Viva La Solblogg!

Skal nett-troll og noen bugs få ødelegge bloggen? Niks! Ikke fan – dessuten er jeg tøffere enn samtlige troll! Bare se her: Til og med tøffere enn ferga jeg tok i forrige uke!

Her har jeg brukt år på bloggen – og så skal fjompetroll og noen Soltabber og noen WordPressbugs sette 2010 som en stopper? Hah! Da må sannelig alle fjompene enten de er troll eller bugs sannelig tro om igjen! Javisst har jeg klaget og klaget, med rette – men det betyr ikke at jeg overgir meg for fjompete årsaker! Ingen andre enn villmannen selv kan stoppe villmannen! (bare se på bildet hvor vill jeg er!)

Skaldeseriøst:

1. Fjomper kommer og går på nettet. Siste går nok snart (enkleste løsning på trollfjerning er å bare slette de straks man får besøk, og uten en lyd).

2. Bugs og Soltabber blir fikset snart – husk at jeg har satt en femmer på Lill hos Sol, og jeg pleier ikke gamble – kun safe.

3. Bloggen skapes ene og alene av oss selv In The End. Oss – vi som blogger her.

La meg og tilføye at jeg mener ikke at bloggerne ikke har/har hatt grunn for å klage, selv har jeg nå f.eks og sendt Sol en hel samleliste over saker jeg mener må/bør fikses/justeres etc. Så de er nok veldig klar over hva vi mener etterhvert. Jeg stoler nå på at Lill ordner opp, og lar den ballen ligge en stund for å gi henne en sjanse til å få vise at Sol nå mener alvor i å ta tak i alt. Selvsagt, dukker det opp nye saker/bugs bør man si fra – og da helst i Sols innlegg, noe som gjør det lettere for de å ha oversikt.

Dermed går jeg heller over i normalmodus og freser på med budeier og småkos på uvanlige steder – samt i terrenget. Andre får gjøre som de vil selvsagt, men som nevnt blir det som egentlig er bloggen, skapt og vedlikeholdt av oss selv. Det er vi som bloggere i felleskap som er Sol blogg, det er vi som skaper miljøet – og stemningen ikke minst. Jeg har ikke tenkt å la andre vinne dette enn vi selv..

Så nå bør budeiene gjemme seg, eller ta følgene selv – jeg har innebygget budeieradar :mrgreen: 

34 kommentar to “Viva La Solblogg!”

 1. mirapisani Says:

  Jeg skal flette håret mitt før jeg legger meg. 😀 Kanskje fletta får styr på meg.
  Jeg er i harnisk for å si det mildt. ;))

 2. mirapisani Says:

  Jeg skal flette håret før jeg legger meg. 😀 Om ikke annet, så kan det holde meg på plass.
  Jeg er i harnisk, for å si det mildt. ;))

  • Tor Vidle Says:

   Jeg har alltid lurt på hvordan det ville føles å ha flette mira, hehe. Men for å finne det ut måtte jeg ha spart lenger enn frisøren ønsker – dessuten ville jeg neppe hatt nok tolmodighet til å drive med selvfletting, hehe

   Tror det ordner seg til slutt her på bloggen, Sol er nok allerede i gang i kulissene skal du se..

   Tor

 3. mirapisani Says:

  Hahaha.., selvfletting! Akkurat det driver du nok med mer enn du tror.

  Jo det ordner seg sikkert her på bloggen, men min tålmodighet er brukt opp.
  Det lille jeg har igjen skal jeg bruke på meg selv.
  Tviler ikke et sekkund på at de jobber som faen nå, men det blir liksom som å stole på den kua som bare gir melk når det faller seg sånn.
  Jeg har forsvart sol med nebb og klør, også når dere andre sto å fresa i trynet på dem, men nå er det blankt slutt.
  Finner meg rett og slett ikke i at andre kan gi seg ut for tanteankeret..!

  • Tor Vidle Says:

   Hehe, jo fletting kan være så mangt.

   Jeg forstår jo at alle har sine grenser angående tolmodigheten. Det har – og er enda et salig rot å rydde opp i, men jeg tror bestemt at Sol nå har støvsugeren på full fres. Samt håndtverkere i sving. Vi får se, foreløpig velger jeg å tro på Lill’s løfter som ansvarlig for den delen bloggen sorterer under. Hun er fersk – og jeg er villig for min del å gi henne etpar sjanser. Men ingen har en turbotryllestav her.

   Tor

   • mirapisani Says:

    Det er jo for faen ikke snakk om å gi Lill sjangser. Vi vet da at hva hun er god for.
    Men her sitter du og jeg og vet hva som er hovedproblemet og snakker mer eller mindre i gåter.
    Fordi: Det var det vi var nødt til å gjøre før sol fikk flekka vekk de værste humbug»ansatte».
    Jeg stoler ikke en flekk på at de har klart å rydde vekk alle.., gud vet hva jeg skal kalle dem…

    For ikke å trekkke dette ut over dine grenser så setter jeg pungtum her.

    Legger meg heller sammen med Nasha og påpeker at Joralf er en kødd som driver å springer i beina mine. Bare tidsspørsmål før jeg tråkker på han i vanvare. Kødden..!

 4. luxcat Says:

  Mitt hovedproblem er ikke at pungrotta skriver kommentarer som seg selv, men han gir seg ut for å være meg. Godt mulig det er en annen som gir seg ut for å være tante Bø, og kanskje kommer det atter andre å gir seg ut for å være… deg for eksempel.
  Å ikke lese tøv-kommentarer har jeg lang trening i, men dette andre kan ordnes, til og med ganske enkelt.

  Men enig i konklusjonen din. Det var den samme tankegangen som fikk meg til å forsøke en gang til🙂

  • Tor Vidle Says:

   Jeg forventer at det problemet blir løst kjapt luxcat, jeg forventer selvsagt og at Sol nå leverer maten vi har bestilt uten flere unødige forsinkelser – jeg godtar ikke bare en meny. Altså forventer jeg at ting nå virkelig skjer, min strikk er lang nok nå.

   Men dette innlegget er også myntet på meg selv – det å minne på at bloggen er i bunnen det vi selv gjør den til, både med og uten bugs.

   Tor

 5. ferdinanda Says:

  Jeg har ikke opplevd så mye vanskeligheter her, men det er vel fordi jeg ikke gjør så mye annet enn å skrive og kommentere. Utforming av sida og sånn, blåser jeg i… Og ingen har utgitt seg for å være meg, tror jeg!?
  Men jeg var veldig kritisk i begynnelsen! Synes alt var vanskelig og uoversiktelig! Jeg liker ikke forandringer…
  Men nå har jeg klart å venne meg til det, og det er som du sier: vi som bloggere skaper den, og velger hvor interressant den skal være…
  Min intensjon er få skrevet egne tanker, samt at det er morsomt å lese og svare på enkelte andres innlegg. Mer forventer jeg ikke…
  Så bra skrevet!🙂

  • Tor Vidle Says:

   Det vil nok variere mellom bloggerne hva de opplever og føler. Jeg tror nok og at vi som har vært her lenge hadde større forhåpninger til denne omleggingen av bloggen enn nye. Og skuffelsen ble nok ekstra stor når Sol ikke leverte annet enn noe halvferdig – nok en gang. Dette er nemlig ikke første gangen for noen av oss gamlinger her.

   Selve WordPress er det beste som finnes som bloggverktøy, der har Sol gjort det eneste rette, men resten av jobben må og gjøres 100% og ikke bare halvhjertet i en fart uten å teste løsningene skikkelig først.

   Men selv vil jeg heller nå prøve å fokusere litt på selve bloggingen igjen mens Sol får sin sjanse, sin tid – dog bør ikke den tiden strekkes for lenge for min del.

   Tor

 6. m-l Says:

  Om det er slik at «noen» utgir seg for å være en annen person og/eller sjikanerer/trakasserer et menneske så kan slikt meldes til politiet. Egentlig har jeg undret på at eksempelvis luxcat ikke har valgt å gjøre nettopp det, men det blir bare min lille personlige mening, og hun selv må selvsagt sette sin egen tålegrense.
  Juridisk sett er det hver enkelt bruker som må ta ansvar i forhold til hva man måtte bli utsatt for av uakseptable incidenter, det være seg registrerte eller anonyme brukere som ikke synes å forstå hvor alminnelige grenser går for hva man kan tillate seg å skrive/formidle på nett. Personlige kontroverser eller agendaer har ikke noe i offentligheten å gjøre, men slikt har tidvis dessverre blitt en riktig så ufin «underholdning» for almenheten. Det er betimelig å presisere at disse også behklageligvis er blitt initiert av registrerte bloggere her på SOL, og at det slettes ikke er anonyme som nødvendigvis er riktig «adresse» hva dette angår. Dere vet selv hvem jeg sikter til vil jeg mene.

  Ellers er det koselig å registrere at bloggeiers budeieradar er «operativ» og i orden..😉
  Det er veldig fint å se deg i form igjen!🙂

  • Tor Vidle Says:

   Ja enig om politanmeldelse m-l, men problemet er vel kanskje mer om påtalemyndighetene virkelig gjør noe. I dag henlegges det saker over en lav sko, selv helt opplagte saker. Årsakene til disse massehenleggelsene er en ting, men i sum sender det hele signaler til samfunnet om at grenser kan overstiges gang på gang i mange helt klare kriminelle tilfeller uten at det får noen som helst følger. Og dessverre er mye av nettkriminaliteten nedprioritert – selv om den offisielt er oppgradert i både prioritet og alvorsgrad/straffegrad.

   Akkurat disse sakene med identitetstyveri (eller hva man skal kalle det) burde jo være opplagte og anmeldes, men igjen er det dette med signalene fra virkeligheten som kanskje gjør at enkelte ikke orker eller gidder anmelde.

   Jo takk, det ser ut til å sakte gå mot bedring og «full radardekning» igjen, hehe

   Tor

  • luxcat Says:

   m-l: Etter å ha forhørt meg med politiet så er min oppfatning at det er poengløst å anmelde. Både fordi identitetstyveri helst bør henge sammen med tap (økonomisk først og fremst, men også anseelse osv), og fordi busetrollet er psyk.

 7. Jade Says:

  m-l

  Grunnen til at «noen» kan overta andres profilbilde er jo at Sol har slumset med våre epostadresser, fra den nye bloggen ble tatt i bruk – i snart to månder nå.

  Jeg ser ikke at de engang svarer på spørsmål omkring dette og da blir bloggerne nokså hjelpeløse. Om man bytter epostadresse så vet man at den også bare blir videreformidlet – til stor glede for dem som har fandenskap som hobby.

  Du prøver å legge ansvaret på hver enkelt blogger, og greit nok det, om Sol tar sitt ansvar og samarbeider og hjelper til med de kan. Ang. epostadresser gjør de ikke det, de besvarer ikke spørsmål om dette i sin egen blogg, istedet feilinformnerer de og bryter dermed lov om personvern.

 8. m-l Says:

  Jade; Er det slik at SOL «slumser» med folk sine epostadresser og/eller andre personopplysninger så er det helt klart et brudd på loven om personvern, noe som er en alvorlig sak for en nettaktør. Jeg synes at dere bør kontakte datatilsynet angående denne saken, og legge ved det materialet som underbygger saken. Om SOL er uvillige til å ta personvernet på alvor så har de et problem som de vil få pålegg om å rydde opp i, jamfør lovverket på dette punkt.

 9. Jade Says:

  m-l

  Datatilsynet er varsla. I sitt svar til Datatilsynet påstår Sol at epostadresser IKKE blir videreformidla – noe de har blitt, og visst fremdeles blir, ifølge andre her inne. (se tanteBØ`s kommentar i siste Solblogg.

  Jeg tok opp dette temaet gang etter gang, men alle mine spøsrmål ble sletta av Sol og deres blogg om dette temaet ble sperra for kommentarer. For min del ble det kaldt vendetta mot Sol og jeg ble sperra fra bloggen – derfor kan jeg ikke sende nyere info til Datatilsynet – andre her inne kan, og jeg håper INDERLIG at de gjør det.

  Min epostadresse ble videreformidla takket være Sol`s slumsing – enhver negativ følge av det vil Sol bli holdt ansvarlig for – og det vil bli politianmeldt.

  Jeg ser dette som en alvorlig sak FOR både bloggere og Sol og det undrer meg at så mange her inne sitter og takker og bukker og skraper for bagateller Sol gjør for å tilrettelegge mens de store tinga får passere i stillhet.. Tillit tar tid å bygge opp igjen og taperen blir til sjuende sist Sol selv.

 10. davyen Says:

  Det ønskelige for en blogger må vel være å gå til duk og dekket bord.Slippe å tenke på,ergre seg Over brølere fra «Soladm»
  Slik er det imidlertid ikke og vi ser dermed et exodus av før så ivrige bloggere.
  Et par av disse kommer nok tilbake ,men storparten er vekk og jeg må jo si at når dere kjemper for «sol «bloggens liv er det som å lese om Don Quixotes kamp mot vindmøllene.At dere er en liten «Die hard » gjeng som nekter å innse fakta får nå så være,men at dere gidder forstår jeg ikke og noe ros og klapp på skuldrene fra «Sol «adm kan dere se langt etter.Husk også at mye av grunnen til at bloggere forsvinner er bloggernes egen skyld. Bloggere som mer eller mindre har skjøvet ut den ene etter den andre med misunnelse, gjeng dannelser osv.Jeg var også en av dere en gang, men så ikke fakta før jeg var ute.
  Davyen for siste gang.

  • luxcat Says:

   Hmm, Davyen… Det ligner da ikke deg å være så kryptisk.

   Min egen motivasjon for å bruke akkurat sol som bloggarena er så enkel som at jeg har vært her lenge. Det betyr at jeg kjenner til enkelte andre blogger helt tilbake til 2004, og da får man en annen omgangstone enn man ville hatt som ny blogger et nytt sted. Miljøet er lite (i øyeblikket for lite), men det er da stort sett hyggelig?
   Jeg har hørt om disse gjengdannelsene før, men selv merker jeg ikke noe til dem (om de finnes). Jeg kommenterer de bloggene jeg synes er interessante uavhengig av hvem som skriver dem, og får da også kommentarer fra alle mulige. Så hvordan blir man presset ut?
   Og hvilke fakta er det du ser nå som du ikke så før?

 11. Jade Says:

  Hei Davyen. Og ja, det er virkelig brølere fra Soladm., alvorlige sådanne.

  Da mener jeg at å bare blogge videre og å late osm ingenting er total mangel på solidaritet og likegyldighet til nye bloggere som intetanende kommer inn her og tror på det som står på Sol`s forside for så å oppleve at deres epostadresser er videreformidlet.

  Jeg vil gå så langt som til å kalle det for ren egoisme.

  Gjengdannelser er der ja, det ser vi spesielt klart nå når der er så få igjen, men om denne gjengen kunne ha det positive formålet å samarbeide for en blogg der personvern og nettsikkerhet var prioritert så ville det vært positivt da.

  Ha en fin sommer videre.

 12. Ola Says:

  Fælt som du maser, Jade. Hva er det som er så farlig med at e-postadressen gis ut? Synes du overreagerer.

  På VGB.no, som er norges nest største bloggearena, er e-postadressen synlig for bloggeieren som her. På Blogg.no, Norges største bloggarena, er også IP-adressen synlig. Kan ikke se at det noen gang har vært en greie hos de.

  Om du ikke vil vise e-postadressen din, trenger du jo heller ikke å oppgi den. Du kan opprette en ny, eller evt. la være å kommentere. Verre er det ikke.

  • Tor Vidle Says:

   Hvordan Blogg.no eller VG forholder seg til personsikkerheten til brukerne er ikke relevant i den saken, dette er Sol – og Sol har lange tradisjoner i å ikke offentliggjøre brukeres data. Man kan og stille seg spørsmålet angående andre nettaktørers måter å håndtere brukeres data på dersom det du nevner stemmer – hva skal f.eks en privatperson med andre privatpersoners ipadresse?

   En viktig faktor er og hva som står i en brukeravtale man har mellom den enkelte bruker og nettstedet. I dette tilfellet var det da ikke samsvar mellom avtalen og de faktiske forhold den gangen Sol tabbet seg ut med å la brukere få disse opplysningene om andre brukere.

   Så kan man si at «jo men det er en standard sak i WordPress» – men det holder ikke i dette tilfelle da brukeravtalen er den man må forholde seg til, og ikke hva standard et program er satt opp med.

   Men nå er disse forhold ryddet opp i, også det siste smutthullet angående mailadresser (som er delårsak i misbruk av nick).

   Du har ingen rett til å dra Jade’s følelser i tvil omkring denne saken, om du føler det er peanuts behøver slettes ikke andre føle det samme. At Sol har stengt henne ute er en overreaksjon fra deres side mener jeg bestemt – de får tåle noe når de gikk såpass i bevisst blinde i hengemyra som i det nevnte tilfellet.

   (jeg har ingen interesse i å diskutere dette videre, mine meninger om disse forholdene er solid forankret i det rent juridiske mtp brukeravtale etc)

   Tor

   • Ola Says:

    Jeg ser at du sier du ikke vil diskutere dette videre, det er selvsagt ditt valg, men jeg tar meg den frihet å svare likevel:

    «Hvordan Blogg.no eller VG forholder seg til personsikkerheten til brukerne er ikke relevant i den saken…»

    – Hvorfor er dette irrelevant? Det er helt klart relevant for SOL hvordan andre suksessfulle aktører i samme bransje praktiserer dette, og det med tilnærmet samme løsning som det SOL har.

    «Sol har lange tradisjoner i å ikke offentliggjøre brukeres data.»

    – Hva mener du med dette? Har SOL lengre tradisjoner på å ikke offentliggjøre data enn andre tilsvarende medier? Nonsense

    «Man kan og stille seg spørsmålet angående andre nettaktørers måter å håndtere brukeres data på dersom det du nevner stemmer…»

    – Hvorfor har ikke dette vært et problem hos de andre nettstedene i alle de årene de har vært oppe å gå? Og jeg har ikke nevnt enkeltstående blogger kjørt med WordPress, som da har mye trafikk. Er det et problem?

    «…hva skal f.eks en privatperson med andre privatpersoners ipadresse? »

    – Først og fremst bedre kontroll og oversikt over brukerne i egen blogg. Det er en sikkerhet for bloggeier å vite IP-adressen på de som kommenterer, nettopp for å avsløre misbruk eller brukere som går over streken. Ønsker man å anmelde dette, kan man sende IP-adressen direkte til politiet. Om de som kommenterer er klar over dette, vil de kanskje holde seg unna? Om man er såpass paranoid at man tror bloggeier kan gjøre noe med IP-adressen din, så er det jo enkelt – man trenger ikke å kommentere der.

    Dessuten er det jo ingenting nytt i at man legger igjen spor hos eieren av siden om man kommenterer i en blogg. Det bør ikke komme som noen overraskelse på noen.

    «Så kan man si at “jo men det er en standard sak i WordPress” – men det holder ikke i dette tilfelle da brukeravtalen er den man må forholde seg til, og ikke hva standard et program er satt opp med.»

    Jeg ser ingen brukeravtale som nevner noe om verken IP- eller e-postadresser hos Blogg.no eller vgb.no – så at SOL er så mye verre enn disse kan jeg overhodet ikke se.

    «Men nå er disse forhold ryddet opp i, også det siste smutthullet angående mailadresser (som er delårsak i misbruk av nick).»

    Jeg vet ikke helt hva slags misbruk du henviser til, men om noen er ute etter å misbruke en annens profilbilde: Jeg kan jo alltids kopiere profilbildet ditt – og opprette min egen profil på en annen e-postadresse med et helt likt navn uavhengig av hva slags system som brukes – så hvilket hull er det egentlig du snakker om?

 13. Jade Says:

  Så du ser det som mas Ola? Mulig at du ikke da har fått med deg poenget mitt da? At Sol feilinformerer oss.

  Hadde de informert alle bloggere om hvordan denne bloggen fungerte ang. IP/epostadr. så hadde jo alt vært greit, da hadde vi vært forberedt, tatt våre forholdsregler og valgt om vi da ville blogge her eller ikke – nå har vi blitt lurt. Sol opplyser oss om en ting men praktiserer en helt annen – du kan da ikke mene det er rett?

 14. Ola Says:

  Ja, jeg ser det som mas fordi det virker som du aldri kan se deg ferdig med saken.

  Nå har ikke jeg fulgt veldig godt med, men har du noen håndfaste bevis på at SOL faktisk har feilinformert etter innlegget du henviser til? I så fall, hvorfor sender du ikke disse håndfaste bevisene til Datatilsynet/Politiet eller hvor enn du måtte ønske?

  Etter hva jeg kan se her, er det bare en påstand du slenger ut uten grunnlag, og da faller det bare tilbake på deg selv.

 15. Jade Says:

  Ola. Om du leser min kommentar her kl. 13.21 så får du en forklaring på hvorfor jeg ikke kan sende noe noensteds lenger.

  Ett bevis får du her, i Sols egen blogg

  Tante Bø sier:
  24. juli, 2010 klokken 20:39
  Det hele er jo ett idiotsystem.
  Ved en tilfeldighet dumpa jeg borti hvordan man får tak i mailadressene.
  Det er jo såre enkelt.

  Og det jeg blir lei av er at Sol lukker både øyne og ører når det gjelder dette, noe jeg er ikke alene om . . les litt tilbake så finner du nok en god del.

  Case closed.

  • Tante Bø Says:

   Av oss få bloggere her inne var det nok ikke mange som benyttet seg av den tjenesten der hvor jeg fant disse mailadressene.
   Det ble gjort noe med hos Sol med en gang.
   Egentlig er det vel ikke så himla farlig med disse mailadressene. Det er jo ikke så vanlig at folk misbruker no sånt.
   Bare tenk hvor mange steder den vanlige mailadressa vi bruker er lagt igjen i årenes løp.
   Jeg kan ikke si at det har skjedd så mye med den.
   Nei … skrik lagom.

   • luxcat Says:

    Hovedproblemet med de mailadressene, slik jeg ser det, er at samme mailadresse ble knyttet opp mot avataren, og dermed åpnet det for misbruk. Og det er et delproblem å ikke bli informert på forhånd selv om det ikke er noen stor skade skjedd.
    Men: Problemet er løst nå? Lurer, for da skal jeg i såfall bytte mailadresse nå og få en avatar Tåpen ikke kan bruke når han utgir seg for å være meg, og i det minste begrense «skaden» ved at han kommenterer med mitt nick. Gi folk muligheten til å se forskjellen.

 16. Ola Says:

  Jade, tuller du? Det der er en påstand, ikke et bevis. Jeg håper du skjønner den vesentlige forskjellen her. Om jeg sier «Jade er en svindler og bedrager» er det en påstand. Om jeg kommer med dokumentasjon som viser at du faktisk er en svindler og bedrager, så blir det et bevis.

  Og om det faktisk finnes beviser, hvorfor er de ikke da sendt over til SOL/Datatilsynet av andre?

 17. Jade Says:

  Ola.

  Tror du meg ikke? Heller ikke tante Bø og flere som har blogget om og kommentert det samme.

  Tror du vi alle farer med tull og tøy?

  Jeg blogget om og kommenterte i Sols blogger om dette utallige ganger – men Sol sletta og sperra.

  Bevis hadde jeg – til og med 10. juni, da jeg ble sperra – disse har Datatilsynet fått.

  Og jeg undres som luxcat nevner i kommentar over her – er problemet rundt mailadressene løst?

  Og hvorfor gir ikke Sol et entydig og klart svar på det?
  .
  Undre deg heller over dette du OLA.

  Og nå svarer ikke jeg deg mer.

 18. Jade Says:

  Og om ikke andre har sendt dokumentasjon over til Datatilsynet siden jeg gjorde det 10. juni.

  Ja da kan vi undres sammen om hvorfor ? ? ? ?

  (i så fall skyldes det vel at vi lever i et samfunn og i en tid der (mindre alvorlige) lovbrudd og overtramp ikke skal nevnes – det skal godtas stilltiende, og smiskes med lovbryterne, dette kun til egen fordel – og de som sier fra om urett og har loven på sin side blir drittsekkene.)

  Jeg er glad for at jeg ikke er ungdom i dette pillråtne samfunnet.

 19. m-l Says:

  luxcat; Om et menneske er psykisk syk så betyr ikke det at den personen er fritatt for personlig ansvar i forhold til hva denne måtte foreta seg. Er det slik at personen misbruker pc verktøy som en måte å trakassere og/eller bedrive sjikane så kan dette fratas vedkommende og beslaglegges. Inndragelse kan skje dersom det kan bevises at utstyret er brukt til ulovlige handlinger.

 20. luxcat Says:

  Sier du det. Ja, da skal jeg anmelde ham igjen. Får håpe politiet tar det alvorlig denne gangen!

 21. Tja Says:

  Og jeg har forstått at fremdeles blir epostadressen vår synlig for dem vi kommenterer, stikk i strid med hva Sol selv informerer oss om.

  Og fremdeles sletter Sol mine kommentarer i sin egen blogg om dette tema.

  Jeg tror Sol ville tjene på å ha et tillitsforhold til sine brukere – ikke lure dem med feilinformasjon.

  Jade


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: