Sosialismens sanne tryner..

Jeg har aldri forstått oppegående mennesker som stemmer AP. Enten må de være blinde for det tveeggete sverdet, eller de ser for seg en gevinst et sted som er personlig og ikke fellesskapets. AP har aldri stått ekte bak de svakeste i samfunnet, det er kun en skamfull bløff de fremsetter uten å eie skam.

AP er partiet som prøver å skape en gjennomsnittsnordmann, og da er deres målemetode brukt for hva som bør være et gjennomsnittsmenneske. Men AP støtter og kapitalens ansikter, selv om de utad prøver å fremstå som om de holder i deres tøyler, noe som er nok en AP-bløff. AP er og det partiet som sterkest hevder at landet styres best med en flertallsregjering – underforstått: En flertallsregjering av AP. Alt annet er dommedag.

Ap takler dårlig reell motstand, motstandere som kan velte deres trone, dessuten er AP’s arroganse så altoverskyggende at de aldri vil evne å se sine egne svakheter, for svakheter er det kun de andre partiene som har. Straks AP har konsolidert sin stilling, og funnet at den er trygg og neste valgrunde er langt unna, kommer så smått deres sanne jeg’er frem. De sakene som aldri ble nevnt i deres program i valgrundene. Og i AP’s skuffer er det mange med dobbeltbunn.

Tidligere i uka kunne en lese at nå vurderes det å ta fra de svakeste, de som er uføre pga kroniske sykdommer, et lite særfrdrag de har hatt i alle år som en kompensasjon for utgifter i forbindelse med deres sykdom. Ja lite for statens del, men betydelig for de det gjelder. Slik er sosialismens sanne medmenneskelige syn, å forfekte det er nyttesløst – for dette er virkeligheten. Ingen andre partier ville engang våget å tenke på år røre en slik ordning, ja ikke engang turd å nevne at de tenket litt på ordningen. Men AP som liksom fremhever deres solidaritetsansvar, de våger – og driter i de usynlige som vil lide.

Så kommer dagens: Nå skal ligningsverdien på din bolig opp. Om løgnhalsene fra skattemyndighetene står frem og prater motsatt, er det som jeg skrev: En løgn. Med dagens verdiøkning på boliger er det soleklart at skatteverdien vil øke samme hva de påstår. Og samme hva de påstår er det ikke slik at alle boliger utenfor Oslogryta er så mye billigere. Det er kun en bløff for å prøve å redde sitt skinn.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/telemark/1.7103728

Det at man viderefører et prinsipp om å skattlegge vanlige folks tak over hodet er ganske utrolig i seg selv, men ekstra ille blir det når de nå ønsker å øke beskatningsgrunnlaget. Dette er AP, man kommer ikke unna her heller.

Norge er det landet med skatt og avgifter på flest saker og ting i verden. Ikke en dritt slipper unna, selv din egen plen du koser deg på må betale skatt av, og takket være AP som nå og ønsker å får mer utav veksten din. Om de så pøser ut noen millioner og milliarder til mye annet som ingen forstår, men som kanskje tar seg bra ut i utlandet, er og endel av AP’s villfarelse i det å selv tro at de er verdens eneste svar på dens redning. Takke fan for at resten av verden består av svært få AP-misjonærer ellers – ville det sett mørkt ut.

Men, slik blir det når AP sitter i deres drømmeposisjon som de enveldige arrogante sosialistdrittsekker de er i virkeligheten. Og mer kommer garantert derfra, det er enda lenge til neste valg..

14 kommentar to “Sosialismens sanne tryner..”

 1. Tinius Says:

  Jaja, dette var kraftig kost Tor. Virker som om du har blitt tygget på å spytta ut igjen. At du til de grader og så åpenbart hater AP og hva de står for vitner kanskje ikke om annet enn at du ønsker Siw og Erna til makta med Dagfinn og hans mimiparti på slep. For at KrF er et miniparti, derom hersker ingen tvil. Men Dagfinn selger sjela si for en plass i regjeringskontorene. Uansett om han må svelge kameler med hud og hår.

  Og hva er alternativet til en AP-regjering? Jo en regjering hvor FrP slipper til, og landet blir et økonomisk kaos i løpet av en fireårs periode. Og hva skjer da? Jo, nok en gang kaster de borgelige ansvaret over bord, går fra makta, og AP må inn å rydde opp i restene etter den blå/brune/gule festen til Erna, Siw og Dagfinn. En fest som får en hver russefest til å ligne en barnebursdag på Mc Donalds i forhold. Vi ser jo i FrP-påvirka Oslo hvor store ulikheter og forskjeller det er i en og samme kommune bare fordi de 2 partiene, Høyre og FrP samarbeider om å drive forskjellsbehandling av folk. Em skulle tro at dette burde være synliggjøring nok til at de samme kameratene ikke får slippe til på det rikspolitiske planet.

  Ha en god sommer.

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Egentlig Tinius, synes jeg Egentlig Tinius, synes jeg de er noen fordømte suppehuer hele bunten, og alle burde vært skiftet ut, samme hva farge de har.

  Men til hva du skriver:

  Man hater vel ikke mennesker pga politikk? Om en kaller en spade for en spade og ikke Jensersåomtenksom så behøver man ikke hate. Kameler svelger de alle, AP svelger lett elefanter bare de får beholde kontrollen og fortsette å sosialisere på deres måte.

  Hvorfor biter du (og andre) på skremselen om FRP? Man har hørt samme om SV i årtier, men se hva som skjedde når de måtte ta ansvar. Vi er sannelig ikke gått konk, utrolig..

  Ellers ser jeg hva du skriver, det er dessverre nesten som en valgtale av Jenseguten..

  Men du glemte å si noe om det er ok med en solidaritetspolitikk som tar fra de svakeste, for i praksis er det dette som skjer gang etter gang når AP styrer eneveldig (de andre 2 er bare med i rus).

  Jeg har levd lenge nok til å se og forstå hva AP egentlig står for..

  Jo takk, ha en god sommer du og..

  Tor

 3. Wanker-lady Says:

  Jeg har med tiden endret syn. Av ren og kjær nostalgi har jeg tenkt at arbeiderpartiet er mitt parti. Men det kan virke som om partiets velferdsordninger kun handler om byråkrati. 
  Hvis jeg vil hjelpe oldemor med å vaske seg i rattata ser det ut til at søknader og meldeplikt er viktigere enn at oldemor blir sår i stumpen, mens vi venter på klarsignal

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ser man nøkternt på det Ser man nøkternt på det "moderne" Ap’s tanker om velferd Wanker-lady, burde signalene skremme de fleste som våger å se fakta.

  Strengt tatt er AP det partiet som er den største bløffen i det politiske landskapet av i dag. De har for mange hemmelige skuffer som spretter ut med motsatt budskap av hva de messer..

  Tor

 5. Jade Says:

  Er der så mange FRPere på
  Er der så mange FRPere på frifot da?

  En stund syntes jeg halve gjengen ble bura inn for div. uhumskheter.

  Er det en slik regjering vi vil ha – midt i regjeringsperioden så forsvinner den ene etter den andre . .

  Jau, jau . .

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg vet ikke hvorfor FRP Jeg vet ikke hvorfor FRP dras frem straks noen nevner AP Jade, mitt innlegg berørte ikke FRP og ingen kan heller uttale seg med rette om hvordan en styring av FRP ville foregått – det blir kun hypotetisk og ispedd skremselspropaganda fra AP.

  Mitt innlegg omhandler AP, ikke FRP og håper selv fansen til Jens kan holde seg til saken og ikke gjøre som han stadig vekk..

  Tor

 7. Wanker-lady Says:

  For ordens skyld Ingen politiske parti har fått min stemme på lange tider. Jeg er kun en nysgjerrigper og synser når det gjelder politikk, og jeg synes alle som en glimter til med med idioti og litt lysere ideer…Dessverre synes jeg det ser ut som idiotien går av med seieren når den røde løperen rules ut, og talerstolen er på plass

 8. lillesøster Says:

  Nei, du får ikke meg til å Nei, du får ikke meg til å stemme på Ap. Snart skattlegger de vel folks tanker?

 9. ¨bamse¨ Says:

  Har tenkt på en Har tenkt på en ting…..

  Hvorfor er det sånn at når folkevalgt blir valgt inn på stortinget, så mister de alltid all kontakten med grasrota??? Og dette gjelder representanter fra alle partier uansett fylke….

 10. Jade Says:

  Jeg er ikke fan av noe som
  Jeg er ikke fan av noe som helst politisk parti, jeg stemmer til hvert stortingsvalg ut fra de valgkampsaker det enkelte parti har – dvs. at gjennom årene har jeg stemt på de fleste parti.

  Frp kommer naturlig opp til diskusjon om man ønsker en annen regjering enn Stoltenberg & co. Høyre og FRP blir da sannsynligvis smarbeidspartnere og danner ny regjering. Enhver må mene hva de vil om de forskjellige partier – men at der har vært litt mye negativ medieoppmerksomhet rundt FRP kan vel ikke diskuteres.

  Ellers håper jeg du ikke tok min fleipete kommentar ille opp – jeg har da lest i tidligere innlegg at du har humoristisk sans.
  .

 11. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Selv synes jeg politikk Selv synes jeg politikk generelt er kjedelig Wanker-lady, evige krangler, men samme resultat uansett hvem og hva som sa og mente ditt eller datt. Og tregheten er jo grusom. Mange glemmer og at politikere egentlig er selgere – de må selge noe hvert 4. år for å beholde jobben. Etterpå gjør de som alltid, dvs stort sett lite..

  Tor

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja hvem vet lillesøster? Ja hvem vet lillesøster? hehe. Er nok en ønskdrøm for AP det, og da med differensiert skatt slik at de som stemmer AP betaler minst og de som stemmer FRP mest, hehe

  Tor

 13. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Det du spør om er et Det du spør om er et seriøst problem som politikerne utrolig nok ikke har forstått bamse. Jeg fatter ikke at de våger å ta den sjansen, det at folk liksom har glemt tabben ved neste valg.

  Tor

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Det «beste» partiet finnes Det "beste" partiet finnes jo dessverre ikke Jade, for det måtte inneholdt litt fra hvert parti, og her er hovedårsaken til at jeg er motstander av eneveldig flertallsregjering. Man får den best mulige (å oppnå) styringen med regjeringer av flere partier som er i mindretall, for da blir det ikke fattet ekstreme vedtak i noen saker, alle må gi og ta litt.

  FRP sliter med å bli tatt nok seriøst til at folk virkelig våger i stor nok mengde å stemme på de. Men helt klart funker og taktikken fra AP som går på å skremme folk om alt mulig fordervelse som vil skje dersom FRP kommer i regjering, noe som er bare nonsens, for FRP vil selvsagt gjøre alt for å styre seriøst og korrekt, som SV og har vist nå – dette at når de kommer i posisjon og må ta ansvar kommer ansvarligheten – og rebellen gjemmes til nest gang de er i opposisjon..

  Ja, selvfølgelig har jeg humor, og ser den, så der kan du slappe av. Men når man diskuterer politikk, blir enkelte dødsalvorlige og blindet for humorens del av helheten.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: