Likestillingsborer – og litt vårdrøs..

Vårgrøt – forkledd nissegrøt, grei kost å tømme ned i tanken. Særlig den ferdige som klarer seg med 2 x 3 i microen. Og som vanlig spises det slik at en blir passe lat etterpå. Risengrøt med pepper på er ikke noe å reklamere for, husker en gang jeg tok feil i farten og ikke oppdaget det før en saftig munnfull var inntatt.

Flatt dekk på trillebor er standard i vårspretten. Kjøpte nytt i fjor, brukte en halv time med diverse lumske knep for å få luft i det igjen, bare for å oppdage at det nå smålekket på sidene. Koselig. Skjønt trilleborer er såpass rimelig at man nesten kan kjøpe seg en ny for det dekket alene koster. Men de nye trilleborene er stort sett for kvinner og lite mandige – kanskje likestillingsborer er tanken? 

Da jeg forlelden kveld daffet uti en myrpytt – skulle sjekke om det var froskeegg – fant jeg ut at støvlene og lekket. De var og nye i fjor. Er dagens gummi kun engangs? Før varte et par støvler så lenge at man slet de ut andre veien. dvs gjennom sålene, og en skiftet når hælen kom ut. Samme med trilleborhjulene, ofte varte de lenger enn kassen de bar på.

Dermed må jeg og ha nye støvler, de er meget viktige. Og jeg kjøper ikke hva som helst – nei de må være stilige. Kan godt gå i spraglete joggiser, men støvlene må være prima både på utsiden og innsiden. Det var en som sa engang jeg ble mobbet (jeg blir alltid mobbet av dustete kompiser uten sans for detaljer og stil) at "Tor han kler seg opp når han skal i villmarka, men  bare kler på seg til fest". Kanskje det, men man må jo ta seg bra ut der, kanskje man møter ei budeie? hehe

Klær er i grunnen dønn kjedelig – det holder at de stiliserer min fremtoning, uthever villskapen og den slanke bodyen på en diskre og stilig måte. Man vil jo helst gå i fred.

Prøvde å starte gressklipperen, det er og et rituale, den burde nå hatt sin første tørn. Men må mekke litt på den, bensin som overvintrer inni alu har tendens til å skape egen type irr som tetter dysene. Men, det er bare å fyre opp kompressoren så er den saken klar.

Vårvasken på kjerra (i vaskemaskinen selvsagt) er og like spennende hver gang – man tar en kjapp runde (om vinteren gidder man ikke sjekke) og teller nye Ikeabulker, selv om en kanskje ikke har vært på Ikea det siste året. En må bare flire av de – og ta de som endel av den moderne måten å parkere på. Ny kjerre selges på hvert gatehjørne hvis man plent må oppleve en dag uten Ikeabulker. Biler over en dag gamle er alltid infiserte, spørsmålet er kun bare hvor mange, antallet..

Følelsen av en uvanlig vår sitter enda i. I stedenfor nær 3 måneder til unger går rundt med flagg og is – og endel ukjente budeier dukket opp fra ingensteds og oppstillet til  å beskues i sine praktkledninger, er det nå kun litt over 1 måned. Ikke noe å gjøre med det, og tiden er snart inne til å samle makk og dra på første fisketur, dog skvulper det fremdeles tjukke isflak rundt på vannene der oppe, og fiskene holder seg nok enda inne i stuene og bålfyrer i ovnen.

Her er siste video (prøv å sette den til 720p for bedre kvalitet, men hvis den da hakker må du ned igjen med speeden), jeg laget den for etpar dager siden og glemte å laste den opp, men nå er den der den skal bo. Den har jeg kallet "Nightfall" og er en liten samling forskjellige kveldsbilder.

%26hl=en%26fs=1%26rel=0%26ap=%2526fmt=18″ width=»480″ height=»298″ pluginspage=»http://www.macromedia.com/go/getflashplayer»>

6 kommentar to “Likestillingsborer – og litt vårdrøs..”

 1. tante BØ Says:

  Her var det en åsså Her var det en åsså jo : ))
  Den blir til morrakaffen i morra tidlig : ))

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jepp, har vært driftig i Jepp, har vært driftig i dag ser du tante, hehe..

  Tor

 3. mirapisani Says:

  Nydelige kveldsbilder. ;)) Det lekker litt her også. Men det er i hue.  ;))   Det er en eneste sørpe oppi der som bare lekker ut i ingenting om dagen.
  Mira  ;))

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk mira, er mange nydelige Takk mira, er mange nydelige kveldsfarger hvis man bare stopper opp litt og tar seg tid til å se de. Lekker i huet? Vel.. hehe

  Tor

 5. tante BØ Says:

  Haha … Nå har jeg flira Haha … Nå har jeg flira meg igjennom hvert avsnitt : ))
  Jeg kom til å tenke på da jeg leste om Ikeabulker … Han jeg kjøpte den ene Polaran min av i Texas kalte småbulker for whiskydents : ))

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Whiskydents? hehe, den var Whiskydents? hehe, den var morsom tante B. Men de er umulig å unngå i dag dersom man skal bruke kjerra til normalt bruk, en vanlig bil er kun en bruksting og skal betjene oss, brukes.

  Alltid kjekt å få noen til å le litt, smile, jeg klarer ikke å bare skrive seriøse innlegg her, blir ikke meg det liksom, hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: