Er det bare meg?

Neppe, for jeg antar flere nå er lei av det som nok en gang skjer under meg her i den svarte bloggen. Det er samme greia hver gang, om og om igjen, noen lærer aldri..

Selv vurderer jeg sterkt nå å gå videre til Sol, så de kan rydde "saken" bort nok en gang. Jeg synes det skal være grenser for hva man skal akseptere av oppførsel og mangel på normal respekt.

Opprinnelig hadde jeg tenkt å la vedkommende skyte seg selv i foten som det har vist seg at vedkommende fint har klart før og, men nå begynner ihvertfall jeg å bli mektig lei og ser hva vei det går nok en gang. Mulig noen mener at vedkommende tilfører bloggen noe positivt, men de tror jeg kan skrifte mening rimelig kjapt dersom dette fortsetter og eskalerer som tidligere..

Det var mening å dra en klartekst i en kommentar i vedkommendes blogg, men som av gammel vane har vedkommende bedt meg avstå – ja jeg er "bedreviteren" som vedkommende kaller meg, og jeg kunnet ramset opp mye mer som ikke er peanuts akkurat..

Egentlig er jeg møkklei det den personen har som evig agenda her på bloggen, nå som før, og noe bør gjøres mener jeg, ellers tørker det ut herfra ihvertfall, for dette spillet er det lenge siden jeg var drittlei.

Nei, ingen av oss gamle forventer at dere nyere bloggere forstår alt her nå..

10 kommentar to “Er det bare meg?”

 1. bramaputra Says:

  triste greier du har sikkert helt rett-  en klage ?

  forsåvidt kan jeg forstå at folk blir sint for ett eller annet jeg ikke vet hva er- det forstår jeg-
  men dette er destruktive greier   støtter deg som alltid.

 2. Leone Says:

  Tilfører noe positivt… Så langt har jeg ikke sett annet enn forakt og selvforherligelse. Vedkommende vet også meget godt fra tidligere perioder hvordan SOL forholder seg til Aposter som blir distribuert og/eller publisert. H*n burde også vite dette i henhold til SOLs reglement. Hvordan det reglementære er hos offentlige myndigheter på området, vet jeg i skrivende stund ikke. Det bryr meg også fint lite. Det er noe som de berørte eventuelt får ta seg av.

 3. May-Britt Says:

  det er ikke bare deg tor, de fleste som skjønner hva du sier her og husker litt, er nok ganske enige med deg.
  hold ut…….denne runden også=)
  ha en fin natt=)

 4. Leone Says:

  May-Britt Jeg tror ikke vi skal anstrenge oss så veldig mye med å holde ut. De fleste av oss andre gamle travere her inne,vet jo meget godt hva det dreier seg om. Jeg svir ikke av så veldig mange kallorier denne gangen…

 5. May-Britt Says:

  det er bra vet du=)

 6. luxcat Says:

  Som du selv pleier å si: Overse det🙂

 7. medi Says:

  usjjjj…en kunne bli så usjjjj…en kunne bli så sinna, men det hjelper ikke.
  Selvinnsikt er vanskelig. Men sov godt uansett.  -medi-

 8. Mysan Says:

  Er det muligens sånn at Er det muligens sånn at hvis man ikke går inn på vedkommendes blogg, så finner man heller ikke alle disse irritasjonsmomentene? Det er jo unektelig litt dumt å lete opp ting man helst ikke vil se…
  Bare lurer jeg….

  – Mysan –

 9. luxcat Says:

  Mysan: Du har rett i det selvsagt, men når vedkommende samtidig helt tydelig dediserer innlegg til Tor (som en av dem under her om "skald"), så er det vanskelig å la være, tror du ikke?

  Og så lenge overskriften, og/eller det som vises på forsiden, viser hvem/hva man snakker om, så…

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Du er inne på noe der Du er inne på noe der luxcat, og dere andre og.. Tror nok Sol følger med litt selv nå, uten at jeg har sagt noe – ikke enda, men ser at de "beveger seg"..

  Får se hva jeg gjør, men grensen min er fast, nå som alltid..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: