Grenseløs ungdom?

Fremsiden til Sol akkurat nå kan ikke kaste særlig glans over ungdommen: Russetoget legges ned etter 105 år, bråk og fyll. Videre: 21 åring er stolt av å være gigolo og har allerede peiset over 80 jenter, og som gigoloer flest får han sjelden følelser for jentene, lystene er drivkraften, altså knullingen på godt norsk.

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2902174.ece

http://www.seher.no/842327/paradise-deltager-hevder-han-har-hatt-sex-med-mer-enn-80-jenter

Selvsagt skylder russen på de "voksne" og her forkledd i politiuniform siden politiet nå satte foten ned, dog var russen bare glad til visstnok. Sannheten er vel heller at selv for russ er det noe som heter ansvar og grenser. Og som noen kommentarer i avisen sier: Hvor ble det av russens samfunnsnert? Nå er det bare fyll og origieknuter..

Og gigoloen? Vel, de som vil får lese selv. Men over 80? Vet ikke om jeg er for gammel, men for meg lukter det litt ute av kurs, noe småsykt over det hele, særlig siden han visst sjelden får følelser, han bare knuller jo..

Og der fikk jeg plutselig besøk – vel, kommer innom senere..

7 kommentar to “Grenseløs ungdom?”

 1. luxcat Says:

  Tja.. Ungdommen i dag har nok ikke så sterke bindinger mellom sex og kjærlighet, og se kanskje oftere på sex som noe som ikke har noe med følelser å gjøre? Selv hadde jeg klint med en hel del da jeg var på denne guttens alder, og det hadde nok sjokkert mamma😉

 2. Anonym Says:

  Hvor mange er for mange? Hvor mange er for mange? Skal man vente helt til bryllupsnatta? Gjorde du det? Er det ok å ha sex med noen man bare er glad i men ikke kjæreste med? Hvor mange har du hatt sex med, du som moraliserer over andres sex? Har du hatt sex med noen du ikke var gift med? Hvilken rett har du til å bestemme når det er ok for andre å ha sex? Jeg bare spør…

 3. Jade Says:

  .
  Syntes ditt innlegg var .
  Syntes ditt innlegg var bra og meningsfullt jeg. At mange ikke forstår hva du vil fram til er jo som ventet ut fra tiden vi lever i.
  .

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Tja kanskje luxcat, men tror Tja kanskje luxcat, men tror og mange er sterkt påvirket av media, og tror det skal være slik.

  Vel, tror din mamma ihvertfall ville fått sjokk om hun leste om deg på samme måten som den fyren fremstod, og såg deg har sex på tv (han er jo med i det der Paradise Hotel og…)

  Tor

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Tja Anonym 13:53, den unge Tja Anonym 13:53, den unge mannen det var snakk om der sier vel at han ikke får følelser for noen av de, det er bare sex, og så videre til neste nummer. Neppe er han ekte glad i de over 80 heller, ikke slik glad i ihvertfall som de fleste forbinner med det begrepet.

  Jeg har ihvertfall ikke hatt sex med over 80, og kunne vært faren hans. Resten av spørsmålene dine er mine private svar, jeg har ikke behov for å klistre de delene av meg ut for å få oppmerksomhet.

  Mulig du synes det er normalt at en på 21 allerede har hatt sex med over 80 stk, men det gjør ikke jeg..

  Tor

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Selv innlegget var dårlig Selv innlegget var dårlig skrevet og kun halvferdig Jade, jeg rakk ikke mer før jeg måtte logge av (og hadde det ikke vært kommentarer på det ville jeg slettet det, men må la det stå nå av respekt for dere som har kommentert).

  I grunnen er det håpløst å diskutere/sette spørsmål i dag, eller ha dialog om slike saker med yngre, eller veldig ofte. Mange er gjennompåvirket av media (som også inkluderer det hjernedøde hotel) og man lurer på hvorfor de antennene de i det minste burde hatt selv i den alderen har tatt veien. De misforstår ihvertfall hva livet er..

  Men, som regel gidder jeg ikke bry meg så mye lenger, det nytter ikke uansett å mene noe motsatt i slike forhold. Media vinner den saken enkelt..

  Tor

 7. Anonym Says:

  Mange? Senest i dag var det noen som foreslo å kaste p-piller på ungdom pga høye abort tall. Vi har noe som heter AIDS og det stoppes ikke av p-piller. Hvis du skal miste livet fordi du hadde sex,er det verdt det? Neste gang du putter en pikk i munnen,så kan det i prinsippet være løpet på en revolver.Det er russisk rullet å knulle uten dong. Gutter kjøper horer før de fyller 20 for å teste ut det de ikke får. Folk tror at horekunder er gamle og stygge,de bare tro om igjen.Bruk gummi det er det eneste som funker.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: