Muslimer og Mariannes spretne rumpe.

To M’er som stadig forer aviser så de ikke sulter ihjel, begge deler burde sikkert fått en eller annen pressepris. Jeg vet da søren, men foretrekker Marianne Aulie’s rumpe fremfor muslimer. Hver pokkers dag er det noe med muslimer i nyhetene, og i 99% av tilfellene kan vi med frihetens syn hevde at disse nyhetene har et negativt innhold.

Egentlig er jeg fed up av alle problemene med muslimene, eller er de blitt kun mat for kyniske pressefolk? Ta nå den kidnappete kvinnen, leser man igjennom er det ugler i bagasjerommet. Og så kommer det (som vanlig) frem at hennes foreldre har presset henne for å få henne gift med en mann i Pakistan, gjett 1 gang på om han er en slektning. Hvor mange ganger har vi ikke hørt lignende? Jeg fatter ikke hvordan foreldre kan gjøre slik mot sine egne barn? Men jeg er ikke muslim..

Og Iran, kan noen vise meg en dato fritt valgt i år bakover hvor ikke et eller annet grøss derfra har bekledd en eller annen avis eller nyhetsgreie? Sitat fra en greie på ABCnyheter: "Muslimske drosjesjåfører bør ellers protestere mot ekstremistene al Qaida sin innflytelse i sine hjemlandet Somalia, Pakistan, Afghanistan eller Irak…." Muslimske drosjesjåfører? Har noen noen gang lest at det har stått f.eks: "Kristne drosjesjåfører bør ellers protestere mot ekstremistene Ottar sin innflytelse i kirkelige miljøer som vil forminske volumet brukt i vievannet i Alaska…"?

Hvorfor skaper pressen f.eks "Muslimske drosjesjåfører"? Forresten er det jo noe alle vet at det knapt finnes en etnisk nordmann igjen i førersetet i en taxi, det burde og pressen snart vite? Årsaken er jo logisk "Muslimer ditt eller datt…" selger seg selv. Så hvorfor gir pressen muslimer såpass mye spaltekilometer selv i totalt uinteressante saker? Jo – "muslim" selger..

Og det er et tankekors. For over tid har det vært for mange ekte alvorlige saker omkring de muslimske miljøene. Og det utrolige er at selv nå når de liksom skal være integrerte så er det akkurat som da de inntok landet med sine menneskesyn, dvs mangel på slike. De lever enda i sin egen verden hvor menn er familienes overhoder og døtrene skal brukes til menns formål. Selv deres egne døtre. Integrering i snillismens tegn, latterlig og typisk Ola og Kari Dunkblåøyne.. Vi kan bare la de overta med en gang, det er jo det som er fremtiden ifølge plain matte, de behøver bare ta vare på sine avstumpete menneskesyn inntil så skjer. Vi har lagt veien åpen..

Nei bedre og mer uskyldig med Mariannes bakdel enn muslimers bakdeler, og inn i fremtiden vil det vel bli: "Muslimske stortingsmenn bør protestere mot ekstremisten Marianne Aulie’s påvirking for moralen til våre døtre og kreve at hennes bakdel tildeles 101 piskeslag i ……’s navn!"

Forresten, hva er egentlig en sprettrumpe? Er den viktig? Hva brukes den til? Bare lurer jeg, for det er stadig kvinner som snakke om sprettrumper til menn eller andre kvinner? Er det en kvinnesak kanskje? Får google under "Ottar"..

(Bildet er ekte stjålet fra nettet, men husker ikke hvor av de 100.000+ stedene det finnes)

16 kommentar to “Muslimer og Mariannes spretne rumpe.”

 1. ¨bamse¨ Says:

  Foretrekker også Marianne’s Foretrekker også Marianne’s rumpe….

  er så lei av å høre på muslimene på nyhetene.
  De blir jo aldri fornøyde allikevell…..

  hvorfor slår media allti dette så stort opp?
  Selger det, eller er de redde for muslimene?

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nei si det bamse – samtidig, Nei si det bamse – samtidig, hvorfor roper man ikke "Hei! Vent nå! Presset deres datter til å gifte seg med en mann i Pakistan?" Ingen reagerer særlig på det alvorlige i dette lenger – og det er betimelig å spørre om vi snart er på vei til å gi de aksept for slike umenneskelige forhold? Vi burde jo selv forbannet de som gjør slikt mot sine barn, men der er pressen nå blitt tause, og alle kvinnesakskjerringene etc etc..

  Tor

 3. Black and White Music Says:

  Mariannes rumpe har jeg Mariannes rumpe har jeg aldri fått med meg, men mange gode poeng her, Tor.

  Lillesøster

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Må være en av de få du da Må være en av de få du da Lillesøster for den (bakdelen) har preget nyhetene ørten ganger, hehe.

  Men ja, er noen tankekors i ordene sikkert..

  Tor

 5. Black and White Music Says:

  Jeg bare surfer litt innom Jeg bare surfer litt innom de forskjellige nettavisene, på akkurat de artiklene jeg synes virker spennende, og da får jeg ikke alltid med meg forsiden. Har ikke giddet å se på tv-nyhetene i det siste. Men ei rumpe er vel ikke så mye å gå glipp av, for meg i hvert fall. Du er jo mann, så det er vel veldig viktig å få med seg? Hva er det med den rumpa, da?

  Lillesøster

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nei, normalt surfer jeg lite Nei, normalt surfer jeg lite nyheter Lillesøster, som regel er de repeat fra i går, men det er stadig noe med "muslim" i overskriftene.

  Rumpa til Marianne? Nei, er ikke sikker, men den får mye oppmerksomhet, så den er det sikkert noe med? hehe

  Tor

 7. mirapisani Says:

  OJ..! Den rumpa var fin.  Nå glemte jeg brått alt jeg nylig hadde lest…
  Mira  ;))

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Synes du mira? Sikkert Synes du mira? Sikkert photoshoppa litt, og med den muligheten skal jeg klare å få hvilken som helst bakdel til å se slik ut, selv jeg med mine begrensninger på det feltet. Men rompa er ikke noe samfunnsproblem slik den andre "M’en" begynner å bli.

  Tor

 9. tante BØ Says:

  Her skal jeg holde kjeft Her skal jeg holde kjeft tror jeg så jeg ikke trår langt over grenser for hva som passer seg på trykk ….
  Jeg får heller bare si meg enig med Mira : ))
  Den var staselig, men sikkert juksa med som Tor sier : ))
  Hehe …

 10. retired Says:

  Bare ræva Husk at hvordan du enn snur deg så har du ræva bak, uansett hva du heter.

 11. Mysan Says:

  Tror ikke rompa til Marianne Tror ikke rompa til Marianne er fiksa i photo shop. Dama er jo smellvakker uansett hva hun har på seg og i hvilken vinkel du ser henne.

  Ellers må jeg bare nikke og si meg enig i alt dette med de andre m’ene.
  Drit lei jeg også. Møkka, drit lei og fed up!

  – Mysan –

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe tante B, er bare å Hehe tante B, er bare å fyre løs.

  Ja, den bakre delen ser noe vel kunstig ut, men er jo typisk i dag at de mekker på bildene for å skape de idealene for unge som ikke finnes annet enn i tomskallene som jobber i endel mediebedrifter.

  Tor

 13. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja ikke sant retired, og Ja ikke sant retired, og sikker på at etpar skikkelige hårete ekte manneræver ville skapt mer oppstand, hehe

  Tor

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Sier du det Mysan? Jeg Sier du det Mysan? Jeg nekter å tro at det bildet ikke er mekka på i photshop, både på det ene og det andre området, ser jo rett og slett kunstig ut, selv uten lupe. Nesten plastikkaktig.

  Men joda, hun er en flott kvinne, det skal ingen kunne si noe på..

  Tor

 15. davyen Says:

  Muslimer og rumpe Muslimer liker jeg ikke .
  og Mariannes spretne rumpe mister en del av virkningen når jeg tenker på hva den daglig brukes til.Og Marianne fant jo heller ikke opp de dype tallerkenene.
  davyen

 16. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg liker ikke at muslimene Jeg liker ikke at muslimene ikke vil innrette seg etter de faktiske forhold davyen, dvs at de har flyttet til et land hvor vi ikke tilber Islam.

  Vel, rumpa hennes brukes vel til det samme som alle rumper? hehe

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: