500 timer OL-sending?

Tror det har rablet for noen. 500 timer? Det er over 13 uker med normal arbeidsuke, 13 uker hvor man hvert minutt hele arbeidsdagen får servert OL. Eller omtrent 3 måneder med bare OL på jobben, det perspektivet sier litt om galskapen.

I 2006 sendte NRK hele 320 timer med OL, da klaget mange på at det ble for mye, nå kliner de altså til med 500 timer. Og endatil så  synes over halvdelen av nordmennene at det er for mye sport på tv allerede. Hvorfor skal vi stadig betale lisens når de sender noe de fleste ikke vil ha? Ihvertfall ikke i det rimelig syke omfanget. Stakkars barn og resten av familien som har en sportsidiot i huset..

Og hvilke andre programmer er skippa bort når de putter inn 500 timer til OL? Skal sporten snart styre hele norsk TV-verden? Antagelig ville 10% av denne tiden være nok, nå blir det en haug med repriser, sykelige personfokus og masse annen hjernedød møkk bare for å ha noe å sende.

Skulle likt og sett om NRK våget å ta bort en eller annen muslimsk sending til fordel for OL, neppe – er vel det svaret. Vi andre er som vanlig lamme idioter som godtar både NRKsporten og muslimers krav på fokusen og egeninteressene. Begge deler tilhører samme urimelige bås.

Nei, der var the ekte urnorske pinnekjøtt ferdig mørdampet..

Link: http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.6986961

.

.

6 kommentar to “500 timer OL-sending?”

 1. Knut Einar Says:

  Så enig!  Er så enig med deg her! Jeg betaler lisens for OL sendinger på en kanal jeg ikke vil ha!!! Hvor er fornuften i det, her snakker vi ikke om friheten til å velge lengre nei! 

 2. Jade Says:

  Om du lurer på hvilke
  Om du lurer på hvilke andre programmer NRK har skippa bort så tror jeg svaret er ALLE, sikkert unntatt Nyhetssendingene og de vil nok stort sett  inneholde OL-stoff de også.

  I går på NRK satt programverten med hakk i plata hele kvelden og fortalte at hvert enklet program var tatt av plakaten de neste to uker grunnet OL.

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Man må regne med at den Man må regne med at den OL-dekningen koster noen millioner Knut Einar, og det kan spørres (som med prisen på norsk fotball) om det er verd pengene, sport er for mange totalt uinteressant.

  Tor

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg har ikke sjekka selv Jeg har ikke sjekka selv Jade, men kan sikkert stemme det, for 500 timer er og f.eks 50 dager med 10 timer OL-sending, noe som er nær sykt og unødvendig, og uansvarlig ledelse dersom mange mennesker mister andre program.

  Tor

 5. Knut Einar Says:

  Ja det er…  …nok veldig mange som ergrer seg over å miste favorittprogrammet sitt nå i OL galskapen. Også blir jeg sittende å tenke litt…hvor har det blitt av muligheten til å velge sjøl? Vi sitter faktisk å betaler lisens penger til en statsbedrift som får statsstøtte…eller er jeg helt på jordet nå? 

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nei du er ikke på jordet Nei du er ikke på jordet Knut Einar. Å ofre så mange andre menneskers programmer kun for å drukne folk i sport og garantert mye svada, blir helt feil..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: