Hva pokker…?

Kan ikke dy meg, fant denne linken i et innlegg under meg her nå, og man kan jammen spørre seg mye om fremtidsutsiktene her i landet når en leser den saken:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=589182

Altså skal det være takken for at vi gir våre nye landsmenn tillatelse til å kjøre taxi? Og som kjent er de mange som kjører taxi, og flere blir det garantert. Skal taxi’ene og nå brukes i religionens makt? Dersom hoveddelen av taxiene i Oslo stoppes så lammes samfunnsnyttige deler. Noe som sikkert er målet.

Hvor skal grensene gå for hva vi skal tillate bare pga en religion? Og hvis en tenker et skritt videre: "Min taxi kun for muslimer" – "Du omvende deg før du får komme inn i min taxi" – "Vantro betale ekstra" – "Forsetet bare for muslimer" – "Kvinne uten burka ta den buss!" – "Du betale for vår bønnestopp!" – "Min taxi sponse den kebab fra min bror, du vise bevis i kvittering for å kjøpe kebab fra min bror, ellers du ta den buss!" osv

Alvorlig talt, taxier er viktig del av samfunnet, jeg synes det er helt på trynet at de og nå skal kunne brukes til å støtte noe vi egentlig ikke står for her i Norge. Dette er et fritt samfunn som også er avhengige av fri tale og fri presse uten at noen går helt av skaftene. Slik det funker her nå så presses jo visse til å måtte gi etter pga religion, og det er jo helt feil.

Jeg forstår ikke at taxisjåførene ser selv at dette er feil? Må de si noe så får de gå i protesttog i fritiden som andre, det kan ingen nekte de i et fritt samfunn..

Edit:

Oslo byråd vil vurdere å inndra deres løyver til å kjøre taxi:

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/byraad-vil-inndra-drosjeloeyver-etter-muslimprotest-3131019.html

Men så nevnes det at det kanskje gjelder 1000 løyver? Tusen muslimer som kjører taxi bare i Oslo? Hva pokker for andre gangen? 1000 stk? Noe er feil..

12 kommentar to “Hva pokker…?”

 1. Black and White Music Says:

  Da kan jo norske myndigheter Da kan jo norske myndigheter gå til streik og slutte å støtte muslimske land som dreper kristne, setter fyr på jøders og kristnes kirker og synagoger. Hvor mye penger har ikke norske myndigheter for eksempel gitt til oppbygging av det pakistanske skoleverk? Er landene disse menneskene representerer mer uskyldige med tanke på hvordan de behandler sine kristne, jødiske (m.fl.) og "vestlige" innbyggere i sine hjemland? Hvor er rettferdigheten? Alt er jo bare hykleri.

  Lillesøster

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja du har rett Lillesøster, Ja du har rett Lillesøster, det hele er hykleri og vi må sette foten ned før det går over alle grenser for hva vi skal akseptere her i landet.

  Tor

 3. Black and White Music Says:

  Ja. Historien har vist nok Ja. Historien har vist nok eksempler på hvordan de som ikke ville bøye seg for Allah ble behandlet.

  Da jødene skulle få sitt eget hjemland i 1948 likte ikke de muslimske myndighetene det i Irak, så de hang jøder offentlig, slik de gjorde i det gamle ville vesten. De konfiskerte deres eiendommer, tok fra dem nøkkelen, fratok dem pass/papirer og statsborgerskap. Jeg har sett bilder av en syngagoge der som de gjorde hærverk mot og det lå lik av jøder på gulvet. Noen hadde utstukkede øyne. Det var vel få av dem som noen gang fikk sjansen til å komme seg til det lovede land.

  Jemen, Saudia Arabia osv har en lang, fæl historie som er godt skjult angående samme "sak". I flere hundre år har jøder måtte gå på venstre side av veien. Gikk du forbi en muslim på høyre side hadde han rett til å mishandle deg. Jøder (kristne) måtte bære spesielle, stygge plagg som skulle vise alle at de var annenrangs mennesker, og de måtte betale "dhimmi"-skatt; skatt muslimer slapp å betale. Det foregikk mye mishandling og tortur mot alle som ikke ville gå med på å tvangskonvertere til islam. Muslimer fikk fordelene med økonomisk støtte o.l. fra sine brødre i Allah, mens de som ikke var muslimer ble utstøtt og motarbeidet på alle måter, noe palestinerne har gjort mot jøder og kristne i Betlehem, så de har rømt fra området. Det går an å motarbeide grupper i samfunnet rett og slett ved å bevisst avslå søknader om støtte på alle områder, og kun innvilge det til sine "egne" (huskjøp, lån, kulturelle og religiøse prosjekter). Muslimer som har solgt eiendommer til jøder/kristne i Betlehem har blitt utsatt for hevnaksjoner; drapstruet, av sine egne muslimske brødre.

  Enda så rettferdig muslimer blir behandlet i kristne land i Vesten, så behandler de fortsatt kristne og jøder på en elendig måte i sine hjemland. I 2004 møtte jeg en indisk, kristen advokat her i Norge. Han fortalte meg at kristne i hans hjemland bor i slummen (han nevnte områdene) og har få representanter i "maktens korridorer". De blir diskriminert. I Iran fengles og tortureres du om du vil bli en kristen. I Egypt skyter de kristne under julefeiringen. Hva om de begynte å konsentrere seg litt om sine egne drap av Jahves barn, i stedet for å sutre over noen tegninger? Er det ikke verre å drepe kristne og jøder i sine hjemland? Allah elsker kun sine egne. Vår Gud, Jehova, Jahve, El Shaddai, Adonai; Jesus Kristus elsker alle, til om med muslimer og alle andre tilhengere av andre religioner. Dét er forskjellen.
  Håper du kan unnskylde meg denne ene gangen at jeg legger igjen denne sangen om Hans navn. Det er ikke Allah.

  Lillesøster

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Finnes uttallige eksempler i Finnes uttallige eksempler i historien og selv i dag på det du forteller Lillesøster, og jeg mener muslimer må i grunnen bare tie og slutte å sutre for alt mulig visvas. Og slutte å kreve særbehandling på deres premisser bare for de de er muslimer. Vi i de frie land setter ikke strenge nok grenser ovenfor muslimer som krever og krever at våre samfunn skal tilpasse seg de og deres syn på mennesker.

  Det er mye som er feil med tolkninger av koranen, og man må ha lov å kritisere mange av tolkningene, ellers utvikler ikke samfunn seg. Noe som jeg er hovedårsaken til usedvanlig treg utvikling i sterke muslimske land hvor Islam styrer med hard og umenneskelig hånd.

  Og at da muslimer som bor i frie land som her skal fortsette å gnåle og kreve på samme nivå som det de har flyttet fra er jo både latterlig og tragisk. Enten får de tilpasse seg samfunnet de flytter til, eller så får de holde seg der de finner likesinnete..

  Tor

 5. Lise L. Says:

  Til Jærskalden Tor Vidle. Kan ikke annet en være enig i dine synspunkter. Men den foten skulle ha vært satt ned for lenge siden. Muslimene har selv valgt å flytte til et annet land, og må respektere landets love. Men jeg synes de får for stor makt..
  og de bruker de midler de har for å få den. Men hvorfor setter man ikke grenser? Krav om at de må inrette seg? Er man redd for dem?
  Et ordtak sier "mye vil ha mer", er redd det skjer her og, og den dag man "vet" er det vel forsent.

  Lise L.

 6. Black and White Music Says:

  Her ser du jo at de fortsatt Her ser du jo at de fortsatt har det som mål, bruke vold og drap mot kristne og jøder i Allahs, Mohammed og Koranens navn, som Mullah Krekar og hans moské bekjenner seg til. Krekar hadde jo til og med Koranen med seg i vår norske rettsal, hvor Bibelen har vært gjeldende (Norsk lov bygd på de ti bud).

  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3507259.ece

  Lillesøster

 7. trultemor- Says:

  synes det er skummelt jeg!
  Liker slettes ikke en sånn utvikling.

 8. Mysan Says:

  Disse menneskene forstår Disse menneskene forstår tydeligvis ikke hva ytringsfrihet betyr, og de forstår tydeligvis heller ikke meningen med tegningene.
  De ble aldri tegnet for å håne eller gjør narr av muslimers tro, men for å rette en pekende finger på det faktum at det føres krig og drepes folk i allah og muhammeds navn.
  Makan til ignoranter. Og flere og flere skal vi ta i mot.

  – Mysan –

 9. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja enig Lise, men vi er rett Ja enig Lise, men vi er rett og slett både dumme og naive i dette landet, noe det finnes mange bevis på.

  Og ja, tenk den dagen de er "mange nok" – allerede krever jo det "pakistanske miljøet" i Oslo at de skal få anvende endel av deres eget lovverk. Horribelt er ikke dekkende, men det bør være et varselskudd for mange..

  Tor

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Det er ingen overraskelse Det er ingen overraskelse Lillesøster, man kan spørre seg hva resten av verden skal med slike mennesker. Og ofte ser man fanatismen lyse blindt ut av deres øyne.

  Tor

 11. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja, er en skummel utvikling Ja, er en skummel utvikling trultemor, problemet er bare at det er nr xxxxxx og fremdeles gjør myndighetene null. Kanskje de ikke våkner før den dagen de okkuperer stortinget med våpen og krever egne lover for de selv..

  Tor

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nei som vanlig har de sin Nei som vanlig har de sin egen variant av ytringsfriheten Mysan. Hovedproblemet er som før at vi har ikke politikere som er tøffe nok i dette snillistiske landet. Og dessverre for mange etniske nordmenn (som oftest hjernvaskanaive kvinner) som støtter de "stakkars muslimene som jo er misforståtte" og skaper bråk hver gang myndighetene vil stramme inn.

  Man dreper ikke hverandre pga noen stupide tegninger i en sivilisert verden. Men når en ser de demonstrerer og brenner flagg og alt mulig, så slår det meg hvor mye galskap det lyser ut av deres øyne, så de er virkelig farlige, antagelig farlig hjernevasket og trigges de så kapper de lett den første "vantro" de får tak på i tusen biter mens de jubler.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: