Jo…

"Hvor pokker blir den boten av? Jeg vil ha den nå! Og uten at noen kommer og kidnapper sertifikatet mitt.." "Høh.. kjenner jeg deg og din store fot rett så holder det ikke med en bot, nei det kommer nok minst 3 mørkemenner med refleks på buksekanten og henter både deg og sertifikatet ditt.." "Hva gneler du om? Mine føtter er ømme og jeg er kaptein hjortefot. Ta og kyss en banan heller du! Forresten, gi meg bananen, jeg er sulten.."

Den siste mohikaner er ikke strupet, men dør ut med meg. Dør ut.. jeg skal da søren ikke dø ut? Bare andre som ånder ut.. Hm… notis til testamentkladden: "Testamentslyden over legges død dersom følgende punkter ikke er ordnet innen 24 timer fra nedsenking:"

1. Kabeltv innlagt (løpende utgifter dekkes av fond nr. 33)

2. Bredbånd innlagt (dekkes som i punkt 1)

3. Mobil som nevnt tidligere går ut og erstattes av nett-telefon.

Tillegg til punkt 137 seksjon z/8:

"I den anlagte underjordiske utgangen som skjules av en ring dvergtuja, må det monteres antisklibelegg i oppgangstrinnene. Skal noen ta meg seriøst når jeg går igjen etterpå, vil de neppe tro meg dersom liksomgjenferdet halter pga fall i glatte trinn."

Hm.. lurer på hvor mye det koster å hyre en taxi pr dag? Kan det skrives av på skatten? Hvis Stoltenberg får så får vel jeg og? Jeg er minst like viktig som den fyren..

"Allright, du kan kysse meg nå, jeg er falt i plutselig nød og må kysses utsøkt og lenge, jeg gir beskjed når normalen er tilbakeført.." Hm.. det var visst ingen her? Pokker og, jeg er sikker på noen hadde bitt på den..

Jeg tror ikke jeg passer på denne planeten, de som satte meg av her får komme og hente meg tilbake til den planeten de lever kun for å elske på. Her er det bare ukjent terreng og uforståelige mennesker som maser om uviktige saker eller farer hit og dit og samler på gjenstander som forvirrete maur.

I mitt neste liv skal jeg bli den nye Kaptein Sabeltann. Da kan jeg være sprø offentlig, få mange barn til å le, og helt legalt kysse alle mødrene..

Nei.. det blir for mye stress for åndslivet. Jeg velger heller huleboer. Og da selvsagt med luksushule, helikopter, lakseelv og megautsikt – og med eksklusiv rett til å klubbe forbitrallende budeier..

Ja..

Bedre det..

I dag var jeg i havskjærgården og ruslet med tanker og kamera. Så kom jammen ørna seilende fra havet. Opp med kameraet og det lette og lette etter den store fuglen, fant ikke fokus. Skrudde av og på kjapt, men nei ikke tale om. Da ørna var blitt en prikk, oppdaget jeg at bryteren på objektivet var flyttet til manuell fokus. Når jeg så jeg kom hjem, lette jeg etter katten, den måtte til 10. grads forhør for det kan ihvertfall ikke være meg som har flyttet den dumme glideren til manuell fokus? Lukter sabotasje – og katten er nok sjalu på fjærkreene som får så mye oppmerksomhet. Enig? Ja at det bare må være katten som har vært ute med en klo?

Over til the flowers, the wild flowers:

Det er utrolig mye skogstjerner alle veier, de lyser som små snøklatter overalt de vakre tuene med den hvite vårblomsten. Og de gule er det og mange av, hva de nå heter – smørblomster? Og hestehovene er endelig begynt å våkne skikkelig med sin solfarge. I år lyser blomstene ekstra mye fordi gress, lyng osv er forsinket og står der enda kledd i vintergrått. Kontrastene er store og man legger mye mer merke til alle fargeklattene. Ellers blir en her ofte blindet av alt det vårgrønne som normalt kommer først.

Og.. nei, tror jeg tier nå, har sagt nok for i dag..

.

.

.

The power of silence

%26hl=en%26fs=1%26rel=0%26ap=%2526fmt=18″ width=»480″ height=»298″>

.

http://www.youtube.com/watch?v=sl7W3MNrzI4

4 kommentar to “Jo…”

 1. mirapisani Says:

  Hehe.., du er morsom Tor. ;)) Deilig å starte dagen med slike bilder. Takk.
  Mira  ;))

 2. bramaputra Says:

  det tar lang tid før du får boten sikkert flere mnd

 3. tante BØ Says:

  . Ja jeg tror Brama har rett der. Det tar visst lang tid.
  Jeg leser og morer meg med skriveria dine,
  men bildene tar litt tid. Jeg må la det hakke seg i gjennom,
  så dra den tilbake til start og se en gang til. Da går det greit : ))
  Å du … Jeg er åsså sikker på at det er pus som har sabotert : ))
  Hu får jo aldri være fotomodell

 4. Et liv å leve Says:

  Så fin natur! Norge er så vakkert!
  Fine bilder med behagelig musikk. Jeg likte klokkespillet i begynnelsen og i slutten.

  Ikke kul å vente å se hva straffen blir på fortkjøringen. Bedre å vite…

  Vi krysser fingrene!

  God helg!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: