Å leke.

Å leke, det kan være så mangt. Jeg elsker å leke med mye – blir heldigvis aldri fullvoksen. Hvorfor må man det? Bli voksen og stiv? Stivpinner er kjedelige. Stive mennesker mener jeg, slike som alltid må holde formatet. Mitt format er meget tilpasningsdyktig – til meg selv, hehe

Se min sofa, den er myk som meg

Prøv min sofa, den…. nei, skulle ikke dikte nå..

Jøss som det regner akkurat nå? Regner vann og glass hvis man skal tro på vitenskapen. Glass med vann utenpå, burde være motsatt vel? Vann i glasset. Stakkars lille Island, først går de felleskonk, så drives folket på flukt av oppgulp fra jordens indre. Snart kommer de vel padlende i kanoer og sjarker for å bosette seg hos broderfolket i Sparegrislandet. Fly nytter jo ikke.

Vel, de er hjertelig velkomne, så kan vi overta kåkene deres til sommerboliger. Jeg liker islendingene, de er hyggelige mennesker – dessuten drasser de med seg spennende sagaer og ikke en sinna Allah som man pokker ikke kan snakke til rett fra leveren! Jeg mener, jeg vil helst ikke ha en tikkende pose som lukter hvitløk utenfor døra bare fordi jeg sa hva jeg mente, det er bedre med den vanlige Gud, han kan jeg si hva som helst til uten å risikere å få et fly med sinte tilhengere ned skorsteinen.

Lek – jeg har lekt meg litt med å lage en video igjen av bilder, lekt litt forsiktig med noen effekter, de er det mange av. Det er gøy og kjekt å få nye verktøy – eh leker. Jeg fant frem noen bilder fra en fisketur i fjor, mulig jeg har vist noen få av de før som jeg så mikset sammen med en litt spesiell men herlig musikk av Enigma, en jeg ikke før hadde hørt. Jo mer jeg spiller den, jo mer liker jeg den.

Har og funnet ut at hvis jeg "klipper" bort 31 sekunder av starten på musikken så lurer jeg Youtube’s program som scanner for opphavretten til musikken, hehe. Programmet deres har "fingermerkene" til all verdens musikk, men scanner kun de første 30 sekundene ser jeg, kremt – og da kjenner det ikke igjen sangen når den starter 31 sekunder inni, 29 går ikke, 30 av og til, 31 alltid. Ikke noe annet nytter for å lure programmet, mange har prøvd alt mulig ellers.

Går litt sport i det kan man kanskje si..

Her under er den siste, men i dette øyeblikk, altså nå når jeg legger den inn her er den enda ikke ferdig kodet hos Youtube, det tar ganske mange timer. Dermed får jeg ikke vist den i HD (alle mine filmer lages i HD 1080p) og kvaliteten blir dårliger og hakkete, overgangene ikke smidige. Men regner med at den er ferdig i prosessen i morgen, og da er det som vanlig best å se den i bredformat og velge HD på sidene hos Youtube. Men håper Sol fikser bredden her når de snart oppgraderer bloggsystemet.

.

%26hl=en%26fs=1%26rel=0%26ap=%2526fmt=18″ width=»480″ height=»298″>

.

Direktelink: http://www.youtube.com/watch?v=xE9vlFZRuT0

.

.

8 kommentar to “Å leke.”

 1. Lise L. Says:

  Dette var fint, helt Dette var fint, helt nydelig.  Men skal nyte det igjen i morgen… nå er det natta. Men dette var fint.. helheten… mangler ord.

  Lise L.

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk Lise, koselig at du Takk Lise, koselig at du likte det. I morgen er den sikkert og ferdigkodet hos Youtube og kan da sees i bedre kvalitet.

  Ja, er natta her og, er rimelig trøtt kjenner jeg.

  Sov godt..

  Tor

 3. mirapisani Says:

  Nå fikk jeg lyst å gå tur i fjellet. ;)) Slike turer er det beste som finnes for sjelen.
  Ha en fin lørdag Tor.
  Mira  ;))

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja, det gjør godt mira. Ja, det gjør godt mira.

  Nå ser det ut som om Youtube har problemer i dag med linjene. Men fikk en intern melding (på youtubesystemets internpost) av en fra Amerika som sa det var noe av det stiligste han hadde sett, og bare måtte vite hvordan jeg hadde laget den og hva sangen het. Morsomt, hehe

  Tor

 5. Annaps Says:

  Å..så vakkert:-) Her kan en drømme seg vekk til lange,late sommerdager. De mosegrodde steinene med gress på toppen, nedi bekken var spesielt vakkert og ikke noe man ser her på østlandet. Var nok fjellørrett du hadde der, forresten, siden den var så fin og rød i kjøttet og den er utrolig god. Takk for titten:-))

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk Annaps – ja gjett om Takk Annaps – ja gjett om jeg lengter til sommeren igjen, og ikke minst våren som i år er uvanlig sen og kald her. Det er fra Jærens heier, så man kan nok si at det er vår fjellørret..

  Tor

 7. lilllesøster Says:

  Fine minner og bilder, og Fine minner og bilder, og sikker veldig god fisk?! God helg, Tor!

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Mange takk lillesøster, ja Mange takk lillesøster, ja det er meget god fisk, stekt i rømme.

  Ha en god helg du og..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: