Åjaah! Sjekk de du!

"Under den rosa bro, seilte en gummisko, oppi skoen…" nei – det blir for useriøst. Nei! Jeg vil ikke! Vil ikke være seriøs! Joda, må huske på at seriøsitet har en verdi og belønnes ut i fra kvantumet man samler seg opp. Når man ikke rette høyden får man stempel som useriøs vet du, dessuten: kun merkelige mennesker snakker med seg selv. Å hold snavla din seriøse fjomp! Jeg snakker med hvem jeg selv vil og ikke hvem du vil! Ja! Godnatt til deg!

Makan til dust, tror jeg har blogg for å agere politiker eller Blomster-Finn uten blomster å leke med. Jeg driter vel i Euro’en, dollaren derimot..

Andres boller:

Mari, Kari, Anette, Guri, Josefine, Vibekke, Aina og Solveig – kom og kyss meg nå! Jeg er klar! – Nei vent litt, hold an – hva er det jeg tillater? Nix, sorry jenter, dere lurte meg nesten der, men bare nesten! Jeg tar den som har budeiesjel, hvem er det av dere? Alle? Nei den biter jeg ikke på! Her er et spørreskjema, gå bak gardinene og svar, så vil jeg snart finne ut hvem av dere som har Synnøvegener. Synnøve? Findenbudeia.. Så.. hush bak gardinene med dere – i mens vasker jeg noen klær og støvsuger litt – og diverse annet stuff som real men gjør..

Endelig. Ja – endelig er den seriøse sovnet.

Men seriøst, er så mye seriøst eller i livet at hvorfor skal jeg pålegge meg selv å være seriøs her og? Latterlig! Endelig litt frihet og så skal den strupes? Tull!

Neste:

-Beklager at jeg kom borti deg bak på rumpa Tor, var ikke meningen.

Det er ok, den overlever. Men bak? Hvem vet om den egentlig er bak? Hvorfor er den bak?

-Hva mener du? Vi går jo fremover, den veien ansiktet er?

Tja, hvem vet om det ikke er motsatt? At vi har misforstått hele greia..

-Hehe, du tuller nå Tor.

Ikke mer enn vanlig.

-Ikke mer enn vanlig, hihi! Hm…? Jo du er virkelig rar noen ganger.    

Bare noen ganger? Er du klar over hvilken fornærmelse det er?

-Å slutt nå! Du lurer ikke meg!

Tenk hvis puppene dine egentlig er bak? Er mer rett sted det..

-Hva? haha..?

Jo, tror at ansiktet er det som er hele feilen, det peker feil vei..

-Nå er jeg ikke med?

Pupper blinder folk, ja ikke meg da..

-Så..?

Var bedre om folk møttes med puppene bak, da så de mennesket bedre.

-Rumpa fremst altså?

Hm.. du sier noe der, hekkene blinder og.. Hva med sidelengs?

-Men da kommer begge deler i profil. Man får dobbelt opp?

Gir opp, folk får bare glane.. Stilig den utringningen din forresten..

-Takk.. Tor nå tuller du! hihi!

Jeg mener den er stilistisk, passe dristig og eggende, stilfull, ikke vulgær..

-Takk.. men..

Hehe, bare kødder!

-Åhh du din..! Nå ble jeg sur.. spøke med min kløft!

Hm.. ok da, den er ok, sorry.

-Ok? Bare ok? Nå ble jeg ihvertfall sur!

Såså, den er dagens beste, bedre det?

-Dagens beste? Hah! Der røpte du deg! Du ser og på utringningene!

Gjør jeg? Vanskelig å la være når de truer med å svelge meg..

-Haha, du tullebukk! Bare innrømm!

Hva er vitsen med å ha nedkjølt hanskerom? Eller liggeseter?

-Hva mener du nå?

Før hadde liggeseter potensiale, men nå finnes bare busslommer..

-Busslommer? Nå tuller du, hehe!

Ja, hehe..

-Snakker deg vekk luringen!

Men seriøst, før kunne en kjøre inn bak buskene overalt..

-Jo… pleide du kjøre bak buskene..?

Jeg? Nei, jeg er jo en skikkelig mann, seriøs vet du..

-Hm.. haha..

Tror du meg ikke? Skal jeg kjøre bak en busk så du får beviset?

-Ja, gjerne det, hihi..?

Eh.. forresten, tror det er forbudt nå..

Politisk uniform:

Fremtidens nordmenn ville skambanket og rullet i varm ost dagens politikere dersom de fikk anledningen. Hårete saken er fordervelsen av det norske landskap med forsøplende vindmøller som leverer strøm til alle andre enn nordmenn. Vi sitter igjen med søppelet som driver andre lands kebabsjapper. Men heldigvis for dagens politikere er de ikke udødlige – så de slipper blåveiser med gaudaomslag..

Back to yes!

Å nei! Se på klokka.. jeg må legge meg, får vippe ut den seriøse av senga først, han få ligge på sofaen..

Godnatt rødlistete utrydningstruete budeier og Norge mitt Norge og ditt kjære landskap mellom geoformasjoner hvor det er godt å hvile for den spretne landhandelsmanns avkom mens døtre og sønner av ihvertfall mødrene, måker siste snøfall avsted til naboens dalstrøk før de tar lufttrikken fra Troms til jobben på Aker Pir & Heimskringla..

 

(PS: Kjære medbloggere, det er med gedigen og første sorterings seriøs beklagelse å melde at jeg pga urviseres nådeløs svung ser mig nøden til at måtte besvare deres alltid elskverdige kommentatusser i morgenblået)

6 kommentar to “Åjaah! Sjekk de du!”

 1. m-l Says:

  Eh.. øh.. hmm? Jeg drømte at du skrev om budeier i natt! Heh… er det mulig! *ler*

  Vel, vel… Hmm, hva skal vi/jeg si… Muligens det er noe med de …sjelene…

  Uansett så ønsker jeg deg en nydelig dag!🙂

 2. lille søster Says:

  Glad for du kan tulle litt Glad for du kan tulle litt (vel masse).

  Lillesøster

 3. tante BØ Says:

  Hehe … Hehe …

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Gjorde du m-l? hehe. Nei si Gjorde du m-l? hehe. Nei si det, men det er kanskje ikke helt ukjent at jeg nevner de skapningen en gang eller to i året? Eller 3, hehe

  Nåja, ingen skal få ta fra meg de, og drømmene mine..

  Håper du får en flott dag i morgen..

  Tor

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk lillesøster, jeg Takk lillesøster, jeg prøver å bevare min frihet med bloggen, det å slippe ned skuldrene litt..

  Tor

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe, ja du kan glise tante, Hehe, ja du kan glise tante, hehe. Men du er vel herdet nå av å lese her, hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: