#eh kos med Charlotte Alice Henrietta ..

Ja jeg vet det er litt pinlig uskaldelig. Når det blomstrer i sørvendte Hardangerlier bruser skaldeblodet av yrhet i hans supre glatte blodårer uten fettvegger. Hardanger i blomsterhvit bekledning bare må oppleves – ingen av varmehungrige nordmenns reisemål ellers i verden kan måle seg med et blomstrende Hardanger. Kanskje er en så heldig å få se selveste Hardangerbudeia lokkende i vårjoik vårsang med fristende fletter og barm foran hekken blomsterprakten i en sørvendt varm li?

Nåvel, barmer er oppskrytte – som regel må synsfeltet de nedjusteres korrigeres når den evige tyngdekraftens påvirkninger kommer for dagen, samt når stroppene faller. Viktig å stroppe lasten forsvarlig så den ikke plutselig deiser ned – sa alltid onkel Lastebilsjåfør – han hadde sett utallige løse stropper og hekker i sitt yrkesliv. Hekker har den motsatte tendens, de volumiserer seg – og tiltak må igangsettes både titt og ofte for å holde hekken akseptabel.

Merkelig at man ikke fikk plass til melkekjertlene under ribbeina heller når mennesket ble konstruert? Da ville verden sett lysere ut og mange menn blitt mer effektive i sin jobb helhet – og kvinner mindre sjalu skråblikkende på andre kvinners kjertler og innstappete fremmedelementer. Egentlig er den gamle myten om at menn er særdeles opptatt av melkekjertler korrekt, dvs at den er kun en myte skapt av de kvinner som ønsker at det skal være slik.

For oss stakkars menn er det ikke alltid like lett å prøve å få kontakt med en kvinnes indre når hun har jekket justert kjertlene opp til under haka, mulig at hun da signaliserer at det ytre er det vi bør heller konse oss om – og vi enfoldige menn fortår jo ikke kvinner – sier kvinner. Mulig vi menn er for dype og derfor blir misforstått? Kanskje er det Eva’s skyld? Hun med poteten, eller søteple som vi sier her.

"Når epler og moreller blomstrer i Hardanger.." – er ikke det en sang? Men epler og moreller blomstrer vel ikke. Nå blomstrer slike trær og i skaldehagen, eller er det kirsebær?(edit: Ja for de er sure!) Husker ikke lenger, dessuten spiser fuglene de opp før jeg får smake. Men jeg har sett Hardanger i vårhvite slør flere ganger, og det er virkelig vakkert med det hvite og vårgrønne i de omgivelsene. Sognefjorden og, den er ubeskrivelig både med blomster og uten. Første gangen jeg fikk se Sognefjorden fikk jeg ikke frem et ord – riktignok er jeg ofte før de andres tid, men å snakke proklamere hengivenhet når man er en måned gammel er vel på grensen av hva selv jeg burde klare?

Sex Kos med Charlotte Alice Henrietta..? Hvor det kommer inn her? Egentlig i fra Hardanger. Hun var derfra fra omegnen. Nei, jeg kjenner henne ikke, gjør du? Men det var en kompis som var reisende omflakkende selgerbanditt storselger som hadde møtt Charlotte Alice Henrietta. Hun hadde 3 etternavn og. Han lurte på hvordan det ville være å ha sex kos med Charlotte Alice Henrietta – dvs om han klarte å lure seg selv til å tro at han da fikk 3 for 1? Jeg aner ikke – har i grunnen aldri forstått hvordan hans hjerne kalkulerer. Han var dessuten full dritings da han kom med matten, og hadde glemt momsen viste det seg, altså gubben ektemannen til Charlotte Alice Henrietta..

Jeg kom på Charlotte Alice Henrietta da jeg tenkte på Hardanger etter å ha sett noen bilder derfra. Dessuten – selv om det er en pinlig uskaldelig overskrift, så må jeg passe på så jeg ikke faller ut ned av listene tapeten her nå når jeg er såpass lite tilstede. Hm.. Jeg tror jeg ville valgt Alice? Jeg mener dersom jeg absolutt måtte velge..

Hypp Hei og sånn der..

.

.

(det må vel være tilltatt med noe avvik? Selv for meg.. Eller, må være noe med dette innlegget siden jeg ikke har postet det før, hva pokker var det nå igjen? Charlotte Alice Henrietta.. hun var virkelig vakker, lurer på hvordan fjompen fikk det bildet? Jo – det må bli Alice, hun lignet mest på Alice. Hvem var nå Alice igjen? Siden hun lignet må jeg vel ha en referanse? Arrgg! Jeg burde tatt en middagsblund heller! Men sex kos selger ikke på Sol og, kan være endel pubertetstyper i redaksjonen her(?)... skjønt farfar sa da vitterlig en gang jeg ikke skulle høre det, til farmor at han var kommet i en ny pubertet? Gudene Hvem vet..? For å være sikker burde jeg limt med en skikkelig babe vakker budeie kanskje?  Men budeier har de ikke peiling på, dvs kvalitet – her er det volum som teller, på rette stedet..)

Hm… kremt – nåh, vi tar en sang! Ja… det gjør vi…

.

.

%26hl=en%26fs=1%26rel=0%26ap=%2526fmt=18″ width=»312″ height=»242″>

.

.

Edit: Skalden har editert skalden for å bevare et eller annet..

10 kommentar to “#eh kos med Charlotte Alice Henrietta ..”

 1. May-Britt Says:

  he he he skal tro det var våren som hadde tittet innom hos deg
  ha en fin kveld videre tor
  dette har jeg tatt gjennom glasset i stuavinduet her=)

 2. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hei May-Britt, koselig å se Hei May-Britt, koselig å se deg innom, og et nydelig bilde fra den fantastiske utsikten du har.

  Våren ja, den er (og får ikke, hehe) være langt unna.

  Ha en flott kveld videre du og..

  Tor

 3. Først og sist Says:

  Pinlig.. Neiiiida..
  Tror vi bytter Alice med Sandnes..

 4. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Alice fra Sandnes, Først og Alice fra Sandnes, Først og sist? Hm.. kan det være der Alice er? Hehe.. Har du en beskrivelse? hehe

  Tor

 5. mirapisani Says:

  Hahaha.., Tor! ;D) Hva har du gjort med innlegget ditt?  Det var ikke sånn når jeg leste det i sta. Har du redigert det?
  Tror nesten jeg er blitt smårar nå… For jeg er jaggu ikke sikker. Stoler ikke på øya mine til tider.
  Mira  ;))

 6. tante BØ Says:

  Hehe … Ja her var det Hehe … Ja her var det forandringer : ))
  Morsomt første gang,
  og morsomt andre gang …
  dobbel morro : ))

 7. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Hehe mira, øh, vel måtte Hehe mira, øh, vel måtte skaldifisere det litt bedre, var litt sløv med å lese igjennom den gamle skriften min. Dermed måtte det redigeres en smule, for skalden er ikke en "typisk" sexskribent fra et eller annet slarkete i svingen blått dameblad, hehe..

  Godt å endelig se deg tilbake her i flokken!

  Tor

 8. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Jepp, ble litt finjustering Jepp, ble litt finjustering etterpå tante B, følte det ble for platt og for sexy sløvt, hehe

  (får skylde på døgn nr 3 med omgangssyke type 2)

  Tor

 9. mirapisani Says:

  Jammen.., eh..? :o) Nå har du laga tankeknuter i hodet mitt Tor. Åss’n får du den streken oppå bokstavene? Jeg lå her og slumra også PING..!  ???  Der datt den tanken inn i tankekassa. Og det var det…
  Har jeg også en sånn knapp på tastaturet?
  Ja nå blir jeg hvertfall Lykkelig frem til jeg får svar på det der. Også du som er så travel da og ikke har tid til å logge deg på her…
  Mi grrmf ra  ;))

 10. Jærskalden Tor Vidle Says:

  Den knappen finnes rett ved Den knappen finnes rett ved siden av understrekningsknappen over her på verktøylinja (abc med en strek gjennom) mira.

  Nei for tiden er jeg her i rykk og napp av ymse årsaker mira, holder og på med "et lite prosjekt" hvor jeg skal samle det meste av "mitt". Så det stjeler og av den rykkvise tiden jeg har til nettet akkurat nå.

  Det som er det verste er at jeg ikke da rekker å lese og kommentere særlig mange nå, i såfall må jeg la være å skrive de få innleggene, blir et valg å ta.

  Tor


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: