Jo – det er faktisk sant.

Taletrengte pragmatikere potenserer kjedeligheten – og man lurer på om slike mennesker innehar adekvatiske fantasierte avdelinger i knollen , eller alt er rett og slett repeat på abonnementet i fagmoll og slavisk konsensusierte 2. hånds produkter i og utenfor deres brain. Litt som Colaflasken som alltid så lik ut når den kom glidende i automaten – aldri en ørliten annerledes farge, eller nysmekkert format – ja ikke på korken engang. Samme hvor mange, eller hvor – ut kom den kjedelige flaske med Cuccicolaistisk utseende og smak.

Kunstnere uten fastlagt terreng og snev av fritenkende empirisme er sjeldne.  Samme kan det være, menneskeheten er et unikum i studie  bestående av profesjonelle einstøinger og meg selv – vil alltid være "meg selv" for alle. For de andre er ikke meg selv. Og meg selv er jo meg selv, og egen korrelasjon vokser stadig gjennom livet pga det alltid positive tankesmørbrødet man serverer sin egenart hver frokost. Rett og slett er man absolutt ikke helt fjern og uperfekt – men å innrømme det offentlig smaker jo forhelligelse av seg – og det vil man absolutt ikke siden "meg selv" da kan fremstå som for mye meg selv. Og da blir man ugunstig ansett av de andre perfekte.

Nok om plagiaters forsøk på ekthet..

Joda, selvsagt – jeg er aldri vanskelig å be. Så jeg lovte å kjøre innom en fotballhall med leker og kjøpe et rundt telt til lille krølle med to vinduer og en rulleoppdør. Etter 2 timer ga jeg opp. Bilen bulet mer enn godt var, og sjåføren måtte presse seg inn i blikkboksen blant alle baremåhadenlekenog! Lekebutikker en sterkt beslektet med Clasen.

Årsaken til utflukten var opprinnelig en runde for å sjekke markedet for ny fotoprinter, og da helst en som og tar A2 format. Selvfølgelig koster slike proffpris, men hvem innrømmer for seg selv at man er amatør? Får være grenser for nedjustering av speilbildet. At det i tillegg er mye billigere å få de skrevne ut i fotosjapper enn å bedekke 3 kvadrat med et printermonster, er totalt uinteressant. Er jo mye mer spennende og ubetalelig å printe selv. Blir litt som det grøsselige offentlige transportvesenet, man kjører selvsagt heller selv – er mye mer spennende det, og friheten skal aldri undervurderes.

Men da lekesjappa kom først så var det rett og slett ikke plass til en kubikk printer på 100 kg. Dessuten kommer det visst en ny modell (som vanlig), og da venter jeg litt for å se om den inneholder enda mer spennende som jeg aldri vil få bruk for. Man kan printe på alt mulig med slike fantastiske dingser som er en fryd for øyet og øret. Også på lerret. Og for å ikke glemme det estetiske i et slik monster, man burde ha den i stua med danderte potteplanter og sølvstaker. Et flygel blir rene Ikea i forhold. Og det må man jo traktere selv, ellers står det bare der og samler støv og krakeleringer i bonevoksen.

Forresten en snodig og morsom fyr den ene selgeren, etter å ha lagt ut om alle fortreffelighetene til monsteret, klarte han ikke få den til å printe – og måtte begynne å studere bruksanvisningens 3 bind. Etterpå viste det seg at han rett og slett ikke hadde klappet og kjælt nok med den selvrådige dings – for da han ga opp og ble rosa, begynte den herreløse maskin å printe av seg selv med summende og sukkende lyder av første valiums nytelse..

Ellers en oppdatering omkring landskapets tilstand, noe som kan oppsummeres som "grått og vått" – en dag man knapt skimter overgangen mellom himmel og hav. Ja, og pluss 3 grader, nei jeg lyver ikke, pluss 3 grader og herlig møkkete kjerre som dæsjet parfymerte doser spylervæske for hver enogfemtiende meter..

2 kommentar to “Jo – det er faktisk sant.”

 1. tante BØ Says:

  Hahaha … Håper han fik Hahaha … Håper han fik stoppa vidundret da : ))
  Kan tenke meg krølltoppen var i hundre seinere på dagen.
  Det hørtes ikke ut som småsaker bestefar kom hjem med : ))
  .
  Ja mildværet kom ?? : ))
  Her er det SNØ. Det er tett som en vegg.
  .
  Ha en fin dag : ))

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Eh.. jo den stoppa tante, Eh.. jo den stoppa tante, men når den selv ville, hehe

  Men hans uttrykk i fjeset var verdt hele turen, hehe

  Jepp, det tiner i kratt og taknedløp, og jeg holder pusten for å ikke juble for tidlig denne gangen..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: