Tusen bølgers natt..

Her var det ordtørke, bare 5-6 innlegg i dag? Men mulig at flere løper i ring rundt forskjellig som jeg selv gjør for tiden. Nå venter jeg på potetene, de er umulig å speede opp – og må ha sin tid samme hvor hardt man kjører kokevannet. Apropos kjøre hardt – kjerra mi har det med å ca en gang annen hver måned å få hikke, det har den gjort siden den ble født, og ingen har funnet ut hvorfor. Vanligvis får den hikkeanfall i situasjoner som ikke betyr særlig, og det går over etter ca 10 sekund.

Men i dag var den ufin med meg og jeg truet etterpå med å bytte den ut. Jeg skulle kjøre ut fra en parkeringsplass og det var mye trafikk. Etter å ha sett etter en åpning i noen minutter som jeg kunne spinne ut mellom, så stopper endelig en bil med en dame i for å slippe meg ut. Jeg nikker takk og trør klampen i teppet, og dermed får bilen sin augusthikketur. Resultatet blir at den jukker seg ut i små hopp – akkurat slik man kan oppleve at gamle gubber med hatt kan foreta deres utgave av flying start. Rett og slett pinlig. Nå hadde jeg som vanlig på meg stilige solbriller, ditto caps og småbarskt småskjegg med todagers ovenfor og under som pynt, men tviler på at det reiste misforståelsen.

I dag skinner endelig sola som den pleide før år 2010. Ansiktsfargen er av typen sedatbrun – men jeg er såpass aktiv at brunfargen ikke rekker å feste seg før jeg er rundt neste tre eller hjørne – å sitte i ro for å  grilles er en hobby som er ukjent for min del. Vanligvis blir jeg sommerbrun bare jeg går en tur rundt kåken. Det fine med august er at skyggene blir lengre og skaper flotte kontraster. Men for å skape skygger må man ha sol som kjent. Jeg satster på at en stabilt bestrålende august skal innta skaldeland med det første. Man får være optimist, bøndene har fått sitt regn og nå får de jammen slutte å danse.

«Tusen bølgers natt» – noen som aner hvor det stammer fra? De tre ordene kom fra ingensteds da jeg holdt på med å fikse en vranglås. Nå blir jeg ikke kvitt ordene. Kanskje er det bare mine som kom fallende fra et sted? Fin tittel selv om den ikke passet her direkte. Men må den det? Smellgreiene på kransekaka ser forlokkende ut, men når man drar i halene blir man skuffet av «frees-piiiiff…» og den lille ordlappen inni er av typen man blir flau av før man har lest.

Sol ser ut til å foreta seg noe her, flere smileys er og på plass, dog ingen som ligner meg. Men denne var litt søt :angel:

Nå får potetene ærlig talt være ferdige synes jeg!

 

12 kommentar to “Tusen bølgers natt..”

 1. medi Says:

  oiii…en engel…den har jeg ikke sett…
  Skulle google *tusen bølgers natt*…men fant bare spørsmålet ditt, hihi.
  Jeg synes det høres veldig poetisk ut, og jeg har lest mye poesi, men det her kan jeg ikke huske å ha sett noe sted…
  Ta copyright på den der😉
  God helg.

  • Tor Vidle Says:

   Fant du allerede spørsmålet mitt med å google medi? hehe. Da er sannelig google kjappe med å oppdatere. Kan se ut for meg at det er en ekte skaldisk vare som kom dalende når ikke google finner det annet sted i hele verden (kanskje funker skaldehodet av og til allikevel? hehe)

   God helg til deg og.

   Tor

 2. mirapisani Says:

  Jeg fant da et smilys som ligna deg da. :nerd: -ordnerden- 😆
  Ja ikke sant medi; tusen bølgers natt… Helt nydelig.
  De ordene fant jeg første gang hos en forfatter fra sør amerika. Chile, tror jeg det var. Husker ikke i farten hva han het. Det er laget en film om han. Han døde ensom og alene i New York av aids.

  Uansett så blir det jo nesten umulig å finne ut av hvor ord kommer fra hvis man ikke har klisterhjerne. Og dessuten er det vel med ord som med musikk, flere kan komme på de samme ord og toner.

  Har vært lite på bloggen i det siste. Stort sett har jeg trøbla med nettet og de andre stedene jeg har registrert meg på. Klarer jo pokker ikke å logge meg inn på enkelte steder. Snakker om å være blåst i pappen. Det blir nok mer blogging på meg her etterhvert når jeg får orden på fluktrutene mine. Bedre å ha et annet sted å trekke seg tilbake til hvis ting tilspisser seg her igjen. Sier ikke at ikke jeg skaper uhygge her til tider, bare jeg rekker å hisse meg opp. Så nettopp derfor bl.a. er det bedre at jeg tar en sjapp svung inn til et annen blogg til hodet har fått roet seg igjen.
  Ha en riktig fin helg Tor. ;))

  • Tor Vidle Says:

   Usj, synes du den lignet mira? 😈

   Er du registrert så mange steder? Jeg har knapt tid til bloggen, langt mindre enda flere.

   Ha en fin helg du og..

   Tor

   • mirapisani Says:

    Det ligner på det bildet jeg har av deg når du finner opp alle ordvendingene dine. :rose:
    Ja jeg gikk helt bananas her en dag etter et evig møl og faenskap med spamming og div. Da tok det kverken på nettangsten min, og jeg registrerte meg på ørten andre steder.
    Tid..? Det er vel en illusjon vel?
    Jeg sitter nå her likevel med skriverierene mine, og da trenger jeg et sted å avlaste hodet fra det jeg skriver på. Skal ikke så mye til. En sving innom et sted, og så er jeg restaurert for vidre ordstabling.
    Hehe, du er litt nerd med ordvrengingen din. :nerd: Bare innrøm det. 😆

 3. Et liv å leve Says:

  Slike somrer som i år er jeg gla jeg har et andre hjem i Tyrkia…Fantasivekkende rubrikk, tusen bølgers natt…
  Ønsker deg en god fredag kveld! :angel:

  • Tor Vidle Says:

   Kan forstå det Et liv å leve, det har ikke akkurat vært noen rekordsommer.

   Ja den bare kom dalende fra et eller annet sted i hodet..

   Ha en fin fredags kveld og natt..

   Tor

 4. luxcat Says:

  Så du er den typen som blir svart bare værmeldingen lover sol? Snodig å se på for oss som blir brun i normal takt🙂 Pappa var sånn, kunne jobbe ute 2 timer i vårsola, og så passerte han lett som italiener eller der omkring (på hudfargen i alle fall).

  Tusen bølgers natt… Kan ikke si det ringer noen bjeller, men det høres orientalsk ut. De er ofte språklige poeter hel gjengen.

  • Tor Vidle Says:

   Ikke svart luxcat, mer gylden. Gylden og værbitt. Men det er kanskje noe med huden/skinnet som gjør forskjellene?

   Har neppe lest noe derfra av poeter, ihvertfall ikke de ordene.

   Tor

 5. Tante Label Says:

  He,he…min bil er også sånn….av og til når jeg skal «trø til» for å komme først gjennom en rundkjøring, så «vil ikke» bilen ( Tiptronic-automatkasse) den rikker seg ikke av flekken og så..plutselig..så vil den…og gjør et kjempebyks… 😳 Føler meg som en komplett idiot… :nerd:
  Den har også sånne nykker av og til når jeg skal rygge…jeg gir litt gass…ingenting skjer…og plutselig så hopper den bakover…( godt jeg har god plass utenfor huset hjemme…)
  Jeg har hele tiden trodd det var min feil…fordi jeg trør klampen i bånn før den stakkars bilen rekker å tenke…
  (gubben påsto ihvertfall det..helt til det samme skjedde da han hadde den..he,he…)
  Nå kaller vi den bare «jokke-bilen»….(og det gjelder ikke bare min, for jeg har sett maken til oppførsel av like biler med andre eiere som oppfører seg akkurat likedan..😛 )

  • Tor Vidle Says:

   Hehe Tante Label, men faktisk kjenner jeg en annen som og har fått en bil med den typen nykker, han er sikker på bilen er hunnkjønn, hehe. Din høres nå helt sprø ut, har du prøvd å gi den et spark i baken? hehe

   Mulig det har noe med den typen girkasse å gjøre? Automatkasser kan av og til oppføre seg noe merkelig, kanskje den bør justeres. Har du sjekket med verkstedet? Men synes jeg ser deg i farten med turboblikk og så bare hopper kjerra rundt som en kanin, hehe

   Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: