Grace O’Golden..

Divaen – gyllenpolert av massivt overbetalte hender, stiger ut av privatsjåførdrevne Golden Grace, bilen som kan få selv et forblåst statskupphode til å sikle av misunnelse. Elegant svunger hun seg rundt så The-One-Of-A-Kind totalt utryddet pelsdyrpelsen nesten svever rundt den syntetisk dreide perfeksjonistkroppen i stiletter med rubiner – og innfelte hånduthuggete diamanter glitrer mot fansen som skriker og dåner i flokk av det perfekte hunndyret. Bu-ba-bu-ba lyder det fra de hvite frakkers lyskasser som frakter bort utdånte tilbedere fra haugens stu.

I 10 års opptrente skritt svever Grace O’Golden med pasteurisert lykkesmil og et perfekt-til-minste-strå-in-the-wind hår over den håndflettete røde løperen med ekte gullsømmer i begge utgaver og platina innsmeltete vaskefrie kunstverk av Dimension-X art i tema "ToGoexLoveofMinebutSextobeLeft". Selv de oppstilte og håndpålagte importerte personlig gasjerte gardister med uniformer som sobert matcher den røde løper, sliter med å holde geledd langs kanten når hennes parfyme av utryddete rosebusker fra Atlantis når stramme nesebor med friserte hår i.

(og der besvimte butlerfruen – fruen til butler number 12)

Bak den perfekte skjønnheten med sitt glaserte isbresmil, kommer lekkert kledd hennes hoff av begge kjønn, samt hennes 11 manager’s. Sleske Malepigs med innfreste diamanter i fortennene og bryl i skalpen som glinser i blanke lakksko. Opptoget siger sakte inn til ventende verdenspresse og vertskap. Verden venter pustløst på den største og vakreste av alle guder. Verdens drøm – sukk and sukk – dette er toppen av lykkepålen. Tilbedelser og badekar med juveler og glinsende engangselskere, bare å knipse i fingrene så serveres alt hva behager.

Divaen svever elegant og vant inn i mottagelsen til de tusen blitsers Hall. Gudinnen visker noen ord til en av vertskapet, enkelt sagt var ordene at hun var pissetrengt – og hvor hun kunne sveve sin polerte og forgyldte mus for å få lenset seg. Smilende og verdensvant geleider damen gudinnen bort til en dør og lukker den galant opp med nye pistajefargete negler på de delikate fingre. Den vakre skapningen svever inn i toalettrommet og døren lukkes uten knirk. Pressen rekker å lade nye blitsgrep mens hun kvitter seg med overfloden.

Bak den siste-tre-av-denne-art’s døren med innlimte engler og Zephyrer av utryddet Rosette Trehjøringstenner, står den alle tilber, den vakre på den absolutte lykketoppen og gråter ekte ulykkelige tårer alene..

Hvorfor blir det så? Hvorfor lar mennesker seg blende så sterkt at de mister evnen til å se virkeligheten? Se at bak det forgyldte finnes kanskje et lite ensomt ulykkelig menneske som hater å bade i kalde juveler og legge seg å sove alene i kalde ufølsomme håndvevde silkelaken med det forhatte gullet i broderte kantsømmer.

Tar Grace til slutt å svelger hele sovepilleglasset en trist natt og aldri våkner mer, så vil selv da ikke faktumet komme for dagen, men en versjon som har ingen virkelighet. Mennesker må ha sine falske illusjoner om lykke mener tydeligvis profittens ryttere alle burde vite styrer, men vil ikke vite fordi mennesker ønsker å blendes – og nekter å ta på solbrillen som gir klarsynet.

Summen: En fake glansverden skapt av kynisme og media, og mennesker som svelger noe de ikke burde – selv når de vet at de ikke burde..

Hvorfor taper sannheten mot kald gullglans?

.

.

%26hl=en%26fs=1%26rel=0%26ap=%2526fmt=18″>

2 kommentar to “Grace O’Golden..”

 1. Jade Says:

  Å la seg blende av ytre
  Å la seg blende av ytre staffasje er vel noe som mest hører ungdommen til. Jo eldre man bli jo mer verdsettes de indre verdier vil jeg tro.

  He en fin kveld videre

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nja, mon det da Jade – tror Nja, mon det da Jade – tror ikke det gjelder kun unge alltid. Men den siste setningen din er jo slik man tror det burde være nesten uansett, men det er nok ikke så enkelt..

  Ha en fin kveld du og..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: