Frøken Rivers..

Hvor tror du jeg er når blåplommene er modne denne sommeren? Forresten heter de Rivers Early, lover bra og er fyldige og saftige, men sure på sine gamle dager. Passer best til fugler og nordlendinger. I grunnen burde jeg bare saget ned Rivers Early. Jo – de er tidlige, men hva nytter det når en helst burde sylte de sammen med en kasse sukker? Nei, hva vet vel du..

Er mye bløff i verden, menneskebløff – hadde Rivers Early fått bestemt selv ville hun kalt seg Rivers Early & Sour. Jo, tror du ikke det? Trær er vel hunnkjønn? Jeg mener vi mennesker har satt kjønn på alt liksom, ja du vet hanner, hunner og de tvilsomme. Et tre? Er du sikker på det? For meg høres det feil ut. Et mannsdyr og et kvinnedyr er vel mer rett – ja og da ei Rivers Early takk..

Bla and bla.. Når jeg blir voksen skal jeg ihvertfall ikke bli brannstasjon. Ikke blålys heller, for de må jo gå med den todelte kjeledressen full av selvlysende glitter og kølle. Normalt har jo ikke kvinner kølle, bare de med den umoderne kjeledressen. Passer bedre som snikende Bond i kaki jeg, men selv han blir for mye pudding. Sandaler er ok. Nei har ikke flere visdomstenner jeg – skjønt jeg tror jeg ble født med visdommen uten tenner? Eller hva mener du? Du kjenner meg jo godt nå – men du er jo kvinne forsåvidt, hunndyr..

Han gamle Magnus i fjoset sa en gang at han hadde sett to som parret seg i en bil da han kom gående på den søndre stranden, vinduet dogget sa den gamle, og bilen gynget. Så han måtte starve seg bort og myse inn, kanskje noen var syke? Men de bare parret sa han, så spyttet han en klyse i møkkarennå og myste videre på inseminøren som bedekket Olga Hertevig. Bedre med strandkos under en parasoll. Forresten… nei glem det. Når er det bananmåne igjen? Da er det kvartvann i havet. Kvartflo og kvartfjære. Lurt, ikke sant? Jo, jeg er da lur, men ikke min feil..

Lurer på om frøken Rivers er ensom? Jo – bestemt en frøken, jeg har da pokker ikke kjerringtrær i hagen! Fysj og … det andre på deg! Grøtslig tanke.. Hvorfor svarer du ikke? Tror du at du er Tause Anette? Nei Birgitte var det vel? Ikke Bergljot garantert, men den andre var fengselfuglen med stivbarten og ureint trav. Tror du han travet med Audhild og? Nei Bergitta, mener jeg, hun med e.

"Jeg stoler bare på ekte menn med bart!" Sa fru Stellina Høy – men hun hadde ikke tv da stivbarten ble spillemester og fikk påsydd nytt hår. Men det nyttet ikke, vi alle så at det var den samme luringen enda, dog bet ikke dommeren på den der greia.. Men nå er han visst ute av jailen og inne i varmen igjen – merkelig med de bartefjompene? Lurer på om barten er ekte? Noe må vel være ekte på den fyren og – eller hva sier du? Nei, ikke noe, som vanlig..

Vet da faen eg – men tror jeg snart gir deg opp, mulig du ikke er mottagelig for tankeoverføring? Lurer på jeg skal google det opp? Sjekke om andre har fått til å sende og motta tanker til og fra en katt? Den er jo søt og alt det der, men gudene vet hva som foregår mellom de to ørene..

Nei pus, vet ikke med deg, men jeg lar frøken Rivers være og går inn og tar meg en kopp kaffe og en skive med sardiner på.. Ah se det ja! Der ble det fres på den gamle pelsen…

4 kommentar to “Frøken Rivers..”

 1. mirapisani Says:

  Fornøyelig og befriende lesning Tor. Og som nordlenning må jeg bare si meg enig ang. fugler og nordlenninger.
  Du er en god raring du. Jeg tenker noen ganger om deg som du tenker om katten.
  Ønsker deg en fin lørdag.
  Mira  ;))

 2. tante BØ Says:

  Godt å finne en blogg som Godt å finne en blogg som bare er kos å lese : ))
  .
  Ha en god dag : ))

 3. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja er vel det – en raring Ja er vel det – en raring mira, men det er ok for min del. Hvis det å vær meg selv er en raring så er det slik det er.

  Ha en fin søndag mira..

  Tor

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Ja, er vel helst det vi Ja, er vel helst det vi ønsker å finne tante B, enig der, og kanskje er det helst det vi finner allikevel i de fleste gangene?

  Ha en fin søndag..

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: