Til de som tidligere har kommenter i min blogg.

For meg personlig har tabben Sol gjorde med å la oss få andre sine ip’er og epostadresser lagt som et mareritt i mine tanker. Jeg ønsker absolutt ingen info om noen av dere annet enn den dere gir frivillig selv. Tanken om at noen kanskje ble litt nervøsne og urolige har vært noe som var ubehagelig for meg å tenke på. Jeg ønsker at alle skal føle seg trygge når de kommenterer, enten de gir meg ris eller ros. Det er viktig for meg at andre våger fritt uten andre begresninger enn normal respekt og folkeskikk å si sin mening.

Såpass hadde dette som skjedde gått innpå meg at jeg hadde bestemt meg for å slette hele bloggen dersom det ikke ble en løsning i løpet av denne dagen. Jeg ville ganske enkelt bare ikke sitte på slik info om andre mennesker – og ha i bakhodet at noen kanskje er urolige og bekymrete for at jeg skulle eventuelt finne et eller annen, nytt eller gammelt.  Når så dette endelig har fått en holdbar løsning jeg personlig kan leve med, så vil jeg og understreke at jeg ikke har sett på eller sjekket noe som helst, jeg har kun med kjappe blikk konstatert at ipadresser og epostadresser lå der, ikke noe annet. Det ville blitt et lavmål jeg ikke vil synke ned til.

Sol har nå fjernet ipadresser og epostadresser i våre gamle kommentarer. Dermed kan både dere og jeg nå slappe av, alt er som før angående dette. Og nå har Sol fjernet også muligheten for at vi kan se andres ipadresser eller epostadresser i nye innlegg som måtte komme. Man kan da med rette si at for dere som kommenterer, enten anonymt eller registrert så er alt som før, vi som blogger får når ingen annen info om dere enn det dere selv skriver i kommentarene. Selv har jeg i tillegg fjernet kravet om at man må fylle ut opplysninger om epostadresse når man kommenterer som ikke innlogget/anonym.

Nå kan dere ta det med ro og vite at sikkerheten deres er som før i den gamle bloggen dersom dere ønsker å kommentere, noe  jeg håper dere vil også i fremtiden.

Dermed kan jeg og puste dypt og rolig igjen – og kanskje endelig få begynne å tenke på å blogge normalt igjen..

62 kommentar to “Til de som tidligere har kommenter i min blogg.”

 1. mirapisani Says:

  Jah, dein haka skal æ finne og stille det inn etter behov.

  Men helt ærlig Tor så e æ glad for den blunderen. Fordi:
  Det e ikkje få ganga æ har revve mæ i håret av fortvilelse over å sitte å se på aill faenskapen som kuinne oppstå på bloggen før. Det va et knippe med småbanditta som klarte det utroligste med profilea og dibedutta, selv uten at de opplysningene lå åpent.
  Nå som de har blitt klar over at det e ikkje så vanskelig å avsløre dem, kan det heinde at de hoide sæ litt i skinnet i fremtia.
  Når noen klare å lage så mye drit og i næste haind skal beskytte sæ bak personværnet så mene no æ at deinne episoden va en skatt for fremtia.

  Når det gjeide svar og tilbakemeildinga på spørmål vi har, så mene no æ at sol har lagt sæ skikkelig i tøylan for å bedre på det. Men dein forklaringa på koffer det går trægt sa du jo nåkka om i går. Mæsteparten av dæm e jo ikkje bloggera, de har ikkje kontakt meillom hauet og fingran.
  I det forrige døgnet blei det faktisk krystallklart for mæ på ka som e og har vært ka her inne, nåkka æ har vest om i lang tid. Og i går fikk æ det bekræfta. Svart på kvitt.

  Og en ainna ting e no også at vi kain no gje oss sjøl litt skryt også med at vi har hjulpet hverandre etter beste evne, og manglanes kunnskap i mitt tilfelle.
  Så godt jobba Tor til dæ, oss og deler av SOlsystemet. ;))

  • Tor Vidle Says:

   Vel, jeg skal ikke uttale meg på andres vegne om det mira, men i utgangspunktet skal vi ikke ha tilgang til det kun Sol skal ha tilgang til omkring brukerne. Det er best slik for alle. Og jeg er lettet for at de endelig forstod alvoret og ordnet opp.

   Ja, de har endelig våknet og forstått og at de må mekke ferdig her, så det nytter å ikke la de få hvile på laubærene før de har fortjent det.

   Tor

 2. Rotis Says:

  Hva da,har sol lagt ut mail adresser nå igjen?
  Skjedde med meg i fjor det,rett etter infarktet mitt.
  Må innrømme at jeg likte det overhode ikke,
  og jeg var en stund redd for å bli sjuk igjen pga reaksjonen min.
  MEn,i følge sol,så var det min egen skyld.
  Så det er jeg som er såpass dum at jeg legger ut navnet mitt sjøl.
  Min tillitt til sol akkurat der er heller dårlig gitt.
  Sånn ellers ønsker jeg deg en fin kveld Tor🙂
  Klem.

  • mirapisani Says:

   Ja Rotis, det har blitt gjort mange brølere opp gjennom. Men det har nå jeg tenkt å sette en stor og feit strek over og se fremover. Men det gode ved det som har skjedd nå er at det blir ikke så lett å komme seg unna og skuffe ting under teppet, slette profilen sin og dukke opp igjen i ny avmakt.
   Kult at du tar deg tid å stikke innom. Jeg får holde godt øye med i hvilke blogger du dukker opp siden du ikke skriver noe særlig selv lenger. ;)) Blir ikke lett å finne folk her med dette nye greiene. Men sol får sikkert snudd skuta sakte men sikkert. ;))

  • Tor Vidle Says:

   Hei rotis!

   De tabbet seg ut når vi importerte de gamle innleggene og lot ip-og mailadressene til hver kommentar følge med. Men nå har de heldigvis fjernet disse elementer hos oss alle.

   Håper å se deg og her snart, ting begynner å falle sakte på plass her inne. Håper og det er bra med deg?

   Klem tilbake og ha en fin kveld rotis

   Tor

 3. lillsister Says:

  Man risikerer å bli gjenkjent på en blogg uansett.

  • Tor Vidle Says:

   Ja det er korrekt lillesøster, men da skal det være pga hva en selv foretok seg av f.eks ord, bilder osv – og ikke opplysninger som vi ikke skal ha, eller har rett på omkring andre brukere.

   Tor

 4. Anonym Says:

  Hjelper ikke stort å prøve å berolige folk NÅ etterpå når sikkert flere har notert eller kopiert all infoen som har liggi åpent for folk å få innsyn i. Folk er ufrivillig blottlagt – også du.

  • mirapisani Says:

   Vi ble ufrivillig blottlagt på den andre bloggen også. Men da gikk de på andre nettfora og la ut opplysninger som de hadde klart å grave fram om oss.
   Nå er imidlertid SOL på alerten, og har vært det siden i fjord høst, og gjør tydeligvis noe med problemet.
   Gjort er gjort og spist og er spist. Det eneste som kan komme ut av det her etter min mening er at sikkerheten blir enda bedre når de nå har sett hvilke hull som må tettes.

  • Tor Vidle Says:

   Det kan være noe i Anonym, men jeg tror neppe det er skjedd i noe større omfang. Om det skulle dukke opp noe så kan jeg love deg at jeg skal reagere kraftig, samme hvem det gjelder. Antar at Sol og vil gjøre det. Nå var tabben gjort, men sålenge alle opplysninger nå er fjernet så har man ihvertfall begrenset et eventuelt skadeomfang. Selvsagt skal Sol ha kritikk for å overhodet ha begått tabben, og at det tok så lang tid før de fattet alvoret og gjorde noe med det.

   Jeg er ikke bekymret for meg selv, men mer på andres vegne som kanskje ikke ville taklet et eller annet som en følge av Sol’s tabbe. Jeg har såpass med skinn og selvstendighet at jeg overlever uansett.

   Tor

 5. Privatperson Says:

  Feilen sol begikk er ganske grov og et overtramp som en må lure på kompetansen deres både datateknisk og også om dem vet hvilke juridiske lover og retningslinjer som gjelder nettaktivitet.

  • Tor Vidle Says:

   Det er vanskelig å vite akkurat hvor og hvorfor det gikk galt. Mer forunderlig er det at det tok såpass tid (og press/klaging) før de forstod alvoret – og gjorde noe med det.

   Tor

 6. Jade Says:

  Åjoda Tor, det vet du godt!

  De satt der med «herskertrang» og et bredt glis rundt kjeften og las på vår trygling og bønner om hjelp. Og hva gjorde de?

  INGENTING, før Datatilsynet hang over skuldra deres og pusta dem i nakken!

  Datatilsynet skal ha STOR ROS – der var ikke gått en halvtime engang fra jeg ringte dem – til Sol`s førsteside var endret – og boksen med «mest upopulære innlegg» var på plass – og der var du også med!

  Hvorfor fanden skriver vi blogger og skaffer lesere til slike drittsekker? De verdsetter det ikke det minste, vi er deres underdanige selvfølgeligheter – tror de ! Der finnes dusinvis av andre blogger som kan være like bra . .

  Liker dine innlegg og håper å finne dem igjen på en annen blogg.

  Om ikke Sol tar til vett da – og ber om en ment unnskyldning og ikke minst, en FORKLARING på hvorfor de ikke begrenset tida ulovlighetene pågikk.

  Mvh Jade.

  • luxcat Says:

   Men Jade: Uten å ta særlig stilling til noe av dette, så skjønner jeg at du mener det var en slags hevn fra sol, dette med «upopulære innlegg» (jeg så det ikke selv)? Ville ikke det være en veldig dustete hevn, da:

   1. Folk på bloggen ville reagert med støtte-erklæringer og MOT sol, og

   2. Folk ville klikket seg inn, lest og kommentert, de såkalt upopulære innleggene.

   Jeg hadde i hvert fall mye raskere klikket meg inn der, enn på populære innlegg, da jeg hadde villet se hvorfor det var så upopulært. Og i så fall blir det selvskudd fra Sols side.

   • Tor Vidle Says:

    Jeg så det luxcat, og reagert prompte (noe du ser i en av mine kommentarer i Solbloggen). Å lage en egen liste for «upopulære innlegg» er jo det samme som å bruke gapestokken og totalt inni blåskogen på trynet feil. Men typisk Sol, de fatter ikke bæret av slike ting og elsker lister over alt mulig tull og vas, særlig hvis de kan skape kontroverser og «liv» på bloggen.

    Duster er et ok ord noen ganger. Og selvsagt blir de sure når de ikke får viljen, bare se på hvordan de nå svarer meg, akkurat som unger som ikke får sjokkoen. Jeg synes de er lite proff noen ganger, og tar alfor lite hensyn til hva bloggerne mener, de som skal leve med alt.

    Hadde de blogget her selv ville mye vært annerledes.

    Tor

  • Tor Vidle Says:

   Tja Jade, jeg tror og endel er å finne i det jeg var innom i innlegget omkring dette at Solansatte ikke er Solbloggere. De føler ikke vår bloggverden på kroppen slik vi gjør, og da blir viktige ting enten ikke vektlagt eller sjekket, dvs viktige ting for oss som er i dette systemet og bruker det.

   Det er fullt mulig at de var klar over det og de prøvde jo å avfeie det først med at det var endel av WordPress, og at andre bloggsystem også viste ip og mailadresse. Men der bommet de kraftig, dette er Sol, og ikke andre system. Jeg tviler og på at ledelsen hadde klarert det. Om morgenen, samme dag som du kontaktet datatilsynet – så krevde jeg en offentlig redegjørelse fra ansvarlig redaktør/administrende direktør Håkon Liland (vet ikke om du leste det) – jeg hadde rimelig god grunn for å tro at a) han visste ikke dybden eller noe, b) han kunne ikke i ly av sin stilling/ansvar stå bak det som var gjort. Tror bestemt at de har hatt en rimelig opprydning på kammerset etterpå.

   Hvis vi sier at det var en ren tabbe, så er det alvorlige at de var så forbannet trege med å godta at vi ikke godtok det – at brukerne reagerte så kraftig, og forbannet trege med å få fingeren ut.

   Det var flott at du kontaktet datatilsynet, jeg hadde bestemt meg for å gjøre det samme dersom det ikke innen få timer skjedde noe etter at jeg hadde lagt inn mitt krav.

   Hvis vi ser bort fra den saken så er noe av det som irriterer meg mest her det at Sol sier de lytter til oss, og at vi skal komme med forslag og alt mulig. Nå murrer listehelvete igjen, jeg har gitt samme beskjed om min mening nok en gang, og det var ihverfall tidligere flere som delte min mening. Men Sol kommer til å gi f… der og – og gjøre som de selv vil. Som dessverre er altfor ofte – men de er ikke Solbloggere og evner ikke å forstå alt fra brukersiden. Viljen til å prøve å forstå er nok heller ikke alltid den beste delen..

   Tor

   • mirapisani Says:

    Det har de garantert hatt Tor. Når Liland får greie på div. som skjer innen Solsystemet så blir det rydda i. Det er hvertfall min erfaring. ;))

    • Tor Vidle Says:

     Ja mira, men det er ikke slik det skal være. Vi som blogger roper som regel ikke opp uten at det er noe virkelig bak.

     Tor

     • luxcat Says:

      Næmmen, unnskyld meg! Er det noen som roper og skriker, og faktisk blir HØRT (om ikke på sekundet!), så er det folk på sol blogg.
      Selvfølgelig skjønner jeg at det er fordi at sol ikke har klart å dra så veldig mye folk hit, men javel! Er det noen bloggere som blir hørt, så er det dem her!

      • Tor Vidle Says:

       Nåja luxcat, det har vært veldig opp og ned. Men, samtidig når vi «roper» – er det rimelig synbart og kraftfullt, som regel er det heller ikke uten grunn. På den annen side, om vi blir «svart» kjapt av og til, betyr ikke det at vi alltid blir «hørt».

       Å ha blogg koster noen kroner for Sol, det er et frivillig valg de har tatt. Men sannelig har vi lagt ned mye tid og flid her mange av oss, og det får Sol gratis. Poenget er da at når det gjelder selve kjernen, bloggingen – så er det bloggerne selv som vet best hva som vil være best og funke best for brukerne – bloggerne, og ikke Sol.

       Tor

       • luxcat Says:

        Sier bare at denne bloggen er full av «barn» som forventer at deres ønsker skal oppfylles umiddelbart. Og unnskyld at jeg sier det, men SOL har jammen ikke klart å tiltrekke seg de mest interessante bloggene, kvalitetsbloggene so to speak.
        Sånn er verden dessverre.

        • Tor Vidle Says:

         Når er vi tilbake til det du spurte meg om i et annet innlegg: Hva er kvalitetsbloggere? Slike som forer med sin mening om linka news som tusen andre?

         For meg er kvalitetsbloggere unike personer som våger være seg selv, invidualister på en måte. Det finnes tusen på tusen av bloggere som kun skriver siste skrik av alt mulig som de tar utgangspunkt i dagens ferskvare om kropp, kjendiser, nyheter etc. Noe de fleste av oss er metta av, og en øvelse som ikke akkurat gjør de til kvalitetsbloggere, for de kun mekker på noen media allerede har skapt eller lagt ut. Personlig er jeg lei av rene repriseblogger – og da ment som reprise på andres meninger og ord – dvs diverse media-artikler.

         Her finnes mange unike mennesker som skriver fritt og selvstendig fra deres liv og deres tanker, er mye mer interessant det enn disse tusener av linkebloggere som kun vil oppover på noen lister av statusgrunner, og da ofte med andres (media) hjelp.

         For meg kan du kalle oss barn, det er ok for meg. Men heller et barn enn en kjedelig tørrsak med A4 blikk og tanker på verden og andre mennesker.

         Hvorfor Sol ikke klarer øke/tiltrekke har flere årsaker, noe jeg har skrevet innlegg om tror jeg. Det ene er/var steinalderbloggverktøyet, det er ihvertfall ordnet nå.

         Tor

         • luxcat(uinnlogget) Says:

          Barn fordi man forventer at problemer skal løses umiddelbart, og gjør det ikke det, så blir det et helvete av det (omtrent som når toåringen ikke får det som han vil i butikken) ikke pga det som skrives i bloggene.

          Dette med hva som er kvalitet er selvsagt individuelt betinget, og det er derfor jeg blir irritert når du bruker det begrepet som om det fantes en slags mal på det.

          Jeg tror hovedårsaken til få bloggere på SOL er todelt:

          1. Det har vært få hele tiden, og mange «kjenner» hverandre mer eller mindre godt av de som er i «kjernen». Dermed blir det som å komme alene til en fest hvor alle de andre kjenner hverandre fra før.

          2. Bloggen er «usynelig» andre steder da så få av sol-bloggerne linker. Under en gitt artikkel kan det være linket til 20 blogger, men sjelden ser man en fra SOL. Dermed kommer ikke sol-bloggen med i beregningen en gang når man skal starte en blogg – man vet ikke om den.

          • Tor Vidle Says:

           Årsaken til at få linker selv til sin blogg her er flere luxcat, den ene at det (foreløpig) er veldig få som fronter nyheter (hvor oftest muligheter til å linke bloggen tilbake finnes). Så har du at den funksjonen dessverre ikke alltid har funket her på Sol, er ustabil. Endel nyhetsnettsteder driver og med å i perioder kutte ut den muligheten.

           Ser man på hovedsiden til Sol, er det innlegget Sol fronter ofte rimelig bortgjemt nede i kjelleren. Før lå den automatiske bloggrullen nesten øverst som en levende sak. Og ofte lar Sol samme innlegget de linket til ligge der i dagevis (det burde vært bytta minst 1 gang i døgnet), så man får lett inntrykk av at bloggen er en temmelig død sak og at lite nytt skjer der. Hovedansvaret for å fronte bloggen har Sol selv.

           Vel, angående de «få» – bedre med få eller ingen – eller bare døgnfluer som skal prøve et innlegg, så hører eller ser man ikke mer til de. Alle blogger har en gruppe kjernebloggere som overlever det meste, for noen er det kanskje pyton, for andre en slags trygghet. Jeg synes de fleste blir godt mottatt, men ingen kan forvente kun enveis. Selv jeg som er noe uvanlig, ble veldig godt mottatt den gangen jeg slengte inn noen rare ord her første gangen.

           Tor

     • mirapisani Says:

      Jeg er helt med på den Tor. Men det jeg har fått med meg for en periode tilbake, så var systemet/interne bedriftsmetoder så tungvinte at det var vanskelig for dem å holde oversikt over hva som foregikk innen deres egene vegger. Noen ganger kan det lønne seg å rydde inne i sine egene rekker og luke/bytte ut dårlige deler slik at motoren virker som den skal. Det som har skjedd av forandringer siden i høst sier meg at de gjør det de kan for å finne veien ut av uføret som de har havnet inn i i fortiden.

      La oss bare håpe at valgene de tar kommer oss bloggere til gode og at ikke sol ender opp som en av de andre jippo bloggstedene. Komersielt tull. De skal jo helt klart ha inntekter, men de må jo forstå at det ikke går ann fortsette en kurs der de allerede holdt på å gå på grunn. Da kan de jo heller begyne med gatesalg av SE & RØR. Det blir penger i pungen av det og, men lite tilfredstillende.

      Jeg for min del tror litt på prøve og feilemetoden slik at hulla kan bli tetta med en gang. Da skjer det ikke i ettertid. ;))

      • Tor Vidle Says:

       Total sett synes jeg brukeravdelingen av Sol har blitt bedre gradvis, og enda bedre desto mer de lytter til de som er brukerne. De er på vei, samtidig føler jeg at det koster ganske mye tid å få de til å virkelig fatte hva vi mener og ønsker, og uten at de selv tror de har bedre måter uten å vite siden de ikke er brukere/bloggere her selv. MEN – bare det å få de til å gå over til WordPress er en stor seier og glede, og noe de skal takkes for at de lyttet til.

       Og de må tåle kritikk, de er på jobb. Samtidig bør den kritikken man gir holde vann og helst mest mulig i seriøse former. Ofte «trykker» jeg på mer enn kanskje andre når det er et eller annet, av erfaring føler jeg man må ofte bruke teskjeer og sugerør for å bli forstått og ikke minst at ting blir til det beste for oss alle. Også for Sol. Jeg er sikker på at de vil finne ut at WordPress (når de er ferdige med startbugene) skaper lite problemer og lite fiksetid.

       Tor

       • mirapisani Says:

        Jeg for min del syntes det er et under at du ennå er her. For den teskje-sugerør metoden passer ikke meg. Det går for tregt. Men du er vel den som har brukt mest tid på å få det bedre her.
        At du da tar kamera og tursko med på ryggen og stikker i perioder sier jeg ingenting på.
        Den tålmodigheten din skulle jeg gjærne ha hatt litt av. Du eksploderer jo til slutt du og, men du er veldig flink til å holde deg i skinnet. ;D
        Tror vi kan være glad for den hjelpen vi får. Men det er jo ikke holdbart at vi skal sette oss ned å skrike på deg når fortvilelsen tar oss.

        Egentlig så tror jeg at solbloggen er veldig sårbar i disse dager. Som luxcat sier så blir det litt mye gjeiping noen ganger. Bare vi klarer å beholde roen og ikke la oss provosere, så tror jeg vi kommer oss i land. ;))

 7. mirapisani Says:

  Det hjelper ikke å sutre over spilt melk.
  Etter dette ser jeg at noen vil ta «hevn» over sol.
  Noen vil sitte i sin sutrekrok å få orgasmiske hyletokter
  for det minste dilldall som oppstår her på bloggen.
  Noen vil ha tilbake sitt gamle opptråtte mønster
  som har vært til plage for solbloggen i årevis.

  Sol er kraftig oppmerksom på hvordan de tendensene starter,
  og dere kan banna bein på at det er bloggere også.

  Det avmaktsdyret håper jeg er jaga på dør fra solbloggen
  FOR GODT.

 8. Jade Says:

  luxcat

  Tror du meg ikke ? Les her da, Sol innså fort at det var selvskudd ja :

  ——-

  Tante Bø sier:
  8. juni, 2010 klokken 11:00
  Godt det er ordnet med ip og mailadresser : ))
  Men har dere ikke no bedre navn på den rubrikken enn upopulære innlegg.
  Og hva er den godt for ?? Skjønte ikke den jeg.

  SOL Redaksjonen sier:
  8. juni, 2010 klokken 11:55
  Tante Bø: Enig i at det var en noe uklar beskrivelse, men vi har nå endret denne til “Flest stemmer”.

  mirapisani sier:
  8. juni, 2010 klokken 11:57
  Upopulære innlegg tante..?
  Jeg finner bare populære innlegg. Du mener vel ikke for alvor at de har en rubrikk for Upopulære inn legg også?

  SOL Redaksjonen sier:
  8. juni, 2010 klokken 12:16
  Det er nå to lister i oversikten til venstre, en “Populære innlegg” som baserer seg på snittkarakter og minst én stemme siste 48 timer, og en liste for “Flest stemmer” som viser de mest engasjerende innleggene.

  – – – –

  Og støtterklæringene kom vel i form av stemmer på min blogg (Uansvarlighet fra Sol). . . .

  Og jeg har for lenge siden nevnt at jeg forstår at en del av bloggerne er Sol-ansatte, eller venner/familie med Solansatte.

  • luxcat Says:

   Jo, selvfølgelig tror jeg deg! Jeg gikk bare ut fra at den tåpelige kategorien der var blitt fjernet igjen like raskt, og at jeg ikke hadde sett den fordi jeg ikke var på.

   Men skjønner ikke helt hvordan «upopulære innlegg» og «flest stemmer» kan være det samme, slik Sol-redaksjonen sier her. Har man mange stemmer, så er det vel populært, vil jeg tro?

   Jaja. Fadesen er ryddet opp i, og selv om vi ikke alltid ser eye-to-eye, så håper jeg da virkelig at du ikke forsvinner!

  • luxcat Says:

   Åååå. NÅ ser jeg hva du mener… At det var blitt trykket på en slags «upopulær-knapp» som senere ble forandre til «populære innlegg»?
   DET er jo i så fall helt sykt! Og omtrent ingen hadde blitt å trykke på ditt innlegg som «upopulært», bloggen beskrev da virkelig virkeligheten.
   Jaja… Er det SLIK det henger sammen, ja da skylder de deg en unnskyldning.

 9. Jade Says:

  .
  Oki – luxcat, greit det.

  Men jeg venter en holdbar forklaring fra Sol – og en uforbeholden unnskyldning som viser at Sol forstår og tar det fulle og hele ansvaret for det vi bleggere ble utsatt for i unødvendig lang tid. I så fall blogger jeg gjerne videre – men ikke før !

  Sol har fordel av å få lesere til bloggen og dermed til sitt nettsted. Den dagen de sitter med en blogg som står nesten stille angrer de kansje – men da er det for sent. De får henge i . . .

 10. Jade Says:

  mira/luxcat

  Nå spiller dere et så råttent spill at jeg synes dere burde bremse littegranne – ellers vil dere få svar på tiltale.

  Tor

  DER ER SOLANSATTE SOM ER SOLBLOGGERE. JA – eller er familie/venner.
  Et ordtak heter
  «fagre ord og tomme løfter»
  Jo mer smigrende – jo mer falskt . . .

  Ikke la deg lure nå . .

  Hvorfor en slik aktivitet og iver fra enkelte her inne nå tror du ? ?

  Du er nesten det eneste som er igjen av Solbloggen – VERDSETT DEG SELV !
  .

  • luxcat Says:

   Hvilket jævla spill er det du snakker om? Gå å runk i en busk!

   • mirapisani Says:

    Rolig nå luxcat. ;)) Hisser du på deg Onan så er det gjort.
    Ta heller å se nøye på og sammenlign div.
    Det er ganske åpenbart for et våkent øye. ;D

    • mirapisani Says:

     Skjønner..? Det er det det er snakk om treffe blink så hissigpropper som bl.a. meg skal gå av skaftet.
     Mira ;))

 11. Jade Says:

  luxcat – traff visst blink . . .

  Tenk deg om, om du har vett til det da ?

 12. Jade Says:

  TOR

  TOR

  Tenk over hva luxcat EGENTLIG skriver her . . .

  barn . . .ikke interessante bloggere . . .ikke kvalitetsblogger . . .

  Hele tiden nedvurdering av bloggere – FRA NOEN SOM SELV SKAL VÆRE BLOGGERE ? ? ?
  .

  luxcat sier:
  10. juni, 2010 klokken 00:41
  Sier bare at denne bloggen er full av “barn” som forventer at deres ønsker skal oppfylles umiddelbart. Og unnskyld at jeg sier det, men SOL har jammen ikke klart å tiltrekke seg de mest interessante bloggene, kvalitetsbloggene so to speak.
  Sånn er verden dessverre.

  • luxcat Says:

   At du gidder… Late som at du er Jade.. Hva faen har h*n gjort deg, din pubertale ronkepetter?! Legg deg!

   • mirapisani Says:

    luxcat, du bruker ord som kommer til å uløse klageknappen. Pleease.., ikke alle skjønner at vi nordlenninger har det naturlig i språket…

   • Tor Vidle Says:

    Hvem snakker du om? Vet du hvem det er? (sol ser det nok på ip’en de har dersom noen spør)

    Synes folk må snurre litt i fletta og fingeren i blomsterpotta og gire ned et hakk nå så jeg slipper å stenge for kommentarer, noe jeg helst ikke vil.

    Tor

  • mirapisani Says:

   Vet du Jade, nå er det rett før jeg setter meg på tastaturet og sammenligner alle kommentarer fra deg i denne kategorien, og virkelig gjør det tydelig for deg.
   Bloggen er spekka med de der tullfaktene dine.
   Du klarer jo å være ålreit også. Skjønner ikke at du ikke heller tar frem de sidene i deg.
   Mira

 13. Jade Says:

  Luxcat – nå står du ærlig fram for den du er ja . . .

  takker og bukker . . .

 14. Tor Vidle Says:

  Hm.. hvorfor er det ikke blokk her på at andre kan bruke bloggeres navn som i den gamle bloggen?

  Tor

  • mirapisani Says:

   Nå skjønner jeg ikke Tor…
   Åja.., den blokeringa som sier at nicket er i bruk… Eller?

 15. Jade Says:

  luxcat/mira

  Klageknappen har jeg brukt for leeenge sia . .

  Styggord stopper ikke meg serru . .

  Råttenskapen her går over alle grenser . .
  .

  • mirapisani Says:

   Ja det er helt tydelig Jade.
   Men du må ikke tro du kan løpe rundt inkognito på nettstedene og ikke bli gjenkjent.
   Det er jo fillerusken meg tullete å holde på sånn.
   Mira

 16. Jade Says:

  Beklager Tor, jeg logger ut.

  Verdsett deg selv

  Det er DU som er igjen av Solbloggen

  Ikke rart de «tar helt av» her . . .

 17. skien_m Says:

  her gikk det unna🙂

 18. Jade Says:

  Beklager Tor

  Men kan jeg lagre dette hos deg ?

  Lagret det hos skien m – men han sletta det.

  Bloggen min «virker visst ikke» for meg ..

  Her er blogginnlegget – som jeg også la som kommentar til sol – her på forsida :

  Privatperson sier:
  9. juni, 2010 klokken 13:54
  ‘Vi har nå fjernet alle brukernes e-post- og IP-adresser fra kommentarene.’ Sitat slutt.

  På hvilket tidspunkt hadde SOL rett til å publisere brukeres sin ip adresse?

  Jeg ønsker et svar fra SOL/Eniro på dette, da dette ikke er i samsvar med loven om personvern. Juridisk sett er SOL ansvarlig for å ha publisert personlig informasjon uten folk sitt samtykke.

  Jade sier:
  10. juni, 2010 klokken 01:52
  Ser ikke at mitt innlegg av 10.6. kl. 01.40 er kommet i blogg.

  Dette er innlegget;¨

  Sol – Ang. klager . .

  Har lagt inn no`n stk . . .

  Forventer at de får konsekvenser . .

  Og venter tilbakemelding !

  Er dette innlegget upassende?

  ✪✪✪✪✪0 har stemt | 10. juni, 2010 01:40 | Jade | Rediger | Ingen kommentarer »
  Legg inn et svar
  Klikk her for å avbryte svar.

  Innlogga som Jade. Logg ut »

 19. skien_m Says:

  jade
  jeg slette det ikke for å være ekkel dah.ønsker bare føle roen senke seg over bloggen min.
  jeg har vært så frustrert over feks at folk ikke fikk kommentert i bloggen min osv.
  de har jo fikset det nå og tema går igjen side opp og side ned i flere blogger.
  så det ar derfor jeg gjorde som jeg gjorde🙂

 20. Tor Vidle Says:

  Det er ok Jade, men fint om du er innlogga når du kommenterer (dersom det var deg de andre kommentarene) så vet vi sikkert at det er deg. Og luxcat: Synes du kan gire litt ned utbruddene, greit å bli engasjert, men vi kan vel holde oss over gatenivå som voksne mennesker.

  Tor

  • luxcat(uinnlogget) Says:

   Unnskyld meg, Tor! Men JEG skal altså holde meg over gatenivå når det kommer grunnløse (men grumsete) beskyldninger fra Jade eller liksom-Jade eller hvem det nå er?

   Ja, ok – fint!

   • Tor Vidle Says:

    Tror du vet godt hva jeg mente luxcat.

    Kjenner du Jade? Hvis ikke, hvorfor omtaler du vedkommende som du gjør? «Liksom-Jade»? Jeg kjenner ikke Jade, men det er et menneske bak der og. Dessuten har vedkommende gyldige argumenter angående Sol’s behandling av den saken det gjelder – det er antatt største tabben i Sol’s tid..

    Jeg synes det bare blir for dumt og lite voksent å unnskylde seg selv med at «den andre sa bæda, så da så skal jeg og kunne si bæda eller helst bææædaaa!» Du er mest ordsterk når du er seriøs og det motsatte når du er useriøs synes jeg..

    Tor

    • luxcat Says:

     Nei – jeg skjønner faktisk ikke hva du mener, for det jeg SER er at Jade fritt kan slenge rundt seg med konspirasjonsnoia som involverer MEG på bloggen din her, men når hun får svar på tiltale fra meg, så ber du MEG roe ned? Ser du selv noen logikk i det?

     Jeg snakker overhode ikke om Sols blundere, men om at dette vesenet kan tillate seg å «fronte» at jeg og mirapisani er med på noen slags… Ja fuglene vet hva hun mener, for som andre balleløse feiginger, så kan hun ikke si ting rett ut. Antagelig blir det litt for kjedelig, for da blir «misforståelser» litt for lett ordnet opp i. Og det er da ingen unnskyldninger ute og går. Jeg kommer til å gjøre akkurat det samme på nytt om noen innbiller seg at de skal få laget grums rundt meg. Ikke kommer jeg til å bruke et diplomatisk «Nå må De da høre etter, herr ditt og datt» språk heller.

     Og ellers, hva du måtte mene er voksent og ikke, eller hva du mener om mine skriveferdigheter eller vokabular, det affiserer meg ikke.

     • mirapisani Says:

      Jeg syntes det var på sin plass luxcat. Tor har ikke fått med seg de tidligere greiene. Jeg ble litt skjelven av ordvalget. Her er grunnen:
      Poenget var å hisse deg opp til du sprakk. Jeg hadde ikke holdt så godt kjeft i en annen blogg. ;))

      • luxcat Says:

       Hvordan kan han IKKE få med seg det som står i hans egen blogg – her?! Det er ikke en gang mulig! Og ER det mulig, ja da bør man ikke kommentere det man ikke har lest…

       Ellers må folk gjerne bare hisse meg opp, hva gjør det? JEG er ikke den som angriper folk grunnløst, så det bekymrer meg overhode ikke. Om Tor ikke kan eller vil lese, så tror jeg sol-redaksjonen gjør det, og da ser han/de sammenhengene. Hva er verst? Å komme med grunnløse påstander om «ledetog» med ditt og datt, eller å kalle noen en runker? Runkere har tross alt ikke ikke mer moro enn de lager selv, og det har ikke konspirasjonteoretikerne heller😉

       • Tor Vidle Says:

        Nå har jeg lest alle kommetarene en gang til, men etter det jeg klarer oppfatte (og jeg vet ikke eventuelle momenter utenom det som står her, og vil heller ikke vite) er hovedsaken Jade’s berettigete kritikk mot Sol. Som jeg støtter. Det meste av andre linjer er såpass surret sammen i bruddstykker at det er vanskelig å danne seg noen sterk mening.

        Jeg reagerte på din ordbruk, noe selv mira gjorde ser jeg nå. Samtidig antyder du at Jade ikke er «Jade» som i kvinneform, hvordan vet du det? Hvis du var anonym luxcat, og noen antydet/ropte det samme, ville du og reagert.

        Alt jeg ville med mine ord i starten var å stoppe ordene som jeg følte nå var i ferd med å dra inn i trangeste østkant. Ikke noe mer. Mulig jeg burde heller stengt, men det bør ikke være nødvendig når det er voksne mennesker man har med å gjøre.

        Jeg synes vi kan stoppe nå, sette en strek – og ikke la det vokse mer av felles respekt..

        Tor

        • luxcat Says:

         Det er ingenting som kan vokse, så den er jo grei. Men når du sier at du ikke «ser» noe av det Jade sier, så hva er dette: «Tenk over hva luxcat EGENTLIG skriver her . . .» (konspirasjon – jeg mener noe annet enn det jeg sier tydeligvis), eller «Nå spiller dere et så råttent spill at jeg synes dere burde bremse littegranne – ellers vil dere få svar på tiltale.»

         Og disse tingene reagerte jeg på – med rette! Det finnes ikke noe «før dette» eller andre momenter, ikke for min del i alle fall.

         Grunnen til at jeg antydet at Jade ikke var Jade (for hvem som helst kan jo skrive kommentarer med andres nick hvis man vet mail-adressen deres…) var at jeg ikke trodde om henne/han (jeg vet ikke hvilket kjønn h*n har) at h*n var en del av konspirasjonsnoiaen – ser nå at jeg tok feil, og skal jeg beklage noe som helst, så må det være at jeg trodde for godt om h*n.

         Og dessverre kommer ordbruken min til å være akkurat sånn hver gang det dukker opp slik idioti som folk forsøker å dra meg inn i. Jeg byr ikke opp til dans, men om andre gjør det, ja da danser jeg!

         Men det kan godt ligge for min del🙂

         • Tor Vidle Says:

          Flott, da lar vi det ligge – tror det er best å se fremover heller. For alles del.

          (jeg danser ikke – dvs i bokstavlig form så stikker jeg kjapt da, hehe)

          Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: