Paint it black 3 times..

From the village of the Skald – or the Bardcounty, just the same for me:

Regn? … nei, jo.. Jippi Hippi! Tante Jolianna! Sannelig, endelig.. regn…

Ohh.. eg har så vondt i knollen! Grr! Black head…. Black, nothing is black, it’s only shades of grey.. Hm.. katten e då svart – nei, i solå mørkegrå. Trur eg malar spegeln black i dag.. Paint the bastard.. Paint it black. Ja, det va dei rullande stones.. Eit blink..

Forbanna selgare! Trur eg klagar på den nye mobilen, for mykje ulydar i den, selgarulydar! Kor var eg? Ikkje veit eg, trur eg må kle på meg kan henda, lausskjorta og firkanta unikk – tenk hvis någen såg meg? Særs den sprø nabokjerringå! Eg trur hu he stjernekikkar så hu brukar om dagen eg! Ikkje grett å vera skald med min kropp – neidå..

Later:

Paint it black.. Ska me sjå på jutubå… Inkubus Sukkubus? Kem e det? Me prøver den før eg finn dei rullande knottane..

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»250″ height=»200″>

Skrapa skoå! Den svingde grevligt, vanskelig å sitta still. Kem seie dei gamle e verst? Best sko det vera, berre tudel, me gamlingar.. årsak, dei andre gamlingane går ud på dato. Inkubus Sukkubus.. Snodig namb? Inkubert Sukkerbrus..

Eit blink – må berre kasta innpå ein neve knollpillar..

Å Marianne, Marianne, kyss meg Mari Anne tudeli tudela…

Å du skinte som ei vårsol Mari Anne, Marianne tudela tud… Mari Anne?

– Nei sko vera Marianne, den andre høyres ut som 2..

Undar den rosa bro seglar Skalden og Co.. trallala.. og Mari og Anna – og dei andre.. Skaldaånå stidle undar den kvida, nei rosa bruå seglar eg med dei to, i ein tresko.. så kyss meg Mari! seie Anna.. trallalei lei sånt.. seie Anna? Årsaking seie.. Let your love Flow on top of me, Å kyss meg meir Marianna.. tjo og heidå Marianna der kjem sannelig Nita jo..

Paint it black.. med dei gamle rullande steinar:

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»250″ height=»200″ loop=»true» play=»true»>

Jojo.. ikkje bad då, men ble någe sløve sammanligna med dei Inkuberte..

Vår kom te meg,

Kom då vår, nei ikkje du Staude,

Eg vil føla deg vår,

Kom då vår, nei sa eg Staude! Ikkje du!

Hm.. eit blink, eg må sjekka den hemlige kontoen i Kuala Lumpur..

Haha! Ok då, jadå mor, jadå… Hadet!

Back! Back in black! Nei berre køddar, eg kan ikkje kle meg all in black – dokk veit vel det, blonde in black, får ikkje fred då..

Eg passar betre marinerte fargar. Eig meninar, dei er sikraste då, safe colors.

Marie Laforêt? Me prøvar Marie! Høyres fransk ud..

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»250″ height=»200″>

Oh jes.. Nå blei virkelig dei rullande steinar lame..

Ka seie du? He eg vonne 2,6 millionar? Ka ska eg med dei? Nei du veit ikkje du heller nei.. Ok, men gje dei te udeliggarne heller, hadet!

Nei sa eg! Vil ikkje ha dei! Pengar øydelegg folk, eg eg rare nok frå før av! Gje dei bort sa eg! Morna maså!

Merkelig draum..

2,6 millionar – koffer ikkje 3? Runde tal. Men godt eg sa nei, sjølv ner eg sov. Sterkt det.. Eg hadde mest trudd at då sa eg bring them on man! Cash.

Nei, nok pengar e nok for meg. Eg har sett nok gongar ka meir enn nok pengar gjer med folk. Dei varte monster pæra og kapslar sjelå inn bak nyslakta skinnkåpar og gullforgylda skrot..

Let the party starta! Hello honey.. Hm e ikkje det ein sång? Jo..

%26hl=en%26fs=1%26rel=0″ width=»250″ height=»200″>

Nei, nok for nå! Eg må gjera någe viktigt..

Psst, berre meg innom atte eit blink, men eg gløymde å seia at dei rullande gubbane kom på ein delt 3. plass – ja dei e då fleire?  Ja så då får dei dela, ikkje sant? 

Nå stikk eg med svidde hjul! Shoppa vel, ka trudde du? Høh..

 

16 kommentar to “Paint it black 3 times..”

 1. davyen Says:

  Howdy mr Rhymer Another great piece of writing.
  WEEEEELLL.
  Thanks mr Skald.
  davyen

 2. mirapisani Says:

  *… kapslar sjelå inn… Nydelig sagt.  ;))
  Er du kyssesyk i dag? Jeg har slike dager jeg og, og da stikker gubbetrollet. Blir for mye klin synes han, tror jeg. Men jeg koser med puter og teddybamser og jeg.
  Hva er egentlig lausskjorta..? Har jeg aldri hørt om. Firkanta undikar forsto jeg.
  Godt å lese slik som dette forresten. Ha en fin dag Tor.
  Mira  ;))

 3. Lappa Lappeteppe Says:

  Det va et merkeli himør du Det va et merkeli himør du va i i dag? Æ veit ikkje om æ nån gång har vorr i et sånt humør? Har du tadd dæ en (tran-)pille førr mykje? Sangan va åsså spesiell. Æ har faktisk aldri hørt om nån a de… Nu blir du vel så svart at du óg ho Mona-Lisa blir inkubert? Ka betyr egentlig det ordet? E det i nærheita a inkarnert? "Incubated"… Betyr det smetta a nåkka? Kyssesjuka som ho Mira skreiv? Nei, dettan blei førr djupt førr mæ, beklager – men takk førr at du delt det med oss, og ha en fin kveld ilagemed dama di! (Takk o lov at æ e litt på avstand geografisk. Vess du sakna selskap så kainn du ju berre venk tel ho nabodama med kikkerten, førr ho hørtes interessert ut?)

  (Lillesøster)

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hello mr. Davyen.
  Thanks, Hello mr. Davyen.

  Thanks, but it’s only normale skaldetanker, hehe

  Tor

 5. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk mira, har du og sånne Takk mira, har du og sånne dager? Hm.. noen er heldigere enn meg som har de som standard og ikke bare "sånne", hehe

  "Lausskjorta" er åpen uknappet helt ned skjorte med bar hud i friluft, hehe

  Ha en fin kveld og sov godt..

  Tor

 6. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Merkelig humør Merkelig humør Lillesøster? Høh! Er alltid i humør her, hehe. Har du ikke vært i slikt humør noen gang sier du? Hm.. da har du sannelig gått glipp av noe, dvs frihetstenking – frihet til å være seg selv.. Eller, du er sikkert deg selv – det er bare jeg som er meg ser du, hehe

  Det var bare et ord jeg fant opp, pleier å finne opp en del ord hver dag..

  Tor

 7. tante BØ Says:

  Nei ikke merkelig humør Nei ikke merkelig humør ….
  Det er bare det som gjør Tor til Tor : ))
  Ikke sant Tor : ))
  .
  Sov godt : ))

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk for «redningen» tante Takk for "redningen" tante B, hehe.. Men du har rett, det svinger opp og ned her fra gravseriøst til fritanker, som sikkert hos de fleste andre og. Det er jaggu nok alvor ellers i dette livet om en ikke skal tvangsette seg i en mørk krok hver dag i tillegg..

  Sov godt du og..

  Tor

 9. Leone Says:

  Another drag…

 10. Lappa Lappeteppe Says:

  Når jeg tenker meg om så Når jeg tenker meg om så har jeg vært i et slikt humør, og da ler jeg sånn at det er vanskelig å skrive… Akkurat som om hjernen kobler om til "diktehumør", tulle og fleipehumør…. Kanskje slik de som har sukkersyke er når de får føling? Man går inn i en annen tilstand?

  (Lillesøster)

 11. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Takk leone, Rolling Stones Takk leone, Rolling Stones har mange bra låter, men i tilfellet mitt over syntes jeg de "Inkuberte" serverte en bedre versjon av guttas paint it black, ja selv den franske damen gjorde det bedre..

  Tor

 12. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Noe i det Lillesøster, Noe i det Lillesøster, hehe. Tull og fleip er morro, og bare sunt – særlig når en tuller og fleiper med seg selv, hehe

  Tor

 13. Lappa Lappeteppe Says:

  Noen ganger hender det vel Noen ganger hender det vel at jeg fleiper med andre, og det er synd hvis de blir fornærmet. Nå synes visst en NRK- "fyr" at "rosabloggerne" går for langt. Tenker han på oss damer her på SOL? Liker de ikke at noen av oss kritiserer NRK og Ap, mon tro? Vil de bare ha reklame? Kan jo skjønne det, de som ikke har lov til å sende reklame, men halve Norge stemmer jo på "dem", så da må de nå være fornøyd?

  (Lillesøster)

 14. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Er av og til nok lett å Er av og til nok lett å misforstå fleip og ikke vondt ment spøk Lillesøster.

  Jeg har skrevet nettopp et innlegg om den saken du nevner nå. Men det gjelder nok ingen på Solbloggen.

  Tor

 15. Lappa Lappeteppe Says:

  Hvis man ikke kjenner noen Hvis man ikke kjenner noen godt nok er det lett å misforstå. Når du vet at vedkommede ikke er en surpomp eller hissigpromp så leser man mer avslappet og ikke med piggene ute. Noen er jo slik at bare man ser "navnet" blir man anspent fordi man har fått så mange sure kommentarer… Noen vil misforstå alt fordi de har deg i vrangstrupen og er svært lite forsonlige, og det kan vi vel alle være i gitte situasjoner, men jeg tror det er mulig å bli venner med de fleste, så lenge de ikke på harde møkka holder fast på hat i hjertet.

  (Lillesøster)

 16. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Du har mye rett i det du Du har mye rett i det du sier der Lillesøster (14:14).

  Hat har jeg aldri forstått, ihvertfall ikke hat slik mange uttrykker hat for noe som kun er misforståelser eller uliheter mellom oss.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: