Morgenblå med P. A. Gabrielsen..

Hei ja, er du der? Ja, jo – som i går, eller i fjor. Nei si det du, du vet jeg er noe.. tja, krevende? Nei ikke som i krevende, mer som et barn? Nei, ikke det heller.. Sårt ja. Fint vær ja, eller hva? Jo – snakker meg inn i været, du vet meg.. Men du? Perny Antonette Gabrielsen… Hvorfor heter du … nei glem det..

Budeier? Nei vet da fan jeg – enten er de eller jeg utenforbi datoen.. Sikkert meg. Er blitt en vane å egentlig skylde på meg selv. Selv om, ja det motsatte sett fra fronten – utsiden. Så sitter man med heavy Black Per og synes man er noe håpløs.. mye håpløs. Per? Kanskje Peter? Aner ikke om noen i det språket heter Per? Samme det, ikonet blir narreaktig fjompenisse..

Nei, tror neppe de har vinger og kommer flygende til buskene her nei. Budeiene. Tja, hva man skal med flettfridene? Elske vel? Men hva vet vel du.. Joda, man kan sikkert elske uten fletter og.. antar jeg(?) Men ikke uten illusjonistiske fletter. Det må være minstekravet. Forresten fatter ikke du vel – du tar sikkert den første og største gapkjeften – primitiv som du er..

Til meg selv: Hm.. i mitt neste liv vil jeg bli en primitiv okse! Sikkert lettere å bare tenke at å elske er å peise over et eller annet passe objekt, enn å la sjelen inneha den retten eksklusivt. Etterpå kan man jo fiske eller gulfe. Den lille harde ballen vet du, man dreiser til den med en pinne, og så daffer man i samme retning og triller på et eller annet stativ.. Er man heldig finner man den igjen. Ballen. Golf som i VW er det kanskje? Gulfe høres bedre ut. Honey! I’m gone gulfing! Gølfing? Gyylfing?

Hvor var vi? Været… nei det er et utgått subject. Jo, er like mye bløff i dag i verden som i går. Men ikke da budeienes storhetstid klinget kjærlig i lia. Da ga man pokker i å rette på blusen etterpå – når man kom frem fra kosebusken igjen. Idag.. vel i dag er det så mye som må rettes på at alle buskene er kledde med speil i bredformat – også bak buskene. I taket og, himmelen. Og alle lommespeilene "Guuud tenk hvis en gresshoppe fikk se meg i denne tilstanden!" ja, og ikke glem etc.. Og kondomautomat – er som froskehattene de.. Rene rumpetrollene gitt.

Men de glemmer å la sjela få vises i speilet. Happy body and tilbehør – heter det visst nå.. Jeg gir fan i bodyen. Og ikke minst det utenpå. Men nå er jeg vel for rå for samtiden. Og for myk, soft and angry – angry? Nei, hvorfor kom det? Men jeg har da i det minste min helt unike stil som ingen får modernisere. Hva de skal med utenpåglans når innsiden er.. nei glem det. Man er mer happy i en old 2CV enn i en merce med sjåffis. I 2CV’en kan man jo ta ut stolene og kose seg behagelig i lia med homemade budeienistekurvmedruteteduk – i mercen våger man ikke nærme seg lia en gang. Blir gjerne en søleskvett på 50 toms sølvpussete felger.

Okey – tar gjerne en sportsbil, og rundt 5-600 horsepower er sånn passe. Men jeg må få leke med den og grise den til med burning og spinnende piruetter. Og en hylende budeie med langflette i vinden uten tak.. Mente kjerra uten tak. Jo.. budeia kan jo få leke hun og.. med meg da. Vel ok, med kjerra og. Sportsbilbudeie? Men da må det være firepunkts seler! Ihvertfall på min side! Hm.. lurer på om firepunkts uthever pupper bedre enn 3 punkts…?

Du soler deg Perny? Merkelig at du ikke blir svidd? Jeg? Næh.. tar det som kommer naturaly – er det to eller der? To "ll".. samme det. Nei jeg fikk bare enkel M i engelsk, læreren forstod ikke alle de avanserte orden jeg brukte i min engelsk – jeg mente han var dårlig i engelsk dialekt. Min dialekt. Dog synes jeg engelske kvinner fra utkanten kler seg smakfullt. Pent og stilig, f.eks nydelige duse sommerblomstrete skjørt. Yndig og stilpent. Klassisk. Går aldri av mote – som meg, eller jeg er ute av mote mente jeg.. Dog ikke i terrenget..

Har du spist frokost? Hvorfor glor du sånn der du vet på meg Perny? Skulle nesten tro jeg prøvde å lure deg.. Forresten, hva forstår den lille hjernen din..

Nå må jeg…. hvorfor ser du på meg med det der blikket nå igjen? Ja jeg vet, ikke håp nei..

Hm.. Du, stikk nå, jeg må lufte katten..

.

.

%26hl=en%26fs=1%26rel=0%26ap=%2526fmt=18″ width=»200″ height=»140″>

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: