Tøff som faen..

Myser ut, bare 1 strek på feil side i dag. En bygrå himmel – og meg, tøff som faen er bare fornavnet. Tøffere enn min egen skygge, og den er virkelig tøff skal jeg si deg. Den har skremt mange, min skygge. Mange bekkaurer. Og den bygrå burde hatt vett til å holde seg i urbane strøk og la naturen være i fred!

Ari er trist som faen han, men ikke vet jeg, han er jo gift med hun på erten – noe jeg ikke er. Eller var. Tror Ari ville hatt godt av å tatt et kurs hos skalden og blitt tøff som faen. Noen som kjenner faen forresten? For alt hva jeg vet er katta mi tøffere enn faen..

Voldelig menn er ikke tøffe som faen, eller meg. Patetiske pyser som har misforstått noe viktig. Andre er tøffe som faen i kjeften – tror de – hah! Sier man sannheten faller de sammen som en bergensk dørselger som ikke fikk napp med sin slange hos fru Bringesen. Hun hadde allerede internert en slange selv. Sentralstøvsugere har nesten utraderet de på dørmatten – takk og pris, mange nok snille tanter og blonde enker ble lurt av de fjolsene.

Det snør! Faen! And ekte usj! Snart på tide å gire rundt kåken i hulahula regndans! Må ha måkt minst 2 meter snø denne vinteren, uten fres. Not bad, men jeg er jo tøffere enn selv den stygge gapkjeftete kjøteren til naboen. Alle er redd den greia som spiser alt den som kommer nær, armer og føtter – særlig liker den klappehender til aperitiff sammen med blodet fra forrige offer.

Men nå spiser den vanlig tørrfor og drikker sunt springvann – etter at den møtte tøffere enn faen, som må bo i den kjøteren. Faen altså – sa jeg til den faens kjøteren – før den fløy bokstavlig uten vinger med et saftig merke etter en skaldefot i ræva. Etterpå har den fordrevet livet med å strikke votter til lammene og sy lappetepper til sin herre.

Noen som husker hvordan det var å ha seg en runde om morgenen? Man ble jo svett som faen og lukta bad. Så da var det bare å jumpe i dusjen for å ikke forpeste omgivelsene, og papegøyen Jacob som jeg hadde den gangen. Å trimme om morgenen er bare dustete. Så jeg prøvde det en gang – men de andre hang ikke på og det ble da kjedelig å snakke med bare meg selv. Makan til slappfisker! De burde ihvertfall trimme mer! Men – nå er ikke de tøffere enn sin egen stil slik som meg.

Det var da veldig som det snør? Må snart bore hull i faenskapet for å se på verden. Eneste som gnir seg ekte i hendene av denne polvinteren er kraftsvina. De gnir seg i hendene og jekker opp prisene slik at alle gamle små søte enkepensjonister fryser ihjel. Skulle nesten tro staten hadde en finger med i faenskapet i bakgrunnen for å få minsket pensjonsutgifene.

Jeg er glad jeg bor i lille mor Norge – og slipper å ha kanoner på terrassen, maskingevær på kjøkkenet og en colt i lomma, holder med den magnumen som finnes der fra før av. I Amerika sover mannen med en pistol under puta, kona med en rosa dildo – begge skyter uten forvarsel. Våpen burde vært smeltet om til takpanner for de fattige heller. Men ikke lett når de er som BMW Z med det stygge lange trynet for noen som har misforstått det døde stålets misjon her i verden. Nåh.. skikkelige sportsbiler med stil har jo en misjon, men ikke den der ugly saken der. Burde vært en lov som forbød slike forsimplete forsøk på å ødelegge et racestempel.

Egentlig er det bare makaronifolket og engelskmennene som kan bygge ekte sportskjerrer. Mulig tyskerne enda tenker våpen, det ligger kanskje i genene.

Og snart kommer det en liten tøffing som skal være her noen timer – da må jeg tegne og male, og leke – men ikke noe problem, for jeg er jo tøffere enn faen, hvem nå han da er. Kanskje bare en bløff, men det er ikke jeg – bare test hvis du våger, hehe..

Ha en tøff dag..

16 kommentar to “Tøff som faen..”

 1. Skrik Says:

  Tøffe menn er bra så lenge Tøffe menn er bra så lenge de vet hvor grensen går, de kan lett bli overbeskyttende.

 2. mirapisani Says:

  Hihi..! Gale Skaldemann..! Ha en kjempefin dag.  ;D)
  Mira  ;))

 3. mariee53 Says:

  du da tøffen kos deg med den lille, dere kan jo grise litt med skikkelig ,maling og pensel, ha en fin dag, her stikker så vidt litt lys mellom skyene, det snør litt og blåser masse!!!Jeg lagrer og sletter, og har kommet til over 450 sider i boka mi nå!!Mariee53

 4. Petern Says:

  Rar greie at en voksen mann Rar greie at en voksen mann må skryte opp seg selv. Normalt vis er d ikke sånn. Men enkelte har sannsynlig et stort behov for å klappe seg på kalkunbrystet for om d er mulig å få brkrefta seg. Synd at du ikke får deg på morran men uten svettelukt så hadde d kanskje stilt seg på en anna måte – hva vet jg.

 5. tante BØ Says:

  Å stakar Petern som går Å stakar Petern som går gjennom livet uten snev av humor.
  Jøye meg for ett nitrist liv det må være.

 6. toxica Says:

  hehe, du skriver bra:):) hehe, du skriver bra:):)

 7. retired Says:

  Ingen sans for humor Nei, det er helt tydelig at det er en her som ikke har sans for humor og en smule sarkasme.
  Men hvorfor i det huleste skal du ha samme navn som jeg, man kan jo bli flau av mindre når du ikke skjønner og verdsetter Skaldens lek med ord og tanker.

 8. Først og sist Says:

  Tøff som faen.. He he…fine..

 9. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Enig Skrik, men det vet vi Enig Skrik, men det vet vi passe tøffe, hehe

  Tor

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja, deilig å være litt Ja, deilig å være litt smågal i hverdagen mira – og man skal jammen være tøff for å våge det, hehe

  Ha en fin og rolig natt..

  Tor

 11. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ble litt kjelkeburning Ble litt kjelkeburning marie, hehe. Pluss alt det andre. Er kommet mer snø her i dag, men ingen vind heldigvis, nå er himmelen stjernebesatt innimellom skyene.

  Sletter du innleggene og? Men litt av en jobb det du har tatt på deg, er litt som jeg som prøver å samle alt på et sted. Noe som tar enormt med tid..

  Tor

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Er det «Petern» denne Er det "Petern" denne gangen? Men tror du må lese om igjen, finner ikke noe skryt jeg, er altfor beskjeden til å skryte, dessuten helt unødvendig da andre gjør det bedre enn jeg ville klart, hehe

  Nei, jeg får meg ikke til å jogge meg svett og dødsblå i trynet på morgenkvisten, tar meg heller en trall i dusjen – og pusser tennene etterpå..

  Nei, sorry, du vet visst lite, merkelig nok..

  Tor

 13. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ikke noe å bry seg med Ikke noe å bry seg med tante B, synes "Petern" var småmorsom jeg, hehe

  Tor

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk toxica, godt du ler, Takk toxica, godt du ler, tror du kanskje behøvde det nå? (leste kjapt et innlegg fra deg tidligere i dag)

  Tor

 15. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ikke alle har peiling på Ikke alle har peiling på ekte finkultur vet du retired, hehe. Men noen trives best med snørr og leppa på down there. Kanskje de ville fått det bedre med en tåteflaske med ekte skaldevann og bubbles? hehe

  Tor

 16. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jepp Først og Sist, du vet Jepp Først og Sist, du vet vi er en sjelden vare i dag, hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: