Hm.. hvor pokker parkerte jeg trugene?

"Hallo? Er det Hest og Hund a/s? Ok, jeg skal ha 1 stk. fjording med truger og slede. Hva? Jo den må være stilig av utseende – sleden og. Høres bra ut! Tar den, sleng med 5 baller høy og 3 sekker havre. Forresten, er det lenge siden den var på service? Fint! Ja, levert på døra! Morna!"

"Hallo? Er det hos Scooter og Tepperens? Ok, det er Tor Vidle – ja han ja. Jeg skal ha 1 stk. scooter med snøplog. Nei, ingen økomodell takk, jeg tar den største dere har. Høres bra ut! Kan den steile? Kjempe! Sleng med en saueskinnsfell! Har den varmekabler i setet? Neivel, men kan dere innstallere det? Flott! Da kommer du om en time med den? Ok, 3 da. Nei, cash.."

"Hallo? Er det du Jone? Ja, er meg. Morn du.. du, jeg skal ha en Hummer – har du militærutgaven? Fint! Fargen? Samma de bare den ikke er hvit, for da finner jeg den ikke igjen. Nei, behøver ikke maskinkanonen, den kan du ta av. Kjettinger? Jammen pokker Jone! Du har jo alltid skrytt av de kjerrene, at de kommer frem selv når de er drukna! Nei, ingen innbytte, kan jo hende at en eller annen gang kommer veiene frem igjen? Tror du ikke det nei.. Cash.. dvs må bare se om jeg finner igjen steinen jeg har gravd ned … eh reservene ved siden av.. Ja levert på døra – eh hvis du finner den ja.."

"Hallo? Ja det er meg Magny – du jeg skal ha nye langrennski, slalomski, hoppski og en rattkjelke som går opp bakkene selv igjen.. Nei må ha nye de og, de må stå til fargen på skia og kjelken! 44… Flott! Henter de når.. eh hesten eller scootern eller Hummern er kommet.."

Hm.. Noe er feil her. Ser fanden meg ut som om jeg sitter oppå Golfjellet..

4 kommentar to “Hm.. hvor pokker parkerte jeg trugene?”

 1. mirapisani Says:

  Hehe.., nå trodde jeg det hadde balla seg godt til for deg. ;)) Jeg trodde først du snakket om hummer. Det er godt det og munnen begynte å løpe i vann før jeg skjønte at noe var galt.
  Den var morsom den der.  ;))
  Håper du holder katten inne så den ikke drukner og blir kvalt.
  Mira  ;))

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe, jo mira, en får se Hehe, jo mira, en får se det fra den morsomme siden, men totalt sett må den ihvertfall ha kommet en meter her nå siden det begynte å snø i vinter, dvs hvis jeg summerer. Og 1 meter her er det samme som 5 på fjellet, så sjeldent er det..

  Tor

 3. tante BØ Says:

  Haha … Er det snart Haha … Er det snart untakstilstander på Jærlandet ??
  Nå må du få tatt noen bilder så vi får se snømassene Tor.
  Du hadde jo en god snø "bløtkake" på utebordet ditt i fjor,
  men det varte jo bare "et kvarter".

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Nja, men fant ut at når jeg Nja, men fant ut at når jeg la sammen det som kom i natt og i dag med det som kom i helga så ble bare det alene en halv meter tante B. Nå hadde heldigvis mye av det gamle før det sunket helt sammen og rett før plenen kom frem igjen, ellers ville det nok vært nær en meter siden før jul.

  Mor snakket noe om at en gammel rekord røk dersom snøen lå i morgen og, noe den jo gjør, vet ikke om det var 100 år siden eller noe, men den rekorden som da ryker gikk på hvor mange dager med snø..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: