Bankers sjekketriks for menn!

En kamerat av meg hadde en svart stor kjøter som alltid logret med den svære halen som fungerte perfekt til å feie bord med. En gang vi var på fisketur i Trønderterreng og bodde på en campingplass, viste han meg hvorfor han egentlig hadde pelsdyret – og det var ikke til andejakta som det het offisielt. Nei – det var en annen jakt, og hvor den selskapssyke feiekosten var agnet.

Jeg bannet når han absolutt skulle ha kjøteren med, å kjøre 100 mil med det beistet som snudde opp ned på innmaten i kjerra, og som hvert minutt slikket sjåføren i nakken med en halvmeter dryppende tunge, var ikke en særlig oppløftende tanke.  Og sjåføren var meg. Tror ikke den sov et sekund på hele turen, men det gjorde kompisen, han sovna før vi var kommet opp på Hardangervidda – skyldte på mye jobb, men glemte å nevne pilsinntaket..

Vel, så satt vi der, dvs når vi ikke fisket så satt vi der utenfor leiehytta og hørte på alt skrytet fra alle de andre fiskerne som bodde på campingen – jeg skryter aldri, holder med at andre skryter om meg og mine fangster. Med andre ord koste vi oss som bare mannfolk kan på tur. Men… på campingen var det og diverse utvalg av det annet kjønn. Så en kveld vi satt der og snakket gebrokkent svensk med noen svenske fiskere som snakket gebrokkent norsk med oss, kom det plutselig en ung dame smilende og begynte av alle ting å klappe på kjøteren som så svarte med å vaske fjeset hennes og velte 3 åpnete pils og en svensk flueboks med halen som nå pisket i ekstase. Hun spurte hvem eieren var – og ut fra midten jumpet kompisen som la etter seg et duftspor av svette, gammelt fiskeblod, sure sokker og utgått pilsskum i 4 dagers skjegget. Og de snakket og snakket – og hun klappet og klappet på pelsdyret som nå veltet campingstoler med halen. Til slutt bare forsvant de 3.

Neste dag kom han plystrende ned til elva hvor jeg fisket, det var snart lunsj og jeg lurte på hva han hadde holdt på med som skippet hele morgenfisket, det som var hans store lidenskap – jeg gadd ikke stå opp i gufsen trøndergrå bare for å fiske, og kom som regel dinglene utpå når kroppen var ferdig å nyte frokost og morgenkaffe. Dessuten tror jeg laksene var som meg, de gadd heller ikke stå opp så tidlig, og fangsten hans ble da mager, mer korrekt: ikkenoe. Når jeg endelig kom, da var laksene ferdige med sitt morgentoalett, morgenavisen og kaffekoppen, og bet med en gang. De ventet med frokosten til jeg kom og serverte – ihvertfall mente svenskene det – de fikk heller ikke noe med sine aktivteter så ukristelig tidlig og sa alltid «jæklar!» seg i mellom når jeg kom. Er det God Morgen på utkantsvensk?

Men det var kompisen – joda, endelig hadde han fått napp! Blondinenapp – og fiskestangen fikk visst sannelig kjørt seg. Jeg lurte på hvor den kjekke (helvetes) dog’en var blitt av? Dens hobby var tilsynelatende å svømme frem og tilbake over elva fremfor sin Herre mens denne fisket. Joda, blondinen bare måtte få låne dyret og ville gå tur med den søte(!) hunden. «Der ser du Tor, skaffer du deg en hund så henger damene rundt deg samme hvor du er!» Og så lo han. «Beste kjøttsamleren jeg har hatt!» Så lo han enda mer. Hm.. når jeg så tenkte etter så var ikke dette første gangen kjøteren hadde dratt til seg kvinnfolk, nei tvert om, det hadde skjedd ofte nå sanningen demret. «Så du har kun pelsdyret for å få kontakt med kvinner?» Han så på meg med medlidenhet: » Du Tor, du Tor – du er for godtroende. Klart det! Er mange av gutta som har hund fordi de kjenner til det trikset, damene tiltrekkes av hunder som spiker mot magneter!» Så lo han og gikk for å slappe av litt..

Nå tror jeg at jeg har funnet kjøternes «overpels» i å tiltrekke seg kvinner, nemlig The One and Only Klesstativet! Jeg var på en marknad med alt mulig, og mange klesstativ i gatene – og en haug med kvinner som befølte alle klærene med ekstatiske blikk, ja selv gamle brukte gubbeklær. Bare det hang plagg på stativet så var det tett med kvinner rundt som befølte fra alle kanter og andre retninger. Og da jeg satt på en utekafe så trillet en av butikkene ut 3 nye stativ med sikkert noe klesskrot de ville bli kvitt – det tok bare etpar minutter så var stativene bekledde med kvinner.

Genialt og enkelt kan man si. Jeg tenker her på menn som ikke får helt kontakt med kvinner når de er på byen f.eks. Det er bare å kjøpe seg et lite klesstativ, et sånt med hjul på, og henge på noe gamle klær, håndklær eller hva som helst. Er ikke nøye, så er det bare å ta en taxi til byen, og be taxien vente mens man så triller litt med stativet på fortauet. Og vips – så antar jeg at man må spørre taxisjåføren hvor mange personer som er lov å ha i doningen hans. Såre enkelt, og umulig å gå bom på den.

Og en ny suveren og uimotståelig sjekkereplikk er født: «Hello you sexy thing, ska du være med meg hjem og se på klesstativet mitt?» Bankers den..

Her er et ypperlig eksemplar av uniage typen. Som man ser er det justerbart i høyden, triller løst og ledig med smørefrie hjul og er selvsagt sammenleggbart slik at man kan sette det i damens paraplystativ mens man blir betjent. Og noe av det geniale: I tillegg er det utstyrt med trillehåndtak som og passer for rulatorbrukere, dermed har man gjort en perfekt livslang investering som vil sikre evig trekk av hunnkjønn.

Lykke til! (noe som var unødvendig å  si da dette er bankers, men gjøres kun av gammel vane)

6 kommentar to “Bankers sjekketriks for menn!”

 1. luxcat Says:

  Hehe😀
  Det verste er at det antagelig kan fungere… Kvinnfolk tåler ikke å se klær henge på et sånt stativ uten å måtte sjekke hva som befinner seg der, og det selv om man på lang avstand ser at det bare er rask. Og står du der og henger samtidig, så vil vi jo snakke med deg.

 2. Tor Vidle Says:

  Ja, og derfor holder jeg meg langt unna de stativene, hehe.

  Tor

 3. Tante Label Says:

  Usj…det verste jeg vet er sånne siklende, slikkende bikkjer…de holder jeg meg laaangt unna…😛
  men søte små..går an i nøden…men det er sjelden du ser voksne mannfolk drasse rundt på en Dachs…( veel…jeg har sett det, men det så komisk ut…:-)

  Men det med klesstativet var en ny vri…😉

  • Tor Vidle Says:

   Ser veldig mange kvinner som slepes rundt av svære kjøtere, men det er jo blitt inn å ha småhunder, pocketdogs for tiden. Men tviler på at de fleste menn som skaffer seg hund våger noe annet enn en «mandig» bikkje, hehe.

   Jepp, og du må vel innom stativene du og? hehe

   Tor

   • Tante Label Says:

    Jeg? Neeei….😛

    Jeg la inn en kommentar på ditt forrige innlegg som ikke er godkjent ennå? Har du sett den?

    Den var skikkelig skummel…( m. linker…wow..)😀 Den ble vel tatt av sensuren…😛


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: