Puppa fra Calcutta..

Holder på å trene på positurer, har vurdert å melde meg inn på deiligst.no – og da som den deiligste skalden in Norway. De unge behøver jo et forbilde, noe å strekke seg mot. Eneste er at jeg må retusjere den velmformete skaldekroppen en tanke i photshop. Jeg mener – bør vel tone ned litt de usynlige musklene, de kan kanskje skape mindreverdighetskomplekser hos noen – og et strev med all fanmailen fra det andre kjønnet. Best å føre var.

Nei, skrekk og gåsehud. Begriper ikke hva de vil oppnå? Er målet å oppnå å få stempel som et sexdyr? Å bli anerkjent for kroppen?  Ærlig talt, noe begrepsforvirring ruller rundt i diverse brains. F.eks: "Sitting on the kant of the desk looking in the deiligst for a body I can tenke mæ å peis on today. Æ think that der, she må æ test from the backside. I like den loook of the (sensur) she har in the trusa! Æ ring she and let hu look in min cam and se om she like å test my (sensur) tonight."

Rene kjøttdisken det der greiene. On mass med kropper uten hoder. Hva med sjelslivet? Bare navnet "deiligst.no" – det at man bretter ut alle tilbudene sine der sier vel mye det og. Hvorfor er så mange unge så forskrudde på kropper og kuleramme for å telle nappene? Lurer på hva de vil tenke om 20 år? Krokkotårer nytter ikke "sukk, jeg var så dum og deilig, men det var ikke min feil! Press! Alle de andre var der jo! Og jeg ville ikke være utenfor… snufs.." Muligens får psykiatere fullt kjør om noen år av tidligere deiligst.no brukere.

Kom på tanken da jeg leste om fenomenet som lå på forsiden av Sol akkurat nå: http://www.dagbladet.no/2010/04/14/tema/helse/klikk/11297441/ Selvsagt er det en allmektig professor som uttaler seg som vanlig bort granskog og hengemyr sitat: "Man kan godt si at dette er et identitetsprosjekt" og så sammenligner hun det med voksne som legger ut et ordinært bilde med parkas og joggedress. Hvem betaler alle disse stupide liksom allviterne? Hva skal vi med de? Jeg mener når de ikke ser bærene for de er kun små søte plommer som ikke enda er voksne i deres lure hoder?

Nei, på tide med en ekte skald på deiligst.no – et ekte villmannshode med pil som peker der hjernen – sjelen er, og med tekstboble: "Den deiligste og hotteste kosesjelen på deiligst.no! NB! Bare se, men ikke ringe!" Kroppen får de selvsagt ikke studere, man vet jo selv hva den duger til. Vel, de får bare stille ut sine skinker, pupper, 5packs og alt det andre. Får håpe de blir lykkelige av å leve i kjøttdeigen..

Verden – vår, er spinna gal. Godt jeg holder meg i utkanten av både det ene og det andre. Før het det vel: Love make’s the world go round (eller hva det var) – nå: Sex make the world go fuking orgasmisk! And et Yeah! bak. "Gutta fra Calcutta" er utdatert, nå er det "Puppa fra Calcutta".

Noe sånn, var ikke det jeg skulle skrive om, men ble avsporet av alt det "deilige" – får holde meg til trimming av gressklippere og skjegget..

6 kommentar to “Puppa fra Calcutta..”

 1. Jade Says:

  Litt spesielle verdisyn ute
  Litt spesielle verdisyn ute og går ja.

  Tror mange unge sliter med så store krav til utseende, utdannelse og popularitet i venneflokken at de ender opp med å miste litt av seg selv.

  Om de tenker at meningen med livet er en flott kropp og x antall erobringer må det bli ganske så menigsløst skulle man tro – men noen finner vel mening i det og sikkert.

  Sikkert ikke lett å være ung i dagens samfunn.

 2. tante BØ Says:

  Vettu Tor … Jeg er på Vettu Tor … Jeg er på mange måter glad jeg har blitt så gammal som jeg har. Tenk å vokse opp nå med all denna kroppsfikseringa som er nå.
  Nå har ikke jeg vært å sett på den sida du nevner, men jeg tror jeg
  veit. Eller forresten, jeg gjør nok ikke det …
  Jeg er nok altfor "blåøyd".
  Jeg begynte på en fortelling her flere ganger, men det blir for voldsomt tror jeg.

 3. Penselsvingeren Says:

  Hei Tor Jeg kunne godt tenkt meg å stille ut min skjeldne hengevom, tror helst sikkert at det er marked for det. ;-)))

  Verden er rar og hystreisk opptatt av utseendet, hvis man skal tro på forsida til SOL. Håper virkelig at ikke den gjenspeiler dagens samfunn.

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja, ikke uenig i det Jade. Ja, ikke uenig i det Jade. Det som slår meg mest er hvor kjapt tidsmessig det har skjedd. Leste en artikkel i avisen i uka omkring noen som hadde helt åpent sex i en park med mye folk, dvs det var visst par nr 2 samme dag politiet måtte ta seg av.

  Det kom vel frem tanker om at det er skjedd en ny dreining der og mot mer ekstremt og at antatt ble unge og påvirket av realityseriene som jo blir mer og mer uten grenser. Det paret det var bilde av lå jo helt åpent for alle midt på "plenen", bak en busk var vel mer normalen før for den typen spenning.

  Men alt dette er heldigvis ikke noe jeg tenker særlig ofte på, det er helst når jeg får det rett i fleisen som av og til når en daffer inn på Sol at jeg reagerer..

  Tor

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Du sier noe der tante. Når Du sier noe der tante. Når jeg leste den saken jeg skrev om så får man og det inntrykket at stadig flere gutter og blir kroppsfiksert slik som man stort sett har forbundet med jenter før. Og det er enda en ny trend.

  Årsaken er atter min erkefiende nr 1: mediafolket. Det er der de unge får disse impulsene.

  Tor

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Skjeldne hengevom Skjeldne hengevom Penselsvingeren? hehe. Vel samma det, du er jo deg selv like mye med eller uten hengevom.

  Ja Sol har lagt om kursen rimelig mye på kort tid, for meg som har vært her lenge er det kraftig merkbart. "Hipp, kult, kropp, sex og kjendiser" er vel Sols varemerke i dag. Og de kaller det selv fremdeles en "familieside"..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: