Fra buskene..

Heads for sale – lurer på hvor mange som er åpen for det? Selge hodet sitt – selge noe man selv ikke har tro på, eller vet er en bløff. Man selger jo hodet sitt – hjernen, samvittigheten, til et eller annet produkt man så skal lyge om og prakke på andre for egen gevinst. Husker en gang jeg ble tilbudt å være eneleverandør i et distrikt for et produkt som solgte som hakka møkk. Men jeg nektet. Hadde en uggen følelse av at det var et troll i de flaskene, og ikke en ånd. 10 år etterpå kom sannheten, og det ble totalforbudt pga helsefaren.

Underlig å se hvor skruppelløse enkelte kan bli straks de lukter en unse eller 10 med gull, selv mennesker man ville trodd var menneskelige – asfalterer uten samvittighet over likene etter deres fremstøt for å sikre seg det edle metall eller dets brødre – kroner, dollar eller hva de alle er døpt. "It’s a one man’s world – and that man is me!" Undrer på om det finnes omvendt samvittighet? Eller jo, antagelig i betydelig omfang. "Beklager, men jeg tar den krona, jeg har ikke samvittighet ovenfor meg selv til å la deg få den!" "I’ll kiss anybody’s ass if they pay me"

Tror dette landet (og sikkert andre) behøver en omgang Island – en smak av felles konkurs. En liten back to the stoneage for å prøve på nytt å beholde en større andel medmenneskelighet inntakt selv når gullåren glitrer i nabohulen. Tanken kom da jeg møtte et nytt eksemplar i går som lett ville solgt deg et selvskudd uten å nøle..

Vel, den verste slauren er Staten.. Hm.. hvorfor tillater vi det?

Nok om sukkene – solen har bestrålt Skaldeland – og skalden selv har svettet og styrt på med diverse diverse. Blant annet mekket om to trapper som glir eventyraktig passe svungete og skjevt nedover en skråning blant herlige blomster, bærbusker og epletrær. Og endel annet. Løse heller spadd inn i terrenget, og som følger terrenget – litt ned etpar trinn, så en liten sti, sving til venstre, lukt på den gule planten, sving så til høyre, og ned ett trinn, stopp – kikk opp og se stæremamma mate pubertetsbarna som alltid gaper ut hullet fra boligen i storbjørka, stig så ned 3 trinn, drei til venstre, plukk noen stikkelsbær, filosofer mens de tygges sakte før ferden går videre 4 små skritt på den smale sti i skråningen – pass den runde steinen med stauder over, drei 90 grader mot sør og gå smilende ned de 3 siste trinn.

(når du så først er kommet ned i Edens omgivelser, kan du mer enn gjerne få frisere plenen der nede, dog vær forsiktig med alle bærbuskene, pæretreet med mangfoldet, plommetrærene, særlig det fra Ombo, rabarbraene – og pokker ikke rør eller kom nær buskene med de store blå på! Amerikablåbærene selvfølgelig. Etterpå kan du få sløve deg rundt eller bak buskene flat out..)

Det nærmer seg den stor flaggedagen, og værgudene våknet plutselig og dessverre så på kalenderen, dermed fikk et passe lågtrykk innstallert turbo og gps’en juster inn på flagglandet. Man må jo holde tradisjonen om litt vått spraglete kjøleskapsvær vedlike så barna ikke blir for varme – og standard prosentandel forkjølte pga mammaene trodde de kunne trosse værgudene og bekledde alle småknøtt med tropebekledning i flaggfarger.

Hipp og Happ – Urraaa! Jeg vil kjøre brannbilen! -Og sjefe softismaskinen!

Helst vil jeg kose, selv på flaggdagen, mulig det i dag ansees som en smule perverst? Samme det, bytter lett ut brannbilen med kos i eller uten bunad – softismaskinen kan derimot lett inkorporeres i kosen..

Husk paraply!

Ellers er det bare travelt, men stille bak turbofasaden..

Endelig fikk jeg samlet (dog bitevis) tid nok til å sette i sammen en serie fra siste fisketuren. Er fornøyd selv, og den blir pr nå den mest kompliserte med ca totalt 130 bilder. Dog er det i perioder nå mye problemer hos Youtube, det tok nesten et døgn før de klarte å bli ferdige med å omkode den etter at den var lastet opp. Men prøv med HD 1080p først, så gå nedover dersom det blir bare hakking. Men da går og kvaliteten nedover. Og husk musikken, den er en del av inntrykkene..

.

%26hl=en%26fs=1%26rel=0%26ap=%2526fmt=18″ width=»480″ height=»298″>

.

(link, og velg største bredde med vinkelpilen http://www.youtube.com/watch?v=vE5bK4qIy8M )

4 kommentar to “Fra buskene..”

 1. lillesøster Says:

  Ja, som en fyr jeg vet om Ja, som en fyr jeg vet om som kastet egg på Humanetisk forbund… og så kom de ut og kjeftet ham opp (han kastet det på veggen), sa: «Vi trenger litt pest her i Norge, så det blir det nok vekkelse, skal du se.» Du vet, etter 9/11 ble amerikanerne plutselig veldig kristne. Uten sammenlikning for øvrig, for det var jo ikke det du snakket om. Ha en fin 17. mai.

 2. mirapisani Says:

  Det var mange fisk. ;)) Flotte naturbilder. Ble inspirert til å ta meg en tur ut i naturen.
  Ha en fin 16.mai.
  Mira  ;))

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jo du sier noe der Jo du sier noe der lillesøster. Amerikanerne er alltid seg selv like..

  Tor

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja, ble noen mira, og takk. Ja, ble noen mira, og takk. Det er sjelebot i naturen, håper du får deg en god tur..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: