til å komme til Solbloggen? Jeg er villig til å hjelpe til hvis det er noe jeg kan bidra med. Vi bør innse at man kan ikke holde en blogg gående med så få som vi er nå i lengden. Men hvordan kan vi konkret hjelpe til? Jeg kommer her med noen løse tanker, og håper andre har sine synspunkter og forslag.

Det første helt åpenbare er at vi fortsetter å skrive innlegg. Setter vi oss på gjerdet vi få som er igjen så gjør det bare vondt verre og øker sjansene for at Sol kaster inn håndkleet. Ved at her er nye innlegg vil noen lese disse, av erfaring vet vi at endel av våre lesere tidligere har så tatt steget og blitt Solbloggere selv. Man kan da si at vi er en betydelig faktor i å rekruttere nye bloggere ved at vi skriver våre innlegg.

Det er sagt mye om miljøet her, både godt og vondt. Med miljøet menes selve bloggmiljøet, samholdet – og hvordan nye blir mottatt. Kritikerne mener vi er en lite inkluderende gjeng. Kan det stemme dersom vi ser nøkternt på forholdet? Som en av de Solbloggerne som har vært her lengst, føler jeg at jeg har litt oversikt over historien. På en blogg med mange forskjellige personligheter kan man ikke forvente at samtlige er på samme bølgelengde, men man burde kunne gi hverandre gjensidig respekt. Samtidig må man tåle at andre kan være uenige, ja til og med sterkt uenige i meninger om saker man skriver om. Om man er uenige betyr ikke det at man er uvenner eller ikke gir respekt. Også samtidig: Man må ha en høy terskel for at andre har andre synspunkter på ting i livet man selv ikke har. Vi må takle selv kontroversielle meninger uten å gå på person.

Min mening er at over tid og som en helhetsvurdering, kan man ikke med rette påstå at flertallet av nye bloggere ikke har blitt godt mottatt her av flertallet av de etablerte bloggerne. 100% er umulig i et blandet samfunn. På den annen side må nye bloggere selv være inneforstått med at dette ikke er kun en enveis-sak. Man må selv og bidra og gi – og ikke bare kreve den ene veien. «Gjenger» som i gjenger finnes ikke, det er bare nonsen og vitner om lite forståelse for hvordan menneskelig omgang er av naturlige årsaker, både her og i RL. Man kan og kanskje si at det er naturlig at endel av de gamle bloggerne er litt tilbakeholdne i begynnelsen når nye inntar bloggen, det har over tid vært endel negative opplevelser med nye som kun er ute etter å skape splid og problemer for bloggsamfunnet. Heldigvis er disse få i totalen, men kritikere må og huske på å ta med den delen i betrakningen før de kritiserer.

Tviler på at særlig mange kan med rette si at de ikke blir innkludert dersom de selv ønsker det, og bidrar selv til at så skjer.

Angående sterkt kontroversielle meningsinnlegg har jeg selv i en lengre periode valgt å ikke blande meg inn, dvs så lenge man holder seg til sak og ikke begynner med personangrep. Personangrep vil jeg fremdeles som regel reagere mot dersom jeg er klar over forholdet, og det kraftig ofte. Personangrep er noe som ikke skal tolereres. Men som sagt, kontroversielle meninger som går på f.eks livssyn, må vi nok tolerere i et samfunn hvor det frie ord har en sterk stilling.

Men er det noe ekstra vi kan bidra med? Jeg mener at bloggen er oss selv i fellesskap, det er vi som skaper bloggen, vi som skriver her. Om Sol har diverse problemer, er disse tross alt underordnet det som Solbloggen er, nemlig bloggerne. Uten bloggere ingen Solblogg. Oppi alt dette er og lesere en del av helheten. Sol selv har sitt ansvar i det å synliggjøre bloggen, drive reklame for bloggen – den delen er deres ansvar alene – samt det å få ting her til å fungere best mulig for de som blogger. Men hva med oss? Vi kan kanskje bli bedre på å kommentere, både hos oss gamle og ikke minst nye. Selv har jeg ikke vært særlig flink der i det siste, men det er for min del et tidsproblem, og ofte må jeg velge om jeg skal bruke tiden på å kommentere eller å skrive et innlegg. Som regel har jeg ikke hatt tid til begge deler. Men dette vil antatt bedre seg utover høsten. Kanskje er dette forholdet og gjeldende for andre.

Jeg håper dere har noen ideer, innspill..

41 kommentar to “Hva kan vi gjøre?”

 1. mirapisani Says:

  Godt du tar det opp Tor. Jeg vet at for min del så har det vært en god del nye lesere hos meg i det siste. Fordi jeg har gjort andre nettsteder klar over hvor jeg er. Det pussige er at de kommenterer skjelden her, men på det stedet de kommer fra får jeg tilbakemeldinger.

  Men jeg må jo si at så lenge denne spammingen pågår, så har jeg ikke mye lyst å anbefale disse om å blogge her. Sol klarer nok å få bukt med det til slutt vil jeg tro, men nå er det en ting jeg lurer på: Klager dere på denne spammen? Jeg kan sitte å se det fylles opp lenge, men i det øyeblikket jeg bombarderer sol med klager, så skjer det noe. Ikke lenge etter er det fjernet.

  Jeg mener nå at vi som fremdeles er her kan gjøre noe ang. det du spør om.
  Det som irriterer meg med dette spamogannet møkk, er at det er noen få stk. med «fjortisoppførsel» som klarer å drive folk fra bloggen med akkurat det for øye.

  Jeg vil hvertfall rose :rose: sol for å ha satt inn alle kluter med å få bukt med dette, og at de har forandret på ting som de har blitt bedt om. Skjer sånt på andre steder? Jeg tror ikke det.

  • Tor Vidle Says:

   Jeg aner ikke hvor mange som leser mine innlegg lenger, denne nye bloggen har ingen teller (sammen med den gamle bloggen var jeg kanskje oppi totalt 6-700.000, dog hang jo tellerne ofte – ja sågar ble nullet ut av og til, så de reelle tallene er nok større. Men man hadde i det minste en slags oversikt over utviklingen av ens leserskare).

   Spammen – jeg tror vi tjener på å tone ned fokuset på den, Sol gjør de det kan – og vi selv bør konsekvent bare slette straks vi får noe av den arten uten et ord i vår egen blogg. Skal vi vinne den kampen må vi samen med Sol gjøre det som er mest effektivt, for vår del er det å slette og ikke la den få mer oppmerksomhet.

   Tja, tror de fleste nettsteder som dette sliter med sine spamproblemer, det er neppe kun et Solproblem.

   Tor

   • mirapisani Says:

    Jeg har jo ikke noen teller jeg heller, men i og med at de som leser kommenterer innlegga på andre steder så vet jeg. Hehe, litt morsomt når de får øye på dere også. Flere som spør etter deg, tanta og Rotis. Noen av de som jeg har mye kontakt med har jeg vært nødt til å lose litt frem til innlegg og andre bloggere.
    Forresten så tror jeg at det er mye mer folk innom her enn det vi får øye på. Både registrerte og uregistrerte, men vi får jo ikke øye på dem hvis de ikke legger igjen spor etter seg.

    Ja den spammen hadde vært best om vi bare overså og slettet. I perioder stenger jeg alle bloggene mine også, når jeg ikke har mulighet til å følge med. Stort sett så kaster jeg meg over sol og klager til alle døgnets tider, men noen ganger sprekker jeg jo så det holder. Det er jo ikke til å unngå med mitt temeramang. Men da får de jo ufortjent oppmerksomhet. 😐 Hmm…😐

 2. torbjørn tangstad Says:

  Få inn en Starbear i topp form, en Leone og noen jenter :))

 3. medi Says:

  Jeg er bare enig med deg jeg.
  Vi kan fortsette å skrive, være vennlige, gå på sak , ikke person.
  Stenge våre luker for anonyme, ser ut som det er nødvendig en periode,
  for de som lager kvalme her er jo folk som er uregistrerte , og altså bruker enhver blogg de kommer inn i.
  Det er synd, jeg er for åpenhet, at alle skulle få si sitt, for de fleste anonyme…uansett hva de kaller seg…er ok folk.
  Men har sperret…eneste måten å få fred på.
  I et bloggsamfunn som ellers er vi jo ulike, i ulike aldersgrupper, og det er ikke alle som er like interessert i mine skriverier ,for eksempel, og omvendt,…jeg prøver å kommentere, men så glemmer jeg meg bort…
  Men jeg synes det er ok, her nå, bortsett fra for få brukere, og for mye tull som Sol.adm må bruke energi på.
  Finner mye fint å lese å se på, å høre på.
  Vi kan ikke annet enn å begynne med oss selv.

  • Tor Vidle Says:

   De som føler seg ekstra belastet bør kanskje i en periode sette kommentarinnstillinger til å godkjennes først. Det får hver enkelt vurdere, selv lar jeg det stå åpent for det meste av tiden og heller sletter nådeløst uten et ord dersom noe dukker opp, synes det er et nederlag å skulle måtte stenge av for normale menneskers mulighet til å kommentere fritt.

   Nei du sier det godt nederst «begynne med oss selv». På mange måter er reelt sett både vi selv og Sol egentlig avhengige av oss nå, det at vi klarer å bygge dette opp igjen til en blomstrende sak. Vi bør prøve å få til en leserverdig Solblogg med mangfold i både innlegg og mennesker. Og ikke minst verne om det å få til et godt miljø, bevare det. Min oppfatning er at det største potensialet til vekst ligger i leserne.

   Tor

 4. bramaputra Says:

  lest

 5. trultemor Says:

  Det kommer jo stadig nye inn her, og de fleste blir jo vel mottatt. Men det er ytterst få som fortsetter å skrive herAdobe Reader.. Ikke sikkert de ville skrevet noe mer et annet sted heller.

  Men medi har rett…begynne med oss selv

  Go’ lørdagskveld:)

  • Tor Vidle Says:

   Jo, det kommer en og annen ny sjel inn her trultemor, men kan ikke si at det særlig trengsel. Det har alltid vært endel døgnfluer som bare skal prøve blogg, og forsvinner like raskt som de kom.

   God lørdagskveld til deg og.

   Tor

 6. Jorunn60 Says:

  Jeg har lest bloggen i flere år og syns de fleste nykommere er blitt vel mottatt, meg selv inkludert. Jeg har bare ikke kommer ordentlig igang enda. KOmmer nok etterhvert, mer og mer. Jeg er bare litt treig i starten.

  • Tor Vidle Says:

   Sitter med samme følelsen som sagt selv og Jorunn, selvsagt kan det være enkelte tilfeller av det motsatte, men de er neppe mange i såfall.

   Tor

 7. Hedda Says:

  Tror miljøet her er lite bra og har sett mange stygge personretta hetser her inne. Verre er det også fordi konstellasjonene er prega av sterke allianser der folkene går i flokk for om mulig hetse et menneske bort. Å nekte for at sånne ting er skjedd her er å ikke ville innse at mange faktisk har vært skikkelig råtne i mot personer de ikke har likt av forskjellige grunner. Er ganske sterkt å se hvor hjerterå tilogmed voksen mennesker er i satnd til å være. Å så er det sånn at noen har forskjellige ansikter – den offentlige her og det dem skriver om andre her inne i Aposter eller på mailer. Tror mange ville vært sjokka over dobbeltspillene.
  Råde mitt om noen vil begynne å blogge her er å la vær å slippe noen innpå seg personlig. Det er et godt råd.

  • Tor Vidle Says:

   Vanskelig å svare/ si noe til påstandene dine så lenge du ikke er konkret. Aposter og mailer, hvorfor må de vektes sammen med bloggen? Jeg holder meg til den åpne bloggen og ikke hva som skjer utenom på forskjellige arenaer.

   Tor

 8. xx Says:

  Tror Hedda har rett. Bloggen har blitt og blir enda dominert av noen få (teller ikke Tor med her)som er hensynsløse når de føler sin posisjon truet. God beskrivelse av bruken av A-post og mail, mye råttenskap i kulissene der.

  • Tor Vidle Says:

   Jeg vet ikke hva du mener med at bloggen «enda blir dominert av noen få?» Her er kun noen få igjen, og jeg kan ikke se at noen av disse er dominerende? (hva du nå enn mener med «dominerende»)

   Tor

 9. medi Says:

  Hva snakker dere om…råttenskap i kulissene? A-postmeldinger, rotter seg sammen?…
  Skal det aldri ta slutt med slike ondskapsfulle kommentarer.
  Men klart…det forteller meg bare at de som skriver slikt er troende til slik oppførsel.

 10. xy Says:

  Hva er ondskapsfult her Medi ?? Du skriver oxo lenger opp at det er anonyme som lager kvalme – for å bruke dine egne ord. Er du så blind for at regga bloggere ikke akkurat har englevinger her inne ??
  Du syns at orda som Hedda har skrevet og xx er ondskapsfulle ?? Hva er ondskap i det da – ikke skjønner jg hva du mener med at folk sier og forteller om sine forkjellige erfaringer. Noen ganger er sannheten litt mer ubehagelig enn en kunne ønske seg. Viktig å skille mellom info. og de du kaller ondskap.

 11. medi Says:

  Slike antydninger er ondskapsfulle…de kommer stadig vekk.Her er helt ok å være.
  Jeg bryr meg ikke om konspirasjoner og surmuling, livet er for kort til slikt tull.
  Og det jeg ikke liker her inne…bryr meg ikke…med mindre det går på person der de blir gjort narr av, latterliggjort, hetset osv…og jeg ser ikke at det er registrerte brukere som oppfører seg slik.
  Men nok om dette fra meg.

 12. lisel Says:

  Sier som andre her, synes det er bra du tar opp dette tema, Tor. Hva man skal gjøre for å tiltrekke nye vet jeg ikke, men SOL kunne da reklamere mer på sin forside. Vi kan som du sier, bli flinkere til å skrive innlegg. Vi kan håpe på noen av de ”gamle” kommer tilbake. Men.. vi kan hver av oss prøve å finne bare 1 ny blogger, da bliver vi mange. Som ny blogger skal man også møte med åpent sinn og posetivitet, og det er vigtig man forstår å sortere tingene. Som ny her ble jeg veldig godt mottatt,og er takknemlig over den hjelp og støtte jeg har fått. Som ny skal man også kunne gi det en sjangse over tid, mener jeg. Det du sier om teller for lesere.. den synes jeg mangler, men kansje sol kommer med den. Som nå aner man ikke om noen overhodet leser ordene man skriver. Ufine A-poster har jeg vært forskånet for å få. Har fått spamma min blogg mer en en gang, men det var et personangrep fra en jeg kjenner. Ufine kommentarer har jeg kun fått av regga personer.. ikke annonyme. Men jeg ser ikke dette som et problem, noe vil det vel alltid være uansett hvor man er. Tror det hele handler om å være kreativ å trekke nye som gamle bloggere til, ta godt imot dem, vise dem vennlighet og hjelpsomhet.
  Håper det hele retter seg til her, og takk til deg Tor, du gjør en kjempejobb for oss her på bloggen, men også en bra jobb for Sol. Synes du er fantastisk på dette med bloggen.

  Lise L.

  • Tor Vidle Says:

   Tror det er viktig å vende flest mulig steiner slik situasjonen er blitt Lise. Ja, Sol burde kanskje bli litt mer aktive med å reklamere som du nevner, kanskje de bare venter litt til sakene er falt på plass. Det du forteller om hvordan du ble møtt her er noe andre og har sagt før, så jeg håper det er tilfellet for de aller fleste.

   Jeg kjenner meg heller ikke igjen i dette med ufine Aposter (eller mail) som er linket direkte til bloggen. Angående kommentarer har nok flere av oss i tidens løp hatt noen ubehagelige opplevelser, men det er ofte noe som tar en rask slutt, de aller fleste kommentarene er av hyggelig art (også de som er uenige med meg av og til).

   Stort lenger ned kan vel ikke bloggen komme i antall bloggere, og kanskje kommer endel tilbake, samt nye når Sol har fått løst problemene og det hele roer seg.

   Tor

 13. xyz Says:

  Rart at medi kan snakke for alle når det gjelder apost og mail. Hvordan kan hun ha hele oversikten? Medi vare en av de absolutt verste til baksnakking og sverting av andre på chat. Lite troverdig at det skulle være noe bedre her inne om det er samme medi da?

  • Tor Vidle Says:

   Hvorfor drar du inn chat? For det første er bloggen ikke chat, og for det andre er det lenge siden Sol la ned chaten (en tabbe spør du meg). Jeg nekter å tro det du antyder om medi, hun har blogget her lenge og jeg har bare positive inntrykk av henne.

   Tor

 14. medi Says:

  …men der fikk du endelig sagt det xyz…i en *vilt fremmed blogg* …good for you.

  mønster er lettgjenkjennelig.

 15. xyz Says:

  Din reaksjon forteller det meste. Du blåser deg opp uten å tenke over om der kan være noe i det jeg og andre skriver. Du kaller andres kommentarer ondskapsfulle (dine da?)og blånekter på vegne av deg selv og alle andre, et lettgjennkjennelig mønster ja.

 16. medi Says:

  Nei, jeg kaller ikke andres kommentarer ondskapsfulle, jeg kallte denne typen kommentar for ondskapsfulle…
  og du var samme ufine kranglebøtte på chat, og nå har du kommet etter her…
  Du har vært etter meg i lang tid, fordi jeg våger å motsi deg…jeg baksnakker ikke,,,
  jeg framsnakker heller.
  Men det er greit du har funnet ditt forum her inne, om enn i en annens blogg…for du er for feig til å stå fram…
  i egen blogg.
  Nok om dette fra min side.

 17. Tor Vidle Says:

  Jeg har litt dårlig tid akkurat nå, og skal se senere om det er noe jeg bør svare på her. Men vennligst vær konstruktiv og korrekt enten man vil kritisere eller komme med postive meninger.

  Tor

 18. xyz Says:

  Tror Hedda og xy er inne på noe vesentlig når det gjelder stillstanden på bloggen og at så mange sletter sin blogg og sin profil og forsvinner.

  Tidligere var her flere bloggere her som slet med livet og så mange ganger har jeg lset og forstått at flere av disse betrodde seg til andre bloggere her inne som virket tillitvekkende, forståelsesfulle og godhjerta, for så å forsvinne herfra forgodt.

  Selv har jeg skydd apost og mailkontakt men er redd disse bloggerne betrodde seg til feil personer. Der finnes nok av dem som pumper sårbare mennesker for info for så å bruke det mot dem i ettertid for alt det er verdt. Sykt, men slike mennesker finnes der mange av, også her på Sol blogg har jeg forstått.

  Skal bloggen bli trivelig så må slik råttenskap opphøre, hvordan vet ikke jeg men velger å tro at Sol gjør det de kan.

  Nye bloggere bør advares mot hvilket klientell som ivrer for kontakt på apost og mail. Et fåtall av disse ønsker å hjelpe, resten er fa…ns hjelpere. (jeg vet ikke hvem annet enn at det må være noen som er ganske aktive på privaten)

  Ingen bør stole på noen de ikke kjenner i real life her på Sol Blogg.

  • Tor Vidle Says:

   Kan ikke (nok en gang) dere som skriver anonymt holde dere til bloggen og nåtiden helst? For nye bloggere er det dere snakker om helt andre arenaer (apost/mail/chat) og ikke selve bloggen som mitt innlegg gjelder. Vennligst ikke bland inn elementer som ikke vil ha relevans i nåtid, i dag behøver ikke en blogger være medlem av alias for å blogge, og da vil det dere snakker om uansett ikke berøre nye bloggere – og det er dette som ligger i å få nye ferske bloggere inn her innlegget handlet om.

   Tor

 19. Mister Mac Says:

  Mangen giftpiler er blitt sent avgårde til folk på bloggen også mellom bloggerne tilogmed. Ikke skyld på anonyme bare – det er no stort tull. Er noen som ruler bloggen her og det er ikke vanskelig å få oversikt over. Fint at noen tar opp et sånt tema men husk nå at han som skriver detta innlegget ikke akkurat har sin sti ren heller da. Vare d ikke en tilsynelatende fornærma beiler som til stadighet sente avsted bitre ord til ei eller anna dame her mener jeg å huske. Så rådet til xy ekke vanskelig å vær enig i – hold dere unna alt her inne.

 20. xyz Says:

  Du spør i overskriften til ditt innlegg «hva kan vi gjøre?»

  For å vite hva som kan gjøres bør man vel først finne årsaker til at noe må gjøres.

  Vi er 5 – 6 stk som tenker noe av det samme, noe du visst ikke syntes noe om? Hvorfor vet du best selv.

  Hvorfor spørre når du ikke liker de svara du får?

  Neste gang du spør så er det fint om du gir et lite hint om hvilke svar du ønsker, eller enkelt og greit svarer deg selv.

  • Tor Vidle Says:

   Vel, noe av hovedproblematikken er at flere forsvant da Sol (litt for uferdig) gikk over til denne nye bloggplatformen. Men som de fleste har fått med seg så jobber Sol nå meget aktivt med å få rettet feil og mangler – og tanken min var da om det var noe vi bloggerne kunne bidra med angående det å få nytt friskt blod inn her.

   Å rippe opp i noen fås gamle feider som de fleste antagelig har glemt for lenge siden ser jeg ikke på som noe konstruktivt med tanke på spørsmålet mitt? Effekten av et slikt baklengs inn i fremtiden å-moment gir neppe særlig gevinst med tanke på målet.

   Når det er sagt er det som regel alltid noe på alle nettsamfunn som man skulle ønske var annerledes, tviler på at Sol Blogg er verre eller bedre der enn andre tilsvarende samfunn. Som og i RL. Mennesker er og blir mennesker, her og..

   Tor

 21. æø Says:

  Neste er å se at du ikke vil se deg selv om du vet hvem du til stadig sendte bitre ord om og til. Å henge ut et menneske sånn var ikke særlig fint å se på. Sankassebloggen var no greier om det du før har skrivi om i samma slag – og du ville ikke si no om det handla om deg eller om ?????? Fortsatt bitter??
  Du kan ikke leke boss og overhode her seriøst og så tro at ikk folk har lest mye av det du skriver og har skrivi vettu. Seriøst

  • Tor Vidle Says:

   Hvis den kommentaren var til meg(?) litt vanskelig å vite når det ikke svares direkte i kommentarene som man kommenterer: Selvfølgelig tar jeg ansvar for hva jeg skriver/har skrevet og står ved det ansvaret også i ettertid – jeg pleier ikke rømme fra mitt ansvar.

   Tor

 22. abc Says:

  Sandkasse bloggen er stappfull av bitterhet om sjels verdier og med masse anklager om livs valg. Du fikk der tydelig spørsmål om det gjalt dine egne valg eller om det var noen anna du ville sikte til med dem orda. Tåkesvar gav ingen svar. Var det deg det handla om eller var det enda ett av de sure sparka du har sent av sted en rekke av gjennom lang tid ?? – Du som ikke rømmer fra ditt ansvar sier du. ?

  • Tor Vidle Says:

   Javel – men det er din egen tolkning, hvorfor du tolker det som til noen konkret adresse kan ikke jeg være ansvarlig for? Om ordene, mine, dine, andres kan få meg, deg eller andre til å føle at de «traff noe» – er det ikke slik det alltid vil være med ord uansett? Skal vi mennesker slutte å uttrykke oss fordi vi kan med våre ord kanskje tolkes av andre som du antyder du har tolket?

   Hvis det er som jeg nå tolker; vennligst ikke overtolk og gi adresse til noe jeg ikke har gitt adresse til hverken konkret eller i tankene. Nei, jeg rømmer ikke fra mitt ansvar eller motkritikk, ellers ville jeg bare slettet kommentarer som kritiserte, men det gjør jeg ikke som du ser (men hver gang du bytter nick må du godkjennes av meg først før kommentaren viser, bloggen er satt slik en periode for å prøve å demme opp for spammen vi sliter med)

   Tor

 23. mirapisani Says:

  Flott Tor. Jeg har sittet i flere dager nå og ventet på akkurat den opplysningen om denne alfabet-terroristen. Jeg har de samme innstillingene hos meg og ser just det jeg trenger å se om de som kommenterer hos meg.
  Uansett, det er jo overtydelig hva dette dreier seg om, både når det gjelder deg og medi i disse kommentarene. Og bare se nå hva som kommer opp i forhold til meg…

  • Tor Vidle Says:

   Hvis det er som jeg tror nå så er det ingen «terrorist», tvert om – og en misforståelse som jeg burde sett tidligere, og da uttrykket meg i mer klartekst angående misforståelsen som jeg nå antar kan være tilstede angående det tidligere innlegget.

   Men mulig det er 2 stk med «alfabetnavn» i denne tråden (det kan vi ikke vite noe om konkret). Eller det er nok det siden den ene angår medi og den andre meg.

   Stemmer det jeg tror, ønsker jeg ikke å utdype mer, men det er i såfall som sagt ingen «terrorist» den siste jeg svarte.

   Tor

   • mirapisani Says:

    Ok. Takk for oppklaringen. Men det har virkelig holdt hardt disse dagene og ikke si noe. Jeg får bare prøve å holde meg borte fra blogger der slikt dukker opp. Bedre å være blind og døv for slike kommentarer. 😎

    Men Tor, nå ser det ut for at Sol virkelig trår til med å hjelpe oss på bloggen. Jeg begynner å få større og større tro på at denne bloggen har mulighet for å overleve. Og nye/gamle bloggere kommer vel til etterhvert? Det ble jo sagt rett ut fra mange at de ville sitte på gjerdet og vente og se hvilke utvikling bloggen fikk. Så da dukker de kanskje opp igjen når skolene begynner. ;))


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: