Vår frihet i fare?

Bør vi snart kreve innvandringsstopp fra muslimske land og melde oss ut av Schengenavtalen? Ja – kanskje det for å bevare vår frihet for fremtidige generasjoner. Det kan synes dramatisk, men det er enda mer dramatisk å miste vår ekte frihet.

Lille uskyldsblå Norge med sine få etniske frihetselskende nordmenn er mye mer sårbar enn mange tror – eller ønsker å tro. Å tro på full integrering av muslimer er som å tro på at nissen bor i Karasjok. Hvorfor godtar vi det som egentlig skjer? Og hvorfor vil mange ikke innse hva som egentlig er i ferd med å skje? Kulturmangfold er negativt ladet og en trussel for vår frihet og et misforstått begrep jeg undrer meg ofte på hvor de som tror på dette har sine øyne og ører.

Vårt samfunn er blitt mer utrygt de siste årene. Og hvorfor? Ja hvorfor. Hadde man ikke hatt Islam ville vi ikke følt tryggheten minske, ikke hatt terrorbegrepet med oss i hverdagen. At noen blir truet på livet pga et eller annet med den religionen er snart hverdagskost, ja fortsetter det slik kan jeg og risikere å bli truet for å skrive dette f.eks. Er det frihet? Nei – og slik skal vi ikke godta, og bør snart sette foten ned med kraft som merkes.

Jeg har sluttet å tro på feige og evneveike politikere som bare duller med problemene og prøver å pynte på fakta ved å kalle en slegge for en misforstått øm hånd. Og som lar de få kreve mer og mer at vår frihet skal begrenses av hensyn til deres religion.

Ja, jeg er veldig generaliserende nå, tar alle under en kam. Men, bare se hva som ulmer under overflaten, se f.eks på 1000 såkalte "norske" muslimer som kan stoppe taxiene i Oslo pga en tegning. Hva tror du ikke de er i stand til for noe som er mer betydelig, for deres relgion, ikke vår. Ellers er det nok å følge med på krimstatistikken over alvorlige forhold, lese avisene som har noe negativ med muslimer hver dag, se på den pokkers lange sikkerhetssjekken du må igjennom bare for å ta et fly, se på de hatende blikkende som lyser når de marsjerer mot vår frihet for et eller annet med deres religion, se på gjengene i Oslo som koster samfunnet milloner, og som sprer uhygge og utrygghet osv osv, listen er lang..

Hva vil disse muslimene her i landet dersom de ikke trives? Kan de ikke bare reise hjem igjen? Svært få av de er egentlige flyktninger. Og se i andre vestlige land i Europa, samme økende problemer der og med muslimer som krever og bråker, truer og det som verre er. Hvorfor skal vi huse muslimske menn som reiser frem og tilbake til det de enda kaller deres hjemland? Hvorfor skal såkalte "norske" muslimske menn dra på radiakale Islamistiske skoler i brutale og undertrykkende muslimske land? Hva skal Norge med slike mennesker?

Hva positivt tilfører den muslimske innvandringen som helthet vår frihet? Ikke noe, heller motsatt. Hvorfor godtar vi at enda gjelder mannens lov i norske muslimers hjem? Hvorfor godtar vi at de får kreve og kreve særbehandling og hensyn bare fordi de er muslimer og tror på noe vi ikke tror på? Hvorfor er vi feige idioter som ikke gjør noe med det? Hvorfor godtar vi stadig snikende begrensninger på vår opparbeidete frihet? Er det fordi vi allerede er redde for konsekvensene av å gi de rene ord for hva vi mener?

Skal man tenke menneskelig her så, ja la kvinner og barn bli, men send ut mennene, send de hjem igjen. Men, dessverre viser det seg at selv barna deres blir som fedrene når de vokser opp. Hvorfor kan man undre seg over. Ja og bli litt skremt av at en religion som skal være noe godt å tro på, kan gjøre slik med mennesker. Skremmende er ordet.

Når skal vi kreve at noe skjer? Vi har ikke plass til alle verdens muslimer uansett. Og så lenge de ser ut til å mistrives her så har de det sikkert bedre i deres "hjemland" som de kaller det enda. Å blande vår kultur med en som er 100 år eller mer tilbake i tid er en stor tabbe, og vil måtte la vår frihet lide dersom politikerne ikke gjør noe drastisk snart.

Det er snakk om din frihet, men særlig dine barns frihet, og der har vi et felles ansvar..

20 kommentar to “Vår frihet i fare?”

 1. Black and White Music Says:

  Om noen år kan vi kanskje Om noen år kan vi kanskje klare å forstå hvordan Israel har hatt det de siste 60 år?

  Lillesøster

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Får håpe at de som har Får håpe at de som har ansvaret tar ansvaret snart Lillesøster. Jeg vil helst ikke blande inn andre konflikter i dette da det blir feil i grunnen.

  Tor

 3. eppus Says:

  Vår religion? Regner med du sikter til kristendommen, og den er hvertfall ikke MIN religion, selv om jeg er like norsk som deg. Eller kanskje sikter du til norrønt? Som er den faktiske religionen vår, eller var det før kristendommen kom og truet, drepte og tvang seg på forfedrene våre. Merkelig at det ofte er kristne, som fullt ut støtter kristendommens inntog i Norge, som vil kaste ut muslimene fordi de mener de gjør de samme. De gjør forresten ikke det samme, men det er det dere liker å si. De krever ikke at alle skal bli muslimer, de krever respekt for andre mennesker. Vi har faktisk en blasfemi-lov i norge, men den gjelder vel bare for kristne den? Ihvertfall gjelder den ikke når nordmenn f.eks tegner karikaturtegninger av Mohammed, bare for å gjøre muslimer sinte og støtt. Kanskje handler dette like mye om mangler på respekt, og behov for å pisse på det som er viktig for noen, som at det faktisk ble tegnet en karikatur. Det sier noe om oss, for jeg er en del av dere enten jeg vil eller ikke, når vi igjen og igjen viser vår forrakt på den måten, og kaller det ytringsfrihet.

 4. Jade Says:

  Viktige poeng du har
  Viktige poeng du har her.

  Lille dumsnille Ola Nordmann sitter der med nisselua langt nedover øya og later som han tror på "nauta" som sier at fargerikt fellesskap er sååååå bra.

  Og det kan være bra om nye landsmenn innordner seg Norsk kultur og lov – kun da, ikke ellers.

  Fanatisk religion er farlig, fanatiske mennesker har lite grenser for hva de kan bedrive i sin religions navn, det har vi sett.

  Religion som er blanda med politikk i en salig røre skremmer meg.

  Og politikerne, jeg gir ikke 5 øre for dem. De er også blitt en grå handlingslamma suppe som er mest opptatt av hvor gode venner de er selv om de er uenige politisk. Klapper hverandre på skuldra – og gjør ingenting. Handlingslamma og feige politikere og en statsminister som ikke står for noe, det er det vi har, og resultatet ser vi jo som du skriver daglig.

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Dessverre er det som du og Dessverre er det som du og sier Jade, og politikken, vel hvor lenge tror du det går før de innvaderer den og? De er vel i gang allerede.

  Selvsagt må man tilpasse seg når man flytter til et annet land og en annen kultur. Det er det som er integrering. Det samme gjelder jo om vi som norske bytter land.

  Man ser vel tendenser i blant annet Danmark hvor de prøver å stramme inn, samtidig ser man vel og at da øker vold, trusler og annet fra muslimske miljøer, men som politiker må man ta den kampen ellers svikter man landet og kulturen sin.

  Tor

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hvor snakket jeg om «vår Hvor snakket jeg om "vår religion" Eppus? Jeg er ikke-troende og snakker ikke om kristendommen, men om problemene med Islams tro i vårt land og at det berøver stadig biter av vår frihet. Jeg snakket om vår alles frihet, og den vi forplikter oss å ta vare på for neste generasjon.

  Hvorfor snakker du om noe som ligger mange hundre år tilbake i tid og nærmest unnskylder deres oppførsel med det? Vi er nå i år 2010 og ønsker neppe å gå 500 år eller mer tilbake, eller det ditt ønske? For da må du ofre mye av din frihet du har selv fått i arv.

  Synes den måten din er å omgå fakta på, og nok en gang å dra sammenligninger som slettes ikke har gyldighet i et fritt land. Menneskelig frihet står over alle religioner. Dvs friheten kommer først, og resten må tilpasse seg vår felles frihet. Å tro skal kun være en personlig sak, ikke naboens, ikke samfunnet – og slettes ikke frihetens.

  Du snur hele problemstilingen på hodet, "de" skal respektere vårt land, vår frihet og vår kultur, ikke motsatt – for de har selv valgt å flytte hit hvor friheten bor og skal fortsette å bo. Trives de ikke får de flytte hjem igjen.

  Tullsnakk om respekt, det er snakk om noen usle tegningstreker, men de svarer med å gå amok, true, drepe, brenne og det som verre er. Men du mener kanskje at det er ok at de får oppføre seg slik? For det er jo slik de er hvis man har åpne øyne..

  Tor 

   

 7. oyvind Says:

  bra Meget bra innlegg, det Norske samfunnet trenger en god å åpen debatt når det gjelder innvandring.
  Lykke til videre

 8. eppus Says:

  Jeg leste feil ang. vår Jeg leste feil ang. vår religion, det beklager jeg.

  Jeg unnskylder ingenting. Jeg syntes ikke det er greit å komme med trussler, og de som snakker om slikt har absolutt ikke noe i Norge å gjøre.

  Å tro burde være din egen sak ja, men slik er det jo ikke. Vi har statskirke i Norge, som er hevet over andre religioner og livssyn. Vi skal bygge noens kirker, mens andre ikke får lov å ha hørbare bønnerop. Hvordan kan det være riktig?

  Så klart skal de respektere vårt land, så klart skal de respektere oss! Men det virker som du mener at fordi vi har gitt dem adgang til landet vårt, så skal de finne seg i hva som helst? Vi er nødt til å vise respekt for å få det. Slik er det overalt, inkludert i Norge.

  "Noen usle tegningsterker".
  Bare måter du sier de ordene på viser din totale mangel på respekt. Du hadde neppe pisset så til de grader på noe som var så viktig for noen andre, men fordi de er muslimer så er det okei. De driver jo bare med terror og steining uansett?

 9. Mysan Says:

  Eppus Den norske religionen er i dag kristen, selv om de aller fleste av oss ikke anser oss selv som kristne. Våre lover og regler settes ikke av prester, det er ikke bibelen som gjelder som lovbok hos oss, slik Quran gjør det for muslimer.

  Du snakker om kristningen av norge som en sammeligning med den såkalte snikislamiseringen av Norge.
  Islamistene ser for seg muslimsk verdensherredømme, én tro, og det er islam. Det er dette de jobber for.
  Når det gjelder vår egen Olav Haraldsson, Olav den hellige, tvangskristnet han Norge for 1000 år siden. 1000 ÅR SIDEN!!!
  Vi har kommet tusen år videre. Det er forskjellen. Vi bedriver heller ikke hellig krig for å omvende resten av verden til kristendom.
  Det finnes misjonærer – men de kriger særdeles lite.

  Karikaturtegningene ble ikke i utgangspunktet laget for å støte muslimer. Men de ble tatt galt opp. Misforstått.
  Tegningen av Mohammed med bombe i turbanen, er ikke Mohammed, men en hvilken som helst muslim som fører krig i sin religions navn. Westergaard sa det selv i et intervju jeg så med ham på tv. Han tegnet ikke den for å håne islam, men for å peke på at muslimer fører hellig krig.
  Grunnen til det helvete som fulgte, var de fem imamene i Danmark som tok med seg de trykte tegningene, samt noen som aldri var trykket – og et bilde fra en fransk grisehylkonkurranse som de påstod forestilte Mohammed som gris. Det var en helt uskyldig franskmann med griseører og grisetryne. De tok dette med seg hjem til de religiøse lederne i sine land og lagde en stor sak av det.

  Lederne i disse landene påstår at de tok avstand fra ambassadebrenningen som fulgte, mens det kommer frem i ettertid at de tildels stod bak den. De holdt politi og sikkerhetsfolk unna da påtenningen fant sted.

  Du snakker om respekt… ?
  Jeg forstår at du antakelig har muslimske venner her i landet – de aller fleste av oss kjenner sikkert muslimer som er helt topp folk – det er ikke de som truer friheten og fremtiden vår. Det er de andre. Og det er dem vi ønsker dit pepper’n gror, men du kan ikke se på en muslim hva han står for innerst inne.
  Det er gjort undersøkelser verden over i muslimske land og miljøer angående hvor mange som finner terrorhandlinger akseptable i visse tilfelle, og resultatet ble mellom 5-10%.
  Tar du den minste prosenten her, altså 5% – så utgjør det allikevel 50 millioner muslimer verden over.
  Ti ganger så mange mennesker som bor i hele vårt lille land.
  Som altså aksepterer jihad, terror, voldshandlinger i religionens navn.

  – Mysan –

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Tja, er satt litt på Tja, er satt litt på spissen øyvind, hvilken spiss er en annen sak. Men å ha en åpen ærlig debatt i dette snillismelandet er nesten umulig. Historien om 100 år vil nok vite hvorfor det gikk galt, men den må andre frie land skrive, for om 100 år er vår frihet som vi kjente den tapt og man får ikke lov å skrive sannheten når den tid kommer da den vil besudle eller fornærme noe i Islam..

  Tor

 11. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hvorfor blander du moderne Hvorfor blander du moderne kristendom i et fritt land med en religion som dyrker f.eks grusom kvinneundertrykking eppus? Tror du må få av deg solbrillene og tenke i det minste  på dine medsøstre som lider i millioner pga den religionens kvinnesyn – også i de såkalte "norske" muslimers hjem.

  De skal finne seg i friheten, for begge kjønn, ellers har de ikke noe her å gjøre, da kan de bare reise hjem igjen.

  Pissprat med enveis respekt, bare tull – og mye av årsaken ligger der, det at ditt blinde syn med å dulle med de har gått for langt.

  Ja mange av de driver med det du sier på slutten, dessverre, men du tror det vel ikke..

  Tor

 12. Mysan Says:

  Selv oppegående muslimer Selv oppegående muslimer sier jo at vi duller med dem, og at det derfor blir som det blir.

  – Mysan –

 13. Anonym Says:

  Unge, såkalt norske,

  Unge, såkalt norske, islamister reiser til hjemlandet sitt for å få opplæring i terrorisme.

  hvorfor?

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nettopp Mysan, og til slutt Nettopp Mysan, og til slutt går det ut over de alle, eller oss. Vi kan enda velge, men ikke særlig lenge..

  Tor

 15. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja hvorfor tror du anonym Ja hvorfor tror du anonym 18:51? Hvorfor er jo logisk, det som ikke er logisk at vi tillater det..

  Tor

 16. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Og der sa vel nettopp sjefen Og der sa vel nettopp sjefen i PST på nyhetene at Norge er på vei inn i en ny tid, med negativt fortegn. Trusselbildet er forsterket og terror nærmere lille uskyldige naive Norge..

  Når skal folket våken og si at nei, vi vil beholde vår fulle frihet, ikke en amputert utgave..

  Tor

 17. luxcat Says:

  Men Tor: Er du så sikker på at det skyldes islam og ikke andre faktorer? Greit an en del av "krigshisserne" bruker islam som både premiss og konklusjon, men samtidig så så er de islamistiske landene land som har vært utnyttet, undertrykt, eller føler at de er det (og snakker nå også om handelsavtaler etc., og ikke bare ren undertrykking).
  Hvorfor er islam den raskest voksende religionen i det svare USA og i u-land? Kan det ha noe med at man ser et fellesskap de hvite ikke er en del av?

  Og obs!! Forsøker ikke å si at vi hvite er skyldig noe og blabla, men kun at det finens forklaringsmodeller utenfor religionen.

 18. Mysan Says:

  Forklaringsmodeller finnes Forklaringsmodeller finnes sikkert, men hva hjelper det, Luxcat?
  I Paris har de store problemer i forstedene, der er det 2. generasjons innvandrerungdom som regjerer, og det er utrygt for utenforstående og bevege seg inn i områdene. Der hersker stor fattigdom og påfølgende misnøye.

  Men hvorfor er det alltid muslimene det blir problemer med?
  Hvordan er tilstandene i London?
  Har vi noen som helst grunn overhodet til å tro at det blir noe annerledes her? I såfall HVORFOR? Og hvordan?

  Plutselig en dag smeller det både her og der, men da vet vi ihvert fall hvorfor?

  Hvordan er det i de muslimske landene der islamismen oppstår? Fred og fordragelighet?
  Undertrykking og fattigdom er en ting, men når religionen står høyere enn lover og regler, og når man ikke godtar eller respekterer liv og levesett i det sekulære landet man velger å bosette seg i, så kan det vel ikke bli annerledes heller. Eller?

  Jeg tror ikke det er om å gjøre og forstå dem ihjel. Jeg tror det er mer om å gjøre og fortelle dem at nå er de i Norge, og sånn er det her. Take it or leave it.
  – Mysan –

 19. Jærskalden Tor Vidle Says:

  PSTsjefer er jo kjent for å PSTsjefer er jo kjent for å trykke kortene tett, men samtidig si noe man neppe misforstår selv med deres forsiktige og vage språkbruk Luxcat.

  Tror ikke man bommer på noe her dersom en er realist.

  Hva mener du med at de islamistiske landene blir utnyttet? Jeg snakker om frihet for enkeltmennesket. Og det er langt til det i islamistiske land som regel. En annen sak er at de stort sett ønsker å bli innlemmet i verdenssamfunnet kun på deres egne premisser. Og verdenssamfunnet kan bare ikke godta undertrykking av millioner av mennesker, det motsatte ville blitt en katastrofe.

  Hvorfor skal vi synes synd på disse menneskene? Jeg mener vi skal synes synd på f.eks de undertryktene kvinnene og støtte de av all våre muligheter, men hvorfor skal vi synes synd på mennene som jo står for problemene?

  Og hvor er de norske kvinnene i den saken om friheten til deres medsøstre som selv her i Norge slettes ikke finnes som en frihet slik vi kjenner den. Jeg synes norske kvinner svikter der. Men gå i protesttog for en eller annen banal egen navlesak gjør de gjerne. Og virker og som om mange norske kvinner (utrolig nok) støtter disse undertrykkende menn og skal liksom "unnskylde" de. Patestisk og vanvittig naivt – og et svik mot de undertrykte kvinner.

  Isalmistiske samfunn er rene undertrykkende mannssamfunn, og noe vi ikke støtter her i likestillingens høyborg. Og nå gjelder den samme problematikken her i landet med de "samme menn" stort sett som krever at vi lar de få fortsette som om de enda var i sitt hjemland, og at vi tilpasser vårt samfunn, noe vi dessverre gjør stadig i små saker både her og der. Hvorfor skal de få særbehandling fordi de ikke vil ha vår frihet, men sin egen tolkning av frihet bare fordi de er muslimer? Hvis alle innflyttere til Norge krevde alle sine egne særretter – hva ville da blitt igjen av oss?

  Dette handler om vår felles frihet, og den skal ikke frarøves av en religion som er på steinaldernivå og kvinneundertrykkende. Enkeltmenneskets frihet er det overordnete, alt annet må vike for den.

  Tor

 20. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Enig Mysan – endelig en som Enig Mysan – endelig en som ser hele bildet og dybden av hva som egentlig skjer.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: