Fra den indigo sfære.

Rynkete solrøde halte kalkuner trangverper stæsja rumpetroll. "Er det rart jeg vantrives?" spør klemmeosten til den delte gule – "Alle tar på deg med glede og ømhet, meg voldtar menneskene og atpåtil deformerer meg gjennom et trangt hull. Permanenten min blir en total ostastrofe!" "Hva skal man svare til sådan?" tenker den gule – og ruller igjen plastlokket.

Hvorfor la jeg meg her?

Helt idiotiske uselvopptatte gubbe!

Jeg burde jo lagt meg der!

Mellom alle budeiene på bondelagets massasjekurs.

Dust!

Når jeg bli stor nok skal jeg bli… nei, det var i neste kapittel.

Det er ingen logikk i at nervøse italienske høner legger hvite egg. En måke legger brune egg med kunstmotiver på, og den er og hvit. Hadde måken lagt hvite egg, ville vi sagt den var syk – kanskje skremt av en sint bestemor eller hadde spist en grønn sardin på boks uten å sjekke datoen. Spraglete høner kan legge brune egg – mulatte egg. Men hvorfor har de ikke kunstnerevner? Jeg mener de dekorerer jo ikke sine egg som f.eks måkene. Kan man da si at høner som søker kunststipend er på fjærende grunn?

Rundt jordens mage er det lang avstand før man er til endes. Hm.. endes? Det er vel ikke mulig? Hvor er enden på et magemål? Begynnelsen? Merkelig.. Nå vet jeg hva jeg skulle bli! Kulturelsker! Men da jeg sjekket rundt kulen fant jeg ut at det ville bli komplisert å sykle – selv på en moped, rundt magen til jorden. Altfor mye vann, og hverken jeg eller mopeden kan svømme. Hvorfor har den ikke på seg beltet? Med den kulen kan jo buksen falle ned uten? Vent nå, jorden er jo dame – den og, alt her i verden er snart hunnkjønn, selv endel menn. Hvordan skal det gå med oss til slutt? Vi menn. Nei, jeg kjøper ikke det.

Jorden er en dame med skjørt. Vent nå, damer vil gjerne være menn og, ikke noe breaking news, men da kan jorden være bikiniløs? Glem det. Like greit at den er hunnkjønn, tenk på hva som kunne dinglet rundt i løse luften og vært til hinder for fri og fart i luften? Men fly er mann! Ikke? Men hannen som fant opp fly er safe som en megler inside og skjult i rus! Jaa!

(bare tull her)

kremt..

Hvorfor kulturelsker? Man kan jo bruke en slik til så mangt. Hvis man player litt: Man kan jo da ha som oppgave å elske med kultur. Man kan og bli en kultur som andre (budeier f.eks) elsker. "Hei og velkommen! Jeg er din kulturelsker, her er mine regler, studer de og vennligst sitt ned og vent på tur". Selvfølgelig må man ha ordinær arbeidstid og ferier som alle andre, man trenger jo å slappe av og kose.

Next!

Håhå! Dette blir laaangt – jeg elsker å erte på meg de som ikke orker mer enn 2 linjer! Se det, jeg er allerede begynt på kulturelskerstigen, er på trinnet hvor det er en passe dannet kultur å elske å kjefte på mine lange ord! Jess! 1-0. Toromento – ble det omsatt motsatt? Får ha den bak det våte dusjøret.

Med tid og stumper..

Jeg tar en pause her, håper det er ok, må bare flytte garasjen til en nabo over haugen 16 cm mot øst..

Back!

Rundet av til 20, er kommunen som er naboen og den, eller vi – kan sikkert avse 4 cm til et godt formål. Bra jeg godt utstyrt. Med ekte fake naturgummiviskelær.

Er man filmert blir man lett reprisert, oppdaget det da jeg så et dokumentarprogram i reprise på tv nettopp. Sannelig var jeg ikke klippet bort denne gangen heller, dog heldigvis fremdeles i uinnzoomet vigør. Hadde jeg sagt nei der så ville hele den scenen manglet. Stort sett er jeg omgjengelig og snill – når jeg ikke er motsatt.

Vi er så få i dette kjære landskapet vårt at knapt noen unngår å sette spor på tape, bits eller jord. Slipper man unna er en av de få, tror noen. Men som i eventyret (det er ikke ferdig enda) er ingen av de få. De få er alle og en. Og som det å være født som menneske er alle en. En som vandrer på livets stier og motorveier. Hvem man er utenpå betyr nothing – og kun de som ikke må se utsiden for å vite hvem man er kjenner en. Korrigert: I skyggenes tanker i Indigodalen er alle like, de ens indre plukker ut kjenner man.

"Når bananene blomstrer i Hardanger.." faktisk ikke mine ord, jeg ville brukt f.eks formasjfruktene. Men når bananene blomstret i Hardanger, da skulle hun noe jeg ikke kan si.. her. Hver gang jeg har vært i Hardanger har jeg speidet etter bananblomstene. Men enten har jeg vært for sen, eller for tidlig – eller kanskje hjortene har spist de opp? Morellene er gode i Hardanger, også tyttebærene.

Send kos i medvind – skjell ut i motvind..

Kjeft burde være adresseløst. Men der er vi like dumme og korttenkte alle.

Genuin utskjelling? I am my own genuinitet – en språkfyr sa at det var helst kvinner som brukte ordet "genuin" i private samkvem, menn stort sett i jobbsammenheng. Hvorfor? For egen del stemmer det, et sjeldent brukt ord for min del privat. Hvorfor? Tja, føler at det er rett og slett et for perfekt ord til bruk på mennesker? Har brukt det endel angående natur, jobb. Passer der.

Hvis kroppen kunne levet la oss si 500 år, ville hjernen – jeg, fulgt opp? Eller ble det etter x tid kun en kropp tilbake? Og at selv 1+1 ville blitt null? Det finnes lynkvasse mennesker nær hundre. Man transplanterer stadig mer kompliserte saker, hva med hjernen? Er jo mennesker som i f.eks ulykker blir "hjernedøde" mens kroppen er ung. Uff.. nei. Tenk hvis man ble flyttet over i en 20 årings skrog når man var 70? Sykehustabber dør aldri ut, så skrekk og gru – tenkt hvis man våknet i sitt nye hus og fant ut at det hadde både midje og pupper? "sorry, vi gjorde en liten feil da vi.."

Beklager, jeg kjøper ikke ved dørene – ikke vinduene heller – eller på, i utenfor, innenfor, bak, foran, over, under.. Ok, tar du Visa? Master? Ok, Master, men sorry – bruker bare Visa i dag. Visa og? Beklager, men det er ikke hjemme. Farvel..

8 kommentar to “Fra den indigo sfære.”

 1. tante BØ Says:

  å herre min …
  Jeg må ta
  å herre min …
  Jeg må ta det om igjen i morra : ))
  .
  God natt og sov godt : ))
  Et lite smask nå som ikke F&S er her : ))
  Takk for i dag : ))

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe tante, men forstår Hehe tante, men forstår godt det, er mye snodig her sikkert (vet ikke om jeg forstår alt selv heller, hehe)

  Sender det samme i retur og sov godt..

  Tor

 3. medi Says:

  Likte den…
  Send kos i Likte den…
  Send kos i medvind –  skjell ut i motvind.
  Ellers må jeg også ta den om igjen i morgen når hodet sitter der det skal.
  For her er det så mye sprell at du skal være kvikk i tanken for å få med deg alt.

  God natt sier medi

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Var meningen at jeg skulle Var meningen at jeg skulle se igjennom det som vanlig og rette feil medi, for det meste er noe jeg har skrevet før (men ikke lagt ut tidligere), men jeg er såpass trøtt selv at det får stå ukorrigert for feil, hehe

  God natt til deg og..

  Tor

 5. Tineling Says:

  hmm jah  dette var skrevet i går kveld lenge etter at jeg hadde funnet puten.. Tror jeg er et sånt A-menneske.. blitt det umerkelig gradvis etter som årene har gått..
  Har det du skrev igår relevans idag og??
  Men ikke rett det som står.. liker vanligvis ikke sånne lange innlegg, men dette var sånn.. "kan ikke legge det fra meg".

  Ha ellers en god morgen..

 6. Anonym Says:

  Rynkete solrøde halte Rynkete solrøde halte kalkuner trangverper stæsja rumpetroll. «Er det rart jeg vantrives?» spør klemmeosten til den delte gule – «Alle tar på deg med glede og ømhet, meg voldtar menneskene og atpåtil deformerer meg gjennom et trangt hull. Permanenten min blir en total ostastrofe!» «Hva skal man svare til sådan?» tenker den gule – og ruller igjen plastlokket.

  Hva er dette for no da?? Tror du ble kraftig fornærma av en person som mente no om lengda på skriblerier. Den tålte du tydeligvis ikke. ?

 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg er ABC menneske Jeg er ABC menneske Tineling, nå som før.

  Ofte kan ordtanker være tidløse, og ha relevans når som helst. Nei ikke alle like lange innlegg, men det har kanskje noe med interesser og tema å gjøre og.

  Tor

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Anonym 20:46: Hvor er din Anonym 20:46: Hvor er din humoristiske sans? Det er stadig noen som jamrer på lengden på innleggene mine, men stadig bare må de allikevel inn og se? Snodig, hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: