Kelner! Det er en pupp i puddingen min!

Ihvertfall et speilbilde av en pupp. Når jeg skal inn på bloggen så går jeg inn via Sol.no, deres forside. Og hver gang får man i fleisen et eller annet kroppslig og hjernedødt. F.eks akkurat nå: "Farmen": "Får pikante MMS av lettkledde jenter" – hvorfor? Hvorfor sender jenter halvnakne bilder til fremmede? Fordi vedkommende har vært på tv? Jo, men seriøst, det er totalt blåst uansett å sende halvnakne bilder til noen man ikke kjenner.

Videre: "Paradise Hotel": "Derfor har «Paradise»-gjengen sex på TV". Hvorfor må man ha sex på tv? En føler at det er forsøk å å normalisere at straks man er på tv så bør en ha sex – hvis ikke er man unormal. Sorry, men det er totalt hjernedødt og tragisk.

Videre: "Foreldre fikk sjokk av deres datter på Paradise Hotel" – Ja hvem pokker hadde ikke fått det dersom ens datter brettet seg ut som et eller annet jeg helst ikke vil navngi. Fra den "blonde" datteren: "De er veldig konservative, kristne. Så de fikk jo helt sjokk." Altså: Som forelder behøver man garantert ikke å måtte være konservativ eller kristen for å få sjokk når ens datter frivillig breier seg ut på skjermen som det jeg ikke ville si navnet på.

En psykolog om dagens realityserier:

"Men de stadig råere reality-seriene på TV får stadig flere til å reagere. Psykolog John Petter Fagerhaug mener deltakelse i slike programmer kan føre til alvorlige sinnslidelser.  På den ene siden er det dødskult, på den andre siden dødsfarlig å gå inn i det."

Dessverre tror jeg han har mye rett i de ordene. At mediafolket er totalt uten skrupler og ansvarsfølelse er ikke noe nytt, men at unge mennesker i dag er uten grenser for hva de er villige til å gjøre for å få oppmerksomhet, er et alvorlig tegn på at noe er helt skakk-kjørt i samfunnet vårt.

Man kan spørre seg hvorfor det er blitt slik på så kort tid, ja det er kort tid vi snakker om. Selv Sol som liker å fremstille seg som en "familieside" har forandret fokuset kraftig mot kropp og sex på få år, ja veldig få år. Nå kjøres og frontes hjernedøde bimbosaker frem som hovedsakene, og resten av verdens nyheter må vike for kløfter og idiotiske utsagn fra de grenseløse kroppene. Hvis dette er normalen for noe som kan kalles en "familieside" så lurer jeg på hvordan de som ikke kaller seg det er.

Jeg er klar over at Sol som andre kan da si at de jo må følge trenden – utviklingen, men på samme tid er det å rømme fra den fulle sannheten, Sol som andre mediabedrifter er jo med på å skape trenden. Og påvirke de unge. Og samme hva Sol sier så kommer de ikke unna at det på et gitt tidspunkt ble en konkret omlegging av strategien, jeg husker selv forandringen fra den ene dagen til den neste. Men, det er selvsagt deres sak. Dog kan de ikke fraskrive seg alt ansvar de heller for hva de står for i dag ved å skylle på de andre som fronter likt.

Av og til logger jeg meg inn fra aliassiden, og der kommer jo da opp de siste som har logget seg inn – og selv der ser man en utvikling på veldig kort tid – det er mye mer halve pupper og dype kløfter nå enn for kort tid tilbake. En ting er unge som antagelig er påvirket av summen av medias fremstilling, men sannelig finnes deres "mødre og bestemødre" også med dype kløfter og halve pupper. Det siste er veldig forunderlig for disse burde jo ha litt mer livsforståelse enn deres døtre – hva livet og menneskene handler om.

Pupper er ok som pupper, men av og til er det forunderlig hvordan eieren bruker de, og innbiller seg deres verdi, og ikke minst hva tanker eieren må ha omkring menn, hva vi vektlegger.

Jeg var en sen nattestund i forrige uke i byen for å hente noen som hadde vært ute på livet. Det drog ut for som vanlig hadde de glemt seg og rotet seg bort. Vel, jeg aner ikke hvor mange pupper som ble klemt opp mot vinduet mitt mens jeg stod der uten for bula. Noen trodde sikkert jeg var en pirat-taxi og ville ha en tur med puppene – den ene falt sågar ut, og uten at eieren brydde seg med å rulle den inn igjen. Skjønt husene puppene bodde i hos de fleste var så ynkelige at det er et under at de ikke frøs ihjel. Jeg holdt stort sett igjen vinduet for å ikke risikere å bli kvalt av pupper.

Vanligvis tenker jeg ikke på dette, men av og til dukker det opp. Og hver gang blir det og et spørsmål om hvorfor så mange kvinner (både døtre, mødre og bestemødre) er så puppefikserte og ikke forstår at å få de som et førsteinntrykk midt i fleisen gir som regel den motsatte effekten hos mange menn, antagelig flere enn de selv forstår. Det er en myte kvinner har skapt dette at standarden er at menn er nesten sykelig opptatt av puppene deres. Skal de bli tatt seriøst bør de heller la seg selv komme fremst, og ikke de to utvekstene.

Som sagt er pupper ok, og hører til på en kvinne og kan være vakre som alt annet ved en kvinne, men å drukne i de blir helt feil – eller å la de bli hovedfokuset kvinner ønsker å formidle som hva og hvem hun er.

"Hei hei! Her er jeg" – og alt man ser er to pupper som truer med å angripe hvert sekund..

For å spisse det: Hvis en mann hadde hatt utringning fra navlen og ned til midten av dingsen tro jeg neppe særlig mange kvinner ville tatt han seriøst, særlig ikke hvis han i tillegg serverte kløften langt oppi fleisen på de – antagelig ville han prompte blitt anmeldt og kalt for stygge ting..

-Og det var ukens undring på kroppsverdiboblen vår navleverden bor inni..

28 kommentar to “Kelner! Det er en pupp i puddingen min!”

 1. Rotis Says:

  Hei Tor🙂
  Ikke har jeg så Hei Tor🙂
  Ikke har jeg så store pupper at jeg drukner i dem,
  og ikke går jeg med veldig tringninger heller.
  Det eneste som syns veldig på meg er magen,he he he
  Men den skal visst minke nå i løpet av 4 uker da🙂
  Men….
  Jeg har ved to anledninger fått bilde av to forskjellige gutters «stolthet»
  Og jeg skjønner ikke hvorfor.
  Han ene hadde jeg prata med noen ganger på jobben,
  men ikke no mer enn det.
  Jeg aner ikke åssen han fikk nummeret mitt engang.
  Han unnskyldte seg med at jeg hadde vært så hyggelig,
  så da trodde han jeg var interesser.

  Han andre hadde fått nummeret mitt av en kamerat.
  Veit ikke helt om det var hans eller min kamerat,
  og jeg tror nesten ikke denna mannen hadde sett meg en gang.
  Likevel sendte han meg bilde av understellet sitt.

  Hvorfor gjør menn sånn???
  Går nok litt begge veier tror jeg.

  Nå skal jeg pakke meg ut døra og tilbake på kurbadet.
  Ha en fortsatt fin søndag Tor🙂

 2. mirapisani Says:

  Næmmen Tor.., har du puppefobi? ;D) Pupper som er så godt a`gitt…  ;D)   Jeg kan ikke annet enn å flire så tåra renner her: Lukker alltid vinduet for ikke å bli kvalt av pupper.
  Den va fine.  ;))

  Solsiden går jeg aldri innom. For mye bling og tull der. Og så syntes jeg den siden er et eneste stort rot for å si det mildt.

  Men hvorfor gjør folk som man gjør?  Om man liker det, så gjør man det.
  At det går over stokk og stein noen ganger er jeg helt inneforstått med.
  Selv gikk jeg i flortynne stoffer, uten bh og bare helsetrøye i tidligere år.
  Eksponering heter det kanskje? Men jeg kasta meg ikke oppi suppa til folk. Når jeg tenker på det i dag og min stakkars gamle mor som fortvilet prøvde å stoppe meg i klesveien så gremmes jeg. Huff og huff.

  Og Vips..!  Nå får du en haug av anonyme kommentarer som skal "ta meg".  Du kjenner jo til det gjenget der du og, har jeg nylig sett i en tidligere blogg.

  Ha en fin søndag Tor.
  Mira  ;))

 3. medi Says:

  Godt å se at det finnes Godt å se at det finnes folk der ute
  som ikke synes om slikt.
  Veldig godt innlegg.
  medi

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Joda, sikkert det rotis, det Joda, sikkert det rotis, det at det går litt begge veier, dog sprader sjelden menn rundt i utringet utstyr, hehe

  Poenget er hvorfor er det blitt slik og stadig økende massefokus på dette, og det at antagelig blir mange påvirket og så begynner en annen karusell med de som ser på andres kropp og sprell og føler de ikke strekker til selv og utvikler dårlig selvbilde osv.

  Håper du har det bra og får mye positivt utbytte av kurbadet..

  Ha en flott søndag..

  Tor

 5. tante BØ Says:

  Jeg har åsså Sol som Jeg har åsså Sol som startside.
  Forferdelig mye puppestell der, og annet tøys.
  Jeg klikker meg nesten aldri inn på no nyheter der, mest fordi det er bare overskrifter og ikke en dritt å lese når du klikker deg inn.
  (Jeg gir ikke Sol det ekstra klikket. Jeg bidrar med nok her inne)
  Det er nok trenden som du sier. Og den ser du ute på gata og.
  Jentene går omtrent halvnakne der og.
  Profilbilder like så.
  Uansett hvor du snur deg egentlig.
  Det blir bare værre og værre synes jeg, men de "lander" vel en dag …
  når stasen henger der : ))
  Men de har jaggu gått litt væl langt …
   når de slenger puppen i puddingen din : ))

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja mira, men ikke i Ja mira, men ikke i desserten takk, hehe. Jeg går inn på bloggen den veien av gammel vane som alltid, og har sett utviklingen over tid.

  Det er mer måten i dag mira, kropper og pupper er både vakkert og spennende og alt videre, men jeg synes slik mange viser seg frem i dag er nesten vulgært og slettes ikke spennende, vakkert og alt det der. Og særlig ikke når en skal møte nye mennesker og liksom ønsker at puppene skal få stort fokus og da jekker de ekstra opp og klipper dypere utringning, hvorfor? Og særlig når godt voksne gjør dette.

  Man sender signaler som alltid ved de inntrykk man gir, og er det så at man ønsker fokus på puppene først og fremst? Hvorfor tror mange så at det for andre er særlig interessant? Og ikke forstår at totat sett kan dette gi motsatt effekt?

  For det er forskjell på spennende og vulgært. Jeg liker som de fleste naturlig spenning, men ikke det vulgære eller fremmedes pupper i matfatet.

  Vel, de "anonyme" får bare prøve seg her hvis de ønsker, jeg lar meg ikke vippe av pinnen hverken av pupper eller anonyme som har en bad dag..

  Ha en fin søndag med eller uten helsetrøye eller den andre saken..

  Tor

 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Alt med måte medi – og som Alt med måte medi – og som mann synes jeg det er underlig at endel kvinner tror jeg er så enkel i hodet og følelseslivet at jeg drives kun av lyster.

  Ofte hører man at endel kvinner mener menn er så enkle og ikke forstår de kompliserte kvinner, men det viser bare hvor lite endel kvinner egentlig forstår menn. Og garantert er vi menn minst like kompliserte, kanskje mer til syvende og sist.

  Tor

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Det er blitt en Det er blitt en spiraliserende utvikling hos Sol og dessverre, de har og fokus på hjernedøde serier/kjendiswannabe’s og kropper og sex etterhvert. Mulig det "selger" best, eller og mulig at de bare tror det siden så mange andre har samme fokus.

  Nei sjeldent jeg klikker meg videre på noe av det der, men nå er ikke jeg i deres "målgruppe" som jeg har sett er uttalt av Sol både "unge kvinner" og nå sist "familieside". Før var det "alle". Å kalle det "familieside" synes jeg begynner kanskje å bli noe drøyt, må være "voksen familie" i såfall..

  Det som og undrer meg: Selv når det var 15 minus her så spradet endel, særlig unge kvinner rundt i klær som man skulle tro det var høysommer og 30 grader? Kanskje ikke rart at når man er hos legen sitter det 50% unge kvinner og hoster der i kø.

  Vel, nå er det sjeldent jeg er er byen nattestider, men det var forunderlig og litt uvirkelig den halvtimen jeg stod og ventet der. Og å si at det er kun de unge er å ikke ville holde seg til fakta for de fleste som vasket vinduene mine med sine utringte pupper var i den alderen at de hadde antagelig minst tenåringer selv hjemme. Eller de var kanskje på byen de og.  Som en annen gang hvor jeg traff på en mor og datter ute sammen – og moren var mest dritas og hadde størst utringning. Hvor faren var vet ikke jeg, men neppe hadde han utringing og antagelig heller ikke ute med en datter som støttekontakt og dritas..

  Jeg synes at utviklingen raser i feil retning meget raskt, og det er ikke bare meg som bemerker det, hører lite flatterende uttrykk om endel kvinner av de få menn jeg kjenner som jevnt drar på bytur.

  Tor

 9. Jalila Says:

  Hmm Jeg kaller tiden vi lever i pornofisert apropo. Og det du skriver om bekrefter ytterligere det jeg tenker. Brennbart tema og ta opp, men synes det er interessant også ift hijab debatt. Kropp er topp og kler du ikke av deg å viser deg frem er du nobody. Bokstavelig talt.Selv liker jeg nettop å kle på meg for å få være ifred. Men da får jeg høre "skammer du deg over kroppen din"? spes fra menn, men også kvinner som tror dyp kløft og inimini skjørt er veien til "frigjøring". Har også fått kommentarer på skautbruken min, at jeg må være seksuelt undertrykt etc. Latterlig!
  Åndsrevolusjon – Nå!!

 10. Anonym Says:

  Kelner det er en pikk i Kelner det er en pikk i puddingen ??
  Høres det like ok ut syns du ?
  Den ‘selger’ antagelig like godt som ei dames atributter.

 11. tante BØ Says:

  Du har visst fått ett hår Du har visst fått ett hår i suppa i dag Tor : ))

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Pornofisert et eller annet Pornofisert et eller annet kanskje Jalila. Jeg vil helst ikke bland inn hijab i dette, begge deler er litt ytterpunkter med hver sine argumenter, selv om jeg ser at man kan og dra dine tanker inn.

  Det er selvsagt mulig at endel føler seg pressa, men mange? – Og av hvem? Og hvorfor? Man finner svarene i samfunnets utvikling, og i dette tilfellet media’s påvirkning over en viss tid. Og det: "skammer seg (ikke) over kroppen sin" er jo nettopp noe man får servert av media og da sagt av en eller annen ABCDEFG-kjendis som har kastet klærne, noe en føler er et standardkrav snart for en kjendiskvinne. Så den som serverer et slikt spørsmål har garantert lest det motsatte i media, og dermed og blitt påvirket på den måten at man skal vise seg frem for å vise at man ikke skammer seg. Totalt misforstått.

  Dette kan forklare litt om unge kvinner, men ikke om deres mødre/bestemødre. Om "mange" føler seg pressa av andre er mer tvilsomt, tipper de er påvirket selv av media og samfunnet som og er påvirket av medias holdning og fremkjøring av kropper og idelalismen som de mener ligger i kropp og ikke mennesket. At så media kynisk misbruker mennesker som ikke har bedre vett i realityshows, er og sterkt kritikkverdig. Muligens må det til slutt rettsaker til før media ser at det vil koste mer enn det gir tilbake før de bremser.

  Uten medias påvirkning ville kroppsfokuset vært mer normalt og sunt, og menneskelige verdier mer i fokus. Og garantert mange mange som ikke ville slitt med selvbildet som de gjør i dag pga at de ikke føler de er perfekte nok slik media fremstiller de liksom vellykkete de selv har skapt..

  Tor

 13. Lise L. Says:

  Vet ikke hvorfor det sånn Vet ikke hvorfor det sånn fokus på kropp og pupper. Men jeg tror det er kvinner selv som skaper det fokus. Det er da forskjel på å kle seg utfordrende, eller bare kle seg tekkelig og pent med en "anelse", hvis det er noe man vil fremheve. Jeg foretrekker det siste. Men å se mødre som kler seg mer utfordrene en deres døtre ser feil ut i mine øyne, er vel mangel på selvkritikk. men bra du overlevde "sjokket."

  Lise L.

 14. carina- Says:

  På kornet Må bare si denne posten og veldig mange av svarene er veldig på kornet. Jeg er også en av de som ofte bruker dyp utringning og trives veldig med det. Skjønner veldig godt de som mener det trekker oppmerksomheten bort fra meg selv, at det gir helt feil signaler og at noen synes det er litt upassende. Svaret mitt er rett og slett at jeg er utrolig fornøyd med de og liker store pupper og synes det er pent med utringede plagg. Jeg ser veldig godt poenget med at det trekker oppmerksomheten bort fra andre ting, men de aller fleste klarer å oppføre seg og synes det egentlig bare er hyggelig med oppmerksomheten. Vet mange av dere er veldig uenige med meg, men nettopp derfor er det flott vi er forskjellige alle sammen;)

 15. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Faktisk «Anonym 18:31» Faktisk "Anonym 18:31" tviler jeg på det, din vridning blir for mye gatespråk og vulgært – og det er vel derfor du må skrive det anonymt siden du ikke tør vise hvem kelneren serverte den famøse puddingen til med dens malplasserte greie oppi? Eller kanskje det er en fantasi du har? Folk fantaserer om så mye i dag, og man behøver ikke skjemmes av sine fantasier.

  Og siden jeg ikke har hatt problemer med å stadig bli presentert for mannens dings i stedenfor mannen selv, ei heller fått vasket bilvinduene med menns utstyr, har jeg ikke grunn for å tematisere dette som altså er nonexistent for min del.

  (Sol tviler jeg på digger dette innlegget, antagelig hadde de helst sett at det forsvant nedi en eller annen dyp kløft da de selv ikke akkurat er rost opp i pæreciderrusens høydare – men slikt kan ikke jeg ta hensyn til selvsagt)

  God pudding!

  Tor

 16. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Det gjør ikke noe tante, Det gjør ikke noe tante, jeg bare sa "pyyttsan" – og vips for det vridde lille håret på gulvet – og vil bli spist av støvsugeren en eller annen gang, hehe..

  Tor

 17. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Tror nok mediapåvirkningen Tror nok mediapåvirkningen i samfunnet på unge på dette området må ta mye av "skylden" Lise. Men det forklarer lite om hvorfor godt voksne ikke er bedre enn deres døtre mange ganger.

  Og neppe er disse godt voksne "presset" av menn/kvinner til å hilse på fremmede med puppene først. Det antar jeg de gjør helt bevisst og uten press. Så blir da spørsmålet "hvorfor"? Hvis målet og hensikten er å få mer oppmerksomhet av menn, så tror jeg de ikke er klar over hvor mye de bommer, og hva mange (voksne)menn egentlig mener om dette.

  Kropp er vakkert, naturlig, spennende etc, men noen ganger blir det feil sted og tid liksom mener jeg..

  Vel, jeg er lite puritansk så det ble mer undring på hvorfor, og om de mener seriøst at vi menn virkelig er mest interessert i deres pupper og ikke de som menneske, noe som ikke stemmer overhodet..

  Tor

 18. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jo carina, men det finnes Jo carina, men det finnes dype utringninger som ikke er "dype" slik sett – alt er relativt, og særlig alder betyr endel synes jeg. At unge er litt dristige og mer opptatt av kropp er ikke noe nytt og mer naturlig, men at deres "mødre" ja, og nesten "bestemødre" også kler seg slik i endel tilfeller blir litt annerledes.

  Og det handler mye om sted og tid, f.eks i møte med nye mennesker  – ønsker disse godt voksne dette gjelder at puppene skal ha stort fokus? Hvorfor? Hvorfor jekker mødre/bestemødre opp puppene slik at de neste ramler ut før de skal treffe nye mennesker? (en annen ting som gjør det litt komisk og er jo det at alle vet at de er megaoppstivet og vil falle sammen som potetsekker straks man tar bort støttene) Hva de vil oppnå blir spørsmålet – og hva de tenker om f.eks menn.

  Hvis de mener at maks oppjekkete (oppiårene) pupper og maks utringning er det som skal til for å få flest ukjente menns (ekte og seriøse) oppmerksomhet, er jeg redd de har forstått lite av voksne menn, og i grunnen en forhåndsnedvurdering av menns åndsliv som jeg reagerer litt på..

  Innlegget mitt handler mest om de godt voksne som kler-og oppfører seg som nevnt, og medias medvirkning til dagens kroppsfokus..

  Tor

 19. Jade Says:

  Nå må du ikke ta alle
  Nå må du ikke ta alle under en kam da. Der er like stor forskjell på kvinners påkledning og holdninger som på menns.

  Og når det gjelder alder så er det vel menn som sprader rundt med koner fra utlandet de kunne vært bestefedre til?

 20. Et liv å leve Says:

  Intressant tema. Går aldri på pub eller liknende og har ikke sett hvordan damene ser ut når de går ut de seneste åren. Men samfunnet har blitt veldig overfladisk. Det er ikke via de ytre "perfekthetsidealene" som vi skaffer oss en god selvbilde. Tvertemot kan den indre konflikten bli enda større. Jeg kan skjønne at muslimske damer reagerer, selv om jeg gjerne fortsetter å klæ meg skandinavisk. Når vi ikke satser på våre indre verdier så går vi oss vill. Jeg mener at det kommer å slå tilbake på oss rent helsemessig hvis vi ikke stopper opp og tenker på hva som er viktig i livet. Noen tjener penger på de overfladiske idealene, og reklamen er veldig manipulerende. Grensene sprenges mer og mer, til de når en smertegrense. Priset kan nok bli veldig høyt. Det er ikke rart at selvhjelpsbøkene selger bra nå. Folk kjenner i sitt indre at det er noe som ikke stemmer. Det alternative miljøet vokser. Folk føler i sitt hjerte at noe mangler, og at det må finnes noe mer.

 21. carina- Says:

  Til Tor Jeg skjønner veldig godt hva du mener med det med alder og har vært flau mer enn en gang for å se hva slags utringninger noen har. Jeg føler selv at det er litt hyklersk siden mange sikkert synes jeg går over grensen også. Alikevel så er jeg ikke helt sikker på det du skriver med at det ikke appelerer til menn i alle aldre. Ja, du kan sikkert sette spørsmålstegn ved modenhet og hvor classy man er, men så lenge man er ute på byen så skader det ikke med litt utringning hvis man vil ha litt ekstra oppmerksomhet. Og særlig de litt oppi årene som kun er ute noen få ganger i årene tror jeg bare har lyst å slå seg litt løs og komme litt tilbake i en periode hvor de var veldig fri. kanskje ikke alltid pent å se på for de rundt, men sikkert kjempegøy for de det gjelder;)

 22. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Det er selvsagt like feil av Det er selvsagt like feil av meg å si at alle menn ikke synes om dette, som å si at alle kvinner gjør dette carina (20:34). Men personlig kjenner jeg ingen menn som gir inntrykk av å digge godt voksne kvinner som er opptatt av å fronte sine to pupper som første hovedinntrykk.  Tvert om så rister de på hodet mange ganger og forstår ikke hvorfor disse kvinnene tror at det gjør de mer interessante for menn.

  Jeg skiller i mellom unge og foreldre/besteforeldregenerasjon i dette, for unge er garantert mer påvirket av tiden og all mediapåvirkningen og trender enn vi som har levd lenger og ikke lar oss påvirke særlig av dette.

  Ikke misforstå, jeg har ikke noe i mot kvinners bryster, tvert om siden de jo er en naturlig del av kvinnen, men ikke der hovedfokuset dvs mennesket er, som kjent er det lite fornuftig samtale å få av puppene. Og ok med dristighet og både lek og sprell, men alt til sin tid og sted. Og slettes ikke ovenfor fremmede som et førsteinntrykk.

  Ville sett litt vel merkelig ut om f.eks godt voksne menn kom i stramme skinnbukser hvor de hadde stappet inn diverse for å jekke opp størrelsen på dingsen slik at den lett tok oppmerksomheten bort fra personen selv? For egentlig er det to sider av samme sak.

  Vel, slå seg løs – man kan vel det uten å skape seg om til noe man kanskje ikke er uansett? Flertallet kler seg jo mer "normalt" og har det sikkert like gøy antar jeg? Eller blir det en slags konkurranse for selv kvinner oppi årene? Jeg trodde de ville ha vokst av slike nykker? Dessuten bommer de nok på målet allikevel..

  "Gutter" blir menn og voksne de og, men virker ikke som alle kvinner forstår det.

  Tor

 23. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nei jeg tar ikke alle under Nei jeg tar ikke alle under en kam Jade. Men føler de det gjelder gjør mye utav seg i tillegg, og kanskje man derfor føler omfanget er større enn det er?

  Jeg vil helst ikke dra dette lenger utover (som jeg sa om hiab og) og tenker da på det du nevner i siste setning. Og akkurat på det området du nevner er det antagelig mange faktorer/årsaker bak, både dårlige og gode, men det temaet blir feil å blande inn i dette.

  Tor

 24. mirapisani Says:

  Lurer på om det var tanta som sa det..? Om at de slutter med slik påkledning når alt henger.
  Men det skjer jo stort sett ikke.
  Her om dagen var det et program på radio om operering av kjønslepper.
  Den kosmiske kirurgien kommer nok til å gjøre sitt for å holde liv i "idealkvinnen" for å tjene mest mulig penger.
  En slik operasjon, egentlig de fleste inngrep i kroppen inkl. pearcing, kan være farlig. Operasjoner av kjønnslepper kan føre til redusert glede i sexlivet og i verste fall lemlesting hvis en kommer ut for en kvakksalver av noe slag.

  Og så reagerer jeg på noe Jade sier her.
  Hva er galt med å være fra utlandet?
  Og hva er galt med at to som står langt fra hverandre i alder finner kjærligheten?
  Nåh, det var bare en liten digresjon.
  Mira  ;))

 25. Jade Says:

  Enig i det Tor. Siste
  Enig i det Tor. Siste setning var unødvendig å nevne da det var utenom tema.

  Ellers er jeg enig i det du skriver om at der blir for mye fokus på det ytre mens andre verdier blir glemt.

  Og enig i at Sols forside fokuserer mest på kropp, sex og skandaler. Jeg mener det blir feil men jeg er vel bare gammeldags etter manges mening.

 26. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Interessant ja – Et liv å Interessant ja – Et liv å leve, men man stiller seg lett til hogg, og ihvertfall jeg får glasshuset i hodet før eller senere, hehe.

  Du sier mye rett her (dog vil jeg la "muslimske elementer" ligge i dette som jeg har sagt om etpar andre saker siden det blir litt feil å utvide temaet).

  Det overfladiske brer om seg, stadig større andel er ulykkelige, stadig flere føler seg mistilpasset, stadig flere er ensomme – ja også de som ikke er alene i praksis, stadig flere er single, stadig flere gråter alene selv om de ikke er alene, stadig flere bare må ha mest oppmerksomhet – også om andre da må trøs ned for at de selv skal komme øverst, stadig flere får psykiske lidelser, stadig flere dyrker materialismen på et nivå over det sunne og naturlige, stadig flere får stadig større navler, og stadig ser man økende kroppsfokus, og stadig mindre fokus på enkeltmennesket osv osv.

  Om hundre år – eller mer, vil de som forsker på mennesket og historien som enda er nåtid, komme til konklusjoner som jeg tror for vårt moderne samfunns del blir lite hyggelig lesing. Den vil antagelig og vise at selv om et samfunns mennesker får betraktelig økt kjøpekraft i snitt og blir ultramoderne og likestilt, ja nesten grenseløst – så vil de negative menneskelige sidene overskygge til slutt eventuelle positive effekter på den største andelen enkeltmennesker.

  Man ser tendenser allerede hvor stadig flere føler seg mislykket oppi alle de som liksom jubler rundt i velstandslykke. Man ser at stadig flere mennesker blir ensomme og det er vel stikk motsatt av hva man trodde ville skje med menneskene før vi ble verdens navle.

  Ja selvsagt finnes det forskjeller og mange happy mennesker – men jammen finnes det mange som ikke er det, kanskje de smiler på utsiden – og vi lar oss lure. Det er nok tøft for mange å liksom skulle være lykkelige fordi det er så mange som visst er lykkelige her i "verdens beste land", og så føler de seg enda mer utenfor fordi de ikke føler den lykken selv..

  Tor

 27. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Operering av kjønnslepper Operering av kjønnslepper mira? Kosmetisk og uten annen årsak enn at media har satt en standard man bør ha da antar jeg? For et sted må et slikt behov gro frem fra. Stakkars unge som skal få alle disse standardene over seg som de liksom bør innfri for å være perfekte og ha stor nok verdi..

  Synd at media samlet ikke kan angripes juridisk, ansvarliggjøres. Og det er nettopp det de selv er fullt klar over, og bare kjører flatt for egen gevinst..

  Tor

 28. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Tja Jade (21:28) – Tja Jade (21:28) – "gammeldags" hva er nå det? Selv har jeg fått den benevnelsen tredd over hodet her før, men selv regner jeg meg som moderne, dog prøver jeg å la mennesket komme før de andre sakene i livet. Enkeltmennesket.

  Jeg føler litt at de som bruker ordet "gammeldags" som argument i diskusjoner om menneskeverdier ofte har sluppet opp for verdige argumenter med tyngde i. Hvem kan med rette påstå at alt nytt og moderne er bedre enn det som var? Eller ikke var? Da kan de ikke ha lest historien og sett menneskehetens mange store katastrofale tabber..

  Og det er noe grunnsteinsaktig for mennesket i ordtaket:

  "Bedre lykkelig i hule enn ulykkelig i slott"

  Vi har som nordmenn liksom aldri hatt det bedre enn nå, sier de myndighetene som det sorterer under å si noe om dette temaet utad. Men problemet er at de kun ser materialistisk sett når de serverer vaneløgnene sine. Sannheten er vel heller at politikerne ikke egentlig ønsker å vite den fulle sannheten og trives best med vaneløgnen siden den glitrer så vakkert i utlandet.

  Og Ola og Kari sender ikke inn et skjema hvert år som forteller anonymt om hvordan de egentlig har det med seg selv..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: