Amen..

Klikker man inn her på rette tidspunkt er det som om man er kommet til en nettside for kvinnlige og mannlige dramaqueen’s. Jeg aner ikke hvorfor det stadig blir slik, eller noe vet jeg jo siden jeg ikke ble født i fjor i et trangsynt vindu mot verden, og har overlevd her lenger enn de fleste.

Kort blir det ikke noen stupid "avhandling" om blabla pisspreik om bloggerne, det er kun en idiotisk bløff som er prøvd før for å så uro og bråkspirer i bloggmiljøet, så glem den tåpelige saken.

Kort blir det heller ikke noen enda mer stupid "undersøkelser" av en psykologspire av dere bloggere, det er og bare samme idiotiske leksa som  er prøvd før med for å oppnå det samme som den andre fjompen over, nemlig å kun lage bråk her. Vi oldingser har sett det samme pisspreiket ørten ganger før.

Så just relax and slapp ordentlig off – og glem de to fjompene, de har bare et mål, nemlig å skape bråk og uhygge her.

Og til fjompene: Kutt ut idiotien, kutt ut med å komme med tåpelige psykosaker om bloggen og bloggerne! Ellers henter jeg frem den morske skalden, og da .. ja da vet dere hvordan det ender til slutt…

Amen!

Og nå er det tid for puddingen..

37 kommentar to “Amen..”

 1. May-Britt Says:

  =)


 2. Lappa Lappeteppe Says:

  Hvis man er så redd for at Hvis man er så redd for at noen skal vite hvordan, hvem eller hva man er, gjør, mener, ser ut osv, så bør man la være å skrive her.

  (Lillesøster)

 3. Anonym Says:

  Åhhhh herregud så selvgod. Åhhhh herregud så selvgod. Du tar ikke mye for å snakke drit om andre nei.

 4. bramaputra Says:

  ja det blir tragisk å fokusere på psykisk syke,og det er det vel ikke rart folk kan bli i denne verden-
  det er ondskap som er problemet.
  er enig i at bloggen til mona lisa oser av faenskap- men likevell treffer hun spikeren på hodet – og da blir det morsomt,om man forstår humoren-

  det står dorlig til her om dagen-  vi hadde trengt  Mandrake  her- eller fantomet– selv om jeg sjøl bare syntes det er morsomt med siste mona lisa- så er det vel anderledes med andre- så det er jo bare ondskap rett og slett!

 5. bramaputra Says:

  selvsagt forskes der på bloggere og skrives opgaver om det i sosiologi- men å spesifisere det til sol kan man nok ikke gjøre-  at dette skulle være revolusjonerende nyskapende ideer å finne på er helt åndsvakt- mona lisa kødder bare-    jeg ser underholdningen i det ML holder på med-  det gjør ikke meg noe å være klovn eller hva folk vil ha meg til-  jeg liker å skrive.  nå skal jeg nyte å møte idealene mine på tv norge- og røyke rullings- for det er godt!  og så har jeg atpåtil sluttet å røyke- deet er helt fantastisk å både slutte å røyke og røyke.-   man er nok litt spesiell når man får det til!

 6. Jinny Says:

   Feigingene her inne har  Feigingene her inne har allerede slettet bloggene sine.🙂

 7. Jinny Says:

   Bramaputra og Moonlight.  Bramaputra og Moonlight.🙂

 8. Jinny Says:

   Vi er noen fjom:penisser  Vi er noen fjom:penisser hele gjengen. Er jo det som gjør Sol. blogg til Sol .blogg. :-))))

 9. Trultus Says:

    Du får sagt det,   

  Du får sagt det, Tor!
  Jah!🙂

 10. bramaputra Says:

  jinni du burde skamme deg men du vet vel ikke hva skam er?  så vidt jeg har fått med meg har du aldri skrevet annet ewn syting og klaging og anklaget alle her-
  det har jeg og gjort- men det er vel ikke så ensidig-
  du er sikkert en fønix  som bare skal lage dritt- det er som teknisk
  blogger- som menneske ønsker jeg deg gode dager og et bra liv,-
  jeg kan ikke la vær å mistenke deg for å være en annen-
  og Monlight,- var det veldig lett å bli glad i- for hun var erlig og sjønn menneskelig,i tilleg kunne hun komme med intresange greier når hun skrev-  har du noen gang kommet med noe intresangt?

 11. bramaputra Says:

  og de der psykologene dine kan du ta og …………  har du vert hjemme hos dem?  sett ungene deres? eller omgåtts med dem i et studentermiljø?

  det er sikkert noen oppegående psykologer rundt om kring,men generelt er det der bare suppe-  du må slutte med de psykolog greiene dine- menneskesjelen finner man i literaturen- ta og les noen store verker av strindberg  og kom klok tilbake her og lær oss noe

 12. mirapisani Says:

  Morske Skaldemann liker vi. ;))   
  Men tro det eller ei, det har faktisk blitt skrevet oppgave om dette stedet.
  Og det har også vært en studie for psykoindustrien over en periode i fjord.
  Men i grove trekk er det egentlig tåpelig å hause opp en uro på denne måten. Og som du sier Tor, det er et tilbakevendende fenomen. Du har sikker også hukommelse som en elefant når det gjelder mus og små detaljer, og da er det ikke vanskelig å se sammenhengen.

  Ønsker deg og oss alle en irritasjonsfri lørdagskveld.
  Mira  ;))

 13. medi Says:

   -s i flertall  har det
   -s i flertall  har det med å skryte på seg viktige roller som de ellers har vansker med å oppnå ellers i livet.
  De oppnår det de vil, oppmerksomhet. Har ikke sett ett interessant innlegg fra den kanten.

  tomme tønner skramler mest.

  God lørdagkveld fra medi

 14. Jinny Says:

  Hvilke fjomper snakker du Hvilke fjomper snakker du om??? Kryr jo av dem her…………….

 15. Jinny Says:

   Ser ikke noe faenskap i  Ser ikke noe faenskap i Mona-Lisa sin blogg jeg. Er det ulovlig og faenskap å skrive hovedfagoppgave om blogging?????????????? Skrives da hovedfagoppgaver om alt mulig rart. :-))))

 16. Jinny Says:

   Ser ikke noe faenskap i  Ser ikke noe faenskap i Mona-Lisa sin blogg jeg. Er det ulovlig og faenskap å skrive hovedfagoppgave om blogging?????????????? Skrives da hovedfagoppgaver om alt mulig rart. :-))))

 17. Et realt rotehue Says:

  Hei Tor🙂
  Skal ikke legge Hei Tor🙂
  Skal ikke legge meg opp i det her jeg,
  jeg blåser en lang banan i statistikker og greier.
  Men……Jeg skal straks legge meg,
  for jeg er trøtt og sliten som fy i kveld.
  Så jeg skulle bare si natta på deg jeg🙂
    

 18. bramaputra Says:

  det burde være plass og mulighet for alle blogger og for mitt vedkommende tar jeg meg ikke nær av hva folk skulle mene og finne ut av-jeg har ingen hemmeligheter og vil heller ikke ha det- at jeg er krasjalandet som en padde i asfalten,får jeg ta som en mann- i gamle dager da jeg trengte det levde jeg et liv som overgikk de fleste, derfor er jeg optatt av  at ungdommen som stadig er innom her og klager, -må prøve å få til å leve og nyte livet. for det er det værd- når det gjelder jinny
  så er det et menneske- hun er sint–  jeg skulle gjerne vært snill og grei med deg jinni- for alle mennesker fortjener det- men når man er teknisk blogger så er man det. ta deg en tur på bibloteket jinni og lån røda rummet-inferno-og ensamd- av nordens store forfatter- da tror jeg det blir mer spennende å lese bloggene dine- en annen ting som moonlight gjorde var å være erlig  å fortelle hva som plaget henne- det var ikke så vanskelig
  å bli glad i henne da- det kan faktisk være ganske lurt å gjøre det sånn

 19. bramaputra Says:

  det som er dumt med deg jinni er at du ikke får til å vise din menneskelige side
  for du er sikkert en snill og grei type

 20. Jinny Says:

  Sorry, jeg er en robot som Sorry, jeg er en robot som sitter og spyr ut ting her. Merkelig, men nå skriver jeg fra høyre til venstre. Hjelp hva skjer????

 21. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Poenget mitt er enkelt og Poenget mitt er enkelt og greit: Slutt med å skrive rene negative blogginnlegg med antydninger om andre bloggere her, slutt å skrive blogginnlegg som antyder alt mulig psykisk om bloggerne her etc. De aller fleste forstår godt hva jeg mener.

  De fleste takler det, selv om det kan være irriterende, men andre kan ta seg nær av slike antydninger. Og som regel skaper slike innlegg kun bråk og mer skittkasting. Jeg fatter ikke hvorfor man skal skrive slike innlegg, og som regel alltid uprovosert.

  Jeg fatter ikke hvorfor enkelte kun er her for å helst skrive negativt om bloggen og bloggerne. Og det siste der finner jeg meg ikke i lenger. Det har vært nok av perioder opp igjennom hvor slike tendenser har fått utvikle seg og gå for langt.

  Selvsagt er ikke jeg heller en hvit engel, men jeg prøver å ta hensyn, jeg prøver å la være å peke negativt på noen, og jeg er kjapp å unnskylde dersom jeg går i en salat. Poenget der er at selv om ikke jeg heller er ren, så prøver jeg å ikke gå for langt. Det handler om respekt for mennesker. Det handler og om bloggmiljøet, mange nye her bli med god grunn overrasket over endel som skjer her, noe jeg forstår godt.

  Dette handler IKKE om friske toner og debatter, men om unødvendige forhold som kan ramme noen dersom det dras for langt. Vi alle bør være klar over at ord kan såre mange dersom de blir sagt i rette settingen, eller man får skapt via ord mistanker som er sårende og som det ikke finnes annet enn pur faenskap bak.

  Så kan de skyte på meg de som ønsker, jeg hater å bruke min bloggtid til slike innlegg, men vet at hvis ingen tar skikkelig tak i tendensene så bare eskalerer det mer og mer. Jeg vil kun ha slutt på det jeg nevnte, og kan ikke se at det er for mye å kreve, det å vise normal respekt for medbloggerne. Og samtidig er jeg ikke redd for å gi klar beskjed, også å be Sol om å følge med og rydde opp av hensyn til flertallet, og ikke minst nye bloggere, og bloggens fremtid.

  Når alt dette er sagt, man må huske at nettet kan være skummelt for enkelte når man pøser ut ord mot noen man neppe kjenner særlig. Man kan ikke da bare si: "Jamen så får de holde seg unna nettet hvis de ikke tåler det" – det er jo helt på trynet omsnudd å mene. Spør deg selv alltid om ordene er noe du ville sagt face to face til det mennesket du ikke kjenner, neppe hadde du gjort det, og det mennesket skal heller ikke ha det servert her som da lett blir en gapestokk i tillegg.

  Jeg begynte å tenke på alle ord og benevnelser jeg har fått i min tid her på nettet, mange av de er skumle dersom de blir servert til mennesker som ikke er like psykisk sterke som meg. For ikke bare ordene alene, men ofte blir de sagt i en setting som gjør de ekstra ille, samt at de kommer ut offentlig til "alle" å se, henger der for all tid.

  Så jeg begynte på en kjapp liste, alfabestisk over de ord/uttrykk jeg har fått servert i min tid, de jeg husket i farten. Men ga opp til slutt, det er egentlig langt til enden. Som sagt er ordene i seg selv en ting alene, men ofte er de sagt på en måte og i en setting som kan gjøre det ekstra ille, målet fra den som serverer er jo å ramme, og de kan lett skje dersom vedkommende treffer rette personen, noe han/hun nesten aldri vet på forhånd.

  A
  Ape, Anormal(?), Apatisk skalle, Asosial psyko, Atopisk(?) drittsekk, Allvitende kødd, Analfabet, Avviker,
  B
  Bug! Bølle, Bordeline, Bedrager, Bråsur & sint, Bryske faen, Balle, Bipolar, Brødhjerne,
  C
  D
  Dum!, Dummere, Dummeste!, Ditt jævla null!, Depressive stakkar, Bløffjævel, Dysselestisk brødhode, Blærete tomskalle,
  E
  Ekte psyko!, Ego, Egoistenes Mor, Ekte køddfaen!, Empty hode, Englefaen(?), Ensom jævel, Ensom faen, Ensom kødd,
  F
  Faen, Faens lus, Faens pikk!, Faens null osv alt mulig faens, Fanatiske satan! og Fanatiske ditt og datt,
  G
  Gal, Garantert personlighetsforstyrra, Gubbefaen, Gubbesatan, Gubbejævel,
  H
  Helvetes (alt mulig), Hitler, Horepikk!(?), Hjernedød stakkar,
  I
  Iskald beregnende, Ikke hjerne,
  J
  Jævel, Judas, Jævla (alt mulig), Juksekødd!,
  K
  Kug!, Kuk!, Køddjævel, Kalde faen,
  L
  Lavpannet invalid,
  M
  Mannsjævel, Maniske alt mulig,
  N
  Narsissistisk, Nazist, Nevrotisk,
  O
  Ondskapsfulle ditt og datt,
  P
  Pikk! Pskyko, Psykopat, psykisk tilfelle, Psykisk drittsekk, psykisk alt mulig ellers, Paranoid asosialt null,
  Q
  R
  Ruste faen!,
  S
  Superego, Schizofrenitilfelle, Satan, satans alt mulig, Selvmedlidende stakkars liten tosk, Stalker, Sutrefaen, Splitta hjerne, Splitta personlighet,
  T
  Trolljævel, Tvangsforstyrra, Trollfaen, Teite alt mulig,
  U
  Uviktige drittsekk, Ubetydelig lite menneske, Utvekst, Usosiale perversing!, Uærlige alt mulig, 
  V
  Vannhode!
  W
  Wannabe alt mulig dritt,
  X
  Y
  Ynkelig lite menneske,
  Z
  Zebrapikk!
  Æ
  Ø
  Å
  Åndssvak,

  Som sagt avsluttet jeg kjapt, for det er ikke noe ende. Men når en ser det slik, i en liste sammen, så er det nesten utrolig at det er mulig. Jeg tror at hvis jeg sier at 99,9 % av ordene er ord jeg aldri har fått i RL, så viser det hvor langt på jordet enkelte kan være på nettet. Men hvert ord i den lista har jeg altså fått servert her på nettet..

  Jeg undrer ofte på hva som skjer eller foregår i tankene til mennesker som spyr ut slikt uten å ta hensyn til at de sier egentlig ordene direkte til et annet menneske. Og jeg lurer om på om de fryder seg når de pøser ut sin galle over mennesker de knapt kjenner. Og ikke minst om de forstår alvoret, at det kan skade andre mennesker..

  Og: Fritt frem for anonymt å fylle på lista dersom det gjør dere noe godt og håper i såfall at dere blir stolte av dere selv bak buskene. Er lite som biter på meg etterhvert, men det burde jeg kanskje ikke sagt? Ødela vel hele gleden der..

  Tor

  PS: Neste innlegg blir back to normalen, min normal, kanskje ikke din. For jeg er ikke "normal" som i "normal" takk, men min "normal" som er meg, ikke deg, eller andre..

 22. bramaputra Says:

  jeg er glad i deg jinni det er mye bedre det en alt det andre

  om du er quinde eller jinni

  jeg er glad i deg

  er det ikke det du egentlig vil da?

 23. Lappa Lappeteppe Says:

  Jeg tror det er mulig at Jeg tror det er mulig at Mona-Lisa slett ikke tuller. Jeg ønsker henne lykke til med oppgaven.

  (Lillesøster)

 24. Jinny Says:

   Dærskåtten dytte…….  Dærskåtten dytte……. Trodde aldri Jærskalden kunne bli så sinna………………og ha så mange stygge ord i sitt vokabular……………………… Merkelig det der, hvordan denne bloggen kan få fram det desidert verste i mennesker………………..Scary…………….

 25. Jinny Says:

  Jærskalden  Blitt kalt alt det der her på blogggen? Jøss… Det jeg er blitt kalt gjennom et helt liv, er jo bare barnematen…..

 26. Jinny Says:

  Bramaputra  Hva faen babler du om??????????????????? Er ikke helt med her nå!!!!!!!!!!!

 27. Jinny Says:

   Sorry, men jeg er nok ikke  Sorry, men jeg er nok ikke Qvinde. Tro hva du vil. Paranoide hele gjengen her.

 28. Anonym Says:

  Av Jærskalden Tor Vidle den
  Av Jærskalden Tor Vidle den 23 januar, 2010 – 22:32

  Poenget mitt er enkelt og greit: Slutt med å skrive rene negative blogginnlegg med antydninger om andre bloggere her, slutt å skrive blogginnlegg som antyder alt mulig psykisk om bloggerne her etc. De aller fleste forstår godt hva jeg mener.

  .

  Belærer du andre mens du står midt oppi eiga salat ? *!*Absurd forsøk på å føkke hjerner til dem som ikke ser hva det holdes på med her.
  Solsalaten dere bidrar med selv må være en bra studie for dem som vil skrive oppgave om blogginga på Sol. Vi får en bred studie i adferd iallefall, i hersketeknikker, i alliansebygging og i ulike typer relasjoner.

 29. -lilli- Says:

  Du går ikke av veiene for Du går ikke av veiene for å være dramaqueen du heller — og du virker å ta godt vare på dem i *din vennekrets* som spyr ut gørr og guffe.

 30. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jinny:
  Sinna jeg? Nei – Jinny:
  Sinna jeg? Nei – ikke enda.. De stygge ordene er ikke mine, men ord andre har kalt meg. Kanskje noen synes det er ok å si til andre, et syn jeg ikke deler..

  Anonym 09:58:

  Holdt på å si at der var du igjen, for stort sett tyter du om det samme hver gang. Din innstilning ser ut til å kunne være "alt er angripelig dersom det passer min agenda". For meg er det vanskelig å ta den messingen din i busken seriøst – for du ser kun med et par øyne..

  Og: Solbloggen er neppe verre eller bedre enn andre små tette nettsamfunn..

  Tor

 31. -lilli- Says:

  —- og hva ER det DU kaller andre for i selve hovedinnlegget ditt da ?

 32. bramaputra Says:

  du jinni kan du ikke heller  lage søte menneskelige  greier
  jeg skal prøve å ta meg sammen jeg og.

  skriv noen sukkersøte og vakre blogger jinni

  forøvrig støtter jeg alltid jærskalden
  jeg har heller ikke letet etter et annet sted å skrive
  nettop fordi sol er så lite så er det viktig å ikke ta knekken på hverandre her   det blir svarte huller etter de som gir opp-
  og å jage bort hun sjønne moonlighten syntes jeg er en skam.

  man må gjerne være bolggbølle- men man må vel og tilføre noe
  mer en bare dritt?

 33. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jeg kaller bråkfantene for Jeg kaller bråkfantene for "fjomper" lilli, jeg er og en fjomp av og til når jeg gjør stupide saker, hehe. Som nå er jo du en slags kverulantfjomp kan en vel si med et snev av spøk bak – og det er enorm forskjell på det og det å kalle et menneske alvorlige saker som f. eks "jævla psykopat" eller lignende – noe jeg aldri har kalt et menneske i hele mitt liv, ikke i nærheten engang..

  Spørsmålet vil alltid være om man skal si noe, eller gi pokker og la alt seile sin egen sjø, selv om man kanskje aner av erfaring hva som kan skje – og at det da kan gå ut over flere til slutt fordi man bare lot skuta seile inn mot skjærene og ikke ga en knagg på rattet før det var for sent.

  En annen sak er at typisk her får man alltid noen kverulerende i buskene nesten uansett hva man sier eller gjør. Sier man ikke noe er det og sikkert kritikkverdig i følge en eller annen..

  Om man så spør om en løsning fra buskene, så blir det enten taust eller man får bare mer ukonstruktive ord..

  Tor

 34. Anonym Says:

  Tor

  Ditt engasjement er prisverdig, MEN – jo nærmere ilden man kommer, jo større er faren for selv å bli svidd, sies det.

  Sol har på mange måter et trivelig bloggsted, men det hadde nok vært enda bedre uten «bakrommet», trur eg…

  En iggeknapp, eller en Sol-ansatt som tok litt ansvar hadde heller ikke vært å forakte ..
  ..vil også tro at en og annen av de ansatte på Sol slenger inn en blogg nå og da, rart om ikke ………??

  Der finnes andre bloggsteder som er like bra som SOL – men jeg kommer nok til å titte innom her og lese litt i enkeltes blogger i ny og ne ..

  Du har mye bra i din blogg, lykke til videre ..

  Moonlight

 35. Anonym Says:

  Ang. Mona-Lisa
  Ser h»n
  Ang. Mona-Lisa

  Ser h»n bruker min kommentar til sin fordel. Det har h»n ingen grunn til. Det jeg mente var at ingenting nytter, annet enn å tie h»n ihjel. Prøver man å argumentere så blir man bare tilsota av fargen på h»n`s svarte tapetrull ..

  ML`s blogg egner seg godt i svart, finnes vel neppe en positiv blogginnlegg, kun negativt, kun provorsering og kritikk.

  Din blogg derimot kan ofte være et lyspunkt i hverdagen.

  Ang. SOL. så ser jeg at jeg har rett i mine tanker om deres bloggansvarlige. Det kan man se ut fra utvelgelsen av blogginnlegg til forsida – og nå. en fullstendig likegyldighet til å ta ansvar ift. ondskapen her inne. Noen av dem kaller det visst «å lage liv på bloggen», og dem om det.

  For å fjerne all tvil, min kommentar var ikke ment til støtte for ML, tvert imot ..

  Moonlight

  (h»n`s blogg kommenterer jeg ikke, derfor denne kommentaren her, håper det er ok?)

 36. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja er ok det Moonlight, og Ja er ok det Moonlight, og jeg har lest det du skriver og tror jeg forstår..

  Håper alt er bra med deg.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: