Idiotiens blå nøkkelost..

Kjære blomsterbusk,

Ja du ja – du skal jo arve jorden, du og dine buskslektninger. Vær glad du ikke har menneskelige egenskaper frk. Busk – er det allright at jeg kaller deg frøken? Ok. Du ser det Buskny at man skulle heller fulgt Blåveistien – og ikke tulipanene. Tulipaner er levende skulpturer formet og tilpasset mennesker. Kunstige. Blåveisene har ingen tatt fra sin uskyld og ekthet. Tulipaner er pene monolitter, men uten sjel. Statusplanter som alle mennesker ønsker å ha til å pynte seg med ovenfor de andre tulipanmenneskene.

Man vil jo bare elske ser du Maybel, er det ok at jeg kaller deg Maybel? Ok. Mennesker vil elske, samtidig inntrer en konflikt. Man skal elske sin neste som seg selv, heter det så troskyldig i et eventyr for voksne. Inni det nøtteskallet ligger hovedårsaken til menneskenes skjebne. Man må velge fordi man er et menneske, rangere. Å få elskebalanse er et stykke kunst mennesker ikke evner i dag, i går – eller i morgen. Siste mennesket vil må ha dunket ned ant-siste menneske, ellers ville det ikke vært siste. Argo lukter, så vi bruker ergo – Marissa, ergo elsket selv det siste mennesket seg selv mer.

Bare se på Eva og frukten. Frukten var en luring, den visste at fikk den Eva’s gunst ville den arve jorden til slutt. Og frukten er jo i slekt med deg Sølvi. Så den speilet og pyntet seg, og det ble Eva’s skjebne. Hun åpenbarte menneskets svakhet og det er vår arv. Og vår arv har vi foredlet gjennom generasjonene, og glansen dyrkes i dag som en gud av 1. sortering. Den mennesket kan sole seg selv i. Følger du med Nita? Nå elsker menneskene trefold som standard, først seg selv, så glansen de kan speile seg i, så fra et til flere fremmede mennesker i potens.

Nei, ikke alle Gloria, men som en standard for et tverrsnitt av heten, ja. Menneskeheten. But – who cares? Let them fuck them self and their shining crucifixes..

Når man leser de store tenkere, nei de som var historisk sett Margit – idag er det en dødsfornærmelse av st. Blæh’s orden å så mye som nevne at noen ikke er tenkende av høyt format. La oss holde oss til historiens. Man finner ut etterhvert at med noen ganske så få passe unntak at de var barn av tidens visdom, og i dag er mange av deres storhetsord kun sludder og vrøvl i 2. lagerhylle. Du ser det Camelia, at mennesker har og de evnene som behøves for å vedlikeholde glorifisering. For å si det enkelt: Har et menneske først fått en aksept for opphøyelse, vil det være opphøyd resten av livet, samme hvor toskete det etterpå uttaler seg, det er jo vedtatt at det er et opphøyd menneske og slike får atomisk amnesti – ja. atomisk, jeg laget mitt første unike ord da jeg blåste ut lysene på 2 årsdagen: thoong! ble det unike nye ordet, nei – har ikke sett etter om de har fått det med seg i noen av de norske ordbøkene. Stilig ord thoong! – enig? Kan brukes uendelig.

Å elske handler det om i siste vers og, men for deg som kun er en busk er det nok et ukjent begrep. Vær glad for det Laila. Mennesket vandrer over tid på stadig mer kronglete stier. Men det bare må holde seg på stien, det har menneskene vedtatt. Om det elsker aldri så mye et menneske på en parallellsti får det værsegod holde seg på sin egen, ellers blir det utstøtt og fratatt retten til å gå på stier det finnes andre mennesker på. Nei ikke bokstavlig Irene – nei det er stadig på samme sti som andre, men blir usynliggjort av normestavens tryllestøv. Tvi! Fuck staven, la meg få den til oppfyringsved!

Men så lever man i en blå nøkkelost – fargen er uvesentlig. Man vil jo bare elske vet du nå Sissel. Og man går der inni idiotiens nøkkelost og dens  mange rom, labyrinter. Helst vil man jo hoppe ut et hull på baksiden, kanskje. Men da blir man sett på som skipperen uten skuteansvar. Men om skipperen tar ansvaret, og fører de hit og dit trygt som en selvfølge, så spør de pokker ikke skipperen om han vil i land på den øyen der? Hvem vet om ikke skipperen heller ville et helt annet sted? Men det gir de blanke havet i bare de selv får ønsket sand under føttene. Begrepet "ansvar" Vanessa, er mange ganger som en sjelskjevle som lager pannekake av ønsket om å bare elske, man blir en kastrert lefse.

Nytter ikke med rosemalte kastanjetter når de lyder som ulvenes tanngnisning. Så man tusler rundt inni osten og ser på de lokkende åpninger med magnotriopiske usynlige gitter. "Sex" er og et menneskefenomen, men hva vet du om sex Olaug? Du er jo bare en busk. En kamerat sender meg minst en gang i uka en liten videosnutt i mailen. Hver gang er den av en eller annen ukjent kvinneperson som ønsker at noen skal se når hun kler av seg, og noen ganger gjør hun enda mer. Hva skal man med slike kamerater? Jeg vil heller ha en snutt om noe betydningsfullt, eller noe å le av, og ikke en naken dame. Men han har vært slik siden han fikk kviser og fant ut at sex var his life, og nye mus annen hver dag. Nei ikke slike mus Turid, var glad du ikke har mus du..

Hvorfor noens seksualitet må være allemanns kan kanskje bety noe annet enn det mange tror? Kanskje den forrige damen kun hadde behov for aksept og ikke bare var kåt hele døgnet året rundt? Forresten, du kan jo ikke bli kåt Rita, så glem det, det er en menneskegreie det og. Men lurer på hva damen hadde sagt hvis jeg sa "kle på deg, og heller snakk om deg selv, det er mer interessant." Kanskje best å tie, man risikerer da å fornærme henne og, dvs at man liksom mente kroppen ikke var noe å se på. Fuck kroppen! De ødelegger, stenger og forvrenger mennesker! Joda, alle elsker vel kropper Brit, men ikke slik, på en naturlig måte mener jeg. Man elsker kroppen til den sjelen man elsker. Forresten, det forstår ikke du vel..

Mennesket – det er ofte motsatt av hva det ønsker å være Anna. Formet av samfunnet og tulipanene, mens de alle heller burde fulgt de vakre blå uskyldige lysene på blåveisstien. Man kan si at mennesket av i dag er fratatt sin ekte frihet, den troskyldige, men de fleste vet det ikke –  heldigvis for de. De som vet rusler rundt inni sine indigo nøkkeloster og leter etter nøkkelen. Nøkkelen til den ekte friheten.

Nei.. nå har jeg lagt her lenge og latet meg, for lenge, mennesker har plikter vet du Vanja – og når man har lurt seg unna over en viss lengde i tid, slår releet til samvittigheten inn, og man må robotisere seg igjen..

Hm.. ser du trenger en frisering Rosita? Skal sette det på listen min..

.

.

.

%26hl=en%26fs=1%26rel=0%26ap=%2526fmt=18″>

6 kommentar to “Idiotiens blå nøkkelost..”

 1. kvinne40 Says:

  sjeldent jeg leser brev som ikke er stilisert til meg. Frk. Busk er heldig! Tror jeg vil være en busk, siden det finnes buskmenn som deg i en blå nøkkelost….

 2. lillesøster Says:

  Jeg tror jeg skjønner hva Jeg tror jeg skjønner hva du mener. Du får meg til å tenke på tre sanger på én gang. Sukk. «Kjærlighet» er ikke lett. Livet er ikke lett. Men vi er nå her. Kjærligheten finnes også, den kommer og går, og finnes i forskjellige former. Noen ganger blir den muggen, men den går likevel an å spise, med litt appelsin på. Og så er det visst pencilin i den??

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Vet ikke om frk Busk forstod Vet ikke om frk Busk forstod så mye kvinne40, hehe – men jeg skremte ihvertfall ikke bladene av henne, hehe

  Tor

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Som alltid ettertenksomme Som alltid ettertenksomme ord fra deg lillesøster. Med kjærlighet er livet lett, kjærligheten er som er trygt anker som gir en imunitetsfølelse som ikke noe annet kan matche..

  Tor

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk for sangen Takk for sangen lillesøster, den tror jeg ikke jeg har hørt før..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: