Vintervinger..

The survivors..

Usorterte vinger i saltet vinterdrakt venter på en ny Skaldelandsvår..

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″>

30 kommentar to “Vintervinger..”

 1. tante BØ Says:

  Så mange flotte bilder det Så mange flotte bilder det var her Tor : ))

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja, de representerer omtrent Ja, de representerer omtrent de som er her igjen nå på havet tante B, før våren og før de som trakk sørover begynner å tilbake om ikke så lenge..

  Tor

 3. bramaputra Says:

  ja meningen med livet er fotografering skulle ønske jeg kunne finne tilbake til den gleden jeg hadde med det.
  er i hvertfall stolt av alle de flotte slides ene jeg har pent i mapper og bokser. jeg kan ikke redigere og legge ut bilder,så jeg får holde meg til bokstavene.  stå på  våren er her

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Meningen med livet er å Meningen med livet er å elske, sa vår alles tante Label, og det er det eneste rette bramaputra.. Foto er gøy, men kun nok en hobby, å elske er ingen hobby..

  Jeg har en haug slides liggende selv og fra filmtiden, jeg har brukt og til foredrag før. Men du kan skanne de inn, noe du kanskje bør for å sikre de?

  Tor

 5. Penselsvingeren Says:

  Det var flotte bilder Det er slikt som jeg ikke får til. Er en smule misunnelig…
  Men jeg er veldig begeistret for digitalverdenens mulighet til å rette opp skjeive horisomter og annet. Så jeg klare å ro meg litt i land når det gjelder tabber.
  Var det i dag du tok bildene?

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Joda, alle kan få det til Joda, alle kan få det til med samme utstyret penselsvingeren. Og litt tomodighet. Ja er greit nå med digitale muligheter for å fikse feil som du nevner, det er mye kjekkere nå enn før med film. De fleste ble tatt i forrige uke..

  Tor

 7. medi Says:

       Skal bli flott når

       Skal bli flott når de kommer tilbake, allesammen.

       – medi – hilser god natt

 8. Penselsvingeren Says:

  🙂 Det er vel det misunnelsesverdige speilrekflekskameraet du har med deg, tenker jeg.
  Men litt øvelse må jo til for å kunne gjøre seg nytte av mulighetene et godt kamera gir.

 9. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Synes du sa engang at du og Synes du sa engang at du og hadde fått speilrefleks i huset nå penselsvingeren? Uansett er de blitt meget rimeligere nå bare de siste par årene. Dog koster objektivene endel, men de har du for alltid og kan flytte de over på neste kamerahus når du oppgradere i fremtiden..

  Joda, en lærer noe nytt hver gang, det er rimelig vanvittig mye en kan gjøre med et kamera i dag..

  Tor

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja, og er ikke så lenge til Ja, og er ikke så lenge til de første er på vei hit medi, snart skriver vi februar og den går alltid kjapt..

  Sov godt du og..

  Tor

 11. ¨bamse¨ Says:

  Utrolig flotte bilder Utrolig flotte bilder !!!

  Hva slags kamera og objektiv bruker du?

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk bamse. Jeg har et Canon Takk bamse. Jeg har et Canon 50D og et Canon 7D – av objektiver til fugl bruker jeg et Canon 70-300 og et Sigma 150-500.

  Fotograferer du og? Er utrolig mange som driver med foto som hobby nå, er mye mer givende nå når det er digitalt. Jeg vurderer å kjøpe meg en ny skikkelig A2 printer senere i år.

  Tor

 13. Penselsvingeren Says:

  Speilrefleks… Joda det er et i hus, men ikke mitt. Det blir voktet, og det er så vidt jeg får lov til å ta på det. Men takk for tipset om objektivene. Vi har sjekket prisene og blitt sjokkert over hvor dyre de var. Da er det jo godt å vite at det kan brukes selv om vi i fremtiden kjøper et annet kamera.

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Er mye forskjellig når det Er mye forskjellig når det gjelder objektiver penselsvingeren, så det svarer seg å sjekke endel før dere handler. Det selges og mye brukte objektiver hele tiden. Objektiver varer evig, de er å regne som arvegods.

  Du kan altså bruke de objektivene du kjøper nå til samme merket kamera senere og. Men som regel kan du ikke bruke de på et annet merke, og visa versa, de alle bruker sine egne bajonettfatninger luringene..

  Tor

 15. Lise L. Says:

  Det var flotte bilder, Det var flotte bilder, fantastisk. Du er en god fotograf…..

  Lise L.

 16. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Mange takk Lise, veldig Mange takk Lise, veldig hyggelig at du likte bildene. Jeg har så mange etterhvert at det var vanskelig å plukke ut, men det er jo et luksusproblem.

  Ha en god natt..

  Tor

 17. Leone Says:

  Tenk…

  …hva for en omstendelig prosess det var før i tiden, før de digitale mulighetene kom, hvor vi måtte skjære ned negativer for å få frem det beste utsnittet i fotografiet. En uhyre møysommelig prosess…

 18. mirapisani Says:

  Takk for titten Tor. ;)) Nydelige bilder. Men her kommer jeg til å bli sittende en god time tenker jeg, for nå gikk ordstablingsraset inni meg. Jeg ble helt fjern og lengter virkelig hjem til havet nå.
  Mira  ;))

 19. mariee53 Says:

  å så fine fugler Tor På turen min på søndag kom det fire svaner rett over hodet mitt, det er sikkert noen som har overvintret, for ellers var det vel for tidlig vel?? Ha en fin dag, nå skinner sola, og da må jeg ut på stransden, bare drikke opp latten og komme meg i klærne først, klem – oh til Leone, jeg viiiil ned der, det ser så herlig ut…Mariee53

 20. ¨bamse¨ Says:

  Tok en del bilder før ja, Tok en del bilder før ja, men den Nikon’en har jeg lagt vekk.
  kjører nå på en olympus Camedia…

  Men noen bilder blir det jo allikevell. Tar stort sett kameraet med når jeg er ut på tur i finvær…

  Ha en fin dag!

 21. Anonym Says:

  Gøy å se du reklamerer for deg selv…. Stå på flott blogg du har.

 22. Lappa Lappeteppe Says:

  Litt smertefullt vakkert! Litt smertefullt vakkert! Fint å se på slike vakre fugler når man sitter på gresskanten i fjæra! Musikken fikk meg nesten til å tenke på lyden av en snekke som går utover havet. Du har sikkert englevakt når du kjører med båten din, men de vingene er vel litt vanskeligere å knipse? "You angel you, you’ ve got me under your wings", som Bob Dylan synger. Ja, du har et godt øye for fugler! Takk for at du ga oss litt havsmak!

  (Lillesøster)

 23. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk for et nydelig bilde Takk for et nydelig bilde med ypperlige fargekontraster leone. Ja jeg kjenner til det med film, har tatt enormt mye bilder før og i en periode, de fleste ble da brukt som slides.

  I dag er det jo bare morro og helt grenseløst for alle og enhver når det gjelder å ta bilder og redigere osv..

  Tor

 24. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk selv mira. Havet er Takk selv mira. Havet er godt å besøke av og til for sjelen..
  Tor

 25. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja er ganske mange svaner Ja er ganske mange svaner som overvintrer marie, de er ganske hardføre. Jeg våknet opp til snøfnugg her, men så skinte sola igjen etpar timer senere.

  Ha en fin dag videre..

  Tor

 26. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ok, går nok i bølger det Ok, går nok i bølger det bamse, jeg tok mye bilder tidligere i livet en periode og, men så lite i mange år før interessen nå har dukket opp igjen. Jeg veksler over tid, har såpass med hobbyer og interesser at det og av praktiske årsaker må bli slik..

  Ha en fin dag du og..

  Tor

 27. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk anonym 12:11.
  Ja Takk anonym 12:11.
  Ja prøvde ut det nye opplegget til Sol, egentlig nytenkende og litt spennende, ville se hvordan det funker i praksis, og skal skrive et innlegg om det senere..

  Tor

 28. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Er ro i å sitte og Er ro i å sitte og observere stille ved havet Lillesøster. Musikken lød som en snekke? Hehe, den var festlig, hehe.

  Nei har ikke båt akkurat nå, har hatt før i mange år..

  Tor

 29. Lappa Lappeteppe Says:

  Godt spørsmål. Det er så Godt spørsmål. Det er så sjelden jeg får sitte ved åpent hav, at da skulle jo det tilsi at jeg ikke har hatt ro på ni og et halvt år. Ro er å ha fred i sjela. Ro for meg tror jeg ville være å få drive med det jeg liker best, og det virker det som om jeg aldri får drive med, hvis det ikke skulle skje et mirakel. Og å gjøre det med folk man trives sammen med, og gjensidig.

  (Lillesøster)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: