Skriv et nytt innlegg..

Lurer på hvor mange det har blitt? Innlegg. Boten kom endelig i dag. Bare peanuts – jeg er visst for lite vill for tiden. Pokker, restskatten, den forfaller og i denne måneden – fordømte blodsugere! Vi gjør ikke annet en å fore den feite grisen. Nåh – ro deg ned gutt, det er bare de evindelige dumme pengene, ikke noe annet. Nei, stemmer, ikke noe å tenke på.

Men hadde lappen røket – da ville jeg leid en gravemaskin, gravd opp hele møkkaboksen, kjørt til tinget og gravd den ned ved stolen til Sigbjørn. Men han kan slappe av nå. Til neste gang..

Jeg fant en fantastisk blomstereng i dag, dog var det ingen tilgjengelige budeier innen synsvidde. Opprinnelig skulle jeg på fisketur igjen, må benytte været, men så kom (som ofte for tiden) noe i veien. I stedenfor tok jeg en tur i en utrolig lauvskog jeg oppdaget i fjor høst. Rene jungelen – og dresset som en ekte urskog med eldgamle enorme trær og uendelig mye spennende overalt. Så dukket den prima og underbare blomsterenga opp midt inni mellom alle trærene, i en lysning.

Dessverre hadde jeg bare med meg teleobjektivet siden jeg skulle se etter fugler og "reise lett" – bare den stasen veier 3 kg og armene blir lange etterhvert. Teleobjektivet er håpløst til å få panoramablikk med, så jeg må se om jeg får tid å ta en tur til med vidvinkelen mens blomstene står i full flor.

Her er bare en liten del av herligheten. Vet ikke hvor mange farger det var, og hvor mange typer blomster, men det var mange. Ellers fikk jeg to minnekort fulle av nydelige bilder av natur og fugler, så jeg er veldig fornøyd. Været var som det skal være i dag, minus tempen, den er enda lav, men perfekt fotovær og turvær. Kunne og se på trærene at våren er meget forsinket, noe som en jo ser på så mangt. Egentlig er det for sent nå allikevel, for normalt skulle vi snart fått hilse på forsommeren her. Blir antagelig en brå overgang plutselig.

Fant meg en lun krok med overblikk og en passe gammel stamme, og satt der stille lenge mens verden rundt levde, fugler sang og humler surret rundt mellom blomstene. Deilig – og noe jeg trengte, den magiske roen seg godt inn..

Dagblader flyr av kalenderen – følelsen av å ikke rekke noe lenger er som en makaber tanke om at ukedagene består bare av en dag – og en helg som vinker når den drar før den kom. Kunne tenkt meg å bygd noe, gøy det, bygd på et eller annet sted på kåken, en maleavdeling kanskje? Eller vinterhage.. men, tiden nekter meg, dessuten – har jo plass nok. Men… det er gøy å bygge noe, skape.. Forresten, skulderen er jeg enda uvenn med, sta og irritert gymnastierer jeg den bare på trass, selv når tårene spretter av smerte. Jepp, de sta har det very gøy ser du..

Har ikke hatt tid til å lage flere Youtubegreier heller i det siste, men her er en ombygget og fornyet fra i fjor, tror ikke jeg har vist den etter at jeg bygget den om fra den jeg lagde i fjor? Begynner å bli litt vanskelig å huske hvilke jeg har vist. Men, her er "The beauty of life"..

%26hl=en%26fs=1%26rel=0%26ap=%2526fmt=18″ width=»480″ height=»298″>

.

http://www.youtube.com/watch?v=EJVTZFUZElk  (Husk å velge HD 1080p – og vid visning med vinkelpilen, eller fullskjerm)

Og jeg er saggen og trøtt som katten, dog jukset den og allerede tjuvsover den sniken, hehe

8 kommentar to “Skriv et nytt innlegg..”

 1. Penselsvingeren Says:

  !!! Fyttigrisen så bra!

  -hilsen meg , misunnelig

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Boten eller bildene Boten eller bildene Penselsvingeren? Hehe.. Nei bare tuller, mange takk skal du ha..

  Tor

 3. Rotis Says:

  Hei i natten Tor🙂
  Er litt Hei i natten Tor🙂
  Er litt trøtt i trynet i kveld,så det blir ikke noe dype og gode komentarer fra meg.
  Men så blir det jo aldri det ellers heller da,he he
  Jeg ville egentlig bare vise at jeg er innom å leser litt,
  også liker jeg å vise meg fram,he he
  Her var det kuldegrader i natt faktisk,bilen var full av is på morran,
  og det er sein start på forsommeren her også.
  Innbiller meg at trøra burde vært grønnere på en måte.
  Men så er det ikke lenge siden vi hadde snø heller da.
  Når det gjelder å bygge,så kunne jeg også tenkt meg å lage noe,hva som helst.
  Jeg er bare ikke noe flink på å finne ut hva.
  Ikke kan jeg tegne eller male heller desverre,så det blir lite sånt.
  Har prøvd meg på å klippe ut serviett motiv som jeg limer på glass da,
  men det er nok en stund igjen til jeg blir gd på det desverre,he he
  Men det er moro da🙂
  Ellers har jeg begynt å jobbe litt igjen,så nå har jeg to jobber :))
  Nå er det natta på meg her kjenner.
  Ha en fin kveld og god natt.
  Klem

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hei rotis, koselig..
  Er Hei rotis, koselig..

  Er trøtt her og, fingrene jobber selvstendig så ikke stol på alt de sier, hehe

  Setter alltid pris på dine ord vet du, vi er jo veteraner her og har alltid hatt et godt forhold.

  Kuldegrader? Huff, forresten det var det en morgen her og nettopp(?) Er helt unormal denne våren. Mange av trærene er nakne enda, jeg har aldri opplevd det her i mai før. Normal skulle alt vært sommergrønt nå. Men lite å gjør med, vi får ta det som en ny opplevelse.

  Alle kan tegne og male, på sin egen unike måte, bare prøv du og stol på deg selv, det handler mye om å våge – og ikke tenke at en ikke får det til. Det er kjekt å ha forskjellige hobbyer synes jeg, interesser. Er og både interessant og utviklende å prøve nye ting.

  Begynt å jobbe igjen, og med to jobber til og med? Du må love meg å være forsiktig, ikke stresse og kave, det er ikke verd det, helsa først, husk det..

  Klem tilbake og sov godt rotis..

  Tor

 5. Annaps Says:

  De små detaljer. Koser meg, når jeg ser hvor flink du er til å få med de små detaljene i naturen. Ha en fin dag:-)

 6. lille søster Says:

  Rognebær, bregner (?), Rognebær, bregner (?), fuglen i full fart opp mot himmelen… Kjente igjen flere ville blomster fra fjæra og området hjemme, hvor jeg kommer fra. Fine bilder. "Silence must be heard", syntes jeg hun sang. God fart over musikken. Ble ikke "svimmel" denne gangen🙂

  Lillesøster

 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  De er viktige for meg De er viktige for meg Annaps, de små detaljer. Har alltid vært slik, helt siden jeg var liten..

  Tor

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja du gjorde nok det Ja du gjorde nok det lillesøster, når man tar et stykke natur og virkelig begynner å studere er det en evighet av detaljer man oppdager, det gjelder å ha tid. Ta seg tid.

  Godt du ikke ble svimmel, hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: