Kule greier.

Jeg har alltid trodd at jeg var litt kul – «kuleste sjefen» har jeg og fått servert noen ganger. Merkelig nok finner jeg meg selv ikke på lista. Men kanskje de ikke kjenner til meg så godt i England? Må være en plausibel og logisk forklaring som er grunnlagt på uvitendehetens grønne småborgerskap. Og til dels kan man trekke en slik konklusjon når en ser at på toppen av listen finnes en mobiltelefon som ikke fungerer dersom man holder den feil. Iphone er kulest i verden – så kommer Apple og Internett, og sannelig Ipod på fjerde. Den avstemmingen må være basert på unge Applefreaks skulle man tro?

«Kulest i verden» – hvordan måler man kulhet? I dag flommer det over av wannabe kule greier, mennesker og dingser. Til og med livet er kult – for noen. Men en telefon som kulest? Og atpåtil en som er latterlig overpriset – og i tillegg altså må holdes rett for å funke skikkelig. Jeg vurderer å kjøpe meg en ny mobil, og lurte på den nye Iphone 4 en stund – men så viser det seg at man må ha klær på den for at den skal funke skikkelig, altså får man nå levert med en plastgreie man må kle på den – hva skal man med et design og en kul dings som man må skjule under kinaplastklær? Idiotisk! Bare Apple klarer det kunststykke å få folk til å godta det etter å ha betalt 5 ganger mer for dingsen enn den er verd.

Ser man videre nedover, er det jo hyggelig å se at min yndlingsbil, Aston Martin DBR9 (ha på lyden og nyt – jada jada – vet jeg har vist den før, men doningen er like kul og stilig fremdeles):

slår denne lame og kjedlige Wannabe-Aston-Martin-kjerra fra Stuttgart (aka Audi Rudolf):

Men kul, hva er «kul»? Kult.. Spørsmålet mitt til meg selv blir vel og om jeg vil ha en eplete kul mobil som ingen kan se at er stilig pga påkledningen for å få den til å funke skikkelig – eller en stilig mobil som funker uten klær? Kul skald med stilig mobil, eller stilig skald med kul mobil – that’s the question, or not? Kul skald med kul mobil, stilig skald med stilig mobil? Stilfull kul skald med stilig og kul mobil? Kul mobil med stilig skald? Stilig mobil med kul skald?

Usj.. ble komplisert det der..

http://www.dagbladet.no/2010/07/27/nyheter/utenriks/karinger/12730171/

6 kommentar to “Kule greier.”

 1. Tante Bø Says:

  Hehe … holder det med at jeg synes at Skalden er kul ?? 😆

 2. luxcat Says:

  At Bugatti Veyron kan komme lengre ned på lista enn Aston Martin og Audi forteller alt om enten hvor seriøs denne undersøkelsen var, eller hvor innmari ukule respondentene var😉 Selv om Maserati Spyder fortsatt troner øverst på kule biler lista.

  Nå er det jo slik i dag, og egentlig var det det tidligere også, at de virkelig kule menneskene gir seg faen i hva andre måtte mene er kule dingser. Ja, det blir nærmest et poeng å ikke anskaffe seg de kule dingsene etter at «bermen» har fått øynene opp for dem. Et godt eksempel her er Hush Puppies som slet veldig til in-menneskene, de kule, fikk øynene opp for dem. I dag er de usannsynlig populære (særlig med tanke på hvor skremmende stygge de er), men bruker de kule menneskene dem? Niks, de har gått videre.

  Konklusjon: En slik liste over kule greier og mennesker har ingen relevans da det er de ukule og wanna-be kule som har stemt greiene fram. Og er man selv ukul, eller desperat forsøker å være kul, så smitter det selvfølgelig over på dingsene. For å få fram den virkelig kule lista, så måtte de kule ha svart, og det nedverdiger de seg ikke til da denne verdens kulhet ikke affiserer dem ;))

  • Tor Vidle Says:

   Usj, den Bugattien ser ut som et rumpetroll uten rumpe luxcat. DB9 er regnet som en av de vakreste bilene som er skapt. I tillegg er ikke lyden av en V12 å forakte heller, hehe

   Tja, ukule som ønsker å være kule? Mange ganger føler jeg at man drukner i kulheten andre messer om, for noen er visst det meste kult. Nei listen ser ut til å være bestemt av en snever gruppe coladrikkende eplefans – og for disse er begrepet annerledes tolket/følt tror jeg.

   Tor

 3. tanjazi Says:

  hehhe tante..jeg tenkete akkurat det samme..Synest skalden er kul jeg,med eller uten ausin martin;-) Men jeg elsker Top Gear selv,ikke er jeg glad i biler og deres tekniske egenskaper,men klart,det er mange KULE biler,som feks.jaguar 71 model! Men de ter så mye kult:-)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: